Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο νέος ο Οκτώβρης, φύλλα πέφτουνε ξανά, όμως μέσα στις κοιλίτσες θα ρθουν όμορφα μωρά🤰🤰🧡💛🤰🤰

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 7:59 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Εγώ και τα δύο μαζι!😂 Ο πόνος περιόδου αρχισε να υποχωρεί δεν είναι τόσο δυνατός,αλλά οι πόνοι ωορρηξίας είναι πιο έντονοι, τους νιώθω σε κάθε βήμα που κάνω. Δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά με έχουν μπερδέψει και τα τεστ ωορρηξίας... Θα το κάνω το μεσημέρι το τελευταίο και ο θεός βοηθός

Expand  

Αααα και θύμησες μας σε ποια μέρα είσαι? 18η ?

Δημοσίευση

ΧΑΧΑ γελαω με το κραξιμο για το αλλο μικροβιολογικο :P:P 

Σε αλλα νεα εχω ταραχτει απο το κατουρημα απο χθες το βραδυ.. Νιωθω λες και εχω να παω 50 ωρες (αυτη τη πιεση χαμηλα οταν σε πιανει για τσισα αλλα κρατιεσαι) μονο που εγω παω συνεχεια και βγαζω ελαααχιστα. 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:06 ΠΜ, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου αν είναι τόσο έντονοι οι πόνοι τότε σίγουρα ωορρηξίας θα είναι τι στο καλό!! Να σε ρωτήσω ο γιατρός σου είναι μακρυά να πεταχτείς για έναν γρήγορο υπέροχο?

Expand  

Ναι ο γιατρός μου ειναισε άλλη πόλη! Στις 04/10 και ήμουν 10η μέρα, πήγα για υπέρηχο και μου είπε είναι πολύ νωρίς δεν ειδε κάποιο έτοιμο. Και υπέθεσα ότι θα αργήσει όπως κάθε μήνα. Τώρα είμαι 18η μέρα και αν πάω με τους προηγούμενους κύκλους μου τώρα ξεκινούν οι γόνιμες 🤷

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:10 ΠΜ, ο/η dimand είπε:

ΧΑΧΑ γελαω με το κραξιμο για το αλλο μικροβιολογικο :P:P 

Σε αλλα νεα εχω ταραχτει απο το κατουρημα απο χθες το βραδυ.. Νιωθω λες και εχω να παω 50 ωρες (αυτη τη πιεση χαμηλα οταν σε πιανει για τσισα αλλα κρατιεσαι) μονο που εγω παω συνεχεια και βγαζω ελαααχιστα. 

Expand  

Η συχνοουρια ήταν από τα πρώτα μου συμπτώματα! Και πολύ ενοχλητική 😁😏 βέβαια δεν εβγαζα ελάχιστα... Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, να μας απαντήσουν οι πιο έμπειρες παρακαλώ 😁😁🙏🏻

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:14 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Η συχνοουρια ήταν από τα πρώτα μου συμπτώματα! Και πολύ ενοχλητική 😁😏 βέβαια δεν εβγαζα ελάχιστα... Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, να μας απαντήσουν οι πιο έμπειρες παρακαλώ 😁😁🙏🏻

Expand  

Ασταααα. Ειναι οντως ενοχλητικο αλλα δεν πειραζει το αντεχω.Το μονο που φοβαμαι ειναι το θεμα των εμετων . Δεν το αντεχω και δεν θελω να με πιασει .Οσες φορες εχω κανει νιωθω οτι θα πεθανω εχω μεγαλη φοβια με δαυτους 😕 

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες. Τι κάνετε; Είχα γράψει και παλιότερα, είχα ρωτήσει για την πρόκληση ωορρηξίας με Serpafar. Τελικά ο 1ος κύκλος τον προηγούμενο μήνα δεν πέτυχε. Το είχα πιστέψει τόσο πολύ ότι θα γίνει κι απογοητεύτηκα τόσο πολυ. Τέλος πάντων ξεκίνησα 2ο κύκλο με το φάρμακο. Τώρα βρίσκομαι στην 8η μέρα. Θα ξεκινήσω κι εγώ τα τεστακια ωορρηξίας. ☺️ Προσπαθώ να μην έχω άγχος και να μην το σκέφτομαι (όλοι λένε να χαλαρώσω), απλά πλέον δεν γίνεται νομίζω όσο περνάνε οι μήνες. 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:20 ΠΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Καλημέρα σε όλες. Τι κάνετε; Είχα γράψει και παλιότερα, είχα ρωτήσει για την πρόκληση ωορρηξίας με Serpafar. Τελικά ο 1ος κύκλος τον προηγούμενο μήνα δεν πέτυχε. Το είχα πιστέψει τόσο πολύ ότι θα γίνει κι απογοητεύτηκα τόσο πολυ. Τέλος πάντων ξεκίνησα 2ο κύκλο με το φάρμακο. Τώρα βρίσκομαι στην 8η μέρα. Θα ξεκινήσω κι εγώ τα τεστακια ωορρηξίας. ☺️ Προσπαθώ να μην έχω άγχος και να μην το σκέφτομαι (όλοι λένε να χαλαρώσω), απλά πλέον δεν γίνεται νομίζω όσο περνάνε οι μήνες. 

Expand  

Eχε πιστη κοριτσι μου ❤️ Εγω δεν γνωριζω σχετικα με τη προκληση ισως σε βοηθησουν τα υπολοιπα κοριτσια που εχουν αναλογες εμπειριες ωστοσο το μονο που εχω να σου πω ειναι να σκεφτεσαι πως εισαι ενα μηνα πιο κοντα στο μωρακι σου. Ευχομαι να ειναι αυτος! 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:18 ΠΜ, ο/η dimand είπε:

Ασταααα. Ειναι οντως ενοχλητικο αλλα δεν πειραζει το αντεχω.Το μονο που φοβαμαι ειναι το θεμα των εμετων . Δεν το αντεχω και δεν θελω να με πιασει .Οσες φορες εχω κανει νιωθω οτι θα πεθανω εχω μεγαλη φοβια με δαυτους 😕 

Expand  

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω!!! Και εγώ το φοβόμουν πολύ αυτό! Βέβαια ειχα φτάσει μέχρι την 6 βδομάδα και είχα κάνει μόνο μια φορά που έπρεπε να πάρω ένα φάρμακο και το στομάχι Μ δεν το δεχτηκε. Μην σε αγχωνει όμως μπορεί να είσαι από τις τυχερές που δεν θα έχεις καθόλου! Στο εύχομαι 🙏🏻

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:21 ΠΜ, ο/η dimand είπε:

Eχε πιστη κοριτσι μου ❤️ Εγω δεν γνωριζω σχετικα με τη προκληση ισως σε βοηθησουν τα υπολοιπα κοριτσια που εχουν αναλογες εμπειριες ωστοσο το μονο που εχω να σου πω ειναι να σκεφτεσαι πως εισαι ενα μηνα πιο κοντα στο μωρακι σου. Ευχομαι να ειναι αυτος! 

Expand  

Κορίτσι μου συγχαρητήρια για τη θετική σου χοριακη. Σου εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο σήμερα. Σε ευχαριστώ, έτσι σκέφτομαι σε κάθε κύκλο. Στο τέλος όταν έρχεται η περίοδος , όχι πάλι λεω. Πιστεύω θα έρθει όταν τα παρατήσω όλα. 

Δημοσίευση

Expand  

Καλημέρα κορίτσι, ειχα πάρει και εγώ για πρόκληση αλλά τα φεμαρα. Για τρείς μήνες και δεν δούλεψαν σε μένα. Καταλαβαίνω αυτή την απογοήτευση και το άγχος. Δεν θα σ' πω χαλαρωσε κ τα σχετικά, με εκνεύριζαν και μένα 😁 θα σου πω απλά ν κανείς υπομονή έχεις ακόμη και αυτό τον κύκλο οπότε έχεις πολλές πιθανότητες!!!  Πόσους κύκλους θα κάνεις με αυτά;

Δημοσίευση

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου! Δεν έχω ούτε εγώ εμπειρία και δε ξέρω να σου πω κάτι σχετικό! Θα μείνω όμως στο "μην αγχώνεσαι" που έχω εμπειρία και θα πω ότι κακώς κάποιες φορές μας πείθουν ότι η ανυπομονησία, η προσμονή και ο μεγάλος ενθουσιασμός μας είναι και άγχος. Δεν είναι ! Απλά έχει τόσο διαδωθει η έκφραση μην έχεις άγχος που την λέμε και την ακούμε συνέχεια! Εγώ δε θα σου πω μην έχεις άγχος! Θα σου πω ζηστο όλο! Έχουμε δει παραδείγματα με φουλ άγχος να πετυχαίνουν εγκυμοσύνη έχουμε δει και άλλα που όταν άφησαν το θέμα στην άκρη ,ήρθε!  Η κάθε μία μας είναι μοναδική. Σε κάθε περίπτωση έρχεται ένα μωράκι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Ας μη καταπίνουμε το οποιοδήποτε συναίσθημα μας,πρέπει όλα να είναι ;ποδςκτα από μας τους ίδιους πρώτα. Και στο κάτω κάτω όταν μπαίνεις με τα "μπουνια" σε μια προσπάθεια και πόσο μάλλον όταν ξεκινάς και εξωγενείς (ας μου επιτραπεί η έκφραση) παράγοντες εεε πόσο να μη το σκέφτεσαι?? Αφού όλα γίνονται επί τούτου!!! Ειναι δυνατόν να σφυρίζεις αδιάφορα?? 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:27 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσι, ειχα πάρει και εγώ για πρόκληση αλλά τα φεμαρα. Για τρείς μήνες και δεν δούλεψαν σε μένα. Καταλαβαίνω αυτή την απογοήτευση και το άγχος. Δεν θα σ' πω χαλαρωσε κ τα σχετικά, με εκνεύριζαν και μένα 😁 θα σου πω απλά ν κανείς υπομονή έχεις ακόμη και αυτό τον κύκλο οπότε έχεις πολλές πιθανότητες!!!  Πόσους κύκλους θα κάνεις με αυτά;

Expand  

Ισχύει με εκνευρίζουν κι εμένα!!!! Γιατί δεν πρόκειται να ηρεμήσω 😂 Βασικά αρχικά είδε ο γιατρός αν κάνω ωορρηξία, δεν έκανα τακτικά. Και κάναμε έναν κύκλο με κλομιφαινη, τώρα βρίσκομαι στον 2ο κύκλο. Τον είχα ρωτήσει για το φεμαρα (είχα διαβάσει το δίνουν και στο ΣΠΩ για πρόκληση αν αποτύχεις με την κλομιφαινη) αλλά δεν το υποστηρίζει, μετά δηλαδή μου είπε θα πάω σε ενέσεις στις γοναδοτροπινες (σαν αυτά των εξωσωματικων, αν έχω καταλάβει σωστά). Υπομονή κάνω 🤞🥲 άντε να δούμε.

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 7:56 ΠΜ, ο/η cat12 είπε:

Καλά εσύ κορίτσι μου? Ναι μαζί είμαστε ακριβώς τις ίδιες μέρες 🥰 μας είχε τύχει κ άλλη φορά να είμαστε μαζί 😊 πες μου πως θα περάσουν οι μέρες? 🤪 Σήμερα ευτυχώς υποχώρησε αρκετά ο πόνος... 

Expand  

Και γω μετά το "γιατρικό" δεν ξαναείχα τίποτα! Υγρά έχω αλλά οκ τα είχα και άλλους μήνες οπότε σιωπή προς το παρόν! Αχχ πώς θα περάσουν ντεεεε! Τι καλά θα ήταν να ξέραμε ακριβώς τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει!! Ας ελπίσουμε ότι αφού μας εκατσε και άλλη φορά μαζί να μας κάτσει και μια ωραιότατη εγκυμοσύνη μαζί αυτόν τον μήνα! Εσύ βέβαια το αξίζεις περισσότερο γιατί τον τεντωσες τον άνθρωπο!! Χαχαχαχ για να δούμε  θα πιάσει ??? Έχω αγωνία να δω αν η μέθοδος "dimand"  αποδίδει!! ( θα είναι ο μυστικός κωδικός σε περίπτωση που αποδώσει! Θα λέμε dimand  και θα ξέρουμε όλες τις πρόκειται να επακολουθήσει...😉😉😉😂😂😂😂)

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:33 ΠΜ, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου! Δεν έχω ούτε εγώ εμπειρία και δε ξέρω να σου πω κάτι σχετικό! Θα μείνω όμως στο "μην αγχώνεσαι" που έχω εμπειρία και θα πω ότι κακώς κάποιες φορές μας πείθουν ότι η ανυπομονησία, η προσμονή και ο μεγάλος ενθουσιασμός μας είναι και άγχος. Δεν είναι ! Απλά έχει τόσο διαδωθει η έκφραση μην έχεις άγχος που την λέμε και την ακούμε συνέχεια! Εγώ δε θα σου πω μην έχεις άγχος! Θα σου πω ζηστο όλο! Έχουμε δει παραδείγματα με φουλ άγχος να πετυχαίνουν εγκυμοσύνη έχουμε δει και άλλα που όταν άφησαν το θέμα στην άκρη ,ήρθε!  Η κάθε μία μας είναι μοναδική. Σε κάθε περίπτωση έρχεται ένα μωράκι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Ας μη καταπίνουμε το οποιοδήποτε συναίσθημα μας,πρέπει όλα να είναι ;ποδςκτα από μας τους ίδιους πρώτα. Και στο κάτω κάτω όταν μπαίνεις με τα "μπουνια" σε μια προσπάθεια και πόσο μάλλον όταν ξεκινάς και εξωγενείς (ας μου επιτραπεί η έκφραση) παράγοντες εεε πόσο να μη το σκέφτεσαι?? Αφού όλα γίνονται επί τούτου!!! Ειναι δυνατόν να σφυρίζεις αδιάφορα?? 

Expand  

Ισχύει συμφωνώ σε ότι λες. Έχω διαβάσει αρκετές ιστορίες γυναικών μέσα από εδώ στο φόρουμ που πέτυχαν εγκυμοσύνη με μια μόνο επαφή απλά δεν το είχαν στο μυαλό τους. Προσπαθώ να παραμείνω ήρεμη σε αυτόν τον κύκλο και ότι γίνει. Απλά είναι αυτή η προσμονή οτι άντε να έρθει! Μακαρι να μου έρθει ένα μωράκι! Μακάρι να έρθει σε όλες μας εύχομαι!! ❤️

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:39 ΠΜ, ο/η Girly είπε:

Και γω μετά το "γιατρικό" δεν ξαναείχα τίποτα! Υγρά έχω αλλά οκ τα είχα και άλλους μήνες οπότε σιωπή προς το παρόν! Αχχ πώς θα περάσουν ντεεεε! Τι καλά θα ήταν να ξέραμε ακριβώς τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει!! Ας ελπίσουμε ότι αφού μας εκατσε και άλλη φορά μαζί να μας κάτσει και μια ωραιότατη εγκυμοσύνη μαζί αυτόν τον μήνα! Εσύ βέβαια το αξίζεις περισσότερο γιατί τον τεντωσες τον άνθρωπο!! Χαχαχαχ για να δούμε  θα πιάσει ??? Έχω αγωνία να δω αν η μέθοδος "dimand"  αποδίδει!! ( θα είναι ο μυστικός κωδικός σε περίπτωση που αποδώσει! Θα λέμε dimand  και θα ξέρουμε όλες τις πρόκειται να επακολουθήσει...😉😉😉😂😂😂😂)

Expand  

Κι εγώ σκέφτηκα αυτόν το μήνα να ακολουθήσω τη μέθοδο της @dimand , αφού προς το παρόν το μέρα παρά μέρα δεν μου έχει φέρει αποτέλεσμα 😬 Θα τον πεθάνω τον σύζυγό. Θα με βλέπει το βράδυ και θα κρύβεται ο καημένος. 😂

Δημοσίευση

Expand  

Κορίτσι μου σκεφτόμουν και εγώ να κάνω πρόκληση αλλά τελικά δεν έκανα μιας και κάνω ωορρηξία κανονικά κάθε μήνα! Αλλά και 2 γιατροί μου είχαν πει ότι αν κάνω πρόκληση θα το κάνω τουλάχιστον για 6 μήνες! Εσύ θα κάνεις μόνο 2 μήνες? Εύχομαι βάσιμα να μην χρειαστεί παραπάνω και να το πιάσεις το θαύμα σου!! Τώρα για το άγχος δεν έχω να πω κάτι μιας και εγώ ποτέ μου δεν μπόρεσα να το αποβάλλω και το να σου λέει ο άλλος χαλάρωσε λες και είναι ένα κουμπί το βρίσκω πολύ εκνευριστηκο !! Ειδικά να το λέω γιατρός αυτό το πράγμα! 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:45 ΠΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Κι εγώ σκέφτηκα αυτόν το μήνα να ακολουθήσω τη μέθοδο της @dimand , αφού προς το παρόν το μέρα παρά μέρα δεν μου έχει φέρει αποτέλεσμα 😬 Θα τον πεθάνω τον σύζυγό. Θα με βλέπει το βράδυ και θα κρύβεται ο καημένος. 😂

Expand  

ΧΑΧΑΧ Βουυυυρ στο πατσα :P

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:35 ΠΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Ισχύει με εκνευρίζουν κι εμένα!!!! Γιατί δεν πρόκειται να ηρεμήσω 😂 Βασικά αρχικά είδε ο γιατρός αν κάνω ωορρηξία, δεν έκανα τακτικά. Και κάναμε έναν κύκλο με κλομιφαινη, τώρα βρίσκομαι στον 2ο κύκλο. Τον είχα ρωτήσει για το φεμαρα (είχα διαβάσει το δίνουν και στο ΣΠΩ για πρόκληση αν αποτύχεις με την κλομιφαινη) αλλά δεν το υποστηρίζει, μετά δηλαδή μου είπε θα πάω σε ενέσεις στις γοναδοτροπινες (σαν αυτά των εξωσωματικων, αν έχω καταλάβει σωστά). Υπομονή κάνω 🤞🥲 άντε να δούμε.

Expand  

Η αλήθεια δεν δούλεψαν σε μένα τα φεμαρα αλλά σε γνωστές μου δούλεψαν και έμειναν έγκυες.♥️Στο εύχομαι να πιάσει αυτός ο κύκλος κορίτσι μου!! Υπομονή και πίστη τίποτα άλλο!!🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:48 ΠΜ, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου σκεφτόμουν και εγώ να κάνω πρόκληση αλλά τελικά δεν έκανα μιας και κάνω ωορρηξία κανονικά κάθε μήνα! Αλλά και 2 γιατροί μου είχαν πει ότι αν κάνω πρόκληση θα το κάνω τουλάχιστον για 6 μήνες! Εσύ θα κάνεις μόνο 2 μήνες? Εύχομαι βάσιμα να μην χρειαστεί παραπάνω και να το πιάσεις το θαύμα σου!! Τώρα για το άγχος δεν έχω να πω κάτι μιας και εγώ ποτέ μου δεν μπόρεσα να το αποβάλλω και το να σου λέει ο άλλος χαλάρωσε λες και είναι ένα κουμπί το βρίσκω πολύ εκνευριστηκο !! Ειδικά να το λέω γιατρός αυτό το πράγμα! 

Expand  

Είσαι από τις τυχερές που κανείς ωορρηξία. Αν θυμάμαι καλά είχαμε μιλήσει και το παρελθόν ότι έχεις κι εσύ ΣΠΩ. Θα κάνω 4 κύκλους με κλομιφαινη. Μετά έρχεται η σαλπιγγογραφια. 🥲 με ενημέρωσε ο γυναικολόγος κι εκεί τον ρώτησα αν θα γίνει με υγρό ή αφρό. Πάλι καλά είπε θα μ βάλει με αφρό!! Ο προηγούμενος γιατρός ήταν απολυτος και ήθελε με σκιαγραφικό μόνο, έφυγα τρέχοντας.

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 7:21 ΠΜ, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου όχι δεν έχω ξανά μιλήσει για εξωσωματική μιας και ήταν απλά μια σκέψη αλλά αν το σπέρμα δεν βελτιωθεί δεν υπάρχει άλλος δρόμος μιας και δεν υπάρχει κιρσοκήλη όλα τα υπόλοιπα (ποσότητα ph ρευστότητα κτλ) είναι εντάξει αυτό σημαίνει ότι είναι έτσι τεμπέλικο από τη φύση του.. οπότε θα περιμένω να τελειώσουν οι βιταμίνες και αν δεν γίνει μέχρι τότε θα πάμε στην 2η επιλογή 🥰

Expand  

Εμάς που είναι τεμπέλικα τα παλικάρια πάντως πρώτα θα μας πάει από παρακολούθηση μετά από 1 ή 2 σπερματεγχύσεις και μετά θα συζητήσουμε για εξωσωματική, έτσι μας είπε. Αν και εμείς έχουμε και άλλα προβλήματα, σίγουρα εσείς δεν θα φτάσετε καν μέχρι εδώ που είμαστε, θα δεις σε 2 μήνες με τις βιταμίνες θα είσαι έγκυος, έχω διαβάσει πάρα πολλές κοπέλες το ίδιο ακριβώς, πριν ακόμα τελειώσουν τσουπ έρχεται! Τελειώνουν οι βιταμίνες μας την άλλη εβδομάδα και έχω τόσο α΄γχος που κάθε φορά που το σκέφτομαι μου έρχεται να κάνω εμετό. 😂

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:54 ΠΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Είσαι από τις τυχερές που κανείς ωορρηξία. Αν θυμάμαι καλά είχαμε μιλήσει και το παρελθόν ότι έχεις κι εσύ ΣΠΩ. Θα κάνω 4 κύκλους με κλομιφαινη. Μετά έρχεται η σαλπιγγογραφια. 🥲 με ενημέρωσε ο γυναικολόγος κι εκεί τον ρώτησα αν θα γίνει με υγρό ή αφρό. Πάλι καλά είπε θα μ βάλει με αφρό!! Ο προηγούμενος γιατρός ήταν απολυτος και ήθελε με σκιαγραφικό μόνο, έφυγα τρέχοντας.

Expand  

Ναι κορίτσι μου είχαμε μιλήσει μαζί για ΣΠΩ και εγώ έχω αλλά δεν έχω σε τόσο μεγάλο βαθμό που να επηρεάζει την ωορρηξία μου! Φαντάσου ότι χωρίς τα inofert plus  ο κύκλος μου είναι 35 μέρες άντε να φτάσει 39 που θεωρείται φυσιολογικό! Με τα inofert plus  είναι 29-32!! Εγώ πιστεύω ότι η ωορρηξία ήταν το θέμα σου και τώρα θα το δεις ότι θα τα καταφέρετε! Είμαι σίγουρη! Αν φυσικά είναι καλό το σπέρμα! 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 9:08 ΠΜ, ο/η Dimitrapth είπε:

Εμάς που είναι τεμπέλικα τα παλικάρια πάντως πρώτα θα μας πάει από παρακολούθηση μετά από 1 ή 2 σπερματεγχύσεις και μετά θα συζητήσουμε για εξωσωματική, έτσι μας είπε. Αν και εμείς έχουμε και άλλα προβλήματα, σίγουρα εσείς δεν θα φτάσετε καν μέχρι εδώ που είμαστε, θα δεις σε 2 μήνες με τις βιταμίνες θα είσαι έγκυος, έχω διαβάσει πάρα πολλές κοπέλες το ίδιο ακριβώς, πριν ακόμα τελειώσουν τσουπ έρχεται! Τελειώνουν οι βιταμίνες μας την άλλη εβδομάδα και έχω τόσο α΄γχος που κάθε φορά που το σκέφτομαι μου έρχεται να κάνω εμετό. 😂

Expand  

Κορίτσι μου μακάρι να τα καταφέρουμε όλες αλλά το 2% δεν τα λες απλά τεμπέλικα, βαριουνται που ζουν τα λες!! Άντε και να πάνε 10%-15% παραπάνω δεν πιστεύω!! Με τέτοιο σπέρμα έχει νόημα η σπερμματεγχηση?? Δεν έχω ιδέα γι'αυτό ρωτάω.. 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 8:35 ΠΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Expand  

Ενέσεις έκανε μία φίλη μου και πέτυχε με την δεύτερη, μην ανησυχείς, θα την βρείτε την συνταγή της επιτυχίας! Σίγουρα τα αρνητικά τεστ είναι ψυχοφθόρα αλλά κάνε λίγο υπομονή, όλα καλά θα πάνε ❤️ 

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 9:08 ΠΜ, ο/η annitakianna είπε:

Ναι κορίτσι μου είχαμε μιλήσει μαζί για ΣΠΩ και εγώ έχω αλλά δεν έχω σε τόσο μεγάλο βαθμό που να επηρεάζει την ωορρηξία μου! Φαντάσου ότι χωρίς τα inofert plus  ο κύκλος μου είναι 35 μέρες άντε να φτάσει 39 που θεωρείται φυσιολογικό! Με τα inofert plus  είναι 29-32!! Εγώ πιστεύω ότι η ωορρηξία ήταν το θέμα σου και τώρα θα το δεις ότι θα τα καταφέρετε! Είμαι σίγουρη! Αν φυσικά είναι καλό το σπέρμα! 

Expand  

Όχι είσαι πολύ καλά στον κύκλο σου κορίτσι μου. Εμένα είναι ότι να ναι. Τον Αύγουστο έφτασε 60 μέρες. Γενικά είναι πολύ άστατος μπορεί να είναι 30 έως 60 μέρες, έχει φτάσει και 3μηνο. Το σπερματοδιαγραμμα βγήκε οκ όμως κοντά στις κατώτερες φυσιολογικές τιμές, επιδέχεται βελτίωση είπε ο γυναικολόγος και ο ουρολόγος έδωσε βιταμίνες (πανάκριβες, σοκ με την τιμή). Έχει ένα μήνα που τις παίρνει ο σύζυγος. Θα δούμε 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
  στις On 12/10/2023 at 9:16 ΠΜ, ο/η Dimitrapth είπε:

Ενέσεις έκανε μία φίλη μου και πέτυχε με την δεύτερη, μην ανησυχείς, θα την βρείτε την συνταγή της επιτυχίας! Σίγουρα τα αρνητικά τεστ είναι ψυχοφθόρα αλλά κάνε λίγο υπομονή, όλα καλά θα πάνε ❤️ 

Expand  

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Εύχομαι και σε εσένα όλα καλά να πάνε. Μακάρι να πιάσει με κάποια από τις μεθόδους που μου είπε ο γιατρός! 🙏❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Εντάξει σίγουρα δεν είναι το ίδιο κάθε μήνας απλά στην μεγάλη μου δεν μου είχε τύχει να είναι κάποιος μήνας που να μην έχει πάρει ικανοποιητικό βαρος -υφος και κάπως αγχώθηκα και στεναχωρέθηκα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει εκτός από λίγη γκρίνια που έχω παρατήρηση την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες  δεν την έχει συνέχεια βέβαια συνήθως απόγευμα την πιάνει η γκρίνια για λίγη ώρα αλλα γενικά η διάθεση της είναι καλή  ευχαριστώ κορίτσια για τα μνμ σας 🥰
    • Ναι το γνωρίζω πως θα αρχίσει να μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του βάρους τους αλλά 589 γρ που είχε πάρει τον προηγούμενο μήνα τώρα πήρε 275 εντάξει η παιδίατρος δεν ανήσυχη γιατί δεν έπεσε στις καμπύλες και το ύψος εκεί που έπαιρνε 3 πόντους τώρα πήρε 0,5  Της είπα της παιδιάτρου (πριν λίγο την πήρα τηλ ) ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν είμαι καλά ψυχολογικά και έχω κάτι θέματα η απάντηση της ήταν.. για αυτό σε ρωτούσα αν κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες βδομάδες γιατί πιστεύει πως κάτι έχει γίνει με την παραγωγή 🤷‍♀️ και ότι επηρεάζει τέλος πάντων σε δύο βδομάδες θα ξανά πάω να την ζυγίζουμε και βλέπουμε αν χρειαστεί είπε θα δώσουμε και ξένο αλλά εκείνη πιστεύει πως θα στρώσει 🤷‍♀️ αυτά που μου έγραψες για την περίοδο δεν το γνώριζα ήξερα μόνο ότι μειώνεται η παραγωγή όταν έχεις περίοδο για 2-3 μέρες 
    • Τέλεια, μπράβο!!Εγώ έχω αύριο και το άγχος μου δε περιγράφεται! Είδατε φύλο?
    • Γεια σας κορίτσια!!!!  Κάναμε σήμερα αυχενική... 12+1 βάση περιόδου  12+4 βάση υπερήχου... Όλα πήγαν καλά Παναγία Μ !  Το εμβόλιο της γρίπης εγώ το έκανα την προηγούμενη εβδομάδα κ πολύ άργησα...
    • Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι! Δεν παίρνουν το ίδιο όλους τους μήνες! Άσε που οι μετρήσεις δύσκολο να είναι ακριβείας! Ούτε το ύψος ούτε το βάρος! Εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τις δικές μου μετρήσεις παρά της παιδιάτρου! Δλδ τώρα πώς γίνεται να μετράται ο μισός πόντος; Μπορεί να είναι και 1 πόντος! Μπορεί να είχε λίγο στρίψει το κορμάκι.. Εγώ χρησιμοποιώ ξύλινο μέτρο, το πόδι να μην κάνει point ή flex και ζυγίζω το πρωί νηστικό πριν φάει..έχω ζυγαριά ακριβείας βέβαια..Σε έναν μήνα είχε πάρει 5 πόντους, σε έναν άλλο σχεδόν καθόλου και κάπως έτσι.. στην αρχή μετραγα συνέχεια, τώρα μια στο τόσο! καλά θα κάνεις και θα ξεκινήσεις τροφές, εξ' άλλου μπήκατε στον 6ο μήνα! Και θα ηρεμήσεις καθώς θα βλέπεις και πόσο τρώει! Κι εγώ ανυπομονώ, αλλά έχουμε τέλος του μήνα παιδίατρο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...