Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσια μου... Εμένα δε με ενοχλούν οι αλλαγές. Τις ευχαριστιέμαι! Χαίρομαι τόσο πολύ για το μικρό μου θαυματάκι που δε με επηρεάζει τίποτα απο αυτά...

Καλά κάνεις και τις ευχαριστιεσαι! 

Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λέει και η @Elk γιατί είναι όντως απότομες οι αλλαγές! 

Και εννοείται ότι αυτό ούτε στο ελάχιστο δεν μειώνει τη χαρά για αυτό το μωράκι!!🥰🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Ναι θα έχουν παχύνει κιόλας και θα μοιάζουν πιο πολύ με το πώς θα είναι όταν γεννηθούν!! 🥰🥰

Ναιιιι!! Σκέψου στην β επιπέδου ήμασταν 20 βδομαδων, τωρα θα ειμαστε 30+. Θα εχουν μεγαλώσει παρά πολύ, θα μοιάζουν με το πως θα εχουν γεννηθειιι 🥰🥰😊

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Γενικα και εγω έχω αρκετές κινήσεις μέσα στην μέρα δεν χρειάζεται να μετράω δίνει το παρών συνέχεια 

τωρα αν δουλεύεις παίζει το ρόλο του και αυτό γιατί μπορεί να δίνει το παρών αλλά επειδή είσαι αφοσιωμένη στην δουλειά μπορεί να μην το δίνεις σημασία 

Ναι μπορει κ αυτο, να είναι πιο απαλές οι κινήσεις της και να μην την νιώθω!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

Ναι μπορει κ αυτο, να είναι πιο απαλές οι κινήσεις της και να μην την νιώθω!

Έχει να κάνει και με την θέση που έχει εκείνη την ώρα με την ένταση που κλωτσάει ολα παίζουν τον ρόλο τους ποσο απασχολημένη είσαι σημασία έχει μέσα στην μέρα ή έστω το βράδυ που θα ξαπλωσεις να νιώσεις κινήσεις του μωρού 

Ποτε θα βγεις σε άδεια ;

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Έχει να κάνει και με την θέση που έχει εκείνη την ώρα με την ένταση που κλωτσάει ολα παίζουν τον ρόλο τους ποσο απασχολημένη είσαι σημασία έχει μέσα στην μέρα ή έστω το βράδυ που θα ξαπλωσεις να νιώσεις κινήσεις του μωρού 

Ποτε θα βγεις σε άδεια ;

Την αλλη βδομαδα με το καλο. Πρεπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε την τσαντα; Ή είναι νωρις; 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

Την αλλη βδομαδα με το καλο. Πρεπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε την τσαντα; Ή είναι νωρις; 

Εγω αυτά που θα χρειαστώ τα έχω απλά πρεπει να τα πλύνω να τα βάλω στην τζαντα μου αυτό σκέφτομαι να την κάνω τέλος του μήνα που θα μπω στον 8ο 

πιστεύω πως αν  χρειάζεται να αγοράσεις πράγματα καλά θα είναι να αρχίζεις να τα παίρνεις σιγά σιγά 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσια μου... Εμένα δε με ενοχλούν οι αλλαγές. Τις ευχαριστιέμαι! Χαίρομαι τόσο πολύ για το μικρό μου θαυματάκι που δε με επηρεάζει τίποτα απο αυτά...

Αυτό είναι το καλύτερο 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Καλά κάνεις και τις ευχαριστιεσαι! 

Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λέει και η @Elk γιατί είναι όντως απότομες οι αλλαγές! 

Και εννοείται ότι αυτό ούτε στο ελάχιστο δεν μειώνει τη χαρά για αυτό το μωράκι!!🥰🥰

Πιστεύω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών παθαίνουν ένα σοκ με τις αλλαγές είναι νορμαλ δεν χρειάζεται να νιώθουμε ενοχικά με αυτό..

για εμένα η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι από την πιο ανισόρροπη φάση που μπορω να περάσω στο ψυχολογικό κομματι.. μεγάλες εναλλαγές στην διάθεση από χαρά άγχος νεύρα ανυπομονησία ευτυχία ευγνωμοσύνη στεναχώρια όλα ένα τουρλουμπούκι 😅

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???Εγώ σήμερα έκανα το εμβόλιο που μου ζήτησε ο γιατρός και έβαλα και την πρώτη μας μπουγάδα ώστε να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά 👣👣🤗🤗🧿🧿..

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγω αυτά που θα χρειαστώ τα έχω απλά πρεπει να τα πλύνω να τα βάλω στην τζαντα μου αυτό σκέφτομαι να την κάνω τέλος του μήνα που θα μπω στον 8ο 

πιστεύω πως αν  χρειάζεται να αγοράσεις πράγματα καλά θα είναι να αρχίζεις να τα παίρνεις σιγά σιγά 

Βασικά πήρα

κούνια με συρταριερα 

καροτσι 3-1 

ρηλαξ

καλαθουνα 

Και απο λευκά είδη 

φορμακια πήρα αρκετά 

Πάνες πήρα 5 καλοκαιρινές και 2 χειμωνιάτικες 

Κουβέρτες 2 με 2 

πετσέτες 3 (θα χρειαστώ κι αλλες;)

σεντονάκια πήρα μονο 1 σετ για την κούνια καλλα χρειάζομαι και για την κάλαθουνα

παντα και κουνουπιέρα και μια τσαντα για τις βόλτες μας αυτά απο όσα θυμαμαι.

για μένα ακομα τιποτα. 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε???Εγώ σήμερα έκανα το εμβόλιο που μου ζήτησε ο γιατρός και έβαλα και την πρώτη μας μπουγάδα ώστε να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά 👣👣🤗🤗🧿🧿..

Τι εμβόλιο; 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Για τον κοκκυτη...

Αα μ ελεγε η μαμα μ σημερα οτι πρεπει να το κανω. Σου ειπε ο γιατρός; Εμενα δεν μ ειπε κατι για εμβόλιο προς το παρόν.

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

Αα μ ελεγε η μαμα μ σημερα οτι πρεπει να το κανω. Σου ειπε ο γιατρός; Εμενα δεν μ ειπε κατι για εμβόλιο προς το παρόν.

Ε ναι προφανώς μετά από σύσταση του γιατρού μου το έκανα,ούτε καν ιδέα δεν είχα μέχρι να μου το αναφέρει!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Πιστεύω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών παθαίνουν ένα σοκ με τις αλλαγές είναι νορμαλ δεν χρειάζεται να νιώθουμε ενοχικά με αυτό..

για εμένα η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι από την πιο ανισόρροπη φάση που μπορω να περάσω στο ψυχολογικό κομματι.. μεγάλες εναλλαγές στην διάθεση από χαρά άγχος νεύρα ανυπομονησία ευτυχία ευγνωμοσύνη στεναχώρια όλα ένα τουρλουμπούκι 😅

Ναι ναι ταυτίζομαι μς αυτά που λες απόλυτα!!😅

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ έχω μια μόνιμη χαρά! Υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχω νεύρα  και λίγο άγχος αλλά γενικά είμαι μες στην τρελλή χαρά!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Χρύσακι είπε:

Βασικά πήρα

κούνια με συρταριερα 

καροτσι 3-1 

ρηλαξ

καλαθουνα 

Και απο λευκά είδη 

φορμακια πήρα αρκετά 

Κουβέρτες 2 με 2 

σεντονάκια πήρα μονο 1 σετ για την κούνια καλλα χρειάζομαι και για την κάλαθουνα

για μένα ακομα τιποτα. 

Βασικά για την τσάντα του μαιευτηρίου νομίζω εννοούσε...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Εμένα ακόμα δε μου το έχει ανφέρει κανείς να το κάνω. Θα ρωτήσω απο βδομάδα που θα πάω στη γιατρό.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Χρύσακι είπε:

Βασικά πήρα

κούνια με συρταριερα 

καροτσι 3-1 

ρηλαξ

καλαθουνα 

Και απο λευκά είδη 

φορμακια πήρα αρκετά 

Κουβέρτες 2 με 2 

για μένα ακομα τιποτα. 

Πιστεύω πως είναι εντάξει και αν δεις πως δεν σε φτανουν οι πετσέτες θα πάρεις και άλλες μωρε μετά.. 

ισως πάρεις και καμία λίγο πιο μικρούλα για όταν πλένεις τοπικά εμένα με βόλεψαν και αυτές θα το δεις στην πορεία γιατί κάθε μαμα μπορεί να την βολέψει διαφορετικά πράγματα  

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πιστεύω πως είναι εντάξει και αν δεις πως δεν σε φτανουν οι πετσέτες θα πάρεις και άλλες μωρε μετά.. 

ισως πάρεις και καμία λίγο πιο μικρούλα για όταν πλένεις τοπικά εμένα με βόλεψαν και αυτές θα το δεις στην πορεία γιατί κάθε μαμα μπορεί να την βολέψει διαφορετικά πράγματα  

Εγώ πάντως δε θα πάρω πετσέτες ειδικά για την μπουμπού. Έχω πολλές... και απ' όλα τα μεγέθη... Κάνω λάθος λες;;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Αρχισες τα πλύσιμο ; Άντε καλή αρχή τώρα 😊

Αφού στο είπε ο γιατρός κορίτσι μου για το εμβόλιο εμένα δεν μου ζήτησαν κάτι για την ώρα τουλάχιστον 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Άντε πάει κι αυτό! 

Εμένα δεν μου είπε τπτ 

Εσύ σε ποια βδομάδα ήσουν όταν στο πρότεινε;

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ πάντως δε θα πάρω πετσέτες ειδικά για την μπουμπού. Έχω πολλές... και απ' όλα τα μεγέθη... Κάνω λάθος λες;;;

Αν ρωτας την γνωμη μου θα σου έλεγα αν τις έχεις χρησιμοποιήσει καλύτερα να παρεις  έστω 2 καινούργιες για το πρώτο διάστημα τουλάχιστον.. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αν ρωτας την γνωμη μου θα σου έλεγα αν τις έχεις χρησιμοποιήσει καλύτερα να παρεις  έστω 2 καινούργιες για το πρώτο διάστημα τουλάχιστον.. 

Οκ αλλά γιατί όμως;;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Αρχισες τα πλύσιμο ; Άντε καλή αρχή τώρα 😊

Αφού στο είπε ο γιατρός κορίτσι μου για το εμβόλιο εμένα δεν μου ζήτησαν κάτι για την ώρα τουλάχιστον 

ευχαριστώ πολυυυ 🥰🥰

Εγώ είμαι και αρκετά.νωριτερα από εσάς οπότε έπρεπε σιγά σιγά 🤗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Άντε πάει κι αυτό! 

Εμένα δεν μου είπε τπτ 

Εσύ σε ποια βδομάδα ήσουν όταν στο πρότεινε;

Στην 28η ήμουν και το έκανα σήμερα που πλέον είμαι 30+3 🧿🩵🧿

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...