Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...εμάς ο μικρός κάθεται μπρούμυτα και παρακολουθεί τις κάρτες εκμάθησης που του έχουμε πάρει...Κρατάει το κεφαλάκι του μια χαρά και σιγά σιγά προσπαθούμε να στρώσουμε τον ύπνο μας...Δείχνει ότι αποκτά πλέον μια σταθερότητα στις ώρες ύπνου αλλά και πάλι έχουμε πισωγυρίσματα...Οι κολικοί μας αποχαιρέτησαν και σε 2 εβδομάδες έχουμε τα εμβόλια του 3ου μήνα 🤗🤗🧿🧿🧿

Εγώ δεν τις ξέρω αυτές τις κάρτες είναι ωραίες ;

αντε να απαλλαγείς άλλο από τους κολικούς να ηρεμήσει το μωράκι και εσείς μαζί του

εσυ εισαι η πρώτη στην παρέα που τα ξεκινάς όλα ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Αυτές οι κάρτες είναι πολύ ωραίες!! Τις έχω δει στο ινστα!! Μπράβο σας, πάνε και οι κολικοί, όλα καλά!! 🧿🧿 Με το καλό τα εμβόλια! Εμείς 3μιση μηνών πάλι! Τελικά τι θα κάνεις με το bexsero? Εμείς στον 5ο μας είπε..

Ναι ευτυχώς όλα καλά...την γκρίνια των αλμάτων να μπορέσουμε να στρώσουμε και θα είμαστε τέλεια!!!Αν και δε σας κρύβω κορίτσια ότι επειδή είμαι όλη μέρα με το μωρό καθώς ο άντρας μου σχολαει αργά υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχω...Θέλω τον χρόνο μου που δυστυχώς ακόμα δε τον έχω...Σε ότι αφορά το εμβόλιο θα το κάνουμε κανονικά και έχει ο Θεός..

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

! 🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εγώ δεν τις ξέρω αυτές τις κάρτες είναι ωραίες ;

αντε να απαλλαγείς άλλο από τους κολικούς να ηρεμήσει το μωράκι και εσείς μαζί του

εσυ εισαι η πρώτη στην παρέα που τα ξεκινάς όλα ☺️

Κοίτα εμάς μας έχουν βοηθήσει δηλαδή κάθεται ο μικρός και απασχολείται και τον βάζω και μπρούμυτα οπότε 2 σε 1 😅..Χα Χα ναι,μέχρι ώρας κρατάμε τα πρωτεία 🥰🥰🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου είχες βάλει θήλαστρο; Για αυτό είχες μεγάλη παραγωγή στο γάλα σου;

πιστεύω πως θα στρώσει θέλει λίγο υπομονή και χρόνο θα δεις 

και εγώ πέρασα ζόρικα με τον θηλασμό αλλά δόξα το θεό τώρα είμαστε πολύ καλά γίνετε ευχάριστα και από τις δύο μας 

Όχι θήλαστρο δεν έβαλα αλλά αυξήθηκε κι άλλο η παραγωγή σε κάποια φάση που ήθελε να τρώει πιο συχνά 

στις πριν 4 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσι μου μη στενοχωριέσαι..κι εμείς το παθαίνουμε ακόμη αυτό και είμαστε και μεγαλύτεροι από εσάς.. κάνει κάτι Γκλουκ Γκλουκ πολύ γρήγορα και τρέχουν τα γάλατα από το στόμα του και κλαίει..με υπομονή θα τα καταφέρετε.. εμείς σταματάμε λίγο και ξαναξεκινάμε..τον σηκώνω λίγο και τον ξαναβάζω..ή πριν τον θηλάσω βγάζω λίγο με το χέρι για να φύγει το πολύ! Πες μου τι θα σου πει η σύμβουλος όταν μπορέσεις!! 

Να σου πω έχει διαρροές στους μαστούς; Εγώ έχω ακόμη..είναι φυσιολογικό αυτό;

Ναι θυμάμαι που κι εσείς το είχατε αυτό απλά επειδή τώρα έχει και αυτο το θέμα στα κακά του και εν τω μεταξύ εγώ έκοψα και τα γαλακτοκομικα μήπως επηρεάζουν και είναι χειρότερα 

Θα σου στείλω κάποια στιγμή προσωπικό μνμ να σου πω αναλυτικά μου είπε. Διαρροές δεν έχω τόσο πολύ αλλά αφού ζοριζεται το μωρό και ενδεχομένως του δημιουργεί και τους κολικούς θα το διορθώσω (με πολλή υπομονή) είπε ουσιαστικά ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί ανεξάρτητα από τους κολικούς 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Ναι ευτυχώς όλα καλά...την γκρίνια των αλμάτων να μπορέσουμε να στρώσουμε και θα είμαστε τέλεια!!!Αν και δε σας κρύβω κορίτσια ότι επειδή είμαι όλη μέρα με το μωρό καθώς ο άντρας μου σχολαει αργά υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχω...Θέλω τον χρόνο μου που δυστυχώς ακόμα δε τον έχω...Σε ότι αφορά το εμβόλιο θα το κάνουμε κανονικά και έχει ο Θεός..

Σε καταλαβαίνω..το βράδυ όταν καταφέρνουμε και κοιμιζουμε τον μπέμπη μου λέει ο άντρας μου να καλά τι κάθεσαι δε θα κοιμηθείς κι εσύ τώρα; Όχι λέω θέλω λίγο χρόνο δικό μου, παρά την κούραση..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Όχι θήλαστρο δεν έβαλα αλλά αυξήθηκε κι άλλο η παραγωγή σε κάποια φάση που ήθελε να τρώει πιο συχνά 

Ναι θυμάμαι που κι εσείς το είχατε αυτό απλά επειδή τώρα έχει και αυτο το θέμα στα κακά του και εν τω μεταξύ εγώ έκοψα και τα γαλακτοκομικα μήπως επηρεάζουν και είναι χειρότερα 

Θα σου στείλω κάποια στιγμή προσωπικό μνμ να σου πω αναλυτικά μου είπε. Διαρροές δεν έχω τόσο πολύ αλλά αφού ζοριζεται το μωρό και ενδεχομένως του δημιουργεί και τους κολικούς θα το διορθώσω (με πολλή υπομονή) είπε ουσιαστικά ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί ανεξάρτητα από τους κολικούς 

Οκ, κορίτσι μου, όταν στείλεις πες μου αν μπορείς εδώ για να το δω στον υπολογιστή!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

κορίτσια εμένα έσβησε το όνειρο μου που είχα για την περίοδο...μολις μου ήρθε 😔😔

Αλήθεια; Εγώ τελικά δεν ξέρω αν ήταν περίοδος τελικά..θύμησέ μου θηλάζεις εσύ;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Γτ αν επιτρέπεται; Λόγω καθημερινότητας;

οχι... μάλλον παθαίνω ξανα μαστίτιδα αλλα απο την άλλη πλευρά τώρα...μ έχει κουράσει να πονάει το στήθος καθε μέρα... έχω μεγάλο στήθος και γενικά πολύ γάλα και δεν αντέχω 😔😔

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

οχι... μάλλον παθαίνω ξανα μαστίτιδα αλλα απο την άλλη πλευρά τώρα...μ έχει κουράσει να πονάει το στήθος καθε μέρα... έχω μεγάλο στήθος και γενικά πολύ γάλα και δεν αντέχω 😔😔

Κορίτσι μου καλημέρα να σου ότι και εγώ που αδιαθετησα τώρα στους 4 μηνες τις ημέρες περιόδου πονούσε το στήθος μου. Επίσης με βοηθά πολύ η επάλειψη του στήθους με λανολινη. Βάζω λίγο μετά τον πρωινό θηλασμό και δύο επιθεματα να μη λερωσει το σουτιεν και το αφήνω να απορροφηθεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα να σου ότι και εγώ που αδιαθετησα τώρα στους 4 μηνες τις ημέρες περιόδου πονούσε το στήθος μου. Επίσης με βοηθά πολύ η επάλειψη του στήθους με λανολινη. Βάζω λίγο μετά τον πρωινό θηλασμό και δύο επιθεματα να μη λερωσει το σουτιεν και το αφήνω να απορροφηθεί. 

δεν πονάει η θηλή... πονάει από κάτω... ο μίσος μαστός από τη θηλή και κάτω ούτε να τον ακουμπήσω δεν μπορώ... λες να επηρεάζει η περίοδος;

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Εμένα για την υπερπαραγωγή μου είπε να βάζω κρύα επιθέματα (πακετο αρακά με σεντόνι από πάνω)  και τσάι μέντα φασκομηλο 3φορες τη μέρα.

Μήπως σε ανακουφίσει κάτι από τα δύο 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι.

Έχει καμία σας θέμα με παλινδρομηση το μωράκι της. Από την αρχή μου έβγαζε γουλιες κ έκανε κάνα 2 εμετούς αλλά φαινόταν εντάξει οπότε δεν με αγχώνει.

Αλλά τώρα έχει καμία 4-5 μέρες που βγάζει γαλατακι κ μάλιστα κομμένο κ δείχνει να πονάει εκείνη την ώρα. Επίσης πολύ συχνά φαίνεται να της ανεβαίνει το γάλα πάνω χωρίς να βγάζει όμως. Φοβάμαι μην της κάνει καμία οισοφαγιτιδα που είναι επώδυνη. 

Έχετε εσείς καμία εμπειρία με τέτοιο θέμα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katerinayia είπε:

Έχει καμία σας θέμα με παλινδρομηση το μωράκι της. Από την αρχή μου έβγαζε γουλιες κ έκανε κάνα 2 εμετούς αλλά φαινόταν εντάξει οπότε δεν με αγχώνει.

Αλλά τώρα έχει καμία 4-5 μέρες που βγάζει γαλατακι κ μάλιστα κομμένο κ δείχνει να πονάει εκείνη την ώρα. Επίσης πολύ συχνά φαίνεται να της ανεβαίνει το γάλα πάνω χωρίς να βγάζει όμως. Φοβάμαι μην της κάνει καμία οισοφαγιτιδα που είναι επώδυνη. 

Εμένα κάνει απ' την αρχή γουλιές και μάλιστα πολλές ..δεν τον ενοχλεί όμως και παίρνει και βάρος και δεν ασχολήθηκαμε..τον βάζω τρώει συχνότερα και τον έχω και συνέχεια όρθιο..εγώ δίνω μπουκάλι όμως..ο μεγάλος μου γιος είχε θέμα άκουγα τη νύχτα να ανεβοκατεβαίνει το γάλα και αρνιόταν το μπουκάλι δεν ήθελε να φάει ποναγε..δοκίμασε συχνά γεύματα ..κλίση στο κρεβατάκι και συνέχεια όρθιο να προλάβεις την οισοφαγίτιδα γιατί θα πρέπει να δώσεις αντιβίωση μέτα..ο γιατρός τι σου λεει

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Καταλαβαίνω..όπως νιώθεις να κάνεις! Εμένα με βοηθάει πάντως κάθε φορά που πάω τουαλέτα εκεί που πλένω χέρια τσουπ βγάζω και λίγο γάλα.. τουλάχιστον έτσι νομίζω..

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η μαμά12345 είπε:

Εμένα κάνει απ' την αρχή γουλιές και μάλιστα πολλές ..δεν τον ενοχλεί όμως και παίρνει και βάρος και δεν ασχολήθηκαμε..τον βάζω τρώει συχνότερα και τον έχω και συνέχεια όρθιο..εγώ δίνω μπουκάλι όμως..ο μεγάλος μου γιος είχε θέμα άκουγα τη νύχτα να ανεβοκατεβαίνει το γάλα και αρνιόταν το μπουκάλι δεν ήθελε να φάει ποναγε..δοκίμασε συχνά γεύματα ..κλίση στο κρεβατάκι και συνέχεια όρθιο να προλάβεις την οισοφαγίτιδα γιατί θα πρέπει να δώσεις αντιβίωση μέτα..ο γιατρός τι σου λεει

Έκανε γουλιες κ μένα από την αρχή όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο, οπότε δεν κάναμε κάτι γι'αυτο.  Προς το παρόν τρώει μια χαρά, δεν φαίνεται να δυσφορει την ώρα του φαγητου, όμως μετά φαίνεται ότι της ανεβαίνει το γάλα. Εγώ δεν την θηλάζω, ξενο πίνει.

Τώρα τις τελευταίες μέρες άρχισε να έχει περισσότερες γουλιες, δεν μίλησα ακόμα με τον γιατρό. Τετάρτη έχουμε ραντεβού για το εμβόλιο οπότε θα το συζητήσουμε τότε. Ελπίζω να στρώσει. Το γαλα το ακουω κ εγω καποια βραδια να ανεβοκατεβαινει. Στην μεγάλη μου δεν θυμάμαι ακριβώς, σίγουρα είχε γουλιες κ ευχή στην αρχή αλλά σίγουρα δεν κάναμε τίποτα, σταμάτησαν κάποια στιγμή.

Δημοσίευση
στις On 19/10/2024 at 4:14 ΜΜ, ο/η Demy93 είπε:

Τι εννοείς βρε κορίτσι μου δεν έχεις χρόνο για σένα; Εγώ ναι μεν τα κάνω όλα μαζί με την Ισμήνη-Μαρία αλλά έχω κάνει τα πάντα από τότε που ήρθαμε σπίτι μας! Έχω φτιάξει τα μαλλιά μου, τα νύχια των χεριών μου, τα δόντια μου και σε λιγες μέρες θα φτιάξω και τα πόδια μου. Και για καφέ βγαίνω, και για φαγητό πήγα... και όλα! Εννοείς μόνη σου χωρίς το μωρό; Αν ναι, δεν μπορεί να το κρατήσει κάποιος, έστω για ένα δίωρο να βγεις μια βόλτα;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katerinayia είπε:

Επειδή κι εμένα έβγαζε γουλιες μου είπε η παιδίατρος ν τον έχω πιο πολλή ώρα σε πιο όρθια θέση πχ στο ριλαξ. Επίσης όταν τον ταΐζω τον κρατάω μετά όση ώρα μπορώ όρθιο στον ώμο μου.  Γενικά μετά το τάισμα αποφεύγω να τον έχω ξαπλωτό 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@Barbieeμου, έχεις μιλήσει με σύμβουλο θηλασμού; Είναι κρίμα να σταματήσεις αν θέλεις να συνεχίσεις. Αν είναι επιλογή σου φυσικά είναι σεβαστή. 

δεν μίλησα η αλήθεια είναι...δεν θέλω να σταματήσω... είναι πολυ όμορφο συναίσθημα και δέσιμο...αλλα με τόση ταλαιπωρία που εχω περάσει περνάει απο το μυαλό μου και αυτό 😔😔

τι εννοείς ψευδοπεριοδος; τι είναι αυτό; μου ηρθε αίμα αλλα πολυ λιγο βγηκε χθες στη σερβιετα και σήμερα ισα ίσα οταν σκουπιζομαι...

@katerinayiaεμένα έκανε εμετό αλλα μου είχε δώσει η παιδίατρος ενα σιρόπι να του δίνω και σταματησε...μου ειχε πει να δινω πιο συχνά και μικρά γεύματα..

@Demy93θα μας πεις λιγο για το μάθημα ύπνου που εκανες; αξίζει;

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

δεν μίλησα η αλήθεια είναι...δεν θέλω να σταματήσω... είναι πολυ όμορφο συναίσθημα και δέσιμο...αλλα με τόση ταλαιπωρία που εχω περάσει περνάει απο το μυαλό μου και αυτό 😔😔

τι εννοείς ψευδοπεριοδος; τι είναι αυτό; μου ηρθε αίμα αλλα πολυ λιγο βγηκε χθες στη σερβιετα και σήμερα ισα ίσα οταν σκουπιζομαι...

@katerinayiaεμένα έκανε εμετό αλλα μου είχε δώσει η παιδίατρος ενα σιρόπι να του δίνω και σταματησε...μου ειχε πει να δινω πιο συχνά και μικρά γεύματα..

@Demy93θα μας πεις λιγο για το μάθημα ύπνου που εκανες; αξίζει;

Να μιλήσεις. Πιστεύω πως θα σε βοηθήσει πραγματικά. Κι αν θες σου στέλνω την επαφή της μαίας που έκανα τα μαθήματα θηλασμού και ύπνου... (εγώ το έκανα...) χαχαχαχαχα  

Για μένα αξίζει γιατί μέσα σε 2 μέρες η Ισμήνη-Μαρία κοιμήθηκε 9,5 ώρες με μόνο μία αφύπνιση για 20 λεπτά περίπου με μισή ώρα για να την αλλάξω και να φάει. (Η παιδίατρος μου είπε στο 7ωρο σερί να την ξυπνήσω για να φάει.)

Ψευδοπερίοδος είναι μια περίοδος με πολλή μικρή διάρκεια και ροή. (Τουλάχιστον εμένα έτσι μου το εξήγησε ο γιατρός μου.)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...