Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υδρονεφροση εμβρύου και τρόπος τοκετου


Recommended Posts

Γλυκουλες μου καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω τις μανουλες που είχαν την εμπειρία να έχει εντοπιστεί στο μωράκι τους, κατά τους υπερήχους κύησης, υδρονεφροση και το τρόπο με τον οποίο γέννησαν (φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική τομή). 

Στη δική μου περίπτωση εντοπίστηκε κατά τη β επιπέδου ήπια υδρονεφροση αμφoπλευρα  με τιμές περίπου 6.5mm.  Στο τελευταίο υπέρηχο που έκανα στις 32 εβδ, ο βαθμός αυξήθηκε από ήπια σε μέτρια υδρονεφροση περίπου στα 10,6mm. Ο γιατρός που με έχει αναλάβει για το τοκετό μου πρότεινε να πάμε προγραμματισμένα σε καισαρική στις 38+ εβδ γιατί αρχικά φοβάται μήπως ο βαθμός αυξηθεί κι αλλο και γιατί είναι στενό το κανάλι που θα εξέλθει και δεν θέλει να πιεστεί το μωρό. Εγώ βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου για το τρόπο του τοκετού ως προς τη καισαρική, βέβαια δεν θέλω να προχωρήσω σε κάτι που πιθανόν θα βλάψει το μωράκι μου. Υπάρχει κάποια μανούλα να μου πει την εμπειρία της? 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...