Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβρη μήνα βροχερέ, καλώς μας ήρθες με χαρά ... γέμισε τις κοιλίτσες μας όμορφα, γλυκά μωρά!!🤰🏼🩷

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

IMG_20231201_083946.thumb.jpg.0677d7961c1d91ac5c54b73e5b174848.jpgΚαλημέρα κορίτσια!!!!!!καλοοοο μήνα!!!!!δεν ξέρω αν αποτυπώνεται στην φωτογραφία αλλά σήμερα φαίνεται αχνή γραμμουλα!!!13dpo hometest!!!ενώ εχθές και προχθές ήταν ολόλευκα!!!!λέτε να έχω ελπίδες;;;;IMG_20231201_083946.thumb.jpg.9d9570e40d08fa1fb77b6a1c6f6b0779.jpg

Κοριτσάκι μου στην φωτό δεν αποτυπώνετε ! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω γραμμουλα ! Αύριο δλδ περιμενεις την ακατανομαστη; Ευχομαιιιι να είσαι εγκυουλα🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλό μήνα!! Δεν πρέπει να ανοίξει το δεκεμβριανό θεματάκι σιγά σιγά;;;

@marinamanoulitsa εγώ δε βλέπω κάτι αλλά τά' χουμε πει τα της όρασής μου. 

Για το παιδάκι μας που με ρωτήσατε αρκετά κορίτσια παραπάνω, δεν είναι καλά ακόμα βέβαια, αλλά λένε ότι σε τόσο μικρή ηλικία είναι σχεδόν πάντα πλήρως ιάσιμες περιπτώσεις. Έχει αφαιρεθεί ο όγκος και θα υπάρξει ένας γολγοθάς με χημειοθεραπείες κλπ αλλά μας λένε ότι θα γίνει εντελώς καλά! 

Στα δικά μου, που δεν σας ανέφερα χθες, τα φάρμακα εκείνα για την ενδοκράνια πίεση τα πήρα μόνο για λίγες μέρες γιατί είχα πολλές παρενέργειες, αλλά τα συμπτώματά μου περιορίστηκαν στο ελάχιστο, μείωσα αρκετά τη γυμναστική με βάρη που μου είπαν ότι αυξάνει σημαντικά την πίεση στο κεφάλι, και 0 αλάτι, και έστρωσα. 

Οπότε θεωρητικά είμαστε πάλι στο catch the baby παιχνίδι αλλά πρακτικά πιο πολύ ασχολούμαστε με το γάμο, το ταξίδι, μετακόμιση κ τέτοια, παρά με το παιδί. Νομίζω θα γίνει μετά τις γιορτές σωστή προσπάθεια, τώρα το άγχος είναι αρκετό για τόοοοσα πολλά που νομίζω ότι μόνος του ο οργανισμός, μ' αυτά που του κάνω, θα αρνηθεί να γονιμοποιήσει 🤣 

Αχ πολύ χαρηκααα τώρα με τα νέα για το παιδί ότι είναι ιάσιμο🙏❤️ υπομονή και δύναμη στο γολγοθά🙏

νομιζω ότι θα βοηθήσουν όλα αυτααα για μπεμπε καθώς θα ξεφύγει το μυαλό σου🤪 η φράση λέει : σου ερχετε από εκεί που δεν το περιμενεις😍

Όλα αυτα που περιγράφεις έχουν άγχος αλλά νομίζω ότι είναι γλυκό το άγχος 💕 εύχομαι συντομα να μας ανακοινώσεις χαρμοσυνα νέα🤗

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου καλό μήνα!! Επιτέλους μου ήρθε περίοδος, τσεκάρανε στο κέντρο εξωσωματικής το φάκελο για την επιτροπή κ είμαστε έτοιμοι για να τα καταθέσω την Τρίτη.

@marinamanoulitsa ούτε γω βλέπω κάτι αλλά δε φημιζομαι για την όραση μου 

@kokkinoskoufitsa κάνε τις επαφές σου κ μπορεί τώρα επειδη δεν το σκέφτεσαι κ ασχολείσαι με όλα τα άλλα να έρθει 😉🙏🏻. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα κ η ταλαιπωρία από το ανηψακι σας και να το αφήσουν όλο αυτό πίσω τους σαν ένα κακό όνειρο 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου καλό μήνα!! Επιτέλους μου ήρθε περίοδος, τσεκάρανε στο κέντρο εξωσωματικής το φάκελο για την επιτροπή κ είμαστε έτοιμοι για να τα καταθέσω την Τρίτη.

@marinamanoulitsa ούτε γω βλέπω κάτι αλλά δε φημιζομαι για την όραση μου 

@kokkinoskoufitsa κάνε τις επαφές σου κ μπορεί τώρα επειδη δεν το σκέφτεσαι κ ασχολείσαι με όλα τα άλλα να έρθει 😉🙏🏻. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα κ η ταλαιπωρία από το ανηψακι σας και να το αφήσουν όλο αυτό πίσω τους σαν ένα κακό όνειρο 

Καλημέρα κοριτσάκι μου, με το καλό να ξεκινήσετε από το νέο χρόνο🙏 όλα να πάνε καλά!! Έλα στο θεματακι του Δεκέμβρη🎄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τωρα το ειδα αυτο!!Κοιταξε,στο τριτο τριμηνο παιρνεις τα πιο πολλα οποτε τον νου σου😅 Να κανεις κατι να ξεχνιεσαι να παιρναει η ωρα σου γιατι με το αγχος δεν κερδιζει καμοια μας τιποτα(τα λεω για να τα ακουω).Να μας πεις νεα απο τον υπερηχο!Στελνω θετικη ενεργεια😍
    • @Rena92πραγματι πολλα κοινα🙀επισης εχω να πω εχω διαγνωστει με αγχωδη διαταραχη παλαιοτερα οποτε καταλαβαινεις!Σε ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κ με το καλο να υποδεχτουμε τα μπεμπινια μας!Αθηνα μενεις;εγω ναι κ γεννησα στο Ιασω. Η μικρη εαν δεν εμενα εγκυος (επειδη ειχα πει πως θα σταματησουμε τις προσπαθειες λογω του οτι επεφτα πολυ ψυχολογικα κ επηρεαζα ολη την οικογενεια τους μηνες που προσπαθουσαμε αλλα μου ερχοταν περιοδος) θα πηγαινε παιδικο τον ερχομενο Σεπτεμβρη που θα γινοταν 2.Τωρα θα το αναβαλουμε για του χρονου.Ουσιαστικα βοηθεια δεν εχουμε με τον αντρα μου,εκεινος δουλευει πρωινα κ 3 φορες την βδομαδα τα απογευματα παω με το παιδι στην δουλεια μου,εχω  καταστημα κ εκει βρισκομαστε με τον αντρα μου κ κραταει εκεινος το παιδι οσο δουλευω.Στην δουλεια.Γιατι μενουμε 30 χιλιομετρα μακρυα απο το κεντρο κ τις δουλειες μας😬 Εσεις; Αυτο με το νερο το παθαινω κ εγω😅κ τωρα με την ζεστη χειροτερα.τα μεσημερια εαν κοιμαται η μικρη κανω ενα ντουζ κ λιποθυμαω στο κρεββατι δεν αντεχω να κανω τιποταα!
    • Στη Σάμο θα πάμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πλανο είναι να μείνουμε 5-6 χρόνια, να πάρει τα μόρια ο σύζυγος και να μπορέσουμε να πάμε στο Βόλο. Το έχουμε συζητήσει και μεις αυτό για τα κορίτσια, ότι τώρα που θα είναι τόσο μικρούλες, το νησί είναι ιδανικό. Μετά όμως στην εβηφεια, φροντιστήριο, δραστηριότητες κλπ θα είναι καλύτερα για εκείνες στο Βόλο. Θα δούμε, ένα ένα τα βήματα και αναλόγως θα πράξουμε.  Σας ευχαριστώ όλες πολύ 🩷🩷
    • Εγώ ευτυχώς μια φορά ξυπνάω σίγουρα για κατούρημα κ μετά συνεχίζω..πολύ ύπνο γενικά κ μεσημέρι ξαπλώνω..κ εγώ πίνω κ σίδηρο κ με πονάει τ έντερο..
    • Ααα κ άλλη μανούλα ίδια με μένα..κ εγώ δίδυμα στον ίδιο σάκο με νιπτ 14/11. κάνω κ εγω συχνη παρακολούθηση για τον συνδρομο.τη πρωηγουμενη βδομάδα που τα χαμε δει κ εμένα ήταν ομοιόμορφα κ μεγάλωναν φυσιολογικα.τ ένα είναι 160γρ κ το αλλο 140.τη παρασκευή πάλι θα πάμε να τα δούμε κ θα κάνω αμνιοπαρακέντηση για να αποκλησουμε σύνδρομα,γτ είχα μια μέτρια αυχενική.εγω έχω δύο αγοράκια..εσύ είδες φύλο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...