Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Μακαρι κορίτσι μου, σου το εύχομαι! Εχεις κάποιο θέμα κ παίρνεις αντισυλληπτικα? Κ εγω δεν εχω σταθερό κύκλο κ δυσκολεύομαι αρκετά να εντοπίσω τις γόνιμες χωρίς τεστ ωορρηξίας
Όλα να πανε καλα εύχομαι κορίτσι μου με την εξωσωματική! Και γιατί όχι, να προλάβετε κ τον Αύγουστο! Πότε δεν ξέρεις!
Εμείς προσπαθούμε απο τις αρχές του χρόνου, βέβαια κάποιους μήνες ενδιάμεσα οχι με πολύ στοχευμενες επαφές. Κ τωρα έχουμε ξεκινήσει πάλι. Πολύ δύσκολη αυτη η αναμονή μετα την ωορρηξία, νιώθω οτι δεν περνάνε οι μέρες κάθε φορά.
Κι εγω με βάση το τεστ ωορρηξίας περιμένω 7/8.. μακάρι να μην έρθει αν κ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη.
Έχει τύχει σε καμία να εχει πονακια κατά την ωορρηξία αλλα να κρατάνε και για μερες μετά? Μου έχει συμβεί τους τελευταίους 2 μήνες κ δεν ξέρω γιατί. Εκεί που λεω περασε η ωορρηξία, θα σταματήσουν οι ενοχλήσεις, συνεχίζουν για 4-5 μερες
Εντάξει βρε μη θυμώνεις! Εγώ στο λέω από εμπειρία μας γιατί εμένα βρέθηκε με κατακερματισμο υψηλό κ πήρε βιταμινες για να πέσει....όλα καλά εφόσον το βρήκατε!
Η πρώτη μας προσπάθεια ήταν βιοχημική..τώρα πίνει αντιβίωση ο άντρας μου για κάποιο μικρόβιο και θα αρχίσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων από τον επόμενο μήνα...σε ευχαριστώ πολυ.. έστειλα ήδη κ θα Μ τη στείλουν...με το καλό εύχομαι η μπουμπού...
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.