Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

19 μηνών θα κάνουμε την 3η! Μου έχει γράψει πλάνο μέχρι τότε ποιο θα κάνουμε και πότε. (Εκτός απροόπτου φυσικά)

Μπράβο, πολύ αναλυτική..ο βασικός εμβολιασμός σου είπε τελειώνει στον χρόνο; Πρέπει να ζητήσω να μου τα εξηγήσει κι εμένα όταν ξαναπάμε.. αργούμε βέβαια..σε είκοσι μέρες περίπου..

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Μπράβο, πολύ αναλυτική..ο βασικός εμβολιασμός σου είπε τελειώνει στον χρόνο; Πρέπει να ζητήσω να μου τα εξηγήσει κι εμένα όταν ξαναπάμε.. αργούμε βέβαια..σε είκοσι μέρες περίπου..

Τώρα θα πάμε 7 μηνών σχεδόν (10 Μαρτίου), μετά θα πάμε σε 2 μήνες περίπου δηλαδή Μάιο και μετά Ιούλιο-Αύγουστο. Και κάπως έτσι πάει μέχρι 19 μηνών που κάνουμε την 3η δόση του bexsero!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Τώρα θα πάμε 7 μηνών σχεδόν (10 Μαρτίου), μετά θα πάμε σε 2 μήνες περίπου δηλαδή Μάιο και μετά Ιούλιο-Αύγουστο. Και κάπως έτσι πάει μέχρι 19 μηνών που κάνουμε την 3η δόση του bexsero!

7 μηνών τι έχετε να κάνετε;

Δημοσίευση

Κορίτσια ούτε τη γλυκοπατάτα με μοσχάρι ήθελε.. σφραγίζει τα χείλη..φφφ έτσι μου έρχεται να του πάρω καμιά κρεμουλα μπισκότο ή βανίλια μπας και..δεν ξέρω..θα παρω τηλ παιδίατρο αν συνεχιστεί..

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια ούτε τη γλυκοπατάτα με μοσχάρι ήθελε.. σφραγίζει τα χείλη..φφφ έτσι μου έρχεται να του πάρω καμιά κρεμουλα μπισκότο ή βανίλια μπας και..δεν ξέρω..θα παρω τηλ παιδίατρο αν συνεχιστεί..

Βάλε σκέτα λαχανικά. Όλα τα μωρά ζορίζονται με το μοσχάρι και ειδικά στην αρχή.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Και εμένα το κοτόπουλο εχτές δεν το έφαγε 

ενώ το ζωμό τον εφαγε που είχα βράσει μέσα τα λαχανικά όταν έβαλα και το κρεας δεν έφαγε 🤷‍♀️

Θα δοκιμάσω ξανά σήμερα θα βάλω πιο λίγο κρέας 

Δημοσίευση

εγω σε καταλαβαίνω φουλ....ο δικος μου οτι και να του δώσω σφραγίζει το στόμα και δεν το ξανά ανοίγει...μονο με τα φρούτα ειναι οκ... τώρα το απόγευμα του εδωσα φαριν λακτε με αβοκάντο... αλλά έφαγε 50 γρ. μόνο...ενω χθες φαριν λακτε με βρώμη έφαγε 80 και προχθες σκέτη 70...🤷 

Θα σου πω (για να τ ακουω και εγώ) μην απελπιζεσαι κορίτσι μου...θα ερθει η ωρα που θα φάνε και τα δικα μας μωράκια!😍

Δημοσίευση

@nanouko δεν έχω μπει στα κρέατα ακόμα οπότε δεν έχω ούτε αντίστοιχη εμπειρία ούτε συμβουλές αλλά σου στέλνω μια αγκαλιά!!

Φαντάζομαι επειδή είναι το γάλα η βασική τροφή και να τρώει λίγο δεν πειράζει και τόσο! Το θέμα είναι να έρθουν σε επαφή με όλες τις τροφές!!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

@nanouko δεν έχω μπει στα κρέατα ακόμα οπότε δεν έχω ούτε αντίστοιχη εμπειρία ούτε συμβουλές αλλά σου στέλνω μια αγκαλιά!!

Φαντάζομαι επειδή είναι το γάλα η βασική τροφή και να τρώει λίγο δεν πειράζει και τόσο! Το θέμα είναι να έρθουν σε επαφή με όλες τις τροφές!!

Πολύ σωστά τα λες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Και εμένα το κοτόπουλο εχτές δεν το έφαγε 

ενώ το ζωμό τον εφαγε που είχα βράσει μέσα τα λαχανικά όταν έβαλα και το κρεας δεν έφαγε 🤷‍♀️

Θα δοκιμάσω ξανά σήμερα θα βάλω πιο λίγο κρέας 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εγω σε καταλαβαίνω φουλ....ο δικος μου οτι και να του δώσω σφραγίζει το στόμα και δεν το ξανά ανοίγει...μονο με τα φρούτα ειναι οκ... τώρα το απόγευμα του εδωσα φαριν λακτε με αβοκάντο... αλλά έφαγε 50 γρ. μόνο...ενω χθες φαριν λακτε με βρώμη έφαγε 80 και προχθες σκέτη 70...🤷 

Θα σου πω (για να τ ακουω και εγώ) μην απελπιζεσαι κορίτσι μου...θα ερθει η ωρα που θα φάνε και τα δικα μας μωράκια!😍

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Βάλε σκέτα λαχανικά. Όλα τα μωρά ζορίζονται με το μοσχάρι και ειδικά στην αρχή.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για την εμψύχωση!! Δεν μπορεί θα φάει κι εμένα, αργά ή γρήγορα τι να πω.. πάρτυ θα κάνω βέβαια όταν γίνει! 😅 Θα δοκιμάσω αύριο σκέτα λαχανικά να δούμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εγώ σήμερα έδωσα κοτόπουλο με λαχανικά εχτές δεν έφαγε 2-3 κουταλάκια 

σήμερα έφαγε 63 γρ εεε είναι μια πρόοδος για εμάς 😂

Το πόσα ακριβώς γραμμάρια έφαγε πώς το μετράς; Έχεις ζυγαριά και ζυγίζεις μετά ε; Δεν έχω ζυγαριά.. μήπως όταν ξεκινήσει να τρώει να πάρω κι εγώ 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Το πόσα ακριβώς γραμμάρια έφαγε πώς το μετράς; Έχεις ζυγαριά και ζυγίζεις μετά ε; Δεν έχω ζυγαριά.. μήπως όταν ξεκινήσει να τρώει να πάρω κι εγώ 🤔

Κι εγώ τα ζυγίζω. Έχω ζυγαριά κουζίνας.

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για την εμψύχωση!! Δεν μπορεί θα φάει κι εμένα, αργά ή γρήγορα τι να πω.. πάρτυ θα κάνω βέβαια όταν γίνει! 😅 Θα δοκιμάσω αύριο σκέτα λαχανικά να δούμε! 

Εμένα πάντως που τρώει σκέτα λαχανικά ακόμα ούτε να τα φτύσει! Μέχρι εχθές έτρωγε 4-5 κουταλάκια τουλάχιστον, σήμερα 2 με το ζόρι. Εγώ τάχα περιμένω να μπει το κρέας μπας κ της αρέσει περισσότερο 🤣🤣

Κ εγώ τα ζυγίζω με ζυγαριά κουζίνας, πριν κ μετά.

Δημοσίευση

Ναι έχω ζυγαριά κουζίνας εντάξει μπορεί να χάνει και λίγο + - αλλά περίπου βλέπεις τι γίνεται 

μου είχε πει η παιδίατρος θέλει να τρώει το γεύμα 150-250 εεε έχουμε δρόμο ακόμα 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!  Να τα χαίρεσαι τα κοριτσούδια σου!!🥰
    • Καλημερα κορίτσια!! 10η μέρα του κύκλου σήμερα και λογικά έχω άλλες 5-6 μέρες για ωορρηξία. Αυτή η περίοδος κράτησε πολύ, είχε πολύ αίμα και πόνο αρκετό όπως πάντα. Τον προηγούμενο μήνα στην βιοχημική δεν είχα τόσο αίμα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως σταμάτησε το αίμα στην 6η μέρα αλλά έως και σήμερα έχω πολλά υγρά μπεζ καφέ και πονάκια. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξία;; Δεν έχω τεστακια να το τσεκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση..
    • Καλημέρες κορίτσια ❤️❤️❤️ ελπίζω να είστε όλες καλά’    εμείς εδώ στην προσαρμογή! Πιο πολύ με αγχώνει το βράδυ γιατί θηλάζω 3 παιδιά που ξυπνάνε! Μέχρι τώρα το μωρό το νεογέννητο ξυπνάει συχνά κ μερικές φορές θέλει να μένει κ στο στήθος κ ας έχει φάει! 🥰 δν έχει κάποιο μοτίβο άλλο βράδυ θα ξυπνάει συχνά άλλο βράδυ μπορεί να ξυπνάει ανά 2 ώρες άλλο ανά 3 στην καλύτερη.    ο γιος μου ξυπνάει κ αυτός 3-4 φορές το βράδυ να θηλάσει ή να με ψάξει να δει ότι είμαι εκεί.    έχει τύχει να ξυπνήσουν κ ταυτόχρονα κ να τα έχω μαζί στο στήθος 😝 ευτυχώς έχω την εμπειρία κ από την προηγούμενη φορά δλδ όταν ειχα μωρό το γιο μου τον δεύτερο κ την κόρη μου πιο μεγάλη. Αλλιώς θα είχα αγχωθεί πάρα πολυυυυ!  Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε 🙏🏼💪🏽😍 η κόρη μου θηλάζει 2-3 φορές αλλά είναι μεγάλη κ πάει για ύπνο με τον μπαμπά της κ όταν ξυπνάει το βράδυ την αναλαμβάνει ο μπαμπάς της! Βέβαια όπως κ όταν γέννησα τον δεύτερο γιο μου έτσι κ τώρα όπως είναι λογικό βγάζει έντονη ζήλια (όχι προς το μωρό ευτυχώς αυτό το θέλει κ το προσέχει και τα πάντα) αλλά βγάζει ζήλια προς τα εμάς. Όμως θα συνηθίσει το ξέρω 🩷🩷🩷   αυτά κορίτσια μου!    σας το λέω με σιγουριααααα ότι θα τα καταφέρετε όλες όσες δυσκολίες κ αν περνάτε τώρα στο πρώτο στάδιο! 🙏🏼💪🏽🎈 να πιστέψετε στον εαυτό σας κ να ζητήσετε βοήθεια αν την χρειάζεστε 💪🏽
    • Αχχχ αυτοι οι κολικοι! Στο πρώτο μου παιδί υποφέραμε κ εμείς κ το μωρό! Στο δεύτερο παιδί ευτυχώς δεν είχαμε θέμα! Τώρα στο τρίτο θα φανεί!  Αν θηλάζεις ίσως  βοηθήσει ο περιορισμός των γαλακτοκομικων αλλά το πιο σημαντικό στους κολικούς είναι τα αέρια! Να βοηθάς το μωράκι να απελευθερώνει τα αέρια! Είτε παίρνει μπιμπερό είτε θηλασμό! 🥹    
    • Θηλάζεις αποκλειστικά; Εννοώ το μωράκι πνίγεται στον θηλασμό ; Ή πνίγεται κ με το μπιμπερό;;;  Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων! Βοηθάει να βγάζεις λίγο γάλα με το χέρι  πριν δώσεις στο μωράκι να είναι μαλακό το στήθος (αν δν έχει εδραιωθεί η παραγωγή σου ακόμα) κ αν δίνεις μπιμπερό να κάνεις διαλείμματα για ρέψιμο.  Θα δεις όσο μεγαλώνει το μωρό αυτό θα φτιάξει και το μωρό θα δυναμώσει κ η παραγωγή σου θα εδραιωθεί κ το στήθος θα είναι μαλακό που είναι κ το ζητούμενο! 😍   χαίρομαι που αναρρώνεις!!! ❤️ κ είσαι σχεδόν στο τέλος αυτής της διαδικασίας! Θα νιώσεις πιο δυνατή Κ αυτό θα βοηθήσει κ στην καθημερινότητα όπως έχεις ήδη αντιληφθεί 🥰🥰🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...