Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Φάση είναι κορίτσι μου με τον ύπνο θα περάσει θα υπάρχουν αλλαγές πολλές υπομονή !

Οταν λες να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα ; 

Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Νιώθω ότι κάπως εμείς πάμε πολύ μαζί 😍 έχουμε και μόνο 4 μέρες διαφορά...εμείς έχουμε πατήσει την 17η εβδομάδα ναι συνεχίζουν δύσκολα τα πράγματα με άρνηση ύπνου και χτες μετά από έναν σχεδόν μήνα μου έκανε αφυπνίσεις μέσα στο βράδυ 🙄...υπομονηηηη θα περάσουν οι μέρες και θα ξανά ηρεμήσουν τα ζουζούνια μας 😍😍🧿🧿

Χρόνια πολλά Κατερινούλες μας 😍🩷 υγεία και χαρές άρα σπιτικά σας 🥳🥳

Ναι εμείς είμαστε πολύ κοντά γι αυτό πάντα σε ρωτάω να παρηγορηθώ ♥️😅αχ υπομονή τι να πω την φοβάμαι αυτήν την 17η για να δούμε …ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές!! Άλλη μια Κατερίνα εδώ 💗🎀

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

εγω γέννησα 13/08...μια εβδομάδα μετά απο εσένα... αλλά εμένα αυτά που λες τα έχει εδώ και καμιά 15 μερες🤷

Καλά και εμένα έχει καιρό που μου τα κάνει βασικά μετά το εμβόλιο το χάσαμε τελείως τον νυχτερινό ύπνο…από κει που ήταν μια χαρά …θα το βρούμε πάλι που θα πάει! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καφέ πάντως αν σου λείπει μπορείς να πιεις έναν την ημέρα. ΄Έτσι μου είχε πει ο δικός μου. Πώς πήγε η Β' επιπέδου?
    • Κούκλα στο market place ρίξε μια ματιά κι εκεί. Τα αυγά θα τα έχετε σίγουρα για τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Οπότε έξτρα τα port bebe θα σας χωράνε στο αυτοκίνητο? Νομίζω τα αυγά βολεύουν περισσότερο τον πρώτο καιρό που κοιμούνται ούτως ή άλλως εύκολα.
    • Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν έχω πιει καθόλου αλκόολ από όταν έμαθα ότι είμαι εγκυος. Ούτε μπύρα. Δεν τον έχω ρωτήσει βέβαια γιατί σε γενικές γραμμές δεν πίνω οπότε δεν μου λείπει. Αυτό που τον είχα ρωτήσει ήταν για τον καφέ που έπινα πολλούς και μου είχε πει ένα την ημέρα άντε δυο αν είναι ελαφρύς καφές. Όμως η μπουμπού ΄το πρώτο τρίμηνο είχε άλλη άποψη και μάλλον δεν της άρεσε ο καφές...😁 Οπότε τώρα παρόλο που μπορώ δεν έχω πιει προς το παρόν.. νοιώθω ότι συνήθησα χωρίς καφεινή. Θα δείξει μετά τη γέννα με τα ξενύχτια. 
    • Γειά σας κορίτσια!!! @Katerinioo σήμερα είναι η μέρα σου, λογικά εορτάζεις,  να σου ευχηθούμε χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα και με το καλό να έρθει το θαυματακι σας στην αγκαλιά σας ❣️   Κορίτσια θέλω να ρωτήσω,  πως είναι να έχεις μύκητες; αναρωτιέμαι αν έχω μύκητες λόγω της αγωγής που έκανα για το ουρεοπλασμα , βασικά δεν ξέρω αν είναι κάτι αλλά νιώθω ερεθισμό στη περιοχή και ένα τσούξιμο κάψιμο, όλα αυτά εξωτερικά και όχι εσωτερικά του κόλπου 
    • Καλησπέρα, αποστειρωτή τελικά αγόρασα. Βρήκα έναν της Philips Avents τον μεγάλο σε προσφορά για  Black Friday τώρα από 110 περίπου στα 66 ευρώ και τον πήρα. Για θήλαστρο μάλλον θα κάνω μία ερευνα να δω πιο θέλω και θα αγοράσω αργ΄ότερα. Μου πρότειναν να νοικιάσω κιόλας για ένα μήνα να δω πώς θα πάει και αναλόγως. Δεν ξέρω δεν έχω αποφασίσει ακόμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...