Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτόμηνια, Πρωτόχρονια, ελπίδα μία μες στην καρδιά, ο Αι Βασίλης έρχεται ξανά!!!

Recommended Posts

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@marinamanoulitsa @Diwni @kokkinoskoufitsa  @Girly τι γκίνια πια είναι αυτή αυτό το μήνα 😭 Κρατάμε τα θετικά που λέει κι η φίλη @Παρασκευαιδου τουλάχιστον το σύστημα δουλεύει ρολόι και πάμε δυναμικά τον επόμενο μήνα! Εγώ είμαι στις 6 μέρες μετά την ωορρηξία αλλά λόγω γρίπης που προηγείθηκε δεν ελπίζω και πολύ.... ποντάρω στον Φλεβάρη 🤞

@Girly μου το μήνυμα αισιοδοξίας σου είναι αυτό που όλες χρειαζόμαστε πιστεύω!! Να σου πω κι εγώ σήμερα είχα κάτι χαζοσυμπτώματα και έλεγα μέσα αχ μακάρι κτλ, αλλά απ την άλλη ε βαρέθηκα να ζω στην αναμονή κάθε μήνα! Η ζωή δε τελείωσε μετά από ένα αρνητικό τεστ ή την έλευση της περιόδου - πρέπει να μας υπενθυμίζουμε τί έχουμε ήδη και να μη ξεχνάμε να ζούμε! Έχεις απόλυτο δίκιο και σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή τη σκέψη 💖

Κορίτσι πραγματικά λυπάμαι, σε νιώθω 1000000%... Εύχομαι μες απ την καρδιά μου να είναι η πρώτη κι η τελευταία φορά που βιώνεις κάτι τέτοιο - το εύχομαι για όλες μας. Βλέπω κι εγώ ιστορίες γυναικών που το πέρασαν και 2, 3, και 4 φορές και λέω θεέ μου καλύτερα να μου ρθει περιόδος και να περιμένω άλλον έναν κύκλο παρά ξανά την ίδια απώλεια 🙏 Δώσε βάση τώρα στην υγεία σου, ψυχική και σωματική, κι όποτε νιώσεις έτοιμη ξαναπροσπαθείς... 🙏

Τέλεια κορίτσι μου - χαίρομαι που υπάρχει στρωμένο το πλάνο, να πάνε όλα κατ ευχήν στο εύχομαι μες απ την καρδιά μου 💖

Καλη επιτυχία @annitakianna!! περιμένουμε νεάκια σου κι εντυπώσεις 💖 εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γονιμοποιηθεί το αυγουλάκι 🐣

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️ εύχομαι και σε εσενα αυτός ο κύκλος να είναι ο τυχερος σου❤️🤞

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️ εύχομαι και σε εσενα αυτός ο κύκλος να είναι ο τυχερος σου❤️🤞

να' σαι καλά κορίτσι μου 💖 εμένα μου έρχεται συνήθως στις 11/12 μέρες μετά την ωορρηξία οπότε θα σας ενημερώσω από εβδομάδα τί και πώς - αλλιώς συνεχίζουμε όπως ξέρουμε 💪 έχω και τις ορμονολογικές που πρέπει να κάνω μεταξύ των 2η-4η μέρα περιόδου, οπότε έχω και κάτι να περιμένω. Ο σύζυγος θα κάνει σπερμοδιάγραμμα από βδομάδα, αλλά μ αυτά που διαβάζω εδώ στο φόρουμ μήπως δε θα πρεπε; Επειδή με τη γρίπη ανέβασε μέχρι και 39 πυρετό οπότε δε ξέρω αν ειναι χαμένος κόπος; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ  για τις ευχές!! Μακάρι όλες μας σύντομα να έχουμε ένα θετικό τεστ στα χέρια μας! ♥️♥️ Εγώ μόλις έκανα και ένα τέστ ωορρηξίας για να δω πως είναι η ορμόνη και ενώ εχθές ήταν αρκετά αχνό σήμερα είναι στο πικ! Και έχουν περάσει μόλις μερικές ώρες από την ένεση! Ελπίζω να μην σκάσει το αυγό σήμερα 

IMG20240126142926.jpg

Βασικά αφού έχεις σήμερα θετικό θα σκασει αύριο. Επίσης το ωάριο ζει 24 ώρες άρα μετά θέλω κ επαφές. ☺️

στις πριν 7 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

καλημέρα κορίτσια! κ εγώ περίοδο σήμερα! μα καλά πόσες συγχρονιστήκαμε; μωρέ μπράβο !

εγώ δεν έχασα χρόνο, μίλησα και με τη γυναικολόγο, μου είπε να πάρουμε βιταμίνες και οι 2, για μένα λέει ότι μπορεί να πάρει 1 μήνα, μπορεί και 6, δηλ μπορεί και από αυτό τον κύκλο να κάνω ωορρηξία ξανά.

Για τους άντρες λέει είναι χειρότερα μετά από ιούς, και αν έχει πειραχτεί το σπέρμα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πριν το 3μηνο δε θα υπάρξει βελτίωση.... Από την άλλη, λέει να μην αγχώνομαι και δεν πειράζει, νωρίς είναι ακόμα. Εγώ αγχώνομαι όμως γιατί με όλα τα προβλήματα που σκάνε απο δω κ απο κεί, τελικά δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε προσπάθειες σαν άνθρωποι! Από όταν το αποφασίσαμε πέρασαν 8 μήνες, στους οποίους έγινε προσπάθεια σε 3 κύκλους και ο ένας ήταν κορονιασμένος, χωρίς ωορρηξία. Οπότε μου τη δίνει που δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται, να προσπαθήσω 5-10 μήνες να μην τα καταφέρνω, για να ξέρω ότι πρέπει να το ψάξω περισσότερο. Τώρα αν πάω σε γιατρό κ του πω γεια σας, είχαμε 5 επαφές σε ένα κύκλο και δεν έμεινα έγκυος, θέλω εξωσωματική, θα με κλείσει μέσα. Δε θέλω να περνάει ο καιρός... Και τώρα εσείς μπορεί να με διαβάζετε κ να λέτε άσε μας κουκλίτσα μου, που δεν έχετε προσπαθήσει καν ακόμα και γκρινιάζεις... Και συγνώμη αν σας τσαντίζω, σίγουρα αν ήμουν στη θέση κάποιων απο σας που προσπαθείτε κανονικά για καιρό και δεν έχετε αποτέλεσμα, μπορεί να θύμωνα κι εγώ... αλλά και το να θέλεις να προσπαθήσεις και συνεχώς να έχεις εμπόδια, είναι εξίσου στεν΄άχωρο... Χάνεται πολύτιμος χρόνος, και μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να αργούμε να το βρούμε επειδή απλά δεν προσπαθούμε συστηματικά! 

Παρ' όλα αυτά, παρήγγειλα τεστ ωορρηξίας και τις βιταμίνες, και στο εξής δε γκρινιάζω, θα παριστάνω τη νορμάλ. Σε 2 βδομάδες θα ψάχνω φατσούλες... 

Έκανε πυρετό? Ο πυρετός επηρεάζει.στκν κορονοιο είχε και ο άντρας μου διάφορα κ τον επόμενο είχαμε κάνει εξωσωματικη και όντως είχαμε θέμα . Όμως σε 3 μήνες είχε επανέλθει. Τώρα να σου πω την αλήθεια η ζέστη σε εκείνο το σημείο πραγματικά δεν βοηθάει πχ στενά παντελόνια μποξερακια κτλ για αυτό πλέον συναντάμε αρκετά θεματακια. Καλό είναι όσο γίνεται να είναι ελεύθερα εκεί 😂έχει και γυμνό τον έβαζα να κάθεται χχααχχα

στις πριν 6 ώρες, ο/η Girly είπε:

Γκουντ μορνινγκκκκκκκ εβρι μπαντι!

Καλημέρα κορίτσια μου!! Σας έχασα αυτές τις μέρες γιατί έχω πολλή δουλειά . Τα νέα μου είναι ευχάριστα αν και δεν έχουν να κάνουν με την απόκτηση μωρού μιας και σήμερα 14 μέρες μετά την σπερματεγχυση έχω ολόλευκο τεστακι,αλλά με την ηρεμία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράμα όπως λέει και το τραγούδι ! ( Εντάξει σωτηρία λέει αλλά το ίδιο μας κάνει!) . Πριν λίγες μέρες έφαγα μια τεράστια φρίκη γιατί σφηνώθηκε στο μυαλό μου ότι έπρεπε ντε και καλά να κάνω παιδί. Επειδή είχα αποφάσισε να κάνω μέχρι 3 σπερματεγχυσεις και μετά τέλος και πίστευα ότι θα έχω μείνει έγκυος. .και επειδή αυτό δε συνέβη μου ήρθε ντουβρουτζας.  Ε λοιπόν ευτυχώς δεν κρατάνε αυτά πολύ σε μένα και αποφάσισα ότι η ζωη μου είναι τρισευτυχισμενη με τον γιοκα μου και αν δεν έρθει άλλο παιδάκι θα είμαι το ίδιο ευτυχισμένη με το να είχε έρθει! Και έτσι απελευθερωθηκα! Ειμαι άπειρα χαρούμενη κυριως γιατί έβαλα κατά νου ένα σχέδιο που μου δίνει την ευκολία να το ακολουθησω no matter what!  Δήλωσα λοιπόν στην εταιρεία μου ότι θα πάρω σύντομα εσσ στους επόμενους δύο μήνες την άδεια ανατροφής τέκνου (4μηνες) και το σχέδιο λέει αν έρθει φυσιολογικά ένα μωράκι καλώς να έρθει,αν δεν έρθει μέσα σε αυτό το διάστημα τότε κάνω στροφή στην ποιότητα,χαχαχχα, και αλλάζω και δουλειά που τόσο θέλω αλλά με κρατούσε το γεγονός ότι δεν ήθελα να πάω σε νέα δουλειά και να μείνω έγκυος. Έτσι τα "έλυσα" όλα στο κεφάλι μου (control freak εδώ!) , και τώρα είμαι χαρούμενη!!!!! Έχω σταματήσει και την προγενέστερονη και αναμένω να δω ποτέ θα μου ρθει περίοδος!! 

Μακρυγορησα και σήμερα, κλασικά! Ελπίζω να μη σας κούρασα! Κορίτσια που διάβασα πως σήμερα σας ήρθε περίοδος μη μασάτε!!! Πάμε γερά για τον επόμενο μήνα ❤️💪

Τι να πω για εσένα??? Όχι πες μου... Η χαρά της ζωής.. τις προάλλες ήθελα να έρθω Ελλάδα να σε πάρω αγκαλιτσα τόσο πολύ είχα στεναχωρηθεί . Και περίμενα να επιστρέψεις έτσι . 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

να' σαι καλά κορίτσι μου 💖 εμένα μου έρχεται συνήθως στις 11/12 μέρες μετά την ωορρηξία οπότε θα σας ενημερώσω από εβδομάδα τί και πώς - αλλιώς συνεχίζουμε όπως ξέρουμε 💪 έχω και τις ορμονολογικές που πρέπει να κάνω μεταξύ των 2η-4η μέρα περιόδου, οπότε έχω και κάτι να περιμένω. Ο σύζυγος θα κάνει σπερμοδιάγραμμα από βδομάδα, αλλά μ αυτά που διαβάζω εδώ στο φόρουμ μήπως δε θα πρεπε; Επειδή με τη γρίπη ανέβασε μέχρι και 39 πυρετό οπότε δε ξέρω αν ειναι χαμένος κόπος; 

Χμ αν δεν κοστίζει πολύ κάντε ένα. Και αν είναι καλό όλα καλά σημαίνει ότι ο πυρετός δεν επηρέασε . Αν πάλι δεν είναι καλό τότε μετά από 3 εβδ ξανά κάνετε.

στις Just now, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Χμ αν δεν κοστίζει πολύ κάντε ένα. Και αν είναι καλό όλα καλά σημαίνει ότι ο πυρετός δεν επηρέασε . Αν πάλι δεν είναι καλό τότε μετά από 3 εβδ ξανά κάνετε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κοστίζει πολύ, καλύπτει μεγάλο μέρος η ασφάλεια. Ε τότε ας το κάνουμε να χουμε μια εικόνα και θα επισημάνω στην ειδικό γονιμότητας τον πυρετό να το δει υπόψη της - λογικά αν δει κάτι μεμπτό θα τον παραπεμψει σε ουρολόγο. Σ ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση 🙏

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν κοστίζει πολύ, καλύπτει μεγάλο μέρος η ασφάλεια. Ε τότε ας το κάνουμε να χουμε μια εικόνα και θα επισημάνω στην ειδικό γονιμότητας τον πυρετό να το δει υπόψη της - λογικά αν δει κάτι μεμπτό θα τον παραπεμψει σε ουρολόγο. Σ ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση 🙏

Δες κ το πιάνω μήνυμα μου ☺️

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ααα δεν ήξερα ότι η ασφάλεια καλύπτει το σπερμοδιαγραμμα!! Εμάς δε απλό μικροβιολογικό το κάλυπταν αλλά στην Θεσσαλονίκη σε εξειδικευμένο το πληρώσαμε κανονικά 🤔🤔🤔 πάντως μην ανησυχείς καθόλου γιατί και να τον επηρέασε ο πυρετός είναι θέμα χρόνου να φτιάξει!! Όλα τέλεια θα πάνε ♥️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μόλις μίλησα με τον γιατρό❤️ 3η μέρα περιόδου δλδ την Κυριακή ξεκινάω κλομιφαινη 1 την ημέρα συνεχώς, την επόμενη παρασκευη 8η μέρα 1 ενεση και την Κυριακή 10η μέρα θα πάω να με δει και να μου πει πως θα συνεχίσω! 

Κορίτσι μου όλα αυτά θα τα κάνεις σε ένεση αν κατάλαβα καλά εε? Αχ μεγάλη αγωνία έχω για σένα!! Αν κάνεις 2 ωάρια θα τα πιάσεις και τα 2 μου φαίνεται 😁😁

στις πριν 15 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Ααα δεν ήξερα ότι η ασφάλεια καλύπτει το σπερμοδιαγραμμα!! Εμάς δε απλό μικροβιολογικό το κάλυπταν αλλά στην Θεσσαλονίκη σε εξειδικευμένο το πληρώσαμε κανονικά 🤔🤔🤔 πάντως μην ανησυχείς καθόλου γιατί και να τον επηρέασε ο πυρετός είναι θέμα χρόνου να φτιάξει!! Όλα τέλεια θα πάνε ♥️

Μένω εξωτερικό κορίτσι μου οπότε ίσως είναι διαφορετικά στην Ελλάδα - εμείς εδώ έχουμε ιδιωτική ασφάλιση απ' τον εργοδότη μας και γενικά όλες τις εξετάσεις κτλ τα κάνουμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο που είναι συμβεβλημένο με την ασφάλεια μας

στις πριν 8 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Επανέρχομαι με άσχημα νέα αλλα είμαι πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη.Το εμβρυάκι παλινδρόμησε...Αυριο έχω ραντεβού για απόξεση πρωί πρωί.Εκανα χοριακή την Τριτη,έκανα και χθές και δυστυχώς είχε μειωθεί.Εκλαψα τόσο πολύ τις προηγούμενες μέρες που πλέον δεν μου βγαίνει δάκρυ....Το έχω εμπεδώσει πλέον και έχω αποφασίσει να προχωρήσω και όταν επανέλθει το σώμα μου και η ψυχή μου θα ξανακάνω την προσπάθεια μου.Σας ευχαριστώ όλες που μπήκατε στην διαδικασία τις προηγούμενες μέρες να μου γράψετε κάτι.Ξερω οτι κάποιες από έσας το έχετε περάσει και με νιώθετε..Απλά είναι αυτή η πρώτη φορά που χαίρεσαι και μετά τρώς το χαστουκάκι σου..

Λυπαμαι πολυ...

Οι περισσοτερες εδω στο φορουμ εχουμε περασει αποβολες 1ου τριμηνου...

Η πιο συχνη αιτια ειναι οι χρωμοσωμικες ανωμαλιες... αλλα μια αλλη αιτια αντιμετωπισιμη ειναι η διαταραχη του θυρεοειδους ... μετρησες αυτες τις μερες TSH?

Εγω ειχα παρει χαπια cytotec δεν ειχα κανει αποξεση σε 2 αποβολες 1ου τριμηνου.. σε αλλη αποβολη που ειχα στο 2ο τριμηνο που ηταν σαν μινι φυσιολογικος τοκετος μετα μου εκανε και αποξεση για να ειναι σιγουρος οτι καθαρισα.

Τωρα εχω ενα κοριτσακι 2,5 χρονων και ειμαι εγκυος στον 7ο μηνα περιμενουμε τον αδερφουλη!

Οποτε μη χανεις  το κουραγιο σου!

Να εισαι δυνατη!

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου όλα αυτά θα τα κάνεις σε ένεση αν κατάλαβα καλά εε? Αχ μεγάλη αγωνία έχω για σένα!! Αν κάνεις 2 ωάρια θα τα πιάσεις και τα 2 μου φαίνεται 😁😁

Όχι κορίτσι μου θα παρω χάπι κλομιφαινη και θα το ξεκινήσω 3η μέρα περιόδου και κάθε μέρα αλλά δεν ξερω μέχρι ποτέ και την άλλη Παρασκευή θ κάνω μια ενεση, έπειτα θα με δει 2 μέρες μετά την ενεση και θα μου πει πόσες ενέσεις θα κάνω ακόμη και ποτέ και  αν θα συνεχίσω το χάπι! Πάντως σύνολο μου είχε πει πως θα κάνω τρεις ενέσεις ! Μακάρι κορίτσι μου να είναι ο μηνας μας❤️

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

@annitakiannaκαλημεραααα κορίτσι μου❤️ πως πήγε η διαδικασία; Στείλε μας τα νέα σου🥰

Κορίτσι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! Πήγε πολύ καλά ! Πανευκολη διαδικασία!! Σήμερα το πρωί είχα και κάποια πονακια ωορρηξίας και αρκετα υγρά!! Το σπέρμα ήταν μέτριο αλλά το έφτιαξαν και έγινε λέει καλό! Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται αυτό! Ο γιατρός πολύ καθησυχαστικος και πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ έβαλε τον κολποδιαστολεα πότε έγινε η έγχυση ποτέ τελειώσαμε!! Τώρα μένει να περιμένουμε 10 Φεβρουαρίου μου είπε να κάνω τέστ! Και να παίρνω προγεστερόνη κολπικά 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! Πήγε πολύ καλά ! Πανευκολη διαδικασία!! Σήμερα το πρωί είχα και κάποια πονακια ωορρηξίας και αρκετα υγρά!! Το σπέρμα ήταν μέτριο αλλά το έφτιαξαν και έγινε λέει καλό! Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται αυτό! Ο γιατρός πολύ καθησυχαστικος και πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ έβαλε τον κολποδιαστολεα πότε έγινε η έγχυση ποτέ τελειώσαμε!! Τώρα μένει να περιμένουμε 10 Φεβρουαρίου μου είπε να κάνω τέστ! Και να παίρνω προγεστερόνη κολπικά 

Μπράβο κορίτσι μου όλα πήγαν καλά 

Καλή επιτυχία και μακάρι σε δυο βδομαδες να μας στείλεις το θετικό τεστ σου 😊🤰🥰

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ ♥️♥️♥️ μακάρι όλες μας να έχουμε θετικό τέστ σύντομα 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Τελεια τελεια τελειααα❤️❤️❤️❤️❤️  

Η προετοιμασία του σπέρματος είναι αυτή👇

Για να γίνει η ενδομήτριος σπερματέγχυση από το γυναικολόγο, είναι απαραίτητο κάποιος βιολόγος να προετοιμάσει το σπέρμα, δηλαδή να αφαιρέσει το σπερματικό υγρό και τα νεκρά ή δύσμορφα σπερματοζωάρια, ώστε να κρατήσει μόνο τα γόνιμα σπερματοζωάρια. Το σπερματικό υγρό δεν μπαίνει ποτέ εντός της μήτρας, χρησιμεύει μόνο για να μεταφερθούν τα σπερματοζωάρια στον κόλπο, όπου το περιβάλλον είναι πολύ όξινο και θα μπορούσε -αν δεν προστατεύονταν από το σπερματικό υγρό- να τα καταστρέψει. Όταν όμως, κατά την ενδομήτριο σπερματέγχυση, μεταφέρονται από το γυναικολόγο απευθείας εντός της μήτρας, το σπερματικό υγρό πρέπει να αφαιρείται.

σου ειπαν αν έσπασε το ωοθυλάκιο δλδ αν έχει γίνει η ωορρηξια; Ποτέ ξεκινάς προγεστερονη;

στις πριν 21 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Εύχομαι σε λίγες μέρες να μας πεις τα χαρμοσυνα! Ο υψηλός πυρετος επηρεάζει το σπερμα όμως δεν είναι απόλυτο όπως και να έχει κάθε τρεις μήνες ανανεώνεται το σπερμα όποτε και αυτό να έχει γίνει είναι παροδικό! Αφού γράφετε ας κάνει ένα σπερμοδιαγραμμα και απλά να ενημερώσετε το γιατρό για τον πυρετό! Εύχομαι καλά αποτελέσματα  κορίτσι μου❤️❤️❤️

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πως είσαι εσυ κορίτσι μου; Είσαι καλύτερα;

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Για να γίνει η ενδομήτριος σπερματέγχυση από το γυναικολόγο, είναι απαραίτητο κάποιος βιολόγος να προετοιμάσει το σπέρμα, δηλαδή να αφαιρέσει το σπερματικό υγρό και τα νεκρά ή δύσμορφα σπερματοζωάρια, ώστε να κρατήσει μόνο τα γόνιμα σπερματοζωάρια. Το σπερματικό υγρό δεν μπαίνει ποτέ εντός της μήτρας, χρησιμεύει μόνο για να μεταφερθούν τα σπερματοζωάρια στον κόλπο, όπου το περιβάλλον είναι πολύ όξινο και θα μπορούσε -αν δεν προστατεύονταν από το σπερματικό υγρό- να τα καταστρέψει. Όταν όμως, κατά την ενδομήτριο σπερματέγχυση, μεταφέρονται από το γυναικολόγο απευθείας εντός της μήτρας, το σπερματικό υγρό πρέπει να αφαιρείται.

σου ειπαν αν έσπασε το ωοθυλάκιο δλδ αν έχει γίνει η ωορρηξια; Ποτέ ξεκινάς προγεστερονη;

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αα εσύ τα έχεις μάθει όλα απέξω βλεπω!! Ε μάθε και πως γίνεται να μας κάνεις εσύ τις σπερμματεγχησης 😁😁 του ζήτησα να μου κάνει υπέρηχο αλλά μου είπε ότι δεν έχει νόημα!! Νόημα θα είχα αν μου έκανε και εχθές υπέρηχο και σήμερα !! Γιατί αν σε περίπτωση έγινε η ωορρηξία εχθές υπάρχει ακόμα το παράθυρο! Στην ουσία μόνο άγχος θα μου δημιουργήσει μου είπε! Οπότε δεν επέμενα! Ίσως και να είχε δίκιο! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η annitakianna είπε:

Αα εσύ τα έχεις μάθει όλα απέξω βλεπω!! Ε μάθε και πως γίνεται να μας κάνεις εσύ τις σπερμματεγχησης 😁😁 του ζήτησα να μου κάνει υπέρηχο αλλά μου είπε ότι δεν έχει νόημα!! Νόημα θα είχα αν μου έκανε και εχθές υπέρηχο και σήμερα !! Γιατί αν σε περίπτωση έγινε η ωορρηξία εχθές υπάρχει ακόμα το παράθυρο! Στην ουσία μόνο άγχος θα μου δημιουργήσει μου είπε! Οπότε δεν επέμενα! Ίσως και να είχε δίκιο! 

Γενικα διαβαζω πολύ σχετικά με αυτό το θέμα😂 κάτι ξερει παραπάνω ο γιατρός όποτε καλύτερα ! Τώρα λίγο προσοχή με βαρη κτλ και ειδικά από την 5η μέρα μετά την σπερματεγχυνση και μετά Ε! Καλή επιτυχια κοριτσάκι μου❤️🤞❤️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Γενικα διαβαζω πολύ σχετικά με αυτό το θέμα😂 κάτι ξερει παραπάνω ο γιατρός όποτε καλύτερα ! Τώρα λίγο προσοχή με βαρη κτλ και ειδικά από την 5η μέρα μετά την σπερματεγχυνση και μετά Ε! Καλή επιτυχια κοριτσάκι μου❤️🤞❤️

Ναι το έχω καταλάβει 🤣🤣🤣😁😁  ναι το ξέρω μου το είπε και αυτό ότι η εβδομάδα η επόμενη θέλει περισσότερη προσοχή! Προγεστερόνη από σήμερα θα ξεκινήσω!! Για την ακρίβεια μου λέει " ξεκινά και προγεστερόνη και φολικό όπως η φίλη σου" εννοούσε την @Girly 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Ναι το έχω καταλάβει 🤣🤣🤣😁😁  ναι το ξέρω μου το είπε και αυτό ότι η εβδομάδα η επόμενη θέλει περισσότερη προσοχή! Προγεστερόνη από σήμερα θα ξεκινήσω!! Για την ακρίβεια μου λέει " ξεκινά και προγεστερόνη και φολικό όπως η φίλη σου" εννοούσε την @Girly 

Τελεια κορίτσι μου❤️ αντεεε τωρααα υπομονουλαααα να περάσουν οι μέρες❤️ εύχομαι σε λίγες μερεσσσς να μας ανεβάσεις το θετικο τεστακι σου❤️🤞❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι!!! Σου εύχομαι ολόψυχα μια θετική χοριακη 🙏❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι σύντομα να μας στείλεις μια θετική χοριακή, όλα να πάνε καλά🙏🥰🥰

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πως είσαι εσυ κορίτσι μου; Είσαι καλύτερα;

Σήμερα είμαι καλύτερα 😊

Εχτές πήγα στο κέντρο υγείας μου έβαλαν ορο να μην πάθω αφυδάτωση πήρα και χάπια για τον εμετό τα ξεκίνησα από εχτές το βράδυ, μάλλον με έπιασαν γιατί μέχρι στιγμής δεν έκανα εμετο 🤷‍♀️ περιμένω να δω πως θα κυλήσει η μέρα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...