Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 7 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Ναι γενικά κάθε μέρα θα κάνουν κ κάτι καινούριο αυτά τα μπεμπακια 🤣🤣

Μήπως τον βοηθάει να ηρεμήσει αυτή η κίνηση? Αν κ λες ότι ξυπνάει βέβαια 🙄

αν τον βοηθούσε θα τον άφηνα...μετα απο ένα σημείο ξυπνάει... οπότε όχι...θα του δώσω κανένα λούτρινο να εχει στα χέρια μήπως ξεχνιέται...δεν ξερω τι αλλο να κάνω 😂

μπράβο η μπουμπου σου...μια χαρά είναι! αν ο γιατρός λεει ότι είναι εντάξει... εμένα αυτο το μηνα πήρε 250 γρ...αλλα αφου δεν μ είπε κάτι η γιατρός όλα καλά 🤷 

θα είναι μοντελακια τα παιδακια μας...😃😉

εμενα λίγο γκρίνια έκανε πάλι την επόμενη μέρα μόνο...ουτε πυρετό ουτε τίποτα...🤷 ας ελπίσουμε να το περάσετε ηρεμα και εσείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα! Χάθηκα λίγο γιατί η μπέμπα περνάει τα άλματα της 15ης-16ης εβδομάδας και θέλει όλο αγκαλιά …δυσκολεύεται να κοιμηθεί κλαίει πάρα πολύ μέχρι να κοιμηθεί…τα χω παίξει🤯 @Demy93εσείς όλα καλά; Γιατί ξέρω είστε πιο μπροστά 😅

όσο για τις κοινωνικές συναναστροφές που λέγατε εμείς πηγαίνουμε για καφέ σε κλειστούς χώρους που δεν καπνίζουν …αποφεύγουμε επαφές με παιδιά γιατί αυτό μας έχει πει ο παιδίατρος μας…και όσο για προσωπική περιποίηση εγώ πηγαίνω από τον 1ο μήνα για νυχια μαλλιά αλλά μου την κρατάνε …έχω κοντά μου μαμά πεθερά 

@Barbiee νόμιζα μόνο εμένα το κάνει αυτό να τρίβει το πρόσωπο, έτσι κάνει και ξυπνάει. Όλο τον βράδυ τον έχω έγνοια να προσπαθώ να τον κοιμήσω γρήγορα πάλι μην ξυπνήσει καλά και μετά κοιμηθεί σε κανένα δίωρο πάλι.. θα αρχίσω τους καφέδες μου φαίνεται, νυστάζωωωω χαλάλι όμως στον μπεμπουλη μου θα αντέξω και την αϋπνία και όλα..

@Barbiee @nanouko κι εμένα τριβεται και μερικές φορές τραβάει τα μαλλιά του και πονάει 😅

Εγώ πήρα τον υπνοσακο love to dream με τα χεράκια μέσα (βγαίνουν τα μανίκια) και ξενοιασα. Έχει τη φυσική στάση ύπνου με τα χεράκια δεξιά και αριστερά στο κεφάλι οπότε τον βολεύει. Μπορεί καο να τα φέρνει κοντά στο πρόσωπο χωρίς να γρατζουνιζεται ή να ξυπνάει 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Fighter είπε:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα! Χάθηκα λίγο γιατί η μπέμπα περνάει τα άλματα της 15ης-16ης εβδομάδας και θέλει όλο αγκαλιά …δυσκολεύεται να κοιμηθεί κλαίει πάρα πολύ μέχρι να κοιμηθεί…τα χω παίξει🤯 @Demy93εσείς όλα καλά; Γιατί ξέρω είστε πιο μπροστά 😅

όσο για τις κοινωνικές συναναστροφές που λέγατε εμείς πηγαίνουμε για καφέ σε κλειστούς χώρους που δεν καπνίζουν …αποφεύγουμε επαφές με παιδιά γιατί αυτό μας έχει πει ο παιδίατρος μας…και όσο για προσωπική περιποίηση εγώ πηγαίνω από τον 1ο μήνα για νυχια μαλλιά αλλά μου την κρατάνε …έχω κοντά μου μαμά πεθερά 

Αααχχχ κορίτσι μου,καλά είμαστε...και μένα σε αυτά τα άλματα όλο αγκαλιά θέλει αλλά εντάξει θα περάσουν οι μέρες και θα ηρεμήσει πάλι...εγώ την εβδομάδα που έρχεται φοβάμαι που θα είναι η 17η που λένε ότι είναι πιο "βαριά"

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Αααχχχ κορίτσι μου,καλά είμαστε...και μένα σε αυτά τα άλματα όλο αγκαλιά θέλει αλλά εντάξει θα περάσουν οι μέρες και θα ηρεμήσει πάλι...εγώ την εβδομάδα που έρχεται φοβάμαι που θα είναι η 17η που λένε ότι είναι πιο "βαριά"

Αχ μπράβο σας…ωχ ναι ισχύει εκεί η Λένε θα είναι ακόμα πιο δύσκολη 🔥για να δούμε τι θα δούμε 

Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 

ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂

τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂

εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷

ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...

στις πριν 3 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Καλημέρα!

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό. Η μικρή πήρε 500γρ αυτόν τον μήνα, τώρα είναι 5.900 κ 2 πόντους, 60εκ. Ο γιατρός μου είπε είναι μια χαρά, εμένα πάλι μου φάνηκαν λιγα🤣 Αλλά αφού είναι ικανοποιημένος ο γιατρός όλα καλά! Γενικά την βρήκε πολύ καλά σε όλα.

Για να δούμε τώρα πως θα τα πάει με το εμβόλιο. Πάντως μολις επιστρέψαμε κοιμήθηκε αμεσως😁

Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι

@Barbiee @Christi.D. δεν ξέρω γτ το κάνουν! Τρίβει το πρόσωπο με τα χέρια του και πολλές φορές γυρνάει και τρίβεται στο σεντόνι..Εμένα τώρα τελευταία γρατσουνίζεται κιόλας, είναι τα νύχια ξυράφι, και κομμένα γδέρνουν...θα το δω για υπνόσακο!

Άσχετο! Χθες πήγα και έκανα μανικιούρ 🤗δίπλα από το σπίτι..έκανε γρήγορα η κοπέλα..ο άντρας μου ήταν απέξω τριγύρω με τον μάρσιπο! 

@Barbiee ωω πόσο μικρό αδερφάκι έχεις! Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Χαρές που θα έκανε ο μικρός με τον μπέμπη Ε;

στις πριν 12 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

@Barbiee @Christi.D. δεν ξέρω γτ το κάνουν! Τρίβει το πρόσωπο με τα χέρια του και πολλές φορές γυρνάει και τρίβεται στο σεντόνι..Εμένα τώρα τελευταία γρατσουνίζεται κιόλας, είναι τα νύχια ξυράφι, και κομμένα γδέρνουν...θα το δω για υπνόσακο!

Άσχετο! Χθες πήγα και έκανα μανικιούρ 🤗δίπλα από το σπίτι..έκανε γρήγορα η κοπέλα..ο άντρας μου ήταν απέξω τριγύρω με τον μάρσιπο! 

@Barbiee ωω πόσο μικρό αδερφάκι έχεις! Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Χαρές που θα έκανε ο μικρός με τον μπέμπη Ε;

ειμαι 26...ναι πάρα πολύ χάρηκε!

ακομα και τώρα προσπαθεί να παιξει μαζί του να τον κανει να γελάει.. γενικα τα αγαπαει πολύ τα παιδάκια 😂

Εγώ κορίτσια μου να σας πω την αλήθεια βγαίνω γιατί κατάλαβα ότι με κάνει να νιώθω καλύτερα...Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ τις πρώτες μέρες που ήμουν μέσα και δεν έβγαινα ούτε καν για να πετάξω τα σκουπίδια...Τον έχω παντού μαζί μου,το έχω πάρει απόφαση ότι δε θα μου τον κρατήσει κανείς οπότε θα συμβιβαστούμε με αυτό...Δε ξέρω τι θα γίνει όταν θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά 🫤...είναι ένα κομμάτι που με αγχώνει πάρα πολύ!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

ειμαι 26...ναι πάρα πολύ χάρηκε!

ακομα και τώρα προσπαθεί να παιξει μαζί του να τον κανει να γελάει.. γενικα τα αγαπαει πολύ τα παιδάκια 😂

26;;; Καλε εσύ μικρό κορίτσι είσαι 😃 νωρίς νωρίς έγινες μανούλα ! Μπράβο ! Εγώ είμαι 35 😅

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Εγώ κορίτσια μου να σας πω την αλήθεια βγαίνω γιατί κατάλαβα ότι με κάνει να νιώθω καλύτερα...Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ τις πρώτες μέρες που ήμουν μέσα και δεν έβγαινα ούτε καν για να πετάξω τα σκουπίδια...Τον έχω παντού μαζί μου,το έχω πάρει απόφαση ότι δε θα μου τον κρατήσει κανείς οπότε θα συμβιβαστούμε με αυτό...Δε ξέρω τι θα γίνει όταν θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά 🫤...είναι ένα κομμάτι που με αγχώνει πάρα πολύ!!

Κορίτσι μου οι πιο πολλές έτσι είμαστε με τα παιδεία παραμάσχαλα 😂 εγώ δεν πολύ βγαίνω όμως σπίτι άντε και μέχρι την πεθερά μου δεν έχω φίλες εδώ αυτό είναι που με δυσκολεύει πιο πολύ 

ποτε θα γυρίσεις δουλειά ;

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου οι πιο πολλές έτσι είμαστε με τα παιδεία παραμάσχαλα 😂 εγώ δεν πολύ βγαίνω όμως σπίτι άντε και μέχρι την πεθερά μου δεν έχω φίλες εδώ αυτό είναι που με δυσκολεύει πιο πολύ 

ποτε θα γυρίσεις δουλειά ;

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και θα έπρεπε να έχω επιστρέψει ήδη γιατί αλλιώς δε βγαίνει...αλλά δε ξέρω πως θα γίνει 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και θα έπρεπε να έχω επιστρέψει ήδη γιατί αλλιώς δε βγαίνει...αλλά δε ξέρω πως θα γίνει 

Ωωω να πάρει ! Και τι σκέφτεσαι να κάνεις ; Δεν μπορεί να το κρατήσει κάποια γιαγιά τις ώρες που λείπεις;

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι

Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες.

Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ωωω να πάρει ! Και τι σκέφτεσαι να κάνεις ; Δεν μπορεί να το κρατήσει κάποια γιαγιά τις ώρες που λείπεις;

στις πριν 12 λεπτά, ο/η katerinayia είπε:

Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες.

Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?

Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...