Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο νέος ο Οκτώβρης, φύλλα πέφτουνε ξανά, όμως μέσα στις κοιλίτσες θα ρθουν όμορφα μωρά🤰🤰🧡💛🤰🤰

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 5:57 ΠΜ, ο/η Antonia2 είπε:

@marinamanoulitsaκ @dimandξεκινηστε παρακαλω το φυλλικο σας κ μιληστε μ τους γιατρους σας μηπως σας δωσουν κι αλλα φαρμακα!!!! 😍😍😍😍 

@Κατερίνα!!!τι γουρι εφερες στην ομαδα μας!!! Μοιρασες μπεμπεδοσκονη απλοχερα!!!🥰❤️❤️

Expand  

Κορίτσι μου μακάρι να έφερα γούρι και μακάρι να δούμε κ άλλα θετικά μέσα στο μήνα, το εύχομαι ολόψυχα🙏🙏🥰🥰🥰 στέλνω άπλετη μπεμπεδοσκονη🤰🤰🍼🍼

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 5:33 ΠΜ, ο/η Demy93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και από μένα 😊😊😊...Εγώ θετικότατο το βλέπω κορίτσι μου...Εμένα συνεχίζονται τα αρνητικά τεστ στην 3η μέρα καθυστέρησης...Λέω να πάω για χοριακη!!

Expand  

Ναι κοριτσι μου να κανεις χοριακη καλυτερα!!!! Θα περιμενουμε κ θα αγωνιουμε μαζι σου!!!🥰🥰🥰🤗❤️❤️❤️ ευχομαι ενα μεγααααλο νουμερο!!!! 🤞🤞😘

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Το μαγνήσιο στην εγκυμοσύνη ή και πριν τη σύλληψη είναι σημαντικό; θα μου πείτε όλα είναι, αλλά είναι σημαντικό όπως το φυλλικό πχ; έκανα χθες εξετάσεις αίματος, το φυλλικό οκ ανέβηκε αρκετά αλλά τώρα έχει πέσει το μαγνήσιο κ η φερριτίνη. Να βιαστώ να πάρω μαγνήσιο ή με παίρνει να περιμένω; η ενδοκρινολόγος μου είναι σε άδεια για 2 βδομάδες ακόμα κ δε θέλω να την ενοχλήσω πάλι για να ρωτήσω τι να κάνω. Έπαιρνα κ πέρυσι μαγνήσιο, γενικώς όλα μου πέφτουν κατά καιρούς, οπότε θυμάμαι και τι έπαιρνα!

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 5:57 ΠΜ, ο/η Antonia2 είπε:

@marinamanoulitsaκ @dimandξεκινηστε παρακαλω το φυλλικο σας κ μιληστε μ τους γιατρους σας μηπως σας δωσουν κι αλλα φαρμακα!!!! 😍😍😍😍 

@Κατερίνα!!!τι γουρι εφερες στην ομαδα μας!!! Μοιρασες μπεμπεδοσκονη απλοχερα!!!🥰❤️❤️

Expand  

Καλημέρα 🩵🩵 

Εγώ φιλικό παίρνω ούτως η άλλως  από τις γόνιμες μέρες και μια πολυβιταμινη της lamberts που λέγεται strong start. 

Εμένα το πλάνο μου λέει να κάνω και αύριο το πρωί ένα και αν δω πάλι έτσι θετικό έστω και αχνό να πάω κατευθείαν στο μικροβιολογικό για χοριακή και να πάρω το γιατρό μου τηλέφωνο ☺️

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:07 ΠΜ, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Το μαγνήσιο στην εγκυμοσύνη ή και πριν τη σύλληψη είναι σημαντικό; θα μου πείτε όλα είναι, αλλά είναι σημαντικό όπως το φυλλικό πχ; έκανα χθες εξετάσεις αίματος, το φυλλικό οκ ανέβηκε αρκετά αλλά τώρα έχει πέσει το μαγνήσιο κ η φερριτίνη. Να βιαστώ να πάρω μαγνήσιο ή με παίρνει να περιμένω; η ενδοκρινολόγος μου είναι σε άδεια για 2 βδομάδες ακόμα κ δε θέλω να την ενοχλήσω πάλι για να ρωτήσω τι να κάνω. Έπαιρνα κ πέρυσι μαγνήσιο, γενικώς όλα μου πέφτουν κατά καιρούς, οπότε θυμάμαι και τι έπαιρνα!

Expand  

Κορίτσι μου ο γυναικολόγος σου τι σου είπε; του το ανέφερες; και εγώ έχω σχετικά χαμηλό και έπαιρνα πάντα μαγνήσιο και στην εγκυμοσύνη ενημέρωσα τον γυναικολόγο και μου είχε πει να το συνεχίσω μέχρι να με δει πρώτο υπέρηχο και να κάνουμε εξετάσεις (άσχετο οτι δεν προλάβαμε)

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:10 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσι μου ο γυναικολόγος σου τι σου είπε; του το ανέφερες; και εγώ έχω σχετικά χαμηλό και έπαιρνα πάντα μαγνήσιο και στην εγκυμοσύνη ενημέρωσα τον γυναικολόγο και μου είχε πει να το συνεχίσω μέχρι να με δει πρώτο υπέρηχο και να κάνουμε εξετάσεις (άσχετο οτι δεν προλάβαμε)

Expand  

το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν έχω πλέον "γυναικολόγο μου". Αν δεν έμεινα έγκυος σ' αυτό τον κύκλο, θα πρέπει να πάω να αποκτήσω έναν, να γνωριστούμε και λίγο πρώτα. Κάπως μου φαίνεται να μείνω έγκυος και να σκάσω μύτη στο γραφείο του "γεια σας ήρθα και έχω χοριακή 5 χιλιάδες" 😅

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:00 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Θα γεμίσουμε κορίτσι μου θα γεμίσουμε τα πιο όμορφα θετικά!! 

Εσύ πως εισαι; σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα;

Expand  

Εγώ είμαι 7 μέρες μετά την ωορρηξία, με κανένα σύμπτωμα και απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες. Είχαμε θεωρώ καλές επαφές οπότε τώρα το αφήνω στο Κύριο☝️

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:22 ΠΜ, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν έχω πλέον "γυναικολόγο μου". Αν δεν έμεινα έγκυος σ' αυτό τον κύκλο, θα πρέπει να πάω να αποκτήσω έναν, να γνωριστούμε και λίγο πρώτα. Κάπως μου φαίνεται να μείνω έγκυος και να σκάσω μύτη στο γραφείο του "γεια σας ήρθα και έχω χοριακή 5 χιλιάδες" 😅

Expand  

Αχχαχα γιατί όχι 😛 πλάκα κάνω εννοείται να βρεις κάποιον να τον εμπιστευτείς και να σου κάνει αυτό το κλικ 😊 κοίτα εγώ λογω αυτοάνοσου έπαιρνα μαγνήσιο γιατί έχω έλλειψη και γενικά το καταλάβαινα από διάφορες κράμπες που είχα μεσα στη μέρα. Μπορείς α πας σε ένα φαρμακείο και να σου δώσουν ένα απλο μέχρι να γυρίσει η γιατρός σου να την ρωτήσεις αφού δεν θες να την ενοχλήσεις ή να πάρεις ξανα αυτό που έπαιρνες πέρσυ!

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:22 ΠΜ, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Εγώ είμαι 7 μέρες μετά την ωορρηξία, με κανένα σύμπτωμα και απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες. Είχαμε θεωρώ καλές επαφές οπότε τώρα το αφήνω στο Κύριο☝️

Expand  

Άντε να παίρνεις και εσύ σειρά κορίτσι μου!!! Πότε (δεν) περιμένεις;

Και εγώ είμαι 10η μέρα του κύκλου δεν έχω κάνει ακόμη τεστ ωορρηξίας γιατι είναι μεγάλος ο κύκλος μου συνήθως κάνω ωορρηξία 20η μέρα και μετά 😏 οπότε έχω ακόμη 

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:30 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Και εγώ είμαι 10η μέρα του κύκλου δεν έχω κάνει ακόμη τεστ ωορρηξίας γιατι είναι μεγάλος ο κύκλος μου συνήθως κάνω ωορρηξία 20η μέρα και μετά 😏 οπότε έχω ακόμη 

Expand  

Κορίτσι μου πότε θα πας στον γιατρό είπαμε? Θυμάμαι ότι η @Girly θα πάει σήμερα!! Οταν  μπει και δει τα θετικά τέστ θα κάνει χαμοο 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:39 ΠΜ, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου πότε θα πας στον γιατρό είπαμε? Θυμάμαι ότι η @Girly θα πάει σήμερα!! Οταν  μπει και δει τα θετικά τέστ θα κάνει χαμοο 🤣🤣🤣

Expand  

Σήμερα και εγώ το βράδυ!! Και έχω σημειώσει όλες τις απορίες για την επόμενη ετ😛😛 θα τον τρελάνω πάλι αλλά με εχει μάθει πια και με βάζει τελευταίο ραντεβού να μην καθυστερεί και τις υπόλοιπες 😂

Λέτε να δει λίγο τι γίνεται με ωορρηξία;; ή είναι πολύ νωρίς δεδομένου ότι κανω αργά ωορρηξία;;

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 5:58 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και στις υπόλοιπες!!! Τι ωραία που ξεκίνησε αυτός ο μήνας! Το ένιωθα και σας το είπα, το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μου εποχή και πάντα γίνονται τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή μου! Είμαι πολύ αισιόδοξη για όλες σας!

Αντε τώρα να περιμένουμε τη χοριακη της @Demy93 να γίνουν περισσότερα τα θετικά! Και ακόμη είμαστε στην αρχή του μήνα ε! Μέχρι το τέλος του μήνα θα είστε όλες με σπορακι στη κοιλιά 🥰🥰🥰 

Ποιες άλλες είναι σε αναμονή ρε κορίτσια;;;

Expand  

Εγώ είμαι στη μέση του κύκλου μου, δλδ κάπου αυτές τις μέρες είναι οι γόνιμες αλλά δεν έχω ελπίδες. Είχαμε επαφές αλλά όχι για προσπάθεια (από διάθεση μόνο). Δεν έχω ελπίδες γιατί πέρασα ένα μήνα με άπειρο άγχος, πολλή στεναχώρια, ταχυπαλμίες (με διάφορα θέματα) αφήστε κορίτσια. Εδώ δεν πιάσαμε τους μήνες που ήμασταν στα καλύτερά μας, θα πιάσουμε τώρα; 😂

Το μυαλό μου είναι στο να μου έρθει η περίοδος και να κάνω τις εξετάσεις που μου έβαλε ο γιατρός.

Χάρηκα πάρα πολύ με τα θετικά σας τεστ κορίτσια, μακάρι να πάνε όλα καλά 💗

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:56 ΠΜ, ο/η Mary_piggy είπε:

Εγώ είμαι στη μέση του κύκλου μου, δλδ κάπου αυτές τις μέρες είναι οι γόνιμες αλλά δεν έχω ελπίδες. Είχαμε επαφές αλλά όχι για προσπάθεια (από διάθεση μόνο). Δεν έχω ελπίδες γιατί πέρασα ένα μήνα με άπειρο άγχος, πολλή στεναχώρια, ταχυπαλμίες (με διάφορα θέματα) αφήστε κορίτσια. Εδώ δεν πιάσαμε τους μήνες που ήμασταν στα καλύτερά μας, θα πιάσουμε τώρα; 😂

Το μυαλό μου είναι στο να μου έρθει η περίοδος και να κάνω τις εξετάσεις που μου έβαλε ο γιατρός.

Χάρηκα πάρα πολύ με τα θετικά σας τεστ κορίτσια, μακάρι να πάνε όλα καλά 💗

Expand  

Και όμως κορίτσι μου ποτέ μην λες ποτέ! Εδώ έχουμε δει περίπτωση εγκυμοσύνης με μόνο ΜΙΑ επαφή! Περιπτώσεις με χάλια σπέρμα και εγκυμοσύνη! Περιπτώσεις που το μυαλό τους ηταν πότε θα τους έρθει η περίοδος και τσουπ τελικά δεν ήρθε ποτέ 🙏🏻♥️ Και πολλά άλλα! Μην χανεις τις ελπίδες σου! Ελπίζω οτι και να ήταν αυτό που σου προκάλεσε όλα αυτά,να τελείωσε και να είσαι πλέον καλύτερα! 

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 2:08 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια...σηκώθηκα αξημερωτα και έκανα και το άλλο τεστ και η γραμμή είναι πιο σκούρη με τα σημερινά πρωινά...Χριστέ μου πόσα χρόνια το περίμενα αυτό....δείτε και εσείς....λέτε να είναι εξάτμισης;;;δεν ξέρω να το πιστέψω;;;;

IMG_20231004_050654.jpg

Expand  

Είναι πιο έντονο!!!! κορίτσι μου θετικό φαίνεται!!!! Δεν πιστεύω ότι είναι εξάτμισης!!!!🥰

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 5:18 ΠΜ, ο/η dimand είπε:

Το δικό μου πρωινό πρώιμη ς ανίχνευσης, η γραμμουλα εμφανίστηκε στα 3 λεπτά . 

Είμαι στη 10η μέρα από την ωορρηξία 

IMG_20231004_075917.jpg

Expand  

Κάτι φαίνεται!!!! Πολλά θετικά ο Οκτώβρης!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 7:02 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Και όμως κορίτσι μου ποτέ μην λες ποτέ! Εδώ έχουμε δει περίπτωση εγκυμοσύνης με μόνο ΜΙΑ επαφή! Περιπτώσεις με χάλια σπέρμα και εγκυμοσύνη! Περιπτώσεις που το μυαλό τους ηταν πότε θα τους έρθει η περίοδος και τσουπ τελικά δεν ήρθε ποτέ 🙏🏻♥️ Και πολλά άλλα! Μην χανεις τις ελπίδες σου! Ελπίζω οτι και να ήταν αυτό που σου προκάλεσε όλα αυτά,να τελείωσε και να είσαι πλέον καλύτερα! 

Expand  

Τελειώνει κορίτσια μου, πέρασα άπειρο άγχος! Γι' αυτό δεν σας έγραφα αλλά σας διάβαζα. Δεν το πιστεύω ότι επιβίωσα με τόσο άγχος που βίωσα. Τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω και να κάνω τις εξετάσεις να δούμε τι παίζει. 

Τις τελευταίες μέρες μου έρχονται τόσο καλά νέα που δεν μπορώ να τα πιστέψω (συνέχεια νομίζω ότι θα ξυπνήσω και θα είναι όνειρο) μακάρι να γίνει το θαύμα και να μου έρθει και μία ''απρόσμενη'' εγκυμοσύνη και να ολοκληρωθούν τα καλά νέα. 🙏

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 7:13 ΠΜ, ο/η Mary_piggy είπε:

Τελειώνει κορίτσια μου, πέρασα άπειρο άγχος! Γι' αυτό δεν σας έγραφα αλλά σας διάβαζα. Δεν το πιστεύω ότι επιβίωσα με τόσο άγχος που βίωσα. Τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω και να κάνω τις εξετάσεις να δούμε τι παίζει. 

Τις τελευταίες μέρες μου έρχονται τόσο καλά νέα που δεν μπορώ να τα πιστέψω (συνέχεια νομίζω ότι θα ξυπνήσω και θα είναι όνειρο) μακάρι να γίνει το θαύμα και να μου έρθει και μία ''απρόσμενη'' εγκυμοσύνη και να ολοκληρωθούν τα καλά νέα. 🙏

Expand  

Όλα περνάνε κορίτσι μου ακόμη και τα πιο άσχημα περνάνε, ο χρόνος βοηθά! 

Σου το εύχομαι μεσα από τη καρδιά μου να έρθει αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη που τόσο λαχταράς!!! 

Και σε όλες σας να έρθει να κλείσουμε αυτό το θέμα στο τέλος του μήνα και στο επόμενο ολες να μιλάμε για μωρουδιακα και τα όμορφα αγχη της εγκυμοσύνης 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 6:30 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Expand  

Περίπου 12/10 (δεν) περιμένω, γιατί συνήθως είναι 1-2 μέρες πάνω κάτω. Δεν είναι πάντα 28 μέρες ο κύκλος.

Άντε εύχομαι να τα καταφέρουμε αυτό το μήνα. Έχω και εγώ καλό προαίσθημα. 😁

Δημοσίευση

Κορίτσια μου πήγα για χοριακη και τώρα περιμένουμε....Έχω αγχωθεί πάρα πολύ γιατί έχω και ένα ταξίδι μπροστά μου που πρέπει να κάνω σήμερα και νομίζω πέφτουν πάλι όλα μαζί!!!Ουυυυφ,ανάσα και συνεχίζουμε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα 🥰

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 7:15 ΠΜ, ο/η marinaP είπε:

Όλα περνάνε κορίτσι μου ακόμη και τα πιο άσχημα περνάνε, ο χρόνος βοηθά! 

Σου το εύχομαι μεσα από τη καρδιά μου να έρθει αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη που τόσο λαχταράς!!! 

Και σε όλες σας να έρθει να κλείσουμε αυτό το θέμα στο τέλος του μήνα και στο επόμενο ολες να μιλάμε για μωρουδιακα και τα όμορφα αγχη της εγκυμοσύνης 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️

Expand  

Μακάρι κορίτσια μου να πάνε όλα καλά για όλες μας! Να ελπίζετε και να προσεύχεστε, εγώ προσευχήθηκα πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και λύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τον καλύτερο τρόπο. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε για έναν καφέ να σας πω την ιστορία μου να δείτε ότι όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή, όσο και αν εμείς δεν έχουμε υπομονή να περιμένουμε. 

Αυτά από εμένα, τώρα πρέπει να στραφούνε τα ''φώτα'' στις νέες εγκυούλες μας! 🤰🤰💗

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 7:23 ΠΜ, ο/η Demy93 είπε:

Κορίτσια μου πήγα για χοριακη και τώρα περιμένουμε....Έχω αγχωθεί πάρα πολύ γιατί έχω και ένα ταξίδι μπροστά μου που πρέπει να κάνω σήμερα και νομίζω πέφτουν πάλι όλα μαζί!!!Ουυυυφ,ανάσα και συνεχίζουμε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα 🥰

Expand  

καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!!!! ευχομαι να εχεις ενα μεγαλο νουμερακι και να εισαι εγκυουλα!!! 3η μερα καθυστερησης σμρ οποτε κατι γινεται εκει κατω!!!🥰

ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;; θα περιμενουμε με αγωνια και θετικα vibes το αποτελεσμα!! 💌🙏

Δημοσίευση
  στις On 4/10/2023 at 7:22 ΠΜ, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Περίπου 12/10 (δεν) περιμένω, γιατί συνήθως είναι 1-2 μέρες πάνω κάτω. Δεν είναι πάντα 28 μέρες ο κύκλος.

Άντε εύχομαι να τα καταφέρουμε αυτό το μήνα. Έχω και εγώ καλό προαίσθημα. 😁

Expand  

μαζι ειμαστε εμεις!!! εγω 13/10 περιμενω οποτε ειμαστε πολυ κοντα!!! βεβαια επειδη αυτο το μηνα πηρα τα inofert μπορει και να αργησει 1-2 μερες και να μη φταιει ενδεχομενη κυηση.. θα δουμε.. παντως καθομαι σε αναμενα καρβουνα ηδη!!!😁αλλα και να μην ερθει, εχω κλεισει ραντεβου σε εξωσωματιστη στις 19/10 οποτε τελος του χρονου θελω να ξεκινησω διαδικασια εξωσωματικης ή οτι μου πει τελος παντων...

ευχομαι να βγει το προαισθημα σου και να εχεις κι εσυ θετικο τεστακι αυτο το μηνα!!! να γεμισουμε εγκυουλες στην παρεα μας!!!😍🙏

Δημοσίευση

Expand  

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου , θα περιμένουμε 🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση

Expand  

Άντε να δούμε.. Τι ώρα θα σου πουν αποτελέσματα;;; Μακάρι να έκαναν λάθος τα τεστ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...