Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Γιατί κορίτσι μου έχεις πεσμένη ψυχολογία;;; Ελπίζω κι εύχομαι να πέσω έξω, όπως έπεσα και με το φύλλο! Εγώ την παλεύω γενικά. Αν ήμουν και μόνη μου σε δωμάτιο, νομίζω θα ήμουν πολύ  καλύτερα! Θα κοιμόνουν και λίγο περισσότερο!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Γιατί;; Εγώ στενοχωριέμαι που σε λίγο καιρό δε θα είμαι έγκυος και δε θα χω το μωρό μες στην κοιλιά μου.. τώρα είναι εκεί μέσα προστατευμένος, νιώθω τις κλωτσιές του, είμαστε ένα..είναι τρελό το ξέρω.. παράλογο..με παίρνουν τα κλάματα όταν το σκέφτομαι.. εσύ γιατί;; Νιώθεις κούραση και σε ρίχνει;

Εχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια να πάνε όλα καλά..άντε ξανά ναρκωση χειρουργείο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.. φτου ξανά από την αρχή θηλασμός ξενύχτι, δεν έχω πολύ καιρό που έχουν σταματήσει αυτα και μπήκαμε κάπως σε μια σειρα .. να βρω τρόπο να κρατήσω τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα βρέφος και ένα μικρό παιδάκι που θα με χρειάζονται πολύ και τα δυο.. γενικα άρχισα να μετράω αντίστροφα και κάνω ένα σωρό σκέψεις αλλάζει ξανά όλη η καθημερινότητα μας η ρουτίνα μας.. 

Katiana αφού την παλεύεις και έχεις αντοχές μακάρι να κάτσει μέχρι τέρμα μέσα στην κοιλιτσα.. εγω κουραστικά να σου πω την αλήθεια.. άσε και εγω θα κοιμόμουν παρά πάνω αλλά έχω την μικρή.. τέτοια υπνηλία δεν είχα ούτε το πρώτο τρίμηνο τώρα νυστάζω συνέχεια 😅

nanouko είναι φυσιολογικό το κουβαλάς τόσους μήνες μέσα σου αυτό το μωρακι και έχετε γίνει ένας όπως λες αν και εγω δεν το νιωθω αυτό το συναίσθημα αλλά όπως βλέπεις η κάθε μια μας τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος βιώνουμε διαφορά συναισθήματα είναι μια τεράστια αλλαγή που έρχεται στις ζωές 

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια έτσι είναι!!

Νομίζω όντως ανάμικτα τα συναισθήματα!

@nanouko κι εγώ όταν σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα είμαι έγκυος με πιάνει μια μελαγχολία και αρχίζω να βγάλω φωτογραφίες την κοιλιά μου για να έχω ενθύμιο 😅😅😅

Από την άλλη ανυπομονώ να τον πάρω αγκαλιά!

Εμένα ο γιατρός μου έκανε πρόβλεψη (αν και λέει δεν το συνηθίζει) ότι γύρω στις 38 βδομάδες θα γεννήσω και δεν θα πάω μέχρι τις 40 ! Για να δούμε!

@Elk εσύ που ξέρεις τι σε/μας περιμένει μετά και έχει ήδη και ένα μικρό παιδάκι λογικό να έχεις μια πλήρη εικόνα και να σκέφτεσαι κι άλλα πράγματα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια να πάνε όλα καλά..άντε ξανά ναρκωση χειρουργείο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.. φτου ξανά από την αρχή θηλασμός ξενύχτι, δεν έχω πολύ καιρό που έχουν σταματήσει αυτα και μπήκαμε κάπως σε μια σειρα .. να βρω τρόπο να κρατήσω τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα βρέφος και ένα μικρό παιδάκι που θα με χρειάζονται πολύ και τα δυο.. γενικα άρχισα να μετράω αντίστροφα και κάνω ένα σωρό σκέψεις αλλάζει ξανά όλη η καθημερινότητα μας η ρουτίνα μας.. 

Katiana αφού την παλεύεις και έχεις αντοχές μακάρι να κάτσει μέχρι τέρμα μέσα στην κοιλιτσα.. εγω κουραστικά να σου πω την αλήθεια.. άσε και εγω θα κοιμόμουν παρά πάνω αλλά έχω την μικρή.. τέτοια υπνηλία δεν είχα ούτε το πρώτο τρίμηνο τώρα νυστάζω συνέχεια 😅

nanouko είναι φυσιολογικό το κουβαλάς τόσους μήνες μέσα σου αυτό το μωρακι και έχετε γίνει ένας όπως λες αν και εγω δεν το νιωθω αυτό το συναίσθημα αλλά όπως βλέπεις η κάθε μια μας τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος βιώνουμε διαφορά συναισθήματα είναι μια τεράστια αλλαγή που έρχεται στις ζωές 

Λογικό να αισθάνεσαι έτσι.. αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις πολύ καλά!! Είναι πολύ δύσκολο σίγουρα με άλλο ένα παιδί σε αυτή την ηλικία και θέλει πολλή υπομονή..αχ αυτό το ξενύχτι κι εγώ το σκέφτομαι, αν δεν κοιμηθώ το οχτάωρο είμαι όλη μέρα μες στα νεύρα και σέρνομαι αλλά πιστεύω θα βλέπω το πλασματάκι και θα παίρνω δύναμη.. πάντως κι εμείς αν δούμε ότι θέλουμε τελικά δεύτερο παιδάκι, θα το προσπαθήσουμε άμεσα γτ είμαστε και γύρω στα 35..αν ήμουν 25 μπορεί να περίμενα και μια πενταετία να μεγαλώσει το πρώτο πρώτα..🤷

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αχ κορίτσια έτσι είναι!!

Νομίζω όντως ανάμικτα τα συναισθήματα!

@nanouko κι εγώ όταν σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα είμαι έγκυος με πιάνει μια μελαγχολία και αρχίζω να βγάλω φωτογραφίες την κοιλιά μου για να έχω ενθύμιο 😅😅😅

Από την άλλη ανυπομονώ να τον πάρω αγκαλιά!

Εμένα ο γιατρός μου έκανε πρόβλεψη (αν και λέει δεν το συνηθίζει) ότι γύρω στις 38 βδομάδες θα γεννήσω και δεν θα πάω μέχρι τις 40 ! Για να δούμε!

@Elk εσύ που ξέρεις τι σε/μας περιμένει μετά και έχει ήδη και ένα μικρό παιδάκι λογικό να έχεις μια πλήρη εικόνα και να σκέφτεσαι κι άλλα πράγματα!!

Άρα νιώθεις κι εσύ λίγο σαν εμένα! Μια χαρά θα είναι να γεννήσεις 38 εβδομάδες!! Χαχα για να δούμε αν θα πέσει μέσα! Εγώ έβγαζα φωτό κάθε μήνα στην αρχή και τώρα ανά βδομάδα! Και όντως τώρα τελευταία βγάζω με κάθε ευκαιρία!🤗

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Άρα νιώθεις κι εσύ λίγο σαν εμένα! Μια χαρά θα είναι να γεννήσεις 38 εβδομάδες!! Χαχα για να δούμε αν θα πέσει μέσα! Εγώ έβγαζα φωτό κάθε μήνα στην αρχή και τώρα ανά βδομάδα! Και όντως τώρα τελευταία βγάζω με κάθε ευκαιρία!🤗

Ναι! Βέβαια μέτραω και αντίστροφα τις μέρες! 😅😅

Εγώ στην αρχή έβγαζα κάθε βδομάδα και μετά πιο αραιά. Τώρα άρχισα λίγο πιο συχνά (κάθε δύο βδομάδες) και σε άσχετες φάσεις που απλά έχω όρεξη!

Ήρθε η συνειδητοποίηση ότι δεν θα είμαι άλλο έγκυος και δεν ξέρω και αν θα ξαναειμαι οπότε λέω κακώς δεν έβγαζα γενικότερα περισσότερες!

Πάντως μετά από κάθε ραντεβού με τον γιατρό έβγαζα φωτό και μένα με τον άντρα μου που λαμπανε τα πρόσωπα μας από χαρά!

Δημοσίευση
στις On 2/8/2024 at 2:52 ΜΜ, ο/η MarinaM είπε:

Δε με γνωρίζετε, μόλις έγινα μέλος στο φόρουμ απλώς ήθελα να ευχηθώ σε όλες που γεννάτε αυτό το μήνα να απολαύσετε τους τοκετούς σας και τα μωρά σας! Μεγαλώνουν γρήγορα, ρουφηξτε κάθε στιγμή! Όλα να σας πάνε καλά με γερά μωρά! 

Σ' ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου όλα καλά 💪🩵🧿🧿🧿

Η αρχή του Αυγούστου έγινε 🥰,εγώ και ο μάγκας μου είμαστε μια χαρά και τώρα ηρεμούμε στο δωμάτιο...Ξεκινήσαμε να πιάνουμε και στήθος και θα δούμε πως θα πάει 🤗🤗🤗🤗

Με το καλό σε όλες σας,μη φοβάστε μόλις τα πάρετε αγκαλιά θα τα ξεχάσετε όλα 🤗🩵

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Η αρχή του Αυγούστου έγινε 🥰,εγώ και ο μάγκας μου είμαστε μια χαρά και τώρα ηρεμούμε στο δωμάτιο...Ξεκινήσαμε να πιάνουμε και στήθος και θα δούμε πως θα πάει 🤗🤗🤗🤗

Μπράβο κορίτσι μου!!! Να σου ζήσει!!! Μας έκανες ωραίο ποδαρικο,μακάρι να συνεχίσουμε όλες έτσι!!!😍💙

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Έλα κορίτσι μου μπράβο να σας ζήσει ο μπέμπης σας γέρος και καλοτυχος να είναι καλή ανάρρωση σε εσενα και με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας 

Αφου έγινε η αρχή και έπιασε στήθος είστε σε πολύ καλό δρόμο 🩵🧿

οποτε μπορείς να μας στέλνεις νέα σας 🩵

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Γερός τυχερός και καλότυχος!!

Τι τέλεια εικόνα με τον μικρούλη σου αγκαλιά!!

Μας έκανες τέλειο ποδαρικο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Κορίτσι μου να σου ζήσει!! Να ναι γερό το μωράκι σας και καλότυχο…Αχ και σε είχα όλη μέρα στο μυαλό μου!! Αχ καλέ μουυυ έκανες την αρχή όπως λέγαμε…💙🧿

Δημοσίευση

Τελείωσαν και οι αντιδράσεις 🤣🤣

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για όλον αυτόν τον καιρό και για τις όμορφες ευχές σας 🤗🤗

Θα περιμένω και εγώ με ανυπομονησία τα νέα σας...όσο μπορώ θα μπαίνω να ενημερωνόμαστε 🩵🩵

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Elk είπε:

1️⃣ @Demy93 Γέννησε 3/8 Αγορακι 🩵

@Elk νομίζω αυτό το πινακακι είναι ακόμα πιο ωραίο από το προηγούμενο!!

Να γεμίσει με όλων μας τα ονόματα σιγά σιγά!! 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό να σας ζήσει ο μπέμπαρος! Κάνατε πρόκληση τελικά ή σας έσκασε κεφαλάκι ο μπέμπης; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Να σας ζήσει! γερος και καλότυχος να είναι!

πολυ ωραια νέα! ευχομαι ολα καλα να πάνε και καλή ανάρρωση!😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Ναι! Βέβαια μέτραω και αντίστροφα τις μέρες! 😅😅

Εγώ στην αρχή έβγαζα κάθε βδομάδα και μετά πιο αραιά. Τώρα άρχισα λίγο πιο συχνά (κάθε δύο βδομάδες) και σε άσχετες φάσεις που απλά έχω όρεξη!

Ήρθε η συνειδητοποίηση ότι δεν θα είμαι άλλο έγκυος και δεν ξέρω και αν θα ξαναειμαι οπότε λέω κακώς δεν έβγαζα γενικότερα περισσότερες!

Πάντως μετά από κάθε ραντεβού με τον γιατρό έβγαζα φωτό και μένα με τον άντρα μου που λαμπανε τα πρόσωπα μας από χαρά!

Τέλεια!! Να βγαίνει και ο μπαμπάς στις φωτό!!🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Να σου ζήσει 🩵

Γέρος και τυχερός να είναι 

Τα ωραιότερα νέα της ημέρας🦁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Να σας ζήσει ο μπέμπης σας!! Να είναι πάντα υγιής και καλότυχος!! 🤗🤗 🧿🧿🧸 Κάθε καλό και ευτυχία στην οικογένειά σας!

Ευχαριστούμε για το ποδαρικό!! Ξεκίνησε πολύ καλά ο μήνας!! 😁😁

Πάμε για την επόμενη θα είναι το @Χρύσακι άραγε που είπε για Δευτέρα; 🤗 Για να δούμε😁

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

@Elk νομίζω αυτό το πινακακι είναι ακόμα πιο ωραίο από το προηγούμενο!!

Να γεμίσει με όλων μας τα ονόματα σιγά σιγά!! 🥰🥰🥰🥰

Καλημέρα κορίτσια

αντε με το καλό να περνούμε ολες σειρά να μπαίνουμε στο πινακα με τις γεννες τώρα 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Τι ωραία νέα κορίτσι μου!! Μπράβο να σου ζήσει!!! Έκανες την αρχή❤️

Δημοσίευση

Κορίτσι μου να σου ζησει! Καλοτυχος, υγιής και γέρος να ειναι! Καθε ευτυχία! 😊🥹💚🧿

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Να σας ζήσει ο μπέμπης σας!! Να είναι πάντα υγιής και καλότυχος!! 🤗🤗 🧿🧿🧸 Κάθε καλό και ευτυχία στην οικογένειά σας!

Ευχαριστούμε για το ποδαρικό!! Ξεκίνησε πολύ καλά ο μήνας!! 😁😁

Πάμε για την επόμενη θα είναι το @Χρύσακι άραγε που είπε για Δευτέρα; 🤗 Για να δούμε😁

Καλημερα κορίτσια μου! 

αποψε το βράδυ στις 10 θα κανω εισαγωγή, θα με εξετάσει κ θα βάλει το τζελ, γιατί θελει πολλές ωρες να δράσει να μην μας πάρει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, λέει.

εκανα χτες τις τελευταίες αναλύσεις, καρδιογράφημα και καρδιοτοκογραφημα! 

αγχώθηκα λιγο! Εύχομαι να πανε ολα καλα και να μην γίνει καισαρική!🙏 Αν μ πει για επισκληρίδειο τι γνώμη εχετε; 

Δημοσίευση

Τι υπέροχα νέα!

Να σας ζήσει ο παίδαρος, γερός και καλότυχος πάντα!

Αντε να παίρνουμε σειρά όλες κοριτσια❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή επιτυχία κορίτσι μου για τον διαγωνισμό, μου έχει πει μια γνωστή μου αν εννοεί το ίδιο πως είναι λίγο δύσκολος διαγωνισμός.  Εγώ κορίτσια προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να πάμε διακοπές για τους λόγους που σας είχα πει. Το κατάλαβε αλλά το θέμα είναι πως δεν είχε δηλώσει άδεια και δεν ξέρει αν θα του δώσουν τώρα. 
    • Κορίτσι μου σταμάτα να το εσωτερικευεις και να μαζεύεις ενοχές. Ήσουν σε μία μακροχρονια σχέση που έληξε, γιατί ο φίλος σου έφυγε χωρίς εξήγηση και ήταν καθοδηγουμενος απ τους γονείς του. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Θα έπρεπε όλοι σας να αισθάνεστε ανακούφιση που γλιτώσατε από αυτόν τον άνθρωπο και το περιβαλλον του, που μόνο προβλήματα σου δημιουργούσε. Και οι γονεις σου, δεν καταλαβαινω γιατι απογοητευτηκαν, αντί να φτυνουν τον κορφο τους που το κοριτσι τους γλιτωσε απο ολα αυτα; Θα έπρεπε να είναι κοντά σου να σε στηρίζουν, κι οχι να αναρωτιουνται το γιατί και να νιωθουν στενοχώρια και ντροπη που δεν τους μιλούν οι απαράδεκτοι "συμπεθεροι". Λίγο εγωισμό δεν εχουν;  Τωρα, σ αυτα που ρωτάς, όλα τα έχουμε δει, όλα έχουν συμβεί. Για τους άντρες είναι το πιο απλό να χωρίσουν και να το ρίξουν στην γυναίκα. Ο πιο ανέντιμος και ανωδυνος τρόπος. Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ψεύτες, η ζωή το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μόλις δουν τα σκούρα ή τα ζόρια, την κανουν μ ελαφρα. Σε σχέση χρονων, σε εγκυμοσύνη, με μωρά παιδιά...αν καθεμια μας αρχίσει να εξιστορεί, δεν μας φτάνει το φόρουμ. Το ξέρουν ότι σε πονουν,  αλλά δεν έχουν κότσια να πάρουν την ευθύνη. Ο τύπος λοιπόν τώρα δεν σήκωσε το τηλέφωνο, επειδή δε μπορεί τα δράματα. Τον ξεβολευεις. Ξέρει τι θα του πεις και δεν θέλει ούτε να σε παρηγόρησει, ούτε να εξηγήσει, ούτε να ξαναγυρίσει. Είναι πολύ λίγος γι αυτό που σου έχει κάνει. Ή έχει πέσει μεγάλη πλύση εγκεφάλου απ την οικογένεια του που δεν σε θελει ή αποφάσισε κάλλιο αργά παρά ποτέ οτι δεν θέλει να πάρει ευθύνες οικογένειας και παιδιού ή υπαρχει άλλη. Κατά την πολύ ταπεινή μου άποψη, κάτι απ τα τρία συμβαίνει.  Θα το μάθεις αργά ή γρήγορα. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ηλιον, ιδιαίτερα στη μικρή κοινωνία που ζείτε. Και θα ρθει η μέρα που θα πάρεις την μικρή σου "εκδικηση" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να είσαι σίγουρη. Αν όμως τολμήσει να σε ξαναπλησιασει, δεν πρέπει να είσαι εκεί γι αυτόν. Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις. Και θα το κερδίσεις με ψυχοθεραπεία κι ενδυνάμωση του εαυτού σου ( μπράβο, μπράβο και παλι μπράβο που ξεκίνησες να μιλάς!). Οταν πια δεν θα τον εχεις αναγκη. Οι άντρες το ξέρουν πως οι γυναίκες είμαστε ευάλωτες, επειδή ακριβώς μεγαλώνουμε μ αυτή την απίστευτη κοινωνική πίεση για αντρα- αποκατάσταση - οικογένεια. Και λόγω αυτού φορτωνομαστε και ολα τα άγχη να κρατησουμε την στραβή σχέση με οποιο προσωπικό κόστος.  Για να ρθω και στο τελευταίο που ρώτησες κάποια στιγμή, πού ήσουν εσυ; Ήσουν μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν έδειχνε σημάδια ή που κακώς τα αγνοούσες. Τώρα λοιπόν, θα μάθεις να μην αγνοείς τα σημάδια, αν υπάρχουν, και να μην δένεις την ύπαρξη σου με έναν άντρα. Παντα θα πρεπει να εχεις μια αυτονομια. Θα προσπαθήσεις να αποφυγεις άτομα που δεν είναι κοντα σου με τον τροπο που σου ταιριαζει. Θέλει δουλειά με τον εαυτό σου κ εσωτερικό ψάξιμο. Το λέω κ για μένα και για όλους. Κανεις μας δεν είναι πανσοφος ούτε εχει το αλαθητο. Ουτε φυσικα ειμαστε στο μυαλο των συντροφων μας. Βγάλε λοιπόν απ το νου σου ότι πέταξες στα σκουπίδια τον κόπο τόσων χρόνων, γιατί εσύ ήσουν εκεί και προσπαθούσες με όλες σου τις δυνάμεις. Κάποιος άλλος εγκατέλειψε το πλοίο νομίζω, ανεξηγητα. Συνέχισε την προσπάθεια σου, προσπάθησε να μην τον ξανακαλεσεις ούτε αυτόν, ούτε κοινούς φίλους. Δεν σε βοηθάει να πας παρακάτω. Όσο μπορείς. Σιγά σιγά. Πονάει. Η συνηθεια έχει μεγάλη δύναμη. Αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες. Κάνε τα σχέδια της επόμενης μέρας στη ζωή σου, στο σχολειο σου, στον νέο τόπο που θα σε καλέσουν. Εύχομαι να προσληφθεις απ την Α φάση!!;) και να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Συγγνώμη για το κατεβατό...
    • Και εγω με προγεστερονη και 2 μερες μετα ου την ξεκινησα, αδιαθετησα! Τι γινεται ρε κοριτσια; Εχει συμβει σε καμια;  Ο γιατρος μου ειπε να τα κόψω, αλλά τελικα τι θα γινει με την κυστη; Σιγα μην εφυγε με 2 μερες χαπια ωστε να ξεκινησω ενεσεις..
    • Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα ελπιζω να ειστε καλα. Τι κανουν τα μπεμπακια σας;; Δεν προλαβα να σας διαβασω με την ησυχια μου γιατι ηρθαμε Θεσσαλονικη για να συμμετασχω σε εναν διαγωνισμο για δικαστικους υπαλληλους. Σημερα γυριζουμε Πατρα. Καναμε το πρωτο μας ταξιδι με τον μπεμπακο ειναι τοσο καλος. Ειδα για το θερμος που λεγατε και γω ακριβως το ιδιο με εσας κανω και καθε δευτερη μερα βαζω νερο με ξυδι για μαζευει αλατα καμια φορα. Και απο την πολλη απολυμανση που ριχνω σε ολα βραστο νερο εχω χιλιοκαψει τα χερια μου γιατι ολο και λιγο νερο πεφτει πανω μου σαν χαζη και γω. 
    • @Naty_Ναι το ξερω με εχει πιάσει ανυπομονησία πάλι ενω έλεγα δε θα κάνω νωρίτερα. Εκει ναι Πέμπτη Παρασκευή θα κάνω ενα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...