Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 55 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ωχ.. τουλάχιστον δεν έχει πολύ πυρετό! Ελπίζω να μην ανέβει!! Εσύ κόλλησες; Αν ναι, θα πάρει αντίσωματα από σένα, από το γάλα.. Εγώ φοβάμαι στην αλλαγή του χρόνου μη ξυπνήσει και πανικοβληθεί ο μπεμπούλης από τα πυροτεχνήματα! Στην Αθήνα διάβασα θα ρίξουν αθόρυβα βεγγαλικά, μακάρι να καθιερωθεί αυτό παντού σιγά σιγά..

οχι εγω δεν κόλλησα ακόμα 🤷

και εγω το σκέφτομαι αυτό... πλησιάζει η ώρα και δεν κοιμάμαι γι αυτό το λόγο 🤦

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή χρονιά κορίτσια μου! Με υγεία και αγάπη για τις οικογένειες μας!

@Barbiee ωχ περαστικα του! Μπα νοσοκομείο δεν νομίζω πως θα χρειαστεί. Ίσως χρειαστεί καμία αντιβίωση αλλά ελπίζω όχι, να το περάσει στο πόδι.

Εμείς εχθές ξεκινήσαμε ήδη 2η φορά αντιβίωση μιας κ οι εξετάσεις ούρων της βγήκαν πάλι θετικές. Μετά την αντιβίωση πρέπει να κάνουμε κ έναν υπέρηχο νεφρών να δούμε μήπως πειραχτηκαν μας είπε ο γιατρός. Ωχ δεν θα ξεμπερδεψουμε ποτε από αυτό πια?? Τελοσπαντων θετική σκεψη κ ελπίζω όλα να πάνε καλά!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια μου! Με υγεία και αγάπη για τις οικογένειες μας!

@Barbiee ωχ περαστικα του! Μπα νοσοκομείο δεν νομίζω πως θα χρειαστεί. Ίσως χρειαστεί καμία αντιβίωση αλλά ελπίζω όχι, να το περάσει στο πόδι.

Εμείς εχθές ξεκινήσαμε ήδη 2η φορά αντιβίωση μιας κ οι εξετάσεις ούρων της βγήκαν πάλι θετικές. Μετά την αντιβίωση πρέπει να κάνουμε κ έναν υπέρηχο νεφρών να δούμε μήπως πειραχτηκαν μας είπε ο γιατρός. Ωχ δεν θα ξεμπερδεψουμε ποτε από αυτό πια?? Τελοσπαντων θετική σκεψη κ ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Χρόνια πολλά! Καλη χρονιά με υγεια και πολλές χαρές στις οικογενεια μας κορίτσια!❤️

αν δεν τρώει μου ειπε η παιδίατρος θα χρειαστεί νοσοκομείο για ενυδάτωση... αλλά ευτυχώς τρώει...και τρωει πάρα πάνω απο τις άλλες φορές 🤷 δεν γίνεται να πάρει τιποταγια τη γρίπη μου είπε η παιδίατρος...απλα θα την περασει έτσι..

εσεις πρέπει να δείτε τι μικρόβιο ειναι αυτο που προκαλεί την ουρολοίμωξη...γιατι ειναι κάποια μικρόβια που είναι "δυσκολα"..και θα παθαίνει συνέχεια ουρολοίμωξη.. ηθελα να σ το πω και εγώ αυτο με τα νεφρά... περαστικά και σε εσάς και κουράγιο... πάντως δεν μας μπήκε οπως θέλαμε το 2025🤷😔

στις πριν 15 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Δεν ξέρω! Πάντως εγώ υπέφερα, πολύ μπούκωμα, πυρετό..ο μικρός παρότι κοιμόμαστε αγκαλιά δεν κόλλησε!! Ο άντρας μου το πέρασε λίγο πιο ελαφριά..

Πριν τους 6 μήνες θα ξεκινήσεις τροφές;

Ο μικρός σας δεν κόλλησε γιατί θηλάζει και παίρνει αντισώματα. 

5,5 θα είναι. Στον 6ο λοιπόν θεωρητικά. 

Κορίτσια μου καλη χρόνια!!πολλές πρώτο χρονιές γερές με τα μωράκια μας και τους δικους μας ανθρώπους εύχομαι! 

@Barbiee περαστικά!! Κρίμα που ταλαιπωρειται ο γλυκούλης! Ελπίζω να μην χρειαστείτε νοσοκομείο και να αναρρώσει γρήγορα! 

@katerinayia καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις! 

@Katiana1987Katiana19 πόσο ωραία είναι Το outfit είναι όλα τα λεφτά! 

Καλή χρονιά κορίτσια μου 😍🎀

Να είναι μια υπέροχη χρονιά αυτή που μόλις ήρθε με υγεία,αγάπη και πολλές όμορφες στιγμές για τις οικογένειες όλων μας 🩵🩷..Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα τις πρώτες γιορτές με τα μικρά σας θαυματάκια!!Εμείς έχουμε έρθει διήμερο,αύριο επιστρέφουμε και πάμε παιδίατρο για το bexsero..Αύριο τα νέα μας λοιπόν 😍🧿

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

@Barbiee πώς είστε σήμερα; Είναι καλύτερα ο μικρός;

ευτυχώς έχει να ανεβάσει απο χθες το απόγευμα πυρετό... απλά σημερα ξύπνησε απο τις 7.30 και κλαίει συνέχεια... ίσως τον πονάει το κεφάλι...γιατι και ο μπαμπάς είχε πολύ πονοκέφαλο και εγώ χθες 🤷 θα του δώσω ντεπονακι να δω πως θα πάει 😍 αλλά σήμερα τον βλέπω καλύτερα...τα ματια του ειναι ξεκουραστα❤️

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

ευτυχώς έχει να ανεβάσει απο χθες το απόγευμα πυρετό... απλά σημερα ξύπνησε απο τις 7.30 και κλαίει συνέχεια... ίσως τον πονάει το κεφάλι...γιατι και ο μπαμπάς είχε πολύ πονοκέφαλο και εγώ χθες 🤷 θα του δώσω ντεπονακι να δω πως θα πάει 😍 αλλά σήμερα τον βλέπω καλύτερα...τα ματια του ειναι ξεκουραστα❤️

Περαστικά κορίτσι μου ευτυχώς είναι καλύτερα 

@Demy93 θα περιμένουμε νέα σας σας από τον παιδίατρο 

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Επιστρέψαμε από την παιδίατρο...Σταματάμε εντελώς την αποστείρωση και κάνουμε εισαγωγή από Δευτέρα γιατί σήμερα κάναμε το Bexsero και μου είπε καλύτερα να αφήσω 2 3 μέρες να περάσουν..Βρήκε τον μικρούλη μια χαρά και αρκετά μπροστά από την ηλικία και στην ανάπτυξη και στα κινητικά,τρελάθηκε και με τα δόντια 😆🧿..Γενικά και στην εισαγωγή θα είμαστε αρκετά γρήγοροι 🤗..Η καινούργια πίστα μόλις άνοιξε καθώς σήμερα κλείσαμε και τον 5ο μήνα 🤗🧿..Να που φτάνω και εγώ στο σημείο να πω ποοοοοσο γρήγορα μεγαλώνουν 🥰🥰🧿🧿

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Επιστρέψαμε από την παιδίατρο...Σταματάμε εντελώς την αποστείρωση και κάνουμε εισαγωγή από Δευτέρα γιατί σήμερα κάναμε το Bexsero και μου είπε καλύτερα να αφήσω 2 3 μέρες να περάσουν..Βρήκε τον μικρούλη μια χαρά και αρκετά μπροστά από την ηλικία και στην ανάπτυξη και στα κινητικά,τρελάθηκε και με τα δόντια 😆🧿..Γενικά και στην εισαγωγή θα είμαστε αρκετά γρήγοροι 🤗..Η καινούργια πίστα μόλις άνοιξε καθώς σήμερα κλείσαμε και τον 5ο μήνα 🤗🧿..Να που φτάνω και εγώ στο σημείο να πω ποοοοοσο γρήγορα μεγαλώνουν 🥰🥰🧿🧿

Τέλεια μπράβο στον κούκλο σου! Να σου πω πως θα ξεκινήσετε για πες...φρούτα λαχανικά? Εγώ θυμάμαι στον μεγάλο σε κάποια μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται 3 μέρες αλλά δε θυμάμαι ποια μου φαίνεται στην πατατα και κάποια άλλα και τα έβαλα απ' την αρχή όλα μαζί ..βάρος ύψος πως είστε?

στις On 2/1/2025 at 12:10 ΜΜ, ο/η Barbiee είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου! Σήμερα πως είστε? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

μπράβο σας! ελπίζω να μην του κάνει πυρετό το εμβόλιο και να το περάσετε ήρεμα 😍 εγώ έχω καιρό που τη σταμάτησα την αποστείρωση η αλήθεια είναι...

στις πριν 34 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου! Σήμερα πως είστε? 

ευχαριστούμε 😍 καλύτερα είμαστε... χωρίς πυρετό... αλλά με πολύ μπουκωμα ο καημένος... αδυνατεί να πάρει ανάσα 😔😔 και πόσο τον λυπάμαι 😔😔

στις πριν 1 ώρα, ο/η μαμά12345 είπε:

Τέλεια μπράβο στον κούκλο σου! Να σου πω πως θα ξεκινήσετε για πες...φρούτα λαχανικά? Εγώ θυμάμαι στον μεγάλο σε κάποια μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται 3 μέρες αλλά δε θυμάμαι ποια μου φαίνεται στην πατατα και κάποια άλλα και τα έβαλα απ' την αρχή όλα μαζί ..βάρος ύψος πως είστε?

Θα ξεκινήσουμε φρούτα (νέο ανά 2 μέρες,δεν έχει και πολλά αυτή την εποχή 🫣) και μετά θα πάνε λαχανικά κοτόπουλο ταυτόχρονα...είμαστε 7600 και 71 πόντους..

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

μπράβο σας! ελπίζω να μην του κάνει πυρετό το εμβόλιο και να το περάσετε ήρεμα 😍 εγώ έχω καιρό που τη σταμάτησα την αποστείρωση η αλήθεια είναι...

ευχαριστούμε 😍 καλύτερα είμαστε... χωρίς πυρετό... αλλά με πολύ μπουκωμα ο καημένος... αδυνατεί να πάρει ανάσα 😔😔 και πόσο τον λυπάμαι 😔😔

Ελπίζω και εγώ να μας πάει χαλαρά τώρα που έχουμε βρει έναν Ρυθμό..και εγώ τον τελευταίο μήνα δεν αποστείρωνα τα πάντα συνέχεια αλλά από σήμερα δε θα αποστειρωνω τιποτα..Περαστικά σας κορίτσι μου 😍

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Θα ξεκινήσουμε φρούτα (νέο ανά 2 μέρες,δεν έχει και πολλά αυτή την εποχή 🫣) και μετά θα πάνε λαχανικά κοτόπουλο ταυτόχρονα...είμαστε 7600 και 71 πόντους..

Ελπίζω και εγώ να μας πάει χαλαρά τώρα που έχουμε βρει έναν Ρυθμό..και εγώ τον τελευταίο μήνα δεν αποστείρωνα τα πάντα συνέχεια αλλά από σήμερα δε θα αποστειρωνω τιποτα..Περαστικά σας κορίτσι μου 😍

μεγαλώσατε πολυυυ😍 καλή αρχή θα σας ευχηθώ εγώ και όλα να πάνε καλά 😍

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

μεγαλώσατε πολυυυ😍 καλή αρχή θα σας ευχηθώ εγώ και όλα να πάνε καλά 😍

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου 🤗😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Ω είστε πολύ ψηλοί! Και μια χαρά κιλά! 

Τώρα που θα ξεκινήσετε τροφές τι σας είπε για το γάλα;; 

Πώς πάει μέχρι στιγμής απτό εμβόλιο;

στις πριν 15 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ω είστε πολύ ψηλοί! Και μια χαρά κιλά! 

Τώρα που θα ξεκινήσετε τροφές τι σας είπε για το γάλα;; 

Πώς πάει μέχρι στιγμής απτό εμβόλιο;

Αρχικά αντικαθιστούμε το 2ο γάλα (για μας είναι περίπου στις 11) με φρούτα και στη συνέχεια αντικαθιστούμε και το 3ο γάλα ( περίπου στις 2 3) με το 2ο γεύμα του..Για την ώρα είναι καλά ευτυχώς 🤗🧿 δε σας κρύβω ότι το φοβόμουν και συνεχίζω δλδ να το φοβάμαι πολύ αυτό το εμβόλιο κυρίως για τις παρενέργειες που λένε ότι έχει (υψηλό πυρετό,ανορεξία κτλ κτλ) 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Αρχικά αντικαθιστούμε το 2ο γάλα (για μας είναι περίπου στις 11) με φρούτα και στη συνέχεια αντικαθιστούμε και το 3ο γάλα ( περίπου στις 2 3) με το 2ο γεύμα του..Για την ώρα είναι καλά ευτυχώς 🤗🧿 δε σας κρύβω ότι το φοβόμουν και συνεχίζω δλδ να το φοβάμαι πολύ αυτό το εμβόλιο κυρίως για τις παρενέργειες που λένε ότι έχει (υψηλό πυρετό,ανορεξία κτλ κτλ) 

Εμένα έκανε 39,5 ένα οχτάωρο μετά, αλλά έπεσε με το ντεπόν και δεν ξανάκανε μετά..στο φαγητό δεν είχαμε θέμα..

στις πριν 4 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Τι ωραία! Καλή αρχή λοιπόν στην νέα πιστα🤣 Τέλειος καλέ ο μπέμπης κ σε κιλά κ σε ύψος!!

Εμένα με το bexsero έκανε ένα 38 το βράδυ κ μετά τίποτα. Από διάθεση κ όρεξη μια χαρά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...