Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Εγω ειμαι 31, ο αντρας μου 41.Εδω και 10 μηνες περιπου τιποτα, οι ορμονικες εξετασεις μια χαρα, η προλακτινη μια φορα ηταν ανεβασμενη αλλα μετα επεσε, απλα ειχα αγχος.Τι τεστ ωορρηξιας πηρα, τι σε γυναικολογο πηγα μια χαρα ωοθυλακια βλεπουν μου ειπαν δεν εχω θεμα, συλληψη δεν βλεπω.Ο αντρας δεν εκανε ακομα σπερμοδιαγραμμα.Εγω καποιες φορες παλιοτερα εκτος απο αυτη τ φορα που επεσε και η προλακτινη, εβλεπα αιμα στην ωορρηξια τωρα τιποτα.Εσεις εχετε συμπτψματα ωορρηξιας?

Εφόσον τα έχετε ψάξει σε σένα αυτά που πρέπει καλό θα ήταν να μπει σε μια σειρά κ ο άντρας σου! Κυρίως γιατί οι εξετάσεις για τον άντρα είναι μετρημένες κ πολύ εύκολες να γίνουν. 
Επίσης καλό θα ήταν το σπερμοδιαγραμμα να γίνει σε εξειδικευμένο εργαστήριο ώστε να έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. (Μπορεις να κάνεις νέα ανάρτηση κ να ζητησεις Συστάσεις ανάλογα που μένεις)

Αναλόγως το αποτέλεσμα μετά θα δείτε αν θέλει κάποιες έξτρα εξετάσεις ή αν είναι όλα καλά 😊

Εύχομαι να έρθει αυτό που ποθείτε σύντομα 🙏🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...