Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

απλα κορίτσια εμένα είναι ηδη χαμηλά στις καμπύλες...αν έπαιρνε 100 γρ κάτω ισως ήταν εκτός καμπύλης..ειναι 6100 ο μπεμπάκος μου...και συνέχεια οτι και να γίνει αντιδράει στο φαγητό...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω 🤷 Επίσης πάντα λίγο βαρος έπαιρνε...ολους τους μήνες..με εξαίρεση τον πρώτο .

εγω ξεκινησα αποθηλασμο και ίσως γι αυτό τωρα δεν τρωει με το μπουκάλι και το αρνείται γιατι θέλει να μ φερει πάλι κοντά του🤷

κατα τα αλλα όλα καλά...θα βάλουμε σε 3 μερες στη διατροφή μας το κοτόπουλο και μετά το μοσχάρι...και σε 5 μέρες θα ξεκινήσουμε με αχλάδι!

απλα στεναχωριέμαι...γιατι προσπαθώ τοοοοοοσο πολύ και εκεί που παει να βρει ενα πρόγραμμα κατι γίνεται και χαλάει πάλι 😔

Κοντά είμαστε κορίτσι μου 6205γρ είναι η δικιά μου 

Πολύ πιθανό να είναι αυτός ο λόγος να δείχνει άρνηση με το μπουκάλι γιατί άρχισες να κόβεις στήθος θέλει λίγο χρόνο λογικά θα προσαρμοστεί 

εμείς σήμερα πρώτη μέρα με την μπανάνα δεν της άρεσε καθόλου την έφερνε αναγούλα την δώσαμε 5 κουταλάκια.. αύριο θα την δώσω πάλι θέλει χρόνο μέχρι να το μάθει 

υπομονή κορίτσι μου θα αρχίσουν σιγά σιγά να τρώνε καλύτερα τα παιδάκια μας γενικά ο πρώτος χρόνος είναι ζόρικος 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

@Elk εγώ να σου πω τη γνώμη μου πιστεύω ότι επειδή εσύ δεν είσαι καλά περνάει και στο μωρό..δεν ξέρω αν αυτό γίνεται μέσω του θηλασμού αλλά γενικά ..ότι σε νιώθει το μωρό και για αυτό γκρινιάζει και μπορεί κι ότι δεν έχει τόσο ορεξη...γνώμη μου πάντα..και μπορεί να κάνω και λάθος...

@Barbiee δε μου φαίνονται τόσο λίγα τα 390.. μέχρι 500 μου φαίνεται στην ηλικία που είναι καλά είναι...600-700 είναι όντως πολλά...κάθε μήνας δεν είναι ίδιος..μπορεί τον άλλο να πάρει παραπάνω...η να είχε πάρει τον προηγούμενο και τώρα να κόβει..

Εμένα ο δικός μου έχει άρχισει τρώει φαγητά και μου έχει κόψει το γάλα..πίνει λίγο..αλλά τρώει λαχανικά κρέμα...και το πρωί που ξυπνάει δηλαδή κι έχει τόσες ώρες να πιει γάλα θα πιει 100-150...φάση είναι πιστεύω κ θα περάσει🤷 το άγχος κορίτσια κάνει μεγάλη ζημιά και σ εμάς και τα μωράκια μας και πιστεύω ότι όσο είναι μικρά μας το περνάμε και σ αυτά ..το καταλαβαινουν

Όλα λίγο πολύ θα παίζουν κάποιο ρόλο εύχομαι σε δυο βδομάδες που θα ξανά πάω να έχει πάρει λίγο τα πάνω της 

ααα εσείς μπήκατε για τα καλά δηλαδή στο φαγητό μπράβο σας ! Έτσι να συνεχίσει να ειναι φαγανό το παιδάκι σου ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...εμείς έχουμε πρόβλημα με τα φρούτα,αγανακτώ κάθε μέρα για να του δώσω μερικές κουταλιές...Σε αντίθεση με αυτό προχθές ξεκινήσαμε κοτόπουλο λαχανικά και έχει ξετρελαθει...Γενικά προβληματίζομαι γιατί μου έχει κόψει πολύ απότομα το γάλα,δε δείχνει βέβαια να πεινάει αλλά από κει που έπινε και με το παραπάνω τώρα δε πίνει ούτε την μισή ποσότητα...

Ίσως χορταίνει με το φαγητό που του δίνεις και να μην θέλει πολύ γαλατάκι τώρα 

σε φαγητό πόσο σου τρώει το ζυγίζεις ;

εμένα η μπανάνα πρώτη απόπειρα σήμερα εεε δεν πήγε και πολύ καλά δεν της άρεσε καθόλου 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...