Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@nanoukoεμένα μου φαίνεται υπερβολικό 7.5 μηνών να ξεκινήσετε τα υπόλοιπα γεύματα..εδώ 7.5-8 μηνών εισάγουμε πόσες τροφές δεν ξεκινάμε...εγώ ανά εβδομάδα ξεκίναγα άντε ανά δύο....η πάρε δεύτερη γνώμη η απλά ξεκινά μόνη σου σιγά σιγά..

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...εύχομαι να είναι το τελευταίο που περνάμε για φέτος🙏

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Και ήθελα κι εγώ να πω για αυτό! Σου μειώνεται με το που έρχεται το αίμα; Εγώ τώρα περιμένω περίοδο και βλέπω ότι έχει μειωθεί το γάλα και έχω και το θέμα ότι θέλει μόνο το ένα στήθος το μωρό, οπότε μόνο ένα στήθος και με μειωμένο γάλα άντε να τα βγάλεις πέρα..γι αυτό πήρα να χω μπιμπερό και έχω μερικό γάλα στην κατάψυξη..ή να βγάζω να δίνω απ' το άλλο στήθος απ' το οποίο είχα σκεφτεί να αποθηλασω.. βασικά με μια φορά τη μέρα άντληση που του κάνω νόμιζα σιγά σιγά θα κοπεί το γάλα αλλά ακόμη είναι τεράστιο και κάνω υπομονή..να που ίσως χρειαστεί τελικά.. πάντως δεν παλεύεται το θήλαστρο για μένα..να χεις πόσα να κάνεις να χεις να βγάζεις και γάλα..καταλαβαίνω το δράμα σου.. αλλά σκέψου θα κάνετε και εισαγωγή στερεών σε λίγο οπότε ίσως δεν το ξαναπεράσεις αυτό!!

Την πρώτη φορά ίσως και λίγο νωρίτερα να είχε μειωθεί αλλά σίγουρα είχε αλλάξει και η γεύση γιατί τον έβαζα στο στήθος και έκλαιγε..

Ναι το θηλαστρο είναι σκότωμα...

Και είπα στην παιδίατρο να ξεκινήσω στερεές μέχρι να πάω για ραντεβού(σε 1 βδομάδα είναι να πάμε) και δεν το δέχτηκε..μου είπε απλά ένα γάλα σε σκόνη να πάρω αν δεν του φτάσει το δικό μου και μου πέταξε και ένα "μπορεί να μην φταίει η περίοδος και να βαρέθηκε απλά τον θηλασμό "

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα να γράφω...είμαστε άρρωστοι τελικά το μικρό δεν γλύτωσε και μια εβδομάδα μετά απ' το μεγάλο κόλλησε...λίγο πυρετό πολύ βήχα μπούκωμα...τρέχαμε νοσοκομεία εξετάσεις..ευτυχώς δεν ήταν για μέσα..είμαστε με αντίβιωση εισπνοές κι όρο φουλ...

Εγώ για βάφτιση όχι να κλείσω ούτε μόνο δεν έχω😅

περαστικά σας😔😔😔

στις πριν 14 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο! Εσάς τα μικρά σας ουρλιάζουν; Εμένα σκούζει μέχρι εκεί που πάει η φωνή του! Σε σημείο που λέω θα κλείσει η φωνή του! Η παιδίατρος είπε ότι είναι φυσιολογικό..

χαχαχαχαχ το κάνει και εμένα αυτό συνέχεια οταν παίζει...και μ αρέσει πολύ κάθομαι και τον χαζεύω 😂😂

στις πριν 13 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου εγώ ζω ένα δράμα..μειώθηκε πάλι δραματικά πολύ το γάλα μου όταν αδιαθετησα.. ο μικρός γκρινιάζει γιατί αδειάζει κατευθείαν το στήθος και δεν έχει χορτάσει και εκνευρίζεται που πιπιλαει και δεν κατεβαίνει το γάλα στη ροή και την ποσότητα που έχει συνηθίσει. 

Είμαι με το θηλαστρο και αντλώ μετά από σχεδόν κάθε θηλασμό για να διεγειρω το στήθος να αυξηθεί ξανά η παραγωγή. 

Ευτυχώς τώρα που τελείωσε η περίοδος πιστεύω αύριο μεθαύριο θα επανέλθει αλλά σήμερα τα είδα όλα. Δοκίμασα να του δώσω ξένο αλλά δεν το ήθελε. 

Είναι και 8 κιλά το μωρό δεν χορταίνει και εύκολα...

ευτυχώς αποθηλασα και "ησύχασα" ήταν τόσο κουραστικό όλο αυτό... ακριβώς το ίδιο περνούσα... υπομονή μανούλα! σου στέλνω πολλες αγκαλιές! καλέ τι 8 κιλά;😱 δε σ χουν βγει τα χέρια να τον κρατας;😍

στις πριν 12 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

3 φορές γάλα 2 γεύματα...

Σ'ευχαριστώ πολυυυυ 🥰🧿

πόσο γάλα και πόσο φαγητό; το βράδυ κοιμάται σερί; και εγώ καπως έτσι θέλω να φτάσω αλλά ακόμα είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν μου τρώει τα λαχανικά και το κρέας! μια χαρά είστε και εσείς.. εύχομαι να μην κάνατε πυρετό!😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Την πρώτη φορά ίσως και λίγο νωρίτερα να είχε μειωθεί αλλά σίγουρα είχε αλλάξει και η γεύση γιατί τον έβαζα στο στήθος και έκλαιγε..

Ναι το θηλαστρο είναι σκότωμα...

Και είπα στην παιδίατρο να ξεκινήσω στερεές μέχρι να πάω για ραντεβού(σε 1 βδομάδα είναι να πάμε) και δεν το δέχτηκε..μου είπε απλά ένα γάλα σε σκόνη να πάρω αν δεν του φτάσει το δικό μου και μου πέταξε και ένα "μπορεί να μην φταίει η περίοδος και να βαρέθηκε απλά τον θηλασμό "

Ποιο γαλατάκι πήρες; Γτ όμως δεν δέχτηκε τις στερεές; Ίσως ήθελε να τον δει πρώτα! Αλλά άκυρο μου φαίνεται αυτό που είπε ότι βαρέθηκε τον θηλασμό.. αφού είδες ότι μειώθηκε η ροή λόγω περιόδου.. και έτσι έγινε και την προηγούμενη φορά και μετά επανήλθε..μην ανησυχείς, εγώ πιστεύω με την εισαγωγή των στερεών θα μειωθεί λίγο και ο θηλασμός και θα βρείτε μια νέα ισορροπία! Υπομονή, μια βδομάδα είναι! Και αν πεινάσει θα φάει και από το ξένο! Θα το μάθει κι αυτό! Δε θα μείνει νηστικός σε καμία περίπτωση!

Εγώ δοκίμασα σήμερα φρουτόκρεμα και μου την έφτυνε παίρνοντας μια εκφραση αηδίας! Χαχα μήλο, μπανάνα, αχλαδι..μωρέ μήπως θέλει κάτι πιο γλυκό για αρχή; Τύπου μόνο μπανάνα; Πφφ δεν ξέρω..ίσως αύριο δώσω μόνο μπανάνα..και νερό σε εκπαιδευτικό κύπελλο.. επίσης δοκίμασα να του δώσω σε μπιμπερό γάλα.. αποτυχία και αυτό.. βέβαια δεν έχει έρθει ακόμη της philips και είχα ένα nuk, αλλά αυτό έσταζε, δε χρειαζόταν να κάνει θηλαστική κίνηση το μωρό..μήπως το άλλο το δεχτεί καλύτερα..για να δούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ποιο γαλατάκι πήρες; Γτ όμως δεν δέχτηκε τις στερεές; Ίσως ήθελε να τον δει πρώτα! Αλλά άκυρο μου φαίνεται αυτό που είπε ότι βαρέθηκε τον θηλασμό.. αφού είδες ότι μειώθηκε η ροή λόγω περιόδου.. και έτσι έγινε και την προηγούμενη φορά και μετά επανήλθε..μην ανησυχείς, εγώ πιστεύω με την εισαγωγή των στερεών θα μειωθεί λίγο και ο θηλασμός και θα βρείτε μια νέα ισορροπία! Υπομονή, μια βδομάδα είναι! Και αν πεινάσει θα φάει και από το ξένο! Θα το μάθει κι αυτό! Δε θα μείνει νηστικός σε καμία περίπτωση!

Εγώ δοκίμασα σήμερα φρουτόκρεμα και μου την έφτυνε παίρνοντας μια εκφραση αηδίας! Χαχα μήλο, μπανάνα, αχλαδι..μωρέ μήπως θέλει κάτι πιο γλυκό για αρχή; Τύπου μόνο μπανάνα; Πφφ δεν ξέρω..ίσως αύριο δώσω μόνο μπανάνα..και νερό σε εκπαιδευτικό κύπελλο.. επίσης δοκίμασα να του δώσω σε μπιμπερό γάλα.. αποτυχία και αυτό.. βέβαια δεν έχει έρθει ακόμη της philips και είχα ένα nuk, αλλά αυτό έσταζε, δε χρειαζόταν να κάνει θηλαστική κίνηση το μωρό..μήπως το άλλο το δεχτεί καλύτερα..για να δούμε!

Το nan ha πήρα που είναι υποσλλεργικο γιατί κάνω αποχή από γαλακτοκομικα..τι να σου πω..έτοιμη είμαι να βράσω μια πατάτα να του δώσω αλεσμενη 😂😂

Έφαγε Λίγο συλμληρωμα σήμερα αλλά όταν δεν τον είχα αγκαλιά. Στο ριλαξ σαν μεγάλο αγόρι 😅😅

στις πριν 57 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Αχ σε ευχαριστώ πολύ...!πολύ ψυχοφθορο όλο αυτό και πραγματικά αισθάνομαι λες και ο οργανισμός μου κάνει αποθηλασμο από μόνος του.  Ελπίζω να επανέλθει γρήγορα γιατί δεν ξέρω πόσο θα το αντέξω αυτό..

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου εγώ ζω ένα δράμα..μειώθηκε πάλι δραματικά πολύ το γάλα μου όταν αδιαθετησα.. ο μικρός γκρινιάζει γιατί αδειάζει κατευθείαν το στήθος και δεν έχει χορτάσει και εκνευρίζεται που πιπιλαει και δεν κατεβαίνει το γάλα στη ροή και την ποσότητα που έχει συνηθίσει. 

Είμαι με το θηλαστρο και αντλώ μετά από σχεδόν κάθε θηλασμό για να διεγειρω το στήθος να αυξηθεί ξανά η παραγωγή. 

Ευτυχώς τώρα που τελείωσε η περίοδος πιστεύω αύριο μεθαύριο θα επανέλθει αλλά σήμερα τα είδα όλα. Δοκίμασα να του δώσω ξένο αλλά δεν το ήθελε. 

Είναι και 8 κιλά το μωρό δεν χορταίνει και εύκολα...

Κορίτσι μου θα επανέλθει το γάλα σου φάση είναι θα περάσει σε μερικές μέρες δεν θα είναι σε κάθε περίοδο έτσι απλά έτυχε να αδιαθετήσουμε πριν αρχίσουμε τροφές και είναι αισθητή η διαφορά αν έτρωγε και φαγητό θα ήταν πιο εύκολο δεν θα γκρίνιαζαν τόσο 

Επίσης εγώ παρατήρησα πως έχει αυξηθεί η παραγωγή μου στο γάλα λογικό μάλλον αφού μεγαλώνοντας έχει πιο πολύ ανάγκη 

δεν το παίρνουν εύκολα ούτε το ξένο γάλα ούτε το μπιμπερό 

μόλις αρχίσετε και τις τροφές και αρχίσει να τρώει θα είναι πιο καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Θα παραγγείλω κι εγώ αυτό!! Ίσως δοκιμάσω τη θηλή 5 γτ γενικά πνίγεται ο μπέμπης και θέλει χαλαρά, αλλά θα δούμε!! 

Ωχ περαστικά σας!! 😥😥 Τι χαμός με αυτές τις ιώσεις!! Ελπίζω να μπορεί να τρώει καλά ο γλυκούλης..

Ντέμυ εσείς δεν είχατε γιατρό σήμερα; 

Εμείς πήγαμε, όλα καλά μας τα βρήκε, 7.200 κιλά είναι ο μικρός, οκ αδύνατο τον λες αλλά έτσι είναι το σκαρί του μάλλον! Βέβαια δεν πολύ εμπιστεύομαι την ακρίβεια των μετρήσεών της αλλά οκ! Μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα, αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση το εξής: θα πάμε σε ενάμιση μήνα πάλι για εμβόλιο και μέχρι τότε μας είπε μόνο την φρουτόκρεμα ως δεκατιανο! Δλδ τότε ο μπέμπης θα είναι 7μιση μηνών! Δε θα πρεπε να βάλουμε κι άλλα μέχρι τότε; 🤔🤔 Εδώ όλες βλέπω ότι έχετε δοκιμάσει ήδη και λαχανικά και κάποιες και κρέας..προβληματίζομαι..

Κορίτσι μου όντως πιστεύω πως σας πάει λίγο αργά με το θέμα φαγητό 

Που και εμένα με πάει αργά αλλά νομίζω εσένα το πάει ακόμα πιο αργά 

Εμείς τρώμε 2 γεύματα ένα με φρούτα και ένα με λαχανικά (άσχετα που δεν της αρέσουν ) και σε μια βδομάδα θα βάλουμε το κρέας 

τα κιλάκια του μια χαρά τα ακούω εγώ πάντως εμένα ούτε 7 δεν έχει πάει ακόμα 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα να γράφω...είμαστε άρρωστοι τελικά το μικρό δεν γλύτωσε και μια εβδομάδα μετά απ' το μεγάλο κόλλησε...λίγο πυρετό πολύ βήχα μπούκωμα...τρέχαμε νοσοκομεία εξετάσεις..ευτυχώς δεν ήταν για μέσα..είμαστε με αντίβιωση εισπνοές κι όρο φουλ...

Εγώ για βάφτιση όχι να κλείσω ούτε μόνο δεν έχω😅

Αχ βρε κορίτσι μου περαστικά ταλαιπωρία τώρα για όλους σας αυτές οι μέρες αλλά τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να κάτσει μέσα (ότι χειρότερο για τα παιδάκια τώρα αυτό) 

υπομονή να περάσει σιγά σιγά 

ενταξει θα βρείτε και νονο μωρέ δεν σας κυνηγάει κανείς.. εμένα μου είχαν μπει για την μπέμπα η φίλη ότι θέλει να γίνει νονά πριν καν μείνω έγκυος οπότε το ήξερα από νωρίς 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

@Barbiee εννοείται τα 8 κιλά τα αισθάνομαι κάθε φορά που τκν έχω αγκαλιά...αναπηρική σύνταξη θα πάρω πριν την ώρα μου 😁😁

8 και κάτι,συμπάσχω απόλυτα 😆😆

Παρέα να πάμε να περάσουμε επιτροπή για την αναπηρική 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου θα επανέλθει το γάλα σου φάση είναι θα περάσει σε μερικές μέρες δεν θα είναι σε κάθε περίοδο έτσι απλά έτυχε να αδιαθετήσουμε πριν αρχίσουμε τροφές και είναι αισθητή η διαφορά αν έτρωγε και φαγητό θα ήταν πιο εύκολο δεν θα γκρίνιαζαν τόσο 

Επίσης εγώ παρατήρησα πως έχει αυξηθεί η παραγωγή μου στο γάλα λογικό μάλλον αφού μεγαλώνοντας έχει πιο πολύ ανάγκη 

δεν το παίρνουν εύκολα ούτε το ξένο γάλα ούτε το μπιμπερό 

μόλις αρχίσετε και τις τροφές και αρχίσει να τρώει θα είναι πιο καλά 

Το ελπίζω!!

Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα με την παιδίατρο που δεν με άφησε να ξεκινήσω στερεές εφόσον σε 1 βδομάδα θα τα ξεκινούσε ούτως ή άλλως!! 

Όντως ελπίζω στις επόμενες περιόδους να μην έχουμε τόσο θέμα..!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

8 και κάτι,συμπάσχω απόλυτα 😆😆

Παρέα να πάμε να περάσουμε επιτροπή για την αναπηρική 😂😂

Θα παρακαλάμε να περπατησουν γρήγορα (μετά θα αρχίσουν άλλα βέβαια) να μην τα έχουμε συνέχεια αγκαλιά 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου όντως πιστεύω πως σας πάει λίγο αργά με το θέμα φαγητό 

Που και εμένα με πάει αργά αλλά νομίζω εσένα το πάει ακόμα πιο αργά 

Εμείς τρώμε 2 γεύματα ένα με φρούτα και ένα με λαχανικά (άσχετα που δεν της αρέσουν ) και σε μια βδομάδα θα βάλουμε το κρέας 

τα κιλάκια του μια χαρά τα ακούω εγώ πάντως εμένα ούτε 7 δεν έχει πάει ακόμα 🤷‍♀️

Ναι, ρώτησα και μια γνωστή μου παιδίατρο πριν λίγο και μου είπε ακριβώς αυτό..οπότε ας δεχτεί λίγο τα φρούτα και θα ξεκινήσουμε κι απ' τα άλλα κι εμείς.. εσένα είναι κοριτσάκι λογικό να είναι λιγότερο στα κιλά της! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσια πως τα πάτε με αυτό το άλμα; πως το περνάτε;

Εμένα έχει μέρες που ξυπνούσε πιο πολλές φορές την νύχτα(3-4) εχτές και προχτές έκανε μια φορά αφύπνιση για γάλα και μετά σηκωθήκαμε 

εχει λίγη γκρίνια μέσα στην μέρα θέλει αγκαλιά και βόλτα μέσα στο σπίτι 

Εχτές γυρίσαμε και από ανάσκελα σε μπρούμυτα 

εσείς πως πάτε ;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα έχει μέρες που ξυπνούσε πιο πολλές φορές την νύχτα(3-4) εχτές και προχτές έκανε μια φορά αφύπνιση για γάλα και μετά σηκωθήκαμε 

εχει λίγη γκρίνια μέσα στην μέρα θέλει αγκαλιά και βόλτα μέσα στο σπίτι 

Εχτές γυρίσαμε και από ανάσκελα σε μπρούμυτα 

εσείς πως πάτε ;

και εμείς έτσι... γκρίνια... είτε στην αγκαλιά είτε κάτω γκρινιάζει...εμεις την Κυριακή γυρίσαμε απο ανάσκελα μπρούμυτα 😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Ναι, ρώτησα και μια γνωστή μου παιδίατρο πριν λίγο και μου είπε ακριβώς αυτό..οπότε ας δεχτεί λίγο τα φρούτα και θα ξεκινήσουμε κι απ' τα άλλα κι εμείς.. εσένα είναι κοριτσάκι λογικό να είναι λιγότερο στα κιλά της! 🤗

Ωραία θα τα αρχίσετε και εσείς σιγά σιγά τα φαγητά και μακάρι να τα τρώει όλα να μην σε παιδεύει 

Αρχίστε με τα φρουτάκια να μάθει λίγο το κουτάλι να καταπίνει και βλέπετε πως προχωράτε 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Το ελπίζω!!

Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα με την παιδίατρο που δεν με άφησε να ξεκινήσω στερεές εφόσον σε 1 βδομάδα θα τα ξεκινούσε ούτως ή άλλως!! 

Όντως ελπίζω στις επόμενες περιόδους να μην έχουμε τόσο θέμα..!

Θα παρακαλάμε να περπατησουν γρήγορα (μετά θα αρχίσουν άλλα βέβαια) να μην τα έχουμε συνέχεια αγκαλιά 

Ίσως θέλει να τα πείτε από κοντά αναλυτικά για το πως θα κάνετε την εισαγωγή πόσες μέρες θα αφήνεις κενό πια είναι  τα σημάδια που δείχνει ότι έχει αλλεργία σε κάτι που τρώει .. για αυτό να σου ειπε να περιμένεις αν θυμάμαι καλά θέλεις να αρχίσεις και με κομμάτια να θέλει να σου πει και άλλα πράγματα 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

και εμείς έτσι... γκρίνια... είτε στην αγκαλιά είτε κάτω γκρινιάζει...εμεις την Κυριακή γυρίσαμε απο ανάσκελα μπρούμυτα 😍

Το βράδυ πως πάει κοιμάται ; 
Με το φαγητό ; Σου τρώει ; Εμένα μόνο τα φρούτα τρώει πιο καλά προχτές έφαγε πιο καλά τα λαχανικά εχτές δεν έφαγε καθόλου να δω σήμερα τι θα μου κάνει 😅

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου περαστικά ταλαιπωρία τώρα για όλους σας αυτές οι μέρες αλλά τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να κάτσει μέσα (ότι χειρότερο για τα παιδάκια τώρα αυτό) 

υπομονή να περάσει σιγά σιγά 

ενταξει θα βρείτε και νονο μωρέ δεν σας κυνηγάει κανείς.. εμένα μου είχαν μπει για την μπέμπα η φίλη ότι θέλει να γίνει νονά πριν καν μείνω έγκυος οπότε το ήξερα από νωρίς 😊

Α γεια σου... και πάλευα να καταλάβω τι θέλει να πει!!! Νονό δεν έχει ακόμα. 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να απαντήσω...

@nanoukoμου κι εγώ θα "παρακούσω" την παιδίατρο μας στο θέμα φαγητό γιατί δε συμφωνώ μαζί της. Αν εσύ νιώθεις πως υπάρχουν λόγοι να μην την εμπιστεύεσαι, καλύτερα να πας κάπου αλλού. 

@Christi.D.όταν φτάσει κι εμένα τα 8 κιλά, θα κάνω πάρτι!!!

Αν θέλετε να αποθηλάσετε κορίτσια μου να το κάνετε. Οι θηλασμοί δε μειώνονται ιδιαίτερα με την εισαγωγή των στερεών τροφών. Τουλάχιστον εγώ έχω ήδη μόνη διαφορά που έχω δει είναι στο χρόνο και όχι στη συχνότητα. 

Εγώ πάλι είμαι ικανοποιημένη από τη σίτιση της Ισμήνης-Μαρίας. Έχει ξεκινήσει και δειλά δειλά αυξάνει τα γραμμάρια που τρώει. 

Αυτό το άλμα δεν το έχω πολύ καταλάβει να πω την αλήθεια μέχρι στιγμής. Τις τούμπες τις έχει κάνει εδώ και περίπου 1 μήνα. Πλέον προσπαθεί να μπουσουλήσει. 

Υγ. Κάτι που είχα ξεχάσει να απαντήσω... εμένα μου έχει μείνει 1,5 κιλό και λίγη κοιλίτσα ακόμα. Η τομή ίσα που φαίνεται πια! Νομίζω πως σε λίγους μήνες θα την ψάχνω.

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να απαντήσω...

@nanoukoμου κι εγώ θα "παρακούσω" την παιδίατρο μας στο θέμα φαγητό γιατί δε συμφωνώ μαζί της. Αν εσύ νιώθεις πως υπάρχουν λόγοι να μην την εμπιστεύεσαι, καλύτερα να πας κάπου αλλού. 

@Christi.D.όταν φτάσει κι εμένα τα 8 κιλά, θα κάνω πάρτι!!!

Αν θέλετε να αποθηλάσετε κορίτσια μου να το κάνετε. Οι θηλασμοί δε μειώνονται ιδιαίτερα με την εισαγωγή των στερεών τροφών. Τουλάχιστον εγώ έχω ήδη μόνη διαφορά που έχω δει είναι στο χρόνο και όχι στη συχνότητα. 

Εγώ πάλι είμαι ικανοποιημένη από τη σίτιση της Ισμήνης-Μαρίας. Έχει ξεκινήσει και δειλά δειλά αυξάνει τα γραμμάρια που τρώει. 

Αυτό το άλμα δεν το έχω πολύ καταλάβει να πω την αλήθεια μέχρι στιγμής. Τις τούμπες τις έχει κάνει εδώ και περίπου 1 μήνα. Πλέον προσπαθεί να μπουσουλήσει. 

Υγ. Κάτι που είχα ξεχάσει να απαντήσω... εμένα μου έχει μείνει 1,5 κιλό και λίγη κοιλίτσα ακόμα. Η τομή ίσα που φαίνεται πια! Νομίζω πως σε λίγους μήνες θα την ψάχνω.

Εσένα η παιδίατρος πως σου είπε να το πας με τις εισαγωγές ; Τι σου είχε πει ; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Το βράδυ πως πάει κοιμάται ; 
Με το φαγητό ; Σου τρώει ; Εμένα μόνο τα φρούτα τρώει πιο καλά προχτές έφαγε πιο καλά τα λαχανικά εχτές δεν έφαγε καθόλου να δω σήμερα τι θα μου κάνει 😅

το βράδυ δυο αφυπνίσεις κάνει! τώρα με το άλμα δεν προσπαθώ για να μειώσω κάτι... ήδη ταλαιπωρείται δεν θέλω να τον παιδεύω!

με το φαγητό χάλια 😂 λαχανικά ενω ξεκινήσαμε πολύ καλά δεν τρώει ΚΑΘΟΛΟΥ. από τότε που εβαλα το κοτόπουλο αρνείται να ανοίξει να δοκιμάσει το οτιδήποτε... σήμερα μια κουταλιά έφαγε απο τα λαχανικά που του είχα και μετά το σφράγισε ..μολις του έκανα γάλα μετά απο αυτό ήπιε 170 ml ...

με τα φρούτα πάμε καλά... αλλά δίνω έτοιμη φρουτοκρεμα+ βάζω αχλάδι.... τρώει πάνω απο 100 γρ. έχει φτάσει να φάει και 140...το συνηθισμένο είναι όμως γύρω στο 100 με 110 στη φρουτοκρεμα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...