Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο νέος ο Οκτώβρης, φύλλα πέφτουνε ξανά, όμως μέσα στις κοιλίτσες θα ρθουν όμορφα μωρά🤰🤰🧡💛🤰🤰

Recommended Posts

στις πριν 19 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Κορίτσια εμένα η tsh είναι στο 2,6 και νομίζω στην προηγούμενη εξέταση ήταν 2, 7 κάπου εκεί..  τι λέτε να πρέπει να τη ρίξω κι άλλο; Αυτά τα ελέγχει ο εξωσωματικός ιατρός πριν την ετ; Έχω και ραντεβού με ενδοκρινολόγο σε λίγες μέρες άλλα μην τα μπλέξω φοβάμαι

Όπως είπε η @Elk θα δεις τι θα σου πει κ ο ενδοκρινολόγος. Μην αγχώνεσαι από ότι κατάλαβα τα ψάχνουν πριν κάνουν κάτι οι γιατροί... Κ εγώ θα δω την Δευτέρα τι θα μου πουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Αχ τι καλά! Μου δίνεις ελπίδα, γιατί έχω διαβάσει ότι θηλάζεις αποκλειστικά και επειδή θέλω κ εγώ το ίδιο, πίστευα ο ύπνος είναι θέμα ξεχασμένο 😂 Να την χαίρεστε κορίτσι μου την μπουμπου σας! 
Ναι αυτό σκέφτομαι κ εγώ.. λίγα έμειναν αλλά πρέπει κ αυτά να γίνουν! Θα σας ενημερώσω ναι… ελπίζω να κρατηθεί 3 βδομαδες ακόμη και μετά ας κάνει ότι θέλει 😛

Μπα ο ύπνος είναι καθαρά στο παιδάκι. Άσε που άμα θηλάζεις γλιτώνεις το να σηκώνεσαι νωρίτερα για να ετοιμάσεις το μπιμπερο 😅 Αν θες κι εσύ να θηλάσεις σου εύχομαι να το καταφέρεις! ❤️

Καλημέρα κορίτσια ! Σε κύκλο 29 ημερών κάνω χοριακη με 1 μέρα καθυστέρηση και έχω 30! Μετά από δυο μέρες 118 , μετά από 6 μέρες 1079! Όλα καλά μέχρι εδώ ! Υπάρχει διπλασιασμός ! Όμως έχω φτάσει 5 εβδομάδων και 3 ημερών και κάναμε υπέροχο και δεν είδαμε σάκο ! Θα μου πεις βέβαια σάκο βλέπεις πάνω από 1500! Έχει τύχει σε καμία άλλη να αργεί τόσο πολύ να εμφανιστεί ο σάκος ;; Να τον δει δηλαδή την 6 εβδομάδα ! Να πω πως δεν ξέρω ποια μέρα έκανα ωορρηξία ! Είμαι αρκετά αγχωμένη

στις πριν 11 ώρες, ο/η tooth.fairy είπε:

Μα τον ρωτήσαμε;!!! Αν κάνουμε πρόκληση μόνοι μας με επαφές δηλαδή δεν θα γίνει τίποτα;; Μας είπε γιατί δεν θέλετε να έχετε επιτυχία 20% με σπερματεγχυση ενώ εχετε 5% με φυσικές επαφές με όποτε συναντηθούν τα ωαριο-σπερματοζωαριο. Ηταν κάθετος με την σπερματεγχυση. Από εξαρχής ήθελε να πουλήσει αυτό. Έχει μια επιχείρηση και θέλει να τη συντήρηση. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Προς το παρόν.

Μα το θεό δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου αυτά που λέω, γιατί 1-2 κοπέλες μου έχετε απαντήσει ότι δεν βγάζουν λογικη αυτά που έγραψα. Πραγματι κι εμείς μείναμε παγωτό. Δεν ήταν καθόλου επαγγελματίας. Ούτε απαντούσε στις απορίες μας. Δεν άκουγε. Δεν είχε τίποτα ανθρώπινο εκεί μέσα.

Για το σπερματοδιαγραμμα απλά δεν το κοίταξε καν. Έμεινε μόνο στην ποσότητα. Μας τονιζε ότι είναι λίγο. Ενώ ο ουρολόγος, ο βιολόγος του κέντρου, άντε και ο γυναικολόγος μου δεν ανέφεραν κάτι. Ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα υπογονιμότητας ενώ ειμαι εγώ!

Δηλαδή θα κάνετε πρόκληση ωορρηξίας και ξαφνικά το 18% που έχεις ούτως ή άλλως σε κάθε κύκλος γίνεται 5% ενώ με σπερματέγχυση θα γίνει αυτομάτως 20% τι σόι τετράγωνα μαθηματικά είναι τούτα; Που το πήρε το πτυχίο τούτος δω; Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να σκεφτείς ότι ή μας λέει αρλούμπες ή μας λέει αρλούμπες. Συγγνώμη κιόλας αλλά διάβασα το πρώτο μήνυμα, είπα δεν θα αντιδράσω και τώρα διαβάζω και τα υπόλοιπα και μου γυρνάνε τα μυαλά! Αν δεν έχεις καλή ποιότητα σπέρματος την σπερματέγχυση δεν την προτείνουν καν. Και θα σου κάνει ωολληψία για εξωσωματική έτσι χωρίς να σε ρωτήσει; Τι σόι ιατρικό πρωτόκολλο είναι τούτο; Ούτε στην Ουγκάντα δεν πρέπει να έχουνε τέτοια πρωτόκολλα... Υποθέτω! 🤷‍♀️

Αν θες την γνώμη μου; Βρες και κάποιον άλλο γιατρό και αν και ο άλλος δεν σε ικανοποιεί βρίσκεις άλλον και ούτω κάθε εξής. Μέχρι να βρεις αυτόν που σε ικανοποιεί. Και για το σπέρμα μόνο ο ουρολόγος μπορεί να βγάλει πόρισμα. Όταν ο γυναικολόγος με τον ουρολόγο συμφωνούν τότε έχεις πετύχει τζακ ποτ! 

@tooth.fairy δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα σου εξαρχής αλλά μήπως το καλύτερο ποσοστό στο έδινε γιατί στη σπερματέγχυση επεξεργάζονται το σπέρμα και το μπουστάρουν; 
Όπως και να έχει εύχομαι να βρεις ένα γιατρό που να στα εξηγεί αναλυτικά όλα και να είναι πάνω από όλα άνθρωπος, να μη νιώθεις ότι θέλει να σε εκμεταλλευτεί. Καλή επιτυχία!

στις πριν 11 ώρες, ο/η Cat96 είπε:

Κορίτσια μου, αναφέρομαι στις μανούλες εδώ ή στα κορίτσια που τώρα μπορεί να είναι έγκυες ❤️

Υπάρχει καμιά που να έπαιρνε προληπτικά salospir κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της να μου πει σε ποια βδομάδα της το έκοψε ο γιατρός;

Καλησπέρα! Δεν θυμάμαι σίγουρα, αλλά νομίζω 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ! 

στις πριν 13 ώρες, ο/η elena13AS είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Σε κύκλο 29 ημερών κάνω χοριακη με 1 μέρα καθυστέρηση και έχω 30! Μετά από δυο μέρες 118 , μετά από 6 μέρες 1079! Όλα καλά μέχρι εδώ ! Υπάρχει διπλασιασμός ! Όμως έχω φτάσει 5 εβδομάδων και 3 ημερών και κάναμε υπέροχο και δεν είδαμε σάκο ! Θα μου πεις βέβαια σάκο βλέπεις πάνω από 1500! Έχει τύχει σε καμία άλλη να αργεί τόσο πολύ να εμφανιστεί ο σάκος ;; Να τον δει δηλαδή την 6 εβδομάδα ! Να πω πως δεν ξέρω ποια μέρα έκανα ωορρηξία ! Είμαι αρκετά αγχωμένη

Καλημέρα η χοριακη σου είναι καλή ίσως να θέλει λίγο χρόνο ακόμα 

ο γιατρός σου τι σου έχει πει ; Φαντάζομαι θα ξανά κάνετε ένα ραντεβού ποτε σου είπε ; 

Εύχομαι να είναι όλα καλά 🙏

να μας στείλεις τα νέα σου !

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα η χοριακη σου είναι καλή ίσως να θέλει λίγο χρόνο ακόμα 

ο γιατρός σου τι σου έχει πει ; Φαντάζομαι θα ξανά κάνετε ένα ραντεβού ποτε σου είπε ; 

Εύχομαι να είναι όλα καλά 🙏

να μας στείλεις τα νέα σου !

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μου είπε να πάω ξανά την Δευτέρα ! Έλεγξε και τις ωοθήκες και μου είπε ότι είναι καθαρές και δεν υπάρχει υγρό στην κοιλιά που υποδηλώνει εξωμήτριος ! Άντε να δούμε ! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Καλησπέρα! Δεν θυμάμαι σίγουρα, αλλά νομίζω 2 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ! 

Εμένα μου είπε μέχρι την 34η εβδομάδα, ότι πρέπει να αρχίσω να το κόβω. Ίσως μου το λένε τόσο νωρίς λόγω ότι ο τράχηλος μου δεν είναι και πολύ μεγάλος και τον συντηρούμε με φαρμακευτική αγωγή από  την β επιπέδου, όποτε φαντάζομαι ότι έχουν στο μυαλό τους ότι όσο πλησιάζω στον 9ο μπορεί και να γεννήσω ανά πάσα στιγμή, τι να πω; 🤷‍♀️

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω αγχωθεί που θα το κόψω και δεν ξέρω τι να κάνω…

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Cat96 είπε:

Εμένα μου είπε μέχρι την 34η εβδομάδα, ότι πρέπει να αρχίσω να το κόβω. Ίσως μου το λένε τόσο νωρίς λόγω ότι ο τράχηλος μου δεν είναι και πολύ μεγάλος και τον συντηρούμε με φαρμακευτική αγωγή από  την β επιπέδου, όποτε φαντάζομαι ότι έχουν στο μυαλό τους ότι όσο πλησιάζω στον 9ο μπορεί και να γεννήσω ανά πάσα στιγμή, τι να πω; 🤷‍♀️

Και εμένα πάντως στην 34η μου το έκοψε, είχα μικρό τραχηλικο πώμα, γέννησα στις 36 + 6. 

στις πριν 11 ώρες, ο/η tooth.fairy είπε:

Δεν άκουγε απλά επαναλάβαμε τη λέξη σπερματεγχυση από την αρχή που μπήκε μέσα στο ιατρειο. Μου έδωσε ποσοστό 5% σύλληψης φυσιολογικά (ενώ το κανονικό είναι 20%) γιατί εγώ δεν κάνω ωορρηξία και ο σύζυγός δεν έχει αρκετή ποσότητα σπερματοζωαρίων, κάτι που δεν ακούσαμε από τους υπόλοιπους γιατρούς. Εγώ πήγα πρώτη φορά σε ένα τέτοιο κέντρο για μια δεύτερη άποψη. Δεν πήρα απαντήσεις που ήθελα.

Σε μερικά απλά συμφωνούσε με τον τωρινό μου γυναικολόγο. Θεωρώ ότι απο ιατρικά θέματα είπε κάποια πράγματα σωστά που δεν τα γνώριζα. Κι μετά από τόσα χρόνια που ήμουν "αφημένη", τώρα αναγνωρίζω τα πρόβλημα που έχω. Πιο μικρή δεν ήξερα και δεν ρωταγα. Οι πολυκυστικες μου δεν συνεργάζονται όπως και το ενδομήτριο δεν βοηθά και την όλη κατάσταση (είναι πολύ λεπτό).  Είναι βαριάς μορφης κάτι τέτοιο κατάλαβα (ενώ είμαι κανόνικη σε βάρος). Νιώθω μια αγανάκτηση για όλο αυτό.

Εγώ θα συνεχίσω στον τωρινό γυναικολόγο. Όταν όλα αποτύχουν θα πω στο γυναικολόγο να με στείλει αυτός σε ένα κέντρο εξωσωματικής για εξωσωματική. Μέχρι τότε θα πάω με πρόκληση γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο με την περίπτωση μου. Ευχαριστώ πολύ όσα κορίτσια με ακούσαμε και μου γράψανε! ❤️🙏

Καλημέρα, εγώ δεν έχω εμπειρία από σπερματέγχυση οπότε δεν θα σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω. Αυτό που ήθελα να σου πω είναι να διαλέξεις τον γιατρό που θα σου βγάζει ανθρωπιά, σιγουριά και σεβασμό. Και στο λέω εγώ που έχω καεί από γιατρούς και που έχω φύγει από ιατρείο και ένιωθα βιασμένη και σωματικά και ψυχικά, ξέρω πως ακούγεται σκληρό αλλά πραγματικά έτσι ένιωσα. Και για εμένα ο γιατρός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και επηρεάζει πρώτα απ'όλα στην ψυχολογία μας. Αλλιώς αισθάνεσαι όταν, όσο δύσκολη και να είναι η περίπτωση, την αντιμετωπίζει με σεβασμό και ψυχραιμία. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω εισπράξει τόσο καιρό με τους γιατρούς.

Εύχομαι ολόψυχα να σας πάνε όλα καλά και να κρατήσεις στα χέρια σου το θαυματάκι σου σύντομα.

στις πριν 22 ώρες, ο/η mary mary είπε:

Καλημέρα καλημέρα ❤️ περιμένω σε 5 ημέρες κι ελπίζω ότι θα μείνω με το περίμενε αυτή την φορά και δεν θα εμφανιστεί η ακατανόμαστη …μακάρι 🤞🏼

Στο ευχομαι κοριτσακι μου ! <3

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εχθές είχα μια γεμάτη μέρα μιας και γιόρταζε ο μίσος Ελληνικός πληθυσμός και εμείς έχουμε αρκετούς Δημητρηδες και ήμασταν έξω σχεδόν όλη μερα με αποτέλεσμα να την αρπάξω ευτυχώς ελαφρά! Κατά τα άλλα τα ίδια!! Διαβάζω τα νέα σας τώρα και περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις σας!! Πόσες είστε σε αναμονή? @cat12 τα πας μια χαρά με τις ενέσεις βλέπω! Έχω μεγάλη αγωνία για σένα! Φαντάζομαι εσύ πως είσαι! @Girly εσύ κορίτσι μου πώς είσαι? @marinamanoulitsa εσύ είσαι στην αναμονή αν θυμάμαι καλά! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Cat96 είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Και εμένα πάντως στην 34η μου το έκοψε, είχα μικρό τραχηλικο πώμα, γέννησα στις 36 + 6. 

Ίσως γι αυτό! Εγώ δεν είχα καμία ελπίδα να γεννήσω νωρίτερα 😂😂 όπως και τελικά γέννησα με καισαρική μετά από πρόκληση που δεν καταφέραμε να εξελιχθεί! 

@Cat96 μην αγχώνεσαι!! Ο γιατρός σου ξέρει!! Με το καλό!!❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Προληπτικά το έπαιρνες και εσύ ή στο έδινε και αιματολόγος και με πρόκληση ή φυσιολογικά πήγες σε τοκετό;

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Ίσως γι αυτό! Εγώ δεν είχα καμία ελπίδα να γεννήσω νωρίτερα 😂😂 όπως και τελικά γέννησα με καισαρική μετά από πρόκληση που δεν καταφέραμε να εξελιχθεί! 

@Cat96 μην αγχώνεσαι!! Ο γιατρός σου ξέρει!! Με το καλό!!❤️❤️

Το μπουμπουκάκι σου δεν ήθελε με τίποτα να βγει δλδ ❤️🤣

Μάλλον μου το κόβει από τώρα για αυτό τον λόγο, το doppler θα μας πει τι θα κάνουμε, έτσι μου είπαν, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε λοιπόν.

στις πριν 16 ώρες, ο/η elena13AS είπε:

Κορίτσι μου κανονικά στις 5 εβδομάδες και 3 ημέρες πρέπει να βλέπεις σάκο. Αυτό που πιστεύω κι εγώ είναι ότι δεν είσαι τόσο. Είναι και πολύ χαμηλή χοριακη με καθυστέρηση το 30. Λογικά άργησες να κάνεις ωορρηξία. Η αύξηση της χοριακης δεν αρκεί για να είσαι σίγουρη ότι πάει καλά, αλλα είναι καλή ένδειξη. Μου κάνει εντύπωση που σου είπε να κάνετε υπέρηχο τόσο νωρίς βέβαια, με τόσο χαμηλή χοριακη, γιατί είναι πιθανό να μη δείτε σάκο και να μη σημαίνει τίποτα, ενώ αν περίμενε λίγες μέρες για τον υπέρηχο δε θα είχατε αμφιβολίες και άγχος. Ο γιατρός τι σου είπε; πότε κλείσατε επόμενο ραντεβού; Σκέψου εμένα μου έκλεισε υπέρηχο 1 εβδομάδα μετά από χοριακη 1200 και είδαμε μόνο σάκο και λεκιθικο ασκό. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσι μου κανονικά στις 5 εβδομάδες και 3 ημέρες πρέπει να βλέπεις σάκο. Αυτό που πιστεύω κι εγώ είναι ότι δεν είσαι τόσο. Είναι και πολύ χαμηλή χοριακη με καθυστέρηση το 30. Λογικά άργησες να κάνεις ωορρηξία. Η αύξηση της χοριακης δεν αρκεί για να είσαι σίγουρη ότι πάει καλά, αλλα είναι καλή ένδειξη. Μου κάνει εντύπωση που σου είπε να κάνετε υπέρηχο τόσο νωρίς βέβαια, με τόσο χαμηλή χοριακη, γιατί είναι πιθανό να μη δείτε σάκο και να μη σημαίνει τίποτα, ενώ αν περίμενε λίγες μέρες για τον υπέρηχο δε θα είχατε αμφιβολίες και άγχος. Ο γιατρός τι σου είπε; πότε κλείσατε επόμενο ραντεβού; Σκέψου εμένα μου έκλεισε υπέρηχο 1 εβδομάδα μετά από χοριακη 1200 και είδαμε μόνο σάκο και λεκιθικο ασκό. 

Μου έκλεισε τώρα ραντεβού ξανά την Δευτέρα ! Έλεγξε τις ωοθήκες και είπε πως δεν υγρό μέσα η κοιλιά μου που να υποδεικνύει εξωμήτριο! Την Δευτέρα θα έχουμε καλύτερη οπτική ! Απλώς μου είπε πως ίσως και να ήταν νωρίς ! Λίγες μέρες να περιμέναμε και θα βλέπαμε κάτι ! Δεν έχω ούτε πονάκια ούτε τίποτα ! Μόνο πρισμενο στήθος !!

Κορίτσια μου!!!

Έχω χαθεί! Προσπαθώ να σας διαβάζω αλλά δε τα καταφέρνω 😵💫. Έχω λίγο περίεργο πρόγραμμα ,χθες ήμασταν χωριό ολη μέρα έξω και σήμερα δούλευα την υπερωρία της υπερωρίας...τώρα καθαρίζω λόγο το σπίτι κάνω μπάνιο και πάω γιατρό. Έχω στις 9 ραντεβού να μου πει τι βλέπει! Χαχαχ φυσικά χωρίς την βοήθειας σας να μου λύσετε τις απορίες και να ησυχάσω δεν θα είχα συνεχίσει πιθανόν τα χάπια. Τα συνέχισα όμως ! Και αύριο τα παίρνω τελευταία μέρα. Σήμερα έχω λίγα καφε μόνο ο γιατρός θέλει να με δει τόσο νωρίς γιατί κάνω νωρίς ωορηξια . Μόλις έχω νεότερα σας λέω. Μάλλον πολύ αργά το βράδυ.

Εύχομαι όλες να είστε καλά. Ελπίζω να προλάβω να διαβάσω και αν απαντήσω σε κανένα μνμ.φιλακια

στις πριν 8 ώρες, ο/η Cat96 είπε:

Προληπτικά το έπαιρνες και εσύ ή στο έδινε και αιματολόγος και με πρόκληση ή φυσιολογικά πήγες σε τοκετό;

Προληπτικά. Με καισαρική γέννησα. 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Κορίτσια μου!!!

Έχω χαθεί! Προσπαθώ να σας διαβάζω αλλά δε τα καταφέρνω 😵💫. Έχω λίγο περίεργο πρόγραμμα ,χθες ήμασταν χωριό ολη μέρα έξω και σήμερα δούλευα την υπερωρία της υπερωρίας...τώρα καθαρίζω λόγο το σπίτι κάνω μπάνιο και πάω γιατρό. Έχω στις 9 ραντεβού να μου πει τι βλέπει! Χαχαχ φυσικά χωρίς την βοήθειας σας να μου λύσετε τις απορίες και να ησυχάσω δεν θα είχα συνεχίσει πιθανόν τα χάπια. Τα συνέχισα όμως ! Και αύριο τα παίρνω τελευταία μέρα. Σήμερα έχω λίγα καφε μόνο ο γιατρός θέλει να με δει τόσο νωρίς γιατί κάνω νωρίς ωορηξια . Μόλις έχω νεότερα σας λέω. Μάλλον πολύ αργά το βράδυ.

Εύχομαι όλες να είστε καλά. Ελπίζω να προλάβω να διαβάσω και αν απαντήσω σε κανένα μνμ.φιλακια

Θα περιμένουμε νέα σου 😊

στις On 26/10/2023 at 4:53 ΜΜ, ο/η singing in the rain είπε:

Κορίτσια εμένα η tsh είναι στο 2,6 και νομίζω στην προηγούμενη εξέταση ήταν 2, 7 κάπου εκεί..  τι λέτε να πρέπει να τη ρίξω κι άλλο; Αυτά τα ελέγχει ο εξωσωματικός ιατρός πριν την ετ; Έχω και ραντεβού με ενδοκρινολόγο σε λίγες μέρες άλλα μην τα μπλέξω φοβάμαι

Θα τα δει κ ο εξωσωματικός αλλά αν θυμάμαι καλά για να σου κάνει ετ πρέπει να είναι κάτω από 2 η TSH. Προφανώς κ θα σε παραπέμψει σε ενδοκρινολόγο για ρυθμιστεί. Μην αγχώνεσαι μ ένα χαπάκι λύνεται 

στις πριν 10 ώρες, ο/η annie! είπε:

Θα τα δει κ ο εξωσωματικός αλλά αν θυμάμαι καλά για να σου κάνει ετ πρέπει να είναι κάτω από 2 η TSH. Προφανώς κ θα σε παραπέμψει σε ενδοκρινολόγο για ρυθμιστεί. Μην αγχώνεσαι μ ένα χαπάκι λύνεται 

Γιατι πρεπει να ειναι κατω απο 2;; αν δεν ειναι ακυρωνεται δηλαδη ο κυκλος;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...