Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβρη μήνα βροχερέ, καλώς μας ήρθες με χαρά ... γέμισε τις κοιλίτσες μας όμορφα, γλυκά μωρά!!🤰🏼🩷

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

IMG_20231201_083946.thumb.jpg.0677d7961c1d91ac5c54b73e5b174848.jpgΚαλημέρα κορίτσια!!!!!!καλοοοο μήνα!!!!!δεν ξέρω αν αποτυπώνεται στην φωτογραφία αλλά σήμερα φαίνεται αχνή γραμμουλα!!!13dpo hometest!!!ενώ εχθές και προχθές ήταν ολόλευκα!!!!λέτε να έχω ελπίδες;;;;IMG_20231201_083946.thumb.jpg.9d9570e40d08fa1fb77b6a1c6f6b0779.jpg

Κοριτσάκι μου στην φωτό δεν αποτυπώνετε ! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω γραμμουλα ! Αύριο δλδ περιμενεις την ακατανομαστη; Ευχομαιιιι να είσαι εγκυουλα🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλό μήνα!! Δεν πρέπει να ανοίξει το δεκεμβριανό θεματάκι σιγά σιγά;;;

@marinamanoulitsa εγώ δε βλέπω κάτι αλλά τά' χουμε πει τα της όρασής μου. 

Για το παιδάκι μας που με ρωτήσατε αρκετά κορίτσια παραπάνω, δεν είναι καλά ακόμα βέβαια, αλλά λένε ότι σε τόσο μικρή ηλικία είναι σχεδόν πάντα πλήρως ιάσιμες περιπτώσεις. Έχει αφαιρεθεί ο όγκος και θα υπάρξει ένας γολγοθάς με χημειοθεραπείες κλπ αλλά μας λένε ότι θα γίνει εντελώς καλά! 

Στα δικά μου, που δεν σας ανέφερα χθες, τα φάρμακα εκείνα για την ενδοκράνια πίεση τα πήρα μόνο για λίγες μέρες γιατί είχα πολλές παρενέργειες, αλλά τα συμπτώματά μου περιορίστηκαν στο ελάχιστο, μείωσα αρκετά τη γυμναστική με βάρη που μου είπαν ότι αυξάνει σημαντικά την πίεση στο κεφάλι, και 0 αλάτι, και έστρωσα. 

Οπότε θεωρητικά είμαστε πάλι στο catch the baby παιχνίδι αλλά πρακτικά πιο πολύ ασχολούμαστε με το γάμο, το ταξίδι, μετακόμιση κ τέτοια, παρά με το παιδί. Νομίζω θα γίνει μετά τις γιορτές σωστή προσπάθεια, τώρα το άγχος είναι αρκετό για τόοοοσα πολλά που νομίζω ότι μόνος του ο οργανισμός, μ' αυτά που του κάνω, θα αρνηθεί να γονιμοποιήσει 🤣 

Αχ πολύ χαρηκααα τώρα με τα νέα για το παιδί ότι είναι ιάσιμο🙏❤️ υπομονή και δύναμη στο γολγοθά🙏

νομιζω ότι θα βοηθήσουν όλα αυτααα για μπεμπε καθώς θα ξεφύγει το μυαλό σου🤪 η φράση λέει : σου ερχετε από εκεί που δεν το περιμενεις😍

Όλα αυτα που περιγράφεις έχουν άγχος αλλά νομίζω ότι είναι γλυκό το άγχος 💕 εύχομαι συντομα να μας ανακοινώσεις χαρμοσυνα νέα🤗

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου καλό μήνα!! Επιτέλους μου ήρθε περίοδος, τσεκάρανε στο κέντρο εξωσωματικής το φάκελο για την επιτροπή κ είμαστε έτοιμοι για να τα καταθέσω την Τρίτη.

@marinamanoulitsa ούτε γω βλέπω κάτι αλλά δε φημιζομαι για την όραση μου 

@kokkinoskoufitsa κάνε τις επαφές σου κ μπορεί τώρα επειδη δεν το σκέφτεσαι κ ασχολείσαι με όλα τα άλλα να έρθει 😉🙏🏻. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα κ η ταλαιπωρία από το ανηψακι σας και να το αφήσουν όλο αυτό πίσω τους σαν ένα κακό όνειρο 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου καλό μήνα!! Επιτέλους μου ήρθε περίοδος, τσεκάρανε στο κέντρο εξωσωματικής το φάκελο για την επιτροπή κ είμαστε έτοιμοι για να τα καταθέσω την Τρίτη.

@marinamanoulitsa ούτε γω βλέπω κάτι αλλά δε φημιζομαι για την όραση μου 

@kokkinoskoufitsa κάνε τις επαφές σου κ μπορεί τώρα επειδη δεν το σκέφτεσαι κ ασχολείσαι με όλα τα άλλα να έρθει 😉🙏🏻. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα κ η ταλαιπωρία από το ανηψακι σας και να το αφήσουν όλο αυτό πίσω τους σαν ένα κακό όνειρο 

Καλημέρα κοριτσάκι μου, με το καλό να ξεκινήσετε από το νέο χρόνο🙏 όλα να πάνε καλά!! Έλα στο θεματακι του Δεκέμβρη🎄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν είσαι μουρλή. Προφανώς και απλά έχεις τρομοκρατηθεί. Και εγώ πάντως περνάω τέτοιες φάσεις που λέω άντε να μπω στον 8ο. Μετά θα λέω άντε να περάσουν έξι εβδομάδες. Και μετά θα λέω γρήγορα πέρασαν, κρίμα 😂 Είναι το άγχος για τα μικρούλια μας!! Πάντως και εγώ έχω πόνους. Πια δεν δίνω τόσο σημασία. Οσο περνάει ο καιρός λέω φυσιολογικό είναι!και ηρεμώ κάπως! 
    • εντάξει ναι το περίμενα απλά όχι τόσο γρήγορα 😅 γενικά μέχρι 2 ετών δεν είχε αρρωστήσει είναι η αλήθεια το  του τελευταίους 7 μήνες συνολικά αρρώστησε 3 φορές όμως τώρα  οχι πράσινη δεν είναι αλλά έχουμε κλάματα το βράδυ είχα 2 βράδια που ξύπνησε 2:30 και ξανά κοιμόταν 5 και εχτές είχαμε κλάματα αλλά τουλάχιστον κοιμόταν πιο γρήγορα δεν μπορεί να πάρει ανάσα  έχει 5 μέρες έτσι 🤷‍♀️ εχτές είχε και δέκατα  τώρα έχει λίγο καταρροή και η μπέμπα άντε να δούμε  πωπω φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα είναι με δίδυμα να τα έχεις άρρωστα τώρα με παιδεία που πηγαίνουν σχολείο και εσύ έγκυος δύσκολο και αυτό 😅
    • Καλημέρα κορίτσια!! Θα συμφωνήσω με την @annie! ! Και εμένα μήνα έχει μυξα σχεδόν όλη την σχολική χρονιά και μόλις ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα τέλος! Στον παιδικό ήταν πιο έντονη η μυξα.. και δώσε ορούς και δώσε οτριβιν.. τώρα στο νήπιο λέμε κάπως καλύτερα, πιο πολύ για παρηγοριά... Εξοπλισμού με υπομονή @Elk μου και θα περάσει και αυτό..καλή προσαρμογή να έχει το παιδακι σου!! 
    • Καλημέρα κορίτσια,  εγώ μάλλον είμαι μουρλή.  Το βράδυ πονουσα χαμηλά πάλι σαν μαχαίρια και πραγματικά ενώ χθες με είδαν και είπαν όλα καλά έχω αγχωθεί.  Εκτός ότι κλαίω με το παραμικρό. Έχω φτάσει σε σημείο ν αλεω αντε να μπω στον μήνα μου να γεννήσω γιατί θα τρελαθώ. 
    • @Katerinioo και γω του Σταύρου έμαθα ότι ειμαο εγκυος! Πριν την καθυστερηση! Κατι με ετρωγε κ εκανα τεστ ενώ περίμενα περιοδο Δευτέρα. Ηταν Σάββατο. Κ περίμενα ως τη Δευτέρα για να κανω χοριακη κ να το πω κ στον άντρα μου. Και γω κορίτσι μου τίποτα δ έχω ετοιμάσει. Έχω πητ 28 Μαΐου κ θα ξεκινήσω αρχές Απριλίου να τ κανω. Όσο για την ελιά λογικα αλλαξε από τιε ορμονες της εγκυμοσύνης. Εγω στις προηγ εγκυμοσυνες θυμαμαι ειχα βγαλει μικρες ελιτσες σε στηθος κ λαιμο κ μόλις γέννησα εφυγαν. @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου εφόσον παίρνει βαρος κ οι αρτηριες ειναι φυσιολογικες μην ανησυχεις καθολου. Εμενα και οι 2 επεσαν πολύ τον τελευταίο μήνα. Η μικρη μ μάλιστα ήταν μόλις στην 4η εκατοστιαίας θεση όταν γεννήθηκε αλλά δ προβληματιστηκε κανενας γιατρος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...