Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Ποπο τέλειος ο στολισμος! Ωραίο θέμα κ αυτό!

Εγώ κουκουβάγια είχα θέμα στην μεγάλη.

Αντε με το καλό να βαφτισουμε κ τα μπεμπακια μας όλες!

Ααα ωραία θα ήταν και η κουκουβάγια ! 
δεν την βλέπω συχνά είναι η αλήθεια σαν θέμα 

Με το καλό βρε κορίτσια να τα βαφτίσουμε τα μωράκια μας !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Εμείς κορίτσια κλείσαμε για 20 Σεπτέμβρη...Το θέμα μας θα είναι σαφάρι!!τα έχω όλα οργανωμένα στο μυαλό μου γιατί γενικά μου αρέσουν αυτά,οι στολισμοί,τα τούλια,οι μπομπονιέρες...

Σε ότι αφορά την εισαγωγή,εμείς αύριο κλείνουμε την 26η εβδομάδα, 3 του μήνα μπαίνουμε στον 7ο και έχουμε κάνει ήδη εισαγωγή στα φρούτα εποχής,κοτόπουλο,μοσχάρι,λαχανικά και ρύζι..

Ωωω μπράβο βρε κορίτσι μου που τα έχεις όλα οργανωμένα και ξέρεις τι θέλεις έχεις αποφασίσει ήδη.. εγώ πάλι δεν έχω τίποτα μέσα στο κεφάλι μου τι θέμα να κάνω στην μπέμπα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Χμμμμ οκ!! 😀😀 Μάλλον η δικιά μου για αργή την κόβω, όπως και με τα εμβόλια αλλά θα το δω και με το παιδί!! Πώς θα τα παίρνει!

Και εμένα με τις εισαγωγές είναι αργεί η παιδίατρος το πάνε αργά γιατί έτσι και αλλιώς η μπέμπα μόνο τα φρούτα μου τρώει καλά για την ώρα 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

@Elk 2 Αυγούστου μπορείς να κάνεις βάφτιση; είχα την εντύπωση οτι σε περίοδο νηστείας δεν γίνονται μυστήρια!

Ναι μπορούμε έχει να κάνει με την εκκλησία λογικά αυτό, εμάς μας είπε οκ ο παπάς 

Άλλοι όμως μπορεί να μην κάνουν 🤷‍♀️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...