Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Elk @Diwni κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις συμβουλές.. έχετε απόλυτο δίκιο.. θα προσπαθήσω λιγο να ηρεμήσω.. θα ξεκινήσω παλι τα felicine και θα πάω Δευτέρα.. αλλά τα τεστακια μ θα τα κάνω το πρωί.. ίσα ίσα να ευχαριστηθώ τη γραμμουλα (αν με το καλο μείνει κ σκουραινει με τον καιρο) ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

@Elk @Diwni κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις συμβουλές.. έχετε απόλυτο δίκιο.. θα προσπαθήσω λιγο να ηρεμήσω.. θα ξεκινήσω παλι τα felicine και θα πάω Δευτέρα.. αλλά τα τεστακια μ θα τα κάνω το πρωί.. ίσα ίσα να ευχαριστηθώ τη γραμμουλα (αν με το καλο μείνει κ σκουραινει με τον καιρο) ❤️

Ναι τεστ να κανείς το πρωί εννοεται αφού το θέλεις.. 😊 και να μας τα στέλνεις να χαρούμε και εμείς την γραμμουλα σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσια πείτε με τρελή.. αλλά πήγα κ έκανα χοριακη..δεν άντεξα.. είναι πολύ χαμηλή βέβαια αλλά είναι πάνω από 5...τι κάνω τώρα????😬😬😬😬 έχω τρελαθεί 

Screenshot_20231206_140057_Samsung Notes.jpg

Γιουπιιιιιιιιιιιι❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ συγχαρητηριααααααααα🥳🥳🥳🥳🥳 πάρε τον γιατρό σου να σου δώσει οδηγίες❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;;;;

Δημοσίευση

Κοριτσια μου μόλις έφυγα από την κλινικη❤️ το αυγουλακι δεν είχε σπάσει ακόμη και το σπερμα του συντρόφου ήταν μια χαρα όπως και το ενδομητριο ! Μας είπε να ερθουμε σε επαφή σήμερα και αύριο και να ξεκινήσω σήμερα σαλοσπιρ και από την Παρασκευή ουτροτζεσταν πρωί βράδυ κολπικά . Επίσης παιρνω ήδη και σικλακουρ από χθες! Ολα καλααα λοιπόν❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσια πείτε με τρελή.. αλλά πήγα κ έκανα χοριακη..δεν άντεξα.. είναι πολύ χαμηλή βέβαια αλλά είναι πάνω από 5...τι κάνω τώρα????😬😬😬😬 έχω τρελαθεί 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου . Εισαι ΕΓΚΥΟΣ !!!! Σου ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου μόλις έφυγα από την κλινικη❤️ το αυγουλακι δεν είχε σπάσει ακόμη και το σπερμα του συντρόφου ήταν μια χαρα όπως και το ενδομητριο ! Μας είπε να ερθουμε σε επαφή σήμερα και αύριο και να ξεκινήσω σήμερα σαλοσπιρ και από την Παρασκευή ουτροτζεσταν πρωί βράδυ κολπικά . Επίσης παιρνω ήδη και σικλακουρ από χθες! Ολα καλααα λοιπόν❤️

Τελειαα, όλα να πάνε πολύ καλά και να μας στείλεις μια μεγάλη χοριακη σε λίγες μέρες❣️❣️

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Μπράβο κορίτσι μου άντε με το καλό να έρθει το σπορακι σας 

εύχομαι σε 2 βδομαδες να στείλεις θετικη χοριακη 🤰

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo είμαι στην 24η ημέρα του κύκλου..κανονικά περιμένω περίοδο σε 5 ημέρες..

με το καλό να κάνετε τις επαφούλες σας αυτές τις μέρες και να πάνε όλα τέλεια!!!σε 2 βδομάδουλες θα μας στείλεις κ εσυ τα ευχάριστα!

@dimandσ ευχαριστω πολυυυυ ❤️

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo το βραδυ κανε κατάσταση. Ανοιξε ενα κρασακι και απολαυστε το. Βαλτε τ χερακι σας και σεις εφοσον ετσι ειπε ο γιατρος χαχα. 

Το θεματακι πρεπει να κλείσει με τουλάχιστον δυο εγκυμοσυνες. Τους τελευταίους 2 μηνες που σας παρακολουθω νομιζω ειχε 2 εγκυμοσυνες τον Οκτώβριο και δυο το Νοεμβριο.

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Τελειαα, όλα να πάνε πολύ καλά και να μας στείλεις μια μεγάλη χοριακη σε λίγες μέρες❣️❣️

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου❤️ και εσυ με το καλό το μπεμπακι σου🥰

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μπράβο κορίτσι μου άντε με το καλό να έρθει το σπορακι σας 

εύχομαι σε 2 βδομαδες να στείλεις θετικη χοριακη 🤰

Ευχαριστώ κορίτσι μου❤️❤️❤️ σε 2 εβδομάδες να ανακοινώσουμε μαζι τα χαρμοσυνα εύχομαι❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

@Mpourmpoulo είμαι στην 24η ημέρα του κύκλου..κανονικά περιμένω περίοδο σε 5 ημέρες..

με το καλό να κάνετε τις επαφούλες σας αυτές τις μέρες και να πάνε όλα τέλεια!!!σε 2 βδομάδουλες θα μας στείλεις κ εσυ τα ευχάριστα!

Οποτεεεε είναι σούπερ κάλε η χοριακη σου ❤️❤️❤️❤️❤️ καλούς διπλασιασμούς και μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mpourmpoulo το βραδυ κανε κατάσταση. Ανοιξε ενα κρασακι και απολαυστε το. Βαλτε τ χερακι σας και σεις εφοσον ετσι ειπε ο γιατρος χαχα. 

Το θεματακι πρεπει να κλείσει με τουλάχιστον δυο εγκυμοσυνες. Τους τελευταίους 2 μηνες που σας παρακολουθω νομιζω ειχε 2 εγκυμοσυνες τον Οκτώβριο και δυο το Νοεμβριο.

Έχω την μαμά μου ακόμη σπίτι αλλά θα προσπαθησουμε να γίνει αθόρυβα😂😂😂 μακάρι κορίτσι μουυυυυ❤️❤️❤️ εύχομαι σε όλες μας να γεμίσει η κοιλιτσα μας συντομα🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κοριτσάκι μου είσαι έγκυος!!! Υπομονή λίγες μέρες ακόμα να αυξηθεί κ να ηρεμήσεις. Λογικό να είναι τόσο χαμηλή από τη στιγμή που την έκανες τόσο νωρίς για τον κύκλο σου. Αν θες κάνε μεθαύριο στο ίδιο μικροβιολογικό αφού έχουν περάσει 48ωρες να δεις ότι διπλασιάστηκε. Αν μπορείς να κρατηθείς κάνε από Δευτέρα που θα έχεις κ επίσημα καθυστέρηση. Με το καλό!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κοριτσάκι μου είσαι έγκυος!!! Υπομονή λίγες μέρες ακόμα να αυξηθεί κ να ηρεμήσεις. Λογικό να είναι τόσο χαμηλή από τη στιγμή που την έκανες τόσο νωρίς για τον κύκλο σου. Αν θες κάνε μεθαύριο στο ίδιο μικροβιολογικό αφού έχουν περάσει 48ωρες να δεις ότι διπλασιάστηκε. Αν μπορείς να κρατηθείς κάνε από Δευτέρα που θα έχεις κ επίσημα καθυστέρηση. Με το καλό!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! Θα περιμένω.. προσπαθώ προς το παρόν να κόψω καφεΐνη και να μειώσω πολύ το τσιγάρο ώστε από Δευτέρα να το κόψω τελείως.. φτάνει μ αυτά.. ντρέπομαι που το λέω αλλά για όσες καπνίζουν με καταλαβαίνουν.. δεν είναι εύκολο να κοπεί αλλά η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη ευκαιρία πιστεύω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου❤️❤️❤️ σε 2 εβδομάδες να ανακοινώσουμε μαζι τα χαρμοσυνα εύχομαι❤️❤️❤️

Μακάρι 🙏 

εγω τελείωσα με το σερί επαφών και περιμένω να δω αν είχαμε κανένα αποτέλεσμα σήμερα τον έδωσα ρεπό τον αντρα μου Ότι δουλειά ήταν να γίνει έγινε 😂

κοιτα να έχεις επαφες μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη ας είναι η είναι η μαμα σου εκεί θα κάνετε στα σιγανά 😊

Δημοσίευση

@ΜΑΡΘΑΑ_61 συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Μην σε ανησυχεί το μικρό νούμερο, και απορώ με τον γιατρό σου.. συμφωνώ με την @Elk, ίσως χρειαστεί να τον αλλάξεις. Δεν θα επεκταθω, αλλά γιατρός που με είχε αντιμετωπίσει έτσι στην πρώτη εγκυμοσύνη (άσχετα αν δεν προχώρησε), κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για την αποβολή φίλης που την είχε πείσει ότι δεν θα έμενε έγκυος φυσιολογικα, και να κάνει εξωσωματική. Και αν θυμάμαι καλά ο γιατρός αυτός είναι κάπου στο Πέραμα. Εν πάση περιπτώσει, χαλάρωσε και απόλαυσε το 🥰🥰

Κλασικά αγαπημένες μου άναψα για όλες σας κεράκι τη μέρα που πήγαμε για την ευχουλα σαραντισμου της μπέμπας ♥️ Δεν σας ξεχνάω εννοείται, είστε πάντα στις προσευχές μου ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Μόλις πήρα το γιατρό μου και μ έριξε λίγο.. μ είπε ότι κάτω από 20 είναι αρνητική. 😪 μάλλον θα ήθελε να δει μεγαλύτερο νούμερο.. αλλά είμαι στην 24η ημέρα.. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! Είναι σίγουρα σύλληψη! Όντως να ξέρεις ισχύει αυτό που είπε ο γιατρός σου. Κάτω από 5 είναι αρνητική, πάνω από 20 είναι θετική η χοριακη. Αυτό το ενδιάμεσο σημείο δεν το θεωρούν τίποτα και δε θέλουν να κάνουν τεστ και οριακές με τέτοια νούμερα. Δηλαδή γιατρός δε θα σου πει είσαι έγκυος με κάτω από 20. Ωστόσο αν πήγαινες χθες για χοριακη μπορεί να ήταν αρνητική, συνεπώς είναι απλα πολύ νωρίς. Εμένα ο γιατρός μου και με 150 που τον είχα πάρει επειδή ήμουν πριν την καθυστέρηση ήταν "Είσαι έγκυος, είναι νωρίς. Θα δούμε." Πριν την καθυστέρηση οι γιατροί είναι συγκρατημένοι μιας και έχουν δει πολλά και ξέρουν τις πιθανότητες. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! τόσες ,μέρες πριν την περίοδο και έχεις θετική χοριακή, πολύ ωραία!
Πότε είχες ωορηξία; ξέρεις;
Γιατί πρέπει να είμαστε κοντά και με έβαλες σε σκέψεις, να αρχίσω τα τεστ απο αύριο;;; λαλαλαλαλ!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Μακάρι 🙏 

εγω τελείωσα με το σερί επαφών και περιμένω να δω αν είχαμε κανένα αποτέλεσμα σήμερα τον έδωσα ρεπό τον αντρα μου Ότι δουλειά ήταν να γίνει έγινε 😂

κοιτα να έχεις επαφες μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη ας είναι η είναι η μαμα σου εκεί θα κάνετε στα σιγανά 😊

Αντε καλή επιτυχια κοριτσάκι μου❤️❤️ αστον να ξεκουραστεί ❤️❤️ ναι ναι θα γίνει αθόρυβα 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

@ΜΑΡΘΑΑ_61 συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Μην σε ανησυχεί το μικρό νούμερο, και απορώ με τον γιατρό σου.. συμφωνώ με την @Elk, ίσως χρειαστεί να τον αλλάξεις. Δεν θα επεκταθω, αλλά γιατρός που με είχε αντιμετωπίσει έτσι στην πρώτη εγκυμοσύνη (άσχετα αν δεν προχώρησε), κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για την αποβολή φίλης που την είχε πείσει ότι δεν θα έμενε έγκυος φυσιολογικα, και να κάνει εξωσωματική. Και αν θυμάμαι καλά ο γιατρός αυτός είναι κάπου στο Πέραμα. Εν πάση περιπτώσει, χαλάρωσε και απόλαυσε το 🥰🥰

Κλασικά αγαπημένες μου άναψα για όλες σας κεράκι τη μέρα που πήγαμε για την ευχουλα σαραντισμου της μπέμπας ♥️ Δεν σας ξεχνάω εννοείται, είστε πάντα στις προσευχές μου ♥️

Ευχαριστούμε παρααα πολύ κοριτσάκι μου❤️❤️❤️ να φιλήσεις τα ομορφα μπουτακια 🫶

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! τόσες ,μέρες πριν την περίοδο και έχεις θετική χοριακή, πολύ ωραία!
Πότε είχες ωορηξία; ξέρεις;
Γιατί πρέπει να είμαστε κοντά και με έβαλες σε σκέψεις, να αρχίσω τα τεστ απο αύριο;;; λαλαλαλαλ!

Δεν είμαι σίγουρη.. αλλά με βάση τη θερμοκρασία μάλλον είμαι στη 10η μέρα απ την ωορρηξια..(αυτό το μήνα έλεγξα με θερμομετρο)..

Θυμάμαι ότι ήμασταν κοντά 😉 σ εμένα πάντως τα one step έδειξαν σήμερα.. γι αυτό πήγα για χοριακη! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! Θα περιμένω.. προσπαθώ προς το παρόν να κόψω καφεΐνη και να μειώσω πολύ το τσιγάρο ώστε από Δευτέρα να το κόψω τελείως.. φτάνει μ αυτά.. ντρέπομαι που το λέω αλλά για όσες καπνίζουν με καταλαβαίνουν.. δεν είναι εύκολο να κοπεί αλλά η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη ευκαιρία πιστεύω..

Κορίτσι μουυυυ συγχαρητήριααααααα!!? Μπραβοοοοοο πω πω τι ωραιαααα!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό. Να  έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Οολα θα πάνε υπέροχα!!!!!! 

Το τσιγάρο αν δεν μπορείς να το κόψεις προσπάθησε να το ελλατωσεις ..σε λίγο έτσι και αλλιώς δεν θα το θέλεις...στο λέω εγώ που είμαι έντονη καπνίστρια. Τώρα που ήμουν έγκυος και με μικρή χοριακη δεν με ενοχλούσε μεν αλλά δεν το ζητούσα δε! Η φύση προνοεί πίστεψε με!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Δεν είμαι σίγουρη.. αλλά με βάση τη θερμοκρασία μάλλον είμαι στη 10η μέρα απ την ωορρηξια..(αυτό το μήνα έλεγξα με θερμομετρο)..

Θυμάμαι ότι ήμασταν κοντά 😉 σ εμένα πάντως τα one step έδειξαν σήμερα.. γι αυτό πήγα για χοριακη! 

Εγώ αύριο είμαι 10 μέρες από την ωορηξία... αχ!!
🥰 Συνεχίζεις να έχεις ανεβασμένη θερμοκρασία;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Girly είπε:

Κορίτσι μουυυυ συγχαρητήριααααααα!!? Μπραβοοοοοο πω πω τι ωραιαααα!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό. Να  έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Οολα θα πάνε υπέροχα!!!!!! 

Το τσιγάρο αν δεν μπορείς να το κόψεις προσπάθησε να το ελλατωσεις ..σε λίγο έτσι και αλλιώς δεν θα το θέλεις...στο λέω εγώ που είμαι έντονη καπνίστρια. Τώρα που ήμουν έγκυος και με μικρή χοριακη δεν με ενοχλούσε μεν αλλά δεν το ζητούσα δε! Η φύση προνοεί πίστεψε με!

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκια μου..να ξερεις περιμενω πως κ πως και τα δικα σου ευχάριστα!!!

Προσπαθώ ήδη πάρα πολύ.. Θα τα καταφέρω μέσα σε ένα 5ημερο..είμαι σιγουρη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...