Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα σε έβαλε νωρίς για β επιπέδου θα ξεμπερδεύεις μπαμ μπαμ μια χαρά εγω 1/4 έχω ραντεβού αλλά για β επιπέδου δεν έχω κλείσει ακόμα 

εμενα είναι το δεύτερο παιδάκι μου όποτε τα έχω όλα τα πράγματα (κάτι λίγα ισως χρειαστώ) στην πρώτη εγκυμοσύνη άρχισα να ψωνίζω όταν έκλεισα τον 6o μήνα

εσυ όπως νιώθεις αφού θα κανείς και την β επιπέδου νωρίς μπορείς να αρχίσεις να αγοράζεις μερικά πράγματα 😊

Πηγα σημερα στην γυναικολόγο μ κι ολα καλα! Εγινε 200 γραμμάρια το μικρό μου🥹 ημουν μια χαρα κ μόλις σχόλασα άρχισα τους εμετούς, ενώ είχαν σταματήσει εδω και καιρο και αυτοί ηταν μονο πρωι. Δεν ξερω γιατί. Ίσως γιατί νιώθω και κουρασμενη. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα…Εγώ έχω 9/4 Β επιπέδου…Για κλωτσιές δεν είμαι σίγουρη ακόμα αλλά αισθάνομαι που και που έτσι κίνηση…σήμερα κλείνω 20 εβδομάδων άλλο τόσο έμεινε 😅

Δημοσίευση

@Elk    ΠΗΤ 23/8   Κοριτσάκι 🩷

@Katiana1987   ΠΗΤ 23/8  Κοριτσάκι 🩷

@Christine PilatesΠΗΤ 20/8  Αγοράκι 🩵

@ΜΑΡΘΑΑ_61 ΠΗΤ 13/8  Αγορακι 🩵 

@Fighter    ΠΗΤ  6/8  Κοριτσάκι 🩷

@Barbiee   ΠΗΤ 27/8  Αγορακι 🩵

@Demy93   ΠΗΤ 3/8  Αγορακι 🩵 

@Χρύσακι   ΠΗΤ 22/8 

@katerinayia  ΠΗΤ 28/8 

@Benar  ΠΗΤ 1/8

@Magda zi  ΠΗΤ 31/8  Αγορακι 🩵

Δημοσίευση
στις On 19/3/2024 at 5:48 ΜΜ, ο/η Χρύσακι είπε:

Πηγα σημερα στην γυναικολόγο μ κι ολα καλα! Εγινε 200 γραμμάρια το μικρό μου🥹 ημουν μια χαρα κ μόλις σχόλασα άρχισα τους εμετούς, ενώ είχαν σταματήσει εδω και καιρο και αυτοί ηταν μονο πρωι. Δεν ξερω γιατί. Ίσως γιατί νιώθω και κουρασμενη. 

Μπράβο μεγαλώνει το μωρακι σου το φύλο το είδατε ;🥰

Η αλήθεια είναι πως και εμένα ακόμα το στομάχι μου πιάνει μεσημεράκι προς απόγευμα μια ναυτία 🤷‍♀️ εμετό δεν κάνω αλλά μου παίρνει λίγη ώρα για να περάσει 

αλλά σίγουρα αν κουράζεσαι εεε δεν βοηθάει και πολύ σου φέρνει εμετό όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι καλά και τι να πω πιστεύω σιγά σιγά να μας αφήσουν αυτά.. γιατί μόλις μπούμε στο τρίτο τρίμηνο θα έχουμε αλλά 😅

Δημοσίευση
στις On 19/3/2024 at 5:48 ΜΜ, ο/η Χρύσακι είπε:

Εμένα είναι 191γρ το κοριτσάκι μου!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου. Όπως έχω ξανά πει τελικά δεν έχει και πολύ σημασία σε ποιο μήνα είμαστε... Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν οπότε αυτά θέλουν απ' ότι έχω καταλάβει!!!

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια βγήκαν οι εξετάσεις αίματος πάλι με το ζαχαρο έχω θεματάκι το όριο είναι 100 και έχω 99 και φαίνεται και στα ουρά ότι είναι τσιμπημένο 

θυροειδης καλός 1,84 αλλά δεν είχα και ποτε θέμα με αυτό..στο ζαχαρο με χτυπάει όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη 

εστειλα τα αποτελέσματα στο γιατρό και περιμένω 🤷‍♀️

Δημοσίευση

Κοριτσιααααααα ας ξανά μαζευτούμε 🤗🤗😂

Τι κάνετε???πως τα πάτε αυτές τις μέρες που έχουμε να τα πούμε???Εμείς έχουμε ένα θεματακι με την β' επιπέδου αλλά αποφάσισα ότι δε θα το αφήσω να με αγχώσει 🤗

Όλα θα πάνε μια χαρά 🤗🧿🤗🧿

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Κοριτσιααααααα ας ξανά μαζευτούμε 🤗🤗😂

Τι κάνετε???πως τα πάτε αυτές τις μέρες που έχουμε να τα πούμε???Εμείς έχουμε ένα θεματακι με την β' επιπέδου αλλά αποφάσισα ότι δε θα το αφήσω να με αγχώσει 🤗

Όλα θα πάνε μια χαρά 🤗🧿🤗🧿

Γεια σας βρε κορίτσια χαθήκαμε αλλά θα μαζευτούμε πάλι σιγά σιγά 😊

εγω γιατρό έχω σε μια βδομαδα ακόμα β επιπέδου δεν έχω κάνει μέσα Απριλίου λογικά θα πάω με το καλό.. για την ώρα λίγο το ζαχαρο φαίνεται τσιμπημένο αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιατρό μάλλον λείπει σε συνέδριο δεν με έχουν πάρει και τηλ  🤷‍♀️

Θα παρω αύριο να γράψω φιλικό και να δω αν έχουν πάρει το email μου με τις αιματολογικές εξετάσεις 

Η ψυχολογία είναι το παν ολα θα πάνε καλά σου ειπαν να κανείς καποια έξτρα εξέταση; 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Γεια σας βρε κορίτσια χαθήκαμε αλλά θα μαζευτούμε πάλι σιγά σιγά 😊

εγω γιατρό έχω σε μια βδομαδα ακόμα β επιπέδου δεν έχω κάνει μέσα Απριλίου λογικά θα πάω με το καλό.. για την ώρα λίγο το ζαχαρο φαίνεται τσιμπημένο αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιατρό μάλλον λείπει σε συνέδριο δεν με έχουν πάρει και τηλ  🤷‍♀️

Θα παρω αύριο να γράψω φιλικό και να δω αν έχουν πάρει το email μου με τις αιματολογικές εξετάσεις 

Η ψυχολογία είναι το παν ολα θα πάνε καλά σου ειπαν να κανείς καποια έξτρα εξέταση; 

Όχι ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Όχι ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!

Τέλεια όποτε μην το σκέφτεσαι καθόλου κορίτσι μου αφού είπε και ο γιατρός έτσι ξέχασε το τελείως 🥰

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου..εύχομαι όλες να είστε καλά.. @Demy93 μην αγχώνεσαι για κανένα λόγο αν ο γιατρός σου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.. θυμάμαι απ την αδερφή μου υπήρχαν θεματακια στην αυχενικη αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα..

Εγω αναμένω για το επόμενο μ ραντεβού στη 1/4 και την β επιπέδου στις 9/4..μ έλειψε ο μικρός.. έχω να τον δω στον υπέρηχο 2 βδομάδες κ αναρωτιέμαι τι κάνει 😜

Πως πάτε από χτυπήματα? Νιώθετε τίποτα ή όχι ακόμη? Εγώ 20η εβδ κ 3η μέρα είχα κάτι περίεργα αλλά δεν μπορω με σιγουριά να προσδιορίσω.. 

Δημοσίευση
στις On 21/3/2024 at 9:48 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Η αλήθεια είναι πως και εμένα ακόμα το στομάχι μου πιάνει μεσημεράκι προς απόγευμα μια ναυτία 🤷‍♀️ εμετό δεν κάνω αλλά μου παίρνει λίγη ώρα για να περάσει 

αλλά σίγουρα αν κουράζεσαι εεε δεν βοηθάει και πολύ σου φέρνει εμετό όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι καλά και τι να πω πιστεύω σιγά σιγά να μας αφήσουν αυτά.. γιατί μόλις μπούμε στο τρίτο τρίμηνο θα έχουμε αλλά 😅

Οχι ακομα κορίτσι μου! Εχω την επόμενη βδομαδα β επιπέδου και το Σάββατο θα κανουμε το gender reveal για να μάθουμε! Εγω θελω κοριτσακιιι 🩷

Δημοσίευση
στις On 21/3/2024 at 9:48 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Τελικα ηταν ίωση, δεν συνδεόταν με την εγκυμοσύνη. Πηγα πρώτες βοήθειες και μ έβαλαν ορούς! Τωρα ολα καλα ευτυχως 😊

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

χάθηκα και εγωω!

δεν πρόλαβα να γίνω καλά (ειχα καμιά βδομάδα που ειχα ηρεμήσει) απο την ιωση που έπαιρνα αντιβίωση..και απο την Πέμπτη κάνω δέκατα και είμαι μπουκωμενη φουλ...με αποτέλεσμα να ειμαι τερμα άυπνη!

γενικά έχω αρρωστήσει 4 φορες απο Δεκέμβρη μέχρι τώρα...καθε μηνα..εχω εξαντληθεί!

θα βγω σε αναρρωτική αυτη τη βδομάδα ομως γιατι μ εχει ρίξει πολύ όλο αυτό και η γιατρός είπε οτι πρέπει να ξεκουραστώ!

εγώ νιώθω κάτι μικρά φτερουγίσματα στην κοιλιτσα και φαντάζομαι είναι ο μπεμπάκος μου!

18 εβδομάδων σήμερα!

Εσεις όλα καλά;

Δημοσίευση

Εγω είμαι 18 εβδ και 4 μερες άρχισε κλωτσάει ελαφρυα ακόμα..  εγω το ψιλό κατάλαβα  σχετικά νωρις εμένα είναι και η δεύτερη εγκυμοσύνη όποτε λίγο πολύ ξέρω πως είναι τα χτυπήματα.. 

Την Δευτέρα θα κλεισω ένα μήνα που έχω να δω το μωρακι και ανυπομονώ να πάω  

@Barbiee περαστικα κορίτσι μου σε έριξε πολύ δηλαδή αυτό το διάστημα αρρωστησες αρκετές φορές πωπω ταλαιπωρήθηκες καλά θα κανείς να βγεις με αναρρωτική  να ξεκουραστείς το χρειάζεσαι 

@ΜΑΡΘΑΑ_61 με το καλό να κάνετε και την β επιπέδου κορίτσι μου .. το μωρακι σου θα είναι λογικά αυτό που νιώθεις 😊 σε λίγο καιρό θα γίνουν πιο δυνατές οι κλωτσιές όποτε θα το σιγουρέψεις 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγω είμαι 18 εβδ και 4 μερες άρχισε κλωτσάει ελαφρυα ακόμα..  εγω το ψιλό κατάλαβα  σχετικά νωρις εμένα είναι και η δεύτερη εγκυμοσύνη όποτε λίγο πολύ ξέρω πως είναι τα χτυπήματα.. 

Την Δευτέρα θα κλεισω ένα μήνα που έχω να δω το μωρακι και ανυπομονώ να πάω  

@Barbiee περαστικα κορίτσι μου σε έριξε πολύ δηλαδή αυτό το διάστημα αρρωστησες αρκετές φορές πωπω ταλαιπωρήθηκες καλά θα κανείς να βγεις με αναρρωτική  να ξεκουραστείς το χρειάζεσαι 

@ΜΑΡΘΑΑ_61 με το καλό να κάνετε και την β επιπέδου κορίτσι μου .. το μωρακι σου θα είναι λογικά αυτό που νιώθεις 😊 σε λίγο καιρό θα γίνουν πιο δυνατές οι κλωτσιές όποτε θα το σιγουρέψεις 😊 

ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

εγώ έχω β επιπέδου 17/4.

Μετά τη β επιπέδου ακολουθεί η καμπύλη σακχάρου;

Δημοσίευση

Πόσο μου λείψατε κορίτσια μου... @Demy93αφού ο γιατρός λέει να μην ανησυχείς... δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι!!! Εγώ ευτυχώς έχω ηρεμήσει αρκετά με τους εμετούς. Τις τελευταίες 10 μέρες έχω κάνει 3 κι έχω πάρει άλλες 3 μέρες μόνο το φάρμακο. 23/4 μου έκλεισε για β' επιπέδου. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

εγώ έχω β επιπέδου 17/4.

Μετά τη β επιπέδου ακολουθεί η καμπύλη σακχάρου;

Καλημέρα κορίτσια ναι είναι μετά την β επιπέδου κουραστική εξέταση η καμπύλη πρέπει να κάτσεις στο μικροβιολογικό 1,5 ώρα 😤

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Πόσο μου λείψατε κορίτσια μου... @Demy93αφού ο γιατρός λέει να μην ανησυχείς... δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι!!! Εγώ ευτυχώς έχω ηρεμήσει αρκετά με τους εμετούς. Τις τελευταίες 10 μέρες έχω κάνει 3 κι έχω πάρει άλλες 3 μέρες μόνο το φάρμακο. 23/4 μου έκλεισε για β' επιπέδου. 

Καλε μόνο εγω δεν έχω κλείσει για β επιπέδου; 😂

Ωραία ημερομηνια έκλεισες για β επιπέδου στα γενέθλια μου 😊

Ααα μειώθηκαν αρκετά οι εμετοί ωραία να ηρεμήσεις θα σταματήσουν όπου ναναι, να είσαι πιο άνετη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...