Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@Sia A
Κορίτσι μου, φανταζόμαστε όλες πόσο ανακατεμένα είναι τα συναισθήματά σου τώρα. Θέλω μόνο να θυμάσαι πόσο δυνατή είσαι και ότι το μικρό σου θαύμα συνεχίζει να μεγαλώνει μέσα σου!
Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!
Ωχ ξεκίνησες και συ μακάρι να μείνει έτσι μόνο λίγο . Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα από θέμα ναυτίας βεβαια πήρα πάλι τα χάπια μου αλλά κυρία έκανα τον εμετό μου το πρωί και αυτό ήταν 😂 μου φαίνεται ότι όταν τρώω πιο συχνά δεν ανακατευομαι τόσο . Το θέμα μου σήμερα όμως είναι η αδυναμία και η υπνηλία κορίτσια κοιμάμαι ορθιααααα δεν πίνω και καφέ πλέον δεν με τραβάει καθολου ίσως φταίει και αυτο
@ΜαρίαΔημήτρης συγχαρητηρια, να σας ζησει η μικρη πριγκιπισσα με υγεια και καθε καλο, να την παρεις συντομα στην αγκαλιτσα σου γερη και ειναι και αφρατουλα τρομαρα μου.!! Χαιρομαστε πολυ που ειστε καλα και οι δυο και ευχομαι γρηγορη αναρρωση και επιστροφη στο σπιτακι σας. Ξεκουρασου και ηρεμησε γιατι ειχες συσωρρευσει αγχος και τωρα ειναι η ωρα να χαλαρωσεις και να ευχαριστηθεις τη μπεμπουλα❤️
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.