Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ τώρα βράζω μοσχάρι. Θα βάλω σελινόριζα, καρότο, κολοκυθάκι και μοσχάρι. Α να δω σήμερα τι θα κάνει!

Αντε καλή επιτυχία περιμένουμε νέα 

εμενα κοιμαται η μπέμπα έχει καμιά ώρα τώρα οπότε όταν σηκωθεί να το δοκιμάσουμε το φαγητό μικρό καλάθι κρατάω την βλέπω βγήκε ιδιότροπη με το φαγητό 😂

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα τίποτα ακόμη εγώ! Τα πινάκια περιόδου συνεχίζονται! Αν είχα επαφές θα έκανα τεστ αλλά εδώ και δύο μήνες η μόνη επαφή ήταν του Αγίου Βαλεντίνου 😀😀 Εγώ νομίζω στην ωορρηξία μου ελαττώθηκε!

Νομίζω μόνο εσύ έχεις μείνει χωρίς περίοδο ε; 
καλά άστο με τις επαφές ζόρικα τα πράγματα, εχτές κατάφερα εγώ γιατί είμασταν και άρρωστοι τόσο καιρό 😂

Δημοσίευση

@Katiana1987 μακάρι να μην έχεις κανένα θέμα με το γάλα σου!  Στο εύχομαι ολόψυχα! 

εγώ ενα δεκαήμερο τουλάχιστον έχω μειωμένο 

@Barbiee πέφτουν χωρίς σταματημό τα μαλλιά κι ας θηλάζω ακόμα! (Θα σου στείλω μνμ για το όνομα μου στο fb)

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και καλά μου λέει μόνο τον ζωμό σε περίπτωση αλλεργίας να το κάνουμε σιγά σιγά για αυτό ρωταω αν το κάνετε και εσείς έτσι ή μόνο εμένα το πάει τόσο σιγά σιγά 😅

καλά εσένα είναι πολύ φαγανός φτου φτου 🧿

εμένα δεν μου το είπε για περίπτωση αλλεργίας...αλλα για να του ερθει πιο ομαλα η γεύση 🤷

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

εμένα δεν μου το είπε για περίπτωση αλλεργίας...αλλα για να του ερθει πιο ομαλα η γεύση 🤷

Εγώ να σου πω την αλήθεια νομίζω για αλλεργία μου το είπε αλλά επειδή πέρασαν και κάτι χρόνια από τότε που μου τα είπε στην μεγάλη στο λέω με επιφύλαξη γιατί για την μπέμπα ακόμα δεν έχω πάει να μου δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο κρεας απλά την έστειλα μνμ (φωτό το χαρτί που είχα από τις οδηγίες) και αν μπορώ να προχωρήσω με την εισαγωγή γιατί είμαι που είμαι αρκετά πίσω εεε μην μείνω και άλλο μέχρι να πάω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Να το ξανά ανοίξεις και να έρθεις κι εκεί στην παρέα μας!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εμενα εντωμεταξυ μου φαίνεται περίεργο κάποιος πλέον να μην εχει φβ😂 (δεν το λέω με κακο τρόπο)

είμαι πιο πολύ του ινσταγκραμ! στο φεις παλιά ήμουν συνέχεια!! αλλά μόιλις βγήκε το ινσταγκραμ πήγα εκεί

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

είμαι πιο πολύ του ινσταγκραμ! στο φεις παλιά ήμουν συνέχεια!! αλλά μόιλις βγήκε το ινσταγκραμ πήγα εκεί

κατάλαβα ναι! εντάξει κορίτσι μου... αυτά επιλογές είναι... εσύ κάνεις ότι θες😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@Katiana1987 μακάρι να μην έχεις κανένα θέμα με το γάλα σου!  Στο εύχομαι ολόψυχα! 

εγώ ενα δεκαήμερο τουλάχιστον έχω μειωμένο 

@Barbiee πέφτουν χωρίς σταματημό τα μαλλιά κι ας θηλάζω ακόμα! (Θα σου στείλω μνμ για το όνομα μου στο fb)

Τι να σου πω! Για την ώρα δεν έχω καταλάβει κάτι. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια τελικά δεν την ενθουσιάζει το μοσχάρι με κανέναν συνδυασμό. Επίσης δεν πίνει νερό κορίτσια, ότι κι αν κάνω!

Νερό εγώ με το κουτάλι του δίνω και αν πιει 3 κουταλάκια...μετά το φτύνει🤷 μοσχάρι με γλυκοπατάτα και καροτο είναι ωραίο...πολύ ωραίος συνδυασμός...και να μην της βάζεις πολύ..πιο λίγο μέχρι να το συνηθίσει..

Εμείς με τον τραχανά τ απόγευμα δεν τα πήγαμε πολύ καλά...λίγο έφαγε...αύριο πάλι θα ξαναδοκιμασουμε..θα τον κάνω αλλιώς βέβαια..με λαχανικά..γιατί σήμερα του το έδωσα με κοτόπουλο..και βλεπουμε

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια τελικά δεν την ενθουσιάζει το μοσχάρι με κανέναν συνδυασμό. Επίσης δεν πίνει νερό κορίτσια, ότι κι αν κάνω!

αααχ νερο εμένα ουτε γουλια...δοκιμασα με μπουκαλι και δεν ανοίγει το στομα αν δεν εχει γαλα μέσα 🤷 δοκιμασα με κουτάλι... επίσης δεν ανοίγει το δρόμο.... δοκίμασα από ποτήρι δικο μας...μονο έτσι πίνει μια γουλια...του πήρα εκπαιδευτικό ποτηράκι αλλά πάλι τίποτα!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Νερό εγώ με το κουτάλι του δίνω και αν πιει 3 κουταλάκια...μετά το φτύνει🤷 μοσχάρι με γλυκοπατάτα και καροτο είναι ωραίο...πολύ ωραίος συνδυασμός...και να μην της βάζεις πολύ..πιο λίγο μέχρι να το συνηθίσει..

Εμείς με τον τραχανά τ απόγευμα δεν τα πήγαμε πολύ καλά...λίγο έφαγε...αύριο πάλι θα ξαναδοκιμασουμε..θα τον κάνω αλλιώς βέβαια..με λαχανικά..γιατί σήμερα του το έδωσα με κοτόπουλο..και βλεπουμε

εγω σημεραεδωσα για απόγευμα φαριν λακτε...εφαγε 70 γρ..δεν το περίμενα η αλήθεια είναι...θα δείξει αύριο πως θα πάει και αν τελικα του αρέσει!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

@Barbieeεγω ολόκληρη περούκα φτιάχνω απ τα μαλλιά που πέφτουν!

@Elkκι εγώ κανονικά  έδωσα το κοτόπουλο..βρε δώστο κανονικά..τι ζωμό σου λέει!?

Εγώ σήμερα κορίτσια θα βάλω τραχανά τ απόγευμα..θα σας πω εντυπώσεις μετά...για μεσημέρι είχα κοτόπουλο μπρόκολο ντομάτα και καρότο...τα κατασπάραξε εννοείται 😅

Φτου,φτου έτσι να τρώει πάντα! 

Δε μου λες, την ντομάτα πως την βάζεις? Τον χυμό να βράσει μαζί με τα υπόλοιπα? Η κάπως αλλιώς?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ αυτό με το νερό κ μένα το έχει. Δεν πίνει για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!! Προσπαθησα με εκπαιδευτικο ποτηράκι (2 κιολας), με το κουταλακι, με σφηνοποτηρο. Τιποτα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ. Απλά ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα πιει.

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ από αύριο λέω να αρχίσω να του δίνω νερό! 

Επειδή η παιδίατρος είπε σταδιακά να αυξανω το ποσό τρώει (4κουταλακια μετά 6 μετά 8 κοκ) για να μην στουμπωσει μου είπε ότι όταν τρώει 5-6 κουταλάκια δεν χρειάζεται να πίνει νερό! 

Δίνετε απλά εμφιαλωμένο ή το βράζετε κιόλας; 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Δε μου λες, την ντομάτα πως την βάζεις? Τον χυμό να βράσει μαζί με τα υπόλοιπα? Η κάπως αλλιώς?

Βγάζω τη φλούδα και τα σπόρια από μέσα και την αλεθω μαζί με τα υπόλοιπα...αλλά μπορεις και να τη βραδιά αν θες ..αλλά δε θα μείνει και τίποτα πιστεύω..ίσα το ζουμακι θα βγαλεις

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Επειδή η παιδίατρος είπε σταδιακά να αυξανω το ποσό τρώει (4κουταλακια μετά 6 μετά 8 κοκ) για να μην στουμπωσει μου είπε ότι όταν τρώει 5-6 κουταλάκια δεν χρειάζεται να πίνει νερό! 

Εγώ εμφιαλωμένο .δεν το βράζω πλέον...ούτε για το γάλα..μέχρι 5 μηνών το έβραζα το νερο

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Εγώ το βράζω, έτσι μου είπε ο γιατρός. Κ από ότι είδα στο χαρτί που μου έδωσε θα το βράζω μέχρι 7-8 μηνών. Εμένα βέβαια δεν μου έχει κόψει ακόμα κ την αποστειρωση στα μπιμπερο, ελπίζω τώρα που θα πάω την Δευτέρα να μου πει να σταματήσω.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Εγώ εμφιαλωμένο .δεν το βράζω πλέον...ούτε για το γάλα..μέχρι 5 μηνών το έβραζα το νερο

Α ναι? Εγώ νομίζω πάντα το εβραζα το νερό για το γάλα κ στην μεγάλη, μέχρι τον χρόνο δηλαδή γιατι μετά της είχα ξεκινήσει φρέσκο γάλα. Η μπορεί κ να μην θυμάμαι καλά, δεν ξέρω.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

εμενα μου ειπε μέχρι το χρόνο να το βράζω το νερό!

@katerinayia ακόμα κάνεις αποστείρωση; πως την παλεύεις;

Δημοσίευση

Κορίτσια μόνο σε μένα είπε νερό της βρύσης; ούτε βράσιμο; Εμείς συνεχίζουμε να μην τρώμε.. άντε να πάει κάτω ένα κουταλάκι.. λαχανικά με μοσχάρι το ίδιο.. αύριο θα του δοκιμάσω αβοκάντο 🥑 περιμένω πώς και πώς να ωριμάσει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Εγώ απλά τη βράζω με τα λαχανικά και μετά την αλέθω μαζί. Ούτε φλούδα, ούτε σπόρια βγάζω.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια μόνο σε μένα είπε νερό της βρύσης; ούτε βράσιμο; Εμείς συνεχίζουμε να μην τρώμε.. άντε να πάει κάτω ένα κουταλάκι.. λαχανικά με μοσχάρι το ίδιο.. αύριο θα του δοκιμάσω αβοκάντο 🥑 περιμένω πώς και πώς να ωριμάσει 😂

Κορίτσι μου είσαι Αθήνα. Προφανώς και θα πίνει νερό βρύσης. Εμείς στην επαρχία δεν πίνουμε το νερό της βρύσης. 

Εγώ κορίτσια εμφιαλωμένο της δίνω, χωρίς βράσιμο. Αλλά αν πιεί 2 γουλιές κάνω γιορτή. Ούτε με σύριγγα κορίτσια. Πάντως πάνες βρέχει και είναι οκ στο χρώμα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ ανοιχτό κίτρινο. Δεν έχουν σκουρίνει καθόλου. Απλά απο τότε που έγιναν στέρεα τα κακά της, είναι λιγότερες. Δηλαδή 4-5 την ημέρα, βαριά 6. 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου είσαι Αθήνα. Προφανώς και θα πίνει νερό βρύσης. Εμείς στην επαρχία δεν πίνουμε το νερό της βρύσης. 

Εγώ κορίτσια εμφιαλωμένο της δίνω, χωρίς βράσιμο. Αλλά αν πιεί 2 γουλιές κάνω γιορτή. Ούτε με σύριγγα κορίτσια. Πάντως πάνες βρέχει και είναι οκ στο χρώμα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ ανοιχτό κίτρινο. Δεν έχουν σκουρίνει καθόλου. Απλά απο τότε που έγιναν στέρεα τα κακά της, είναι λιγότερες. Δηλαδή 4-5 την ημέρα, βαριά 6. 

Δοκίμασες να το ζεστάνεις λίγο το νερό; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...