Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 27/5/2024 at 7:51 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου... είμαι πολύ χαρούμενη! Η γιατρός μου έκλεισε ραντεβού για τη Δευτέρα που θα κατέβω Αθήνα. Λογικά θα με αναλάβει όπως όλα δείχνουν. Επίσης εχθές έκανα και εικονική πρόσληψη και θα πάρω και το μητρότητας για 9 μήνες! Επιτέλους 1 , 1 μπαίνει στη θέση του. Όλα ρυθμίζονται σιγά σιγά! 

Expand  

Τι ωραία νέα!! Μπράβο!! Άντε να μπουν όλα σε μια σειρά! Σε μια βδομάδα οπότε και το ραντεβού με τη γιατρό! Πολύ χαίρομαι που κινητοποιήθηκε από μόνη της γιατί τόσες μέρες στην αναμονή δεν ήξερες κι εσύ τι και πώς! 

Δημοσίευση
  στις On 27/5/2024 at 8:42 ΜΜ, ο/η Christi.D. είπε:

Τι ωραία νέα!! Μπράβο!! Άντε να μπουν όλα σε μια σειρά! Σε μια βδομάδα οπότε και το ραντεβού με τη γιατρό! Πολύ χαίρομαι που κινητοποιήθηκε από μόνη της γιατί τόσες μέρες στην αναμονή δεν ήξερες κι εσύ τι και πώς! 

Expand  

Δεν κινητοποιήθηκε μόνη της. Εγώ πήρα και σήμερα τηλέφωνο. Αλλά τουλάχιστον κλείσαμε ραντεβού. Με το που φτάσω Αθήνα πάω κατ' ευθείαν στο Έλενα. 

Δημοσίευση
  στις On 27/5/2024 at 9:03 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Δεν κινητοποιήθηκε μόνη της. Εγώ πήρα και σήμερα τηλέφωνο. Αλλά τουλάχιστον κλείσαμε ραντεβού. Με το που φτάσω Αθήνα πάω κατ' ευθείαν στο Έλενα. 

Expand  

Α κατάλαβα! Ευτυχώς που ξανακινητοποιηθηκες εσύ οπότε!! 😂

Τι να κάνουμε; θέλουν κυνηγητό απ' ότι φαίνεται!

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 5:49 ΠΜ, ο/η μαμά12345 είπε:

Κορίτσια εκλεισα doppler!! 10/6 ...θα είμαι 30+......εν τω μεταξύ άνοιξαν και τα μικροβιολογικά για λίγο όμως λέει μετά θα ξανασυνεχισουν την απεργία και την άλλη εβδομάδα θα πάω και για εξετασεις

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου. Τρέξε να προλάβεις και τα μικροβιολογικά. Ελπίζω να έγινε το ίδιο και στη @Barbiee και στην @katerinayia...

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 6:05 ΠΜ, ο/η Christi.D. είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις ήπια τη γλυκόζη και ξεκινάνε οι δύο ώρες αναμονής! Είναι η δεύτερη φορά που κάνω (και η τελευταία για αυτή την εγκυμοσύνη ελπίζω) 

Expand  

Καλά αποτελέσματα πάλι κορίτσι μου και υπομονή. Έχεις παρεούλα;  

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις ήπια τη γλυκόζη και ξεκινάνε οι δύο ώρες αναμονής! Είναι η δεύτερη φορά που κάνω (και η τελευταία για αυτή την εγκυμοσύνη ελπίζω) 

Expand  

Κ εγώ το ίδιο. Ήρθα κ εγώ επιτέλους για την καμπύλη τώρα που άνοιξαν τα μικροβιολογικά! 

Αντε καλά μας αποτελέσματα!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου... είμαι πολύ χαρούμενη! Η γιατρός μου έκλεισε ραντεβού για τη Δευτέρα που θα κατέβω Αθήνα. Λογικά θα με αναλάβει όπως όλα δείχνουν. Επίσης εχθές έκανα και εικονική πρόσληψη και θα πάρω και το μητρότητας για 9 μήνες! Επιτέλους 1 , 1 μπαίνει στη θέση του. Όλα ρυθμίζονται σιγά σιγά! 

Expand  

Αχ τέλεια νέα! Όλα τελικά γίνονται, απλά θέλουν τον χρόνο τους!

Όλα καλά να πηγαίνουν από εδώ κ πέρα για όλες μας!

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 6:25 ΠΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλά αποτελέσματα πάλι κορίτσι μου και υπομονή. Έχεις παρεούλα;  

Expand  

Ευχαριστώ πολύ! 

Όχι, δεν έχω παρέα! Συνάντησα μια γνωστή τυχαία και λίγο τα είπαμε και έχω φέρει και βιβλίο μαζί μου! Τώρα έμεινε μια ώρα και κάτι!

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 6:43 ΠΜ, ο/η katerinayia είπε:

Κ εγώ το ίδιο. Ήρθα κ εγώ επιτέλους για την καμπύλη τώρα που άνοιξαν τα μικροβιολογικά! 

Expand  

Μπράβο βρε κορίτσι μου κι εσύ. Καλά αποτελέσματα και σ' εσένα! Μόνο η @Barbiee έμεινε να μας πει αν μπόρεσε να πάει. Εγώ σήμερα θα μιλήσω με το γυναικολόγο μου για να μου γράψει την καμπύλη που θα κάνω την επόμενη Τρίτη.

Δημοσίευση

Expand  

Έλα μπράβο κορίτσι μου σίγουρα θα σε αναλάβει αφού κλείσατε ραντεβού δεν θα έχει λόγο να σου πει όχι αφού έχεις και καλές εξετάσεις μια χαρά αυτήν την Δευτέρα θα πας ; 

Εγω έκλεισα ραντεβού για της 12/6 να πάω στον γυναικολόγο 

Αφού μπόρεσες να βρεις άτομο να σου κάνει και αυτήν την δουλειά είσαι κομπλέ 🥰

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 6:45 ΠΜ, ο/η katerinayia είπε:

Αχ τέλεια νέα! Όλα τελικά γίνονται, απλά θέλουν τον χρόνο τους!

Όλα καλά να πηγαίνουν από εδώ κ πέρα για όλες μας!

Expand  

Εγώ ως γνήσιος θετικός άνθρωπος δεν αγχώθηκα. Απο τη στιγμή που υπήρχε γιατρός που με πααρκολουθούσε και πάνε όλα καλά, δεν είχα λόγο να ανησυχώ. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 6:56 ΠΜ, ο/η Christi.D. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! 

Όχι, δεν έχω παρέα! Συνάντησα μια γνωστή τυχαία και λίγο τα είπαμε και έχω φέρει και βιβλίο μαζί μου! Τώρα έμεινε μια ώρα και κάτι!

Expand  

Θα περάσει κι αυτή. Μια χαρά.

Δημοσίευση

Κορίτσια εκλεισα doppler!! 10/6 ...θα είμαι 30+......εν τω μεταξύ άνοιξαν και τα μικροβιολογικά για λίγο όμως λέει μετά θα ξανασυνεχισουν την απεργία και την άλλη εβδομάδα θα πάω και για εξετασεις

Expand  

Καλημέρα κορίτσια!

Expand  

Καλά αποτελέσματα κορίτσια με την καμπύλη σας υπομονή να περάσει η ώρα  τώρα να τελειώνετε και με αυτήν την εξέταση  

ααα έκλεισες και ραντεβού μαμα1234 για Doppler μια χαρά σε δυο βδομάδες εγω δεν ξέρω ακόμα ποτε θα μου πει να πάω 🤷‍♀️ λογικά στο επόμενο ραντεβού θα μου το πει φαντάζομαι 

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 7:04 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Έλα μπράβο κορίτσι μου σίγουρα θα σε αναλάβει αφού κλείσατε ραντεβού δεν θα έχει λόγο να σου πει όχι αφού έχεις και καλές εξετάσεις μια χαρά αυτήν την Δευτέρα θα πας ; 

Εγω έκλεισα ραντεβού για της 12/6 να πάω στον γυναικολόγο 

Αφού μπόρεσες να βρεις άτομο να σου κάνει και αυτήν την δουλειά είσαι κομπλέ 🥰

Expand  

Ναι αυτήν τη Δευτέρα 3/6. Και την επόμενη έχω την καμπύλη. Ωραία... Ανυπομονώ να ξανά δω το μπουμπούκι μου. Θα έχουν περάσει 6 εβδομάδες απο την τελευταία φορά!!! 

Ναι, το συζητούσαμε πολύ καιρό αλλά δεν ήθελα να διακόψω το επίδομα πολύ νωρίς γιατι θα έπρεπε να πάρω και αναρρωτική και θα έμπλεκε το πράμα! Τώρα μια χαρά. Στο μήνα πάνω θα κάνω τα χαρτιά για την άδεια και επίδομα κύησης!

Δημοσίευση
  στις On 26/5/2024 at 7:01 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ πάντως για την ώρα με τη mama's της pharmasept είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν έχω βγάλει καμιά πουθενά.

Expand  

@Katiana1987 εσύ πήρες την κρέμα mamas pharmsept  που λέει κατά των ραγιάδων (anti stretch marks cream to oil) ή τη σύσφικτικη (firming body lotion) ;;

Screenshot_2024-05-28-10-11-34-198_com.facebook.orca.jpg

Screenshot_2024-05-28-10-09-57-116_com.facebook.orca.jpg

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 7:12 ΠΜ, ο/η Christi.D. είπε:

@Katiana1987 εσύ πήρες την κρέμα mamas pharmsept  που λέει κατά των ραγιάδων (anti stretch marks cream to oil) ή τη σύσφικτικη (firming body lotion) ;;

Expand  

Την κατά των ραγάδων. Η σύσφιξη δε με αφορά τώρα. Ίσως την πάρω μετά αυτή.

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 7:09 ΠΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι αυτήν τη Δευτέρα 3/6. Και την επόμενη έχω την καμπύλη. Ωραία... Ανυπομονώ να ξανά δω το μπουμπούκι μου. Θα έχουν περάσει 6 εβδομάδες απο την τελευταία φορά!!! 

Ναι, το συζητούσαμε πολύ καιρό αλλά δεν ήθελα να διακόψω το επίδομα πολύ νωρίς γιατι θα έπρεπε να πάρω και αναρρωτική και θα έμπλεκε το πράμα! Τώρα μια χαρά. Στο μήνα πάνω θα κάνω τα χαρτιά για την άδεια και επίδομα κύησης!

Expand  

Πέρασαν 6 βδο από την τελευταία φορά ε; Πως να μην ανυπόμονης να πας να δεις το μωρακι σου

εμενα κάθε μήνα με βάζει ραντεβού αυτος

από τον άλλον γιατρό θα σταματήσεις δηλαδή τώρα ε; Εγω πήρα τηλ τον ιδιώτη και ενημέρωσα ότι θα πάω σε κρατικό να γεννήσω λόγο οικονομικών δυσκολιών να ξέρει ότι δεν θα ξανά πάω .. ντράπηκα λίγο αλλά έπρεπε να παρω..

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 7:12 ΠΜ, ο/η Christi.D. είπε:

Expand  

Για σύσφιξη την παίρνεις αγροτερα μετά την γεννά τώρα δεν νομίζω ότι την χρειάζεσαι που θα ξεφουσκώνει η κοιλιά και θέλει μάζεμα 😅

Δημοσίευση
  στις On 28/5/2024 at 7:15 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Πέρασαν 6 βδο από την τελευταία φορά ε; Πως να μην ανυπόμονης να πας να δεις το μωρακι σου

εμενα κάθε μήνα με βάζει ραντεβού αυτος

από τον άλλον γιατρό θα σταματήσεις δηλαδή τώρα ε; Εγω πήρα τηλ τον ιδιώτη και ενημέρωσα ότι θα πάω σε κρατικό να γεννήσω λόγο οικονομικών δυσκολιών να ξέρει ότι δεν θα ξανά πάω .. ντράπηκα λίγο αλλά έπρεπε να παρω..

Expand  

5 έχουν περάσει σήμερα αλλά τη Δευτέρα θα είναι 6. Εγώ θα συνεχίσω την επικοινωνία με το γιατρό μου γιατί ούτως ή άλλως και μετά τη γέννα πάλι αε αυτόν θα πάω. Καλά έκανες. Σου είπε τίποτα;

Δημοσίευση

Καλα αποτελέσματα κορίτσια μου και υπομονη ! Θα περάσει κι αυτο! 

Καλημέρα κορίτσια!

Expand  

στις On 28/5/2024 at 6:43 ΠΜ, ο/η katerinayia είπε:

Expand  
Δημοσίευση

Expand  

Εγω εχω 28/6 που θα ειμαι 32 βδομαδων! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...