Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ένας γλυκός Σεπτέμβρης έρχεται ξανά και εύχομαι μέσα στις κοιλίτσες μας μωράκια τσουπωτά 🍼🤰💕 🧿

Elk

Recommended Posts

στις πριν 49 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Καλημέραααα!!! Καλέ κ εγώ θα θελα το θετικό αλλά μωρέ δε βλέπω τίποτα διαφορετικό με κάθε αλλη φορά που περιμένω περίοδο!! Είμαι όπως πάντα, και μάλιστα χειρότερα 😩

Αν μέσα στο σκ δε φανούν τα πρώτα καφέ, θα το πιστέψω κ γω λίγο!! 

Εσύ περιμένεις 1-2 μέρες πριν απο μένα ειπαμε ε;;; εγώ 17-18

Εγώ το Σάββατο στις 17 περιμένω! Ίσως και Παρασκευή βράδυ να έρθει! Το ελπίζω δηλαδή γιατί την Κυριακή έχουμε την βάφτιση του ανιψιού μου δεν δεν θέλω να είμαι χάλια!! 

Καλέ και καφέ να δεις δεν σημαίνει ότι δεν είσαι έγκυος!! Ποτέ θα κάνεις τεστακι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η annitakianna είπε:

Εγώ το Σάββατο στις 17 περιμένω! Ίσως και Παρασκευή βράδυ να έρθει! Το ελπίζω δηλαδή γιατί την Κυριακή έχουμε την βάφτιση του ανιψιού μου δεν δεν θέλω να είμαι χάλια!! 

Καλέ και καφέ να δεις δεν σημαίνει ότι δεν είσαι έγκυος!! Ποτέ θα κάνεις τεστακι??

Μετά τη Δευτέρα λέω, τελευταία μέρα αναμενόμενης περιόδου. Αν έρθει στις 28 δηλ είναι η Δευτέρα. Αν έρθει στις 25  ειναι αύριο! Λεω να εξαντλήσω το περιθώριο...

Γεια σας! Να ρωτήσω, πώς μετράμε πότε τελειώνει πχ ο πρώτος μήνας ή πότε μπορεί΄ να γεννηθεί το μωράκι; Aπό την αντίστοιχη 1η ημέρα της τελευταίας περιόδου ή από την ημέρα της σύλληψης; 

στις On 8/9/2023 at 4:47 ΜΜ, ο/η cat12 είπε:

Πως είστε κορίτσια? Το πρωί έκανα τα τεστ με την φατσούλα κ βγήκε θετικό (αυτό μπορούμε να το κάνουμε κ πρωί) κ τώρα έκανα τις ταινίες κ έπεσε η ορμόνη... θα έχω επαφή κ σήμερα ελπίζω. Χθες αν κ αργά τα καταφέραμε 😁. Λέτε να έχω επαφή κ αύριο? Πάλι το βράδυ κατά τις 11 θα γυρίσει. Η δεν έχει νόημα? 

IMG_20230908_164132.jpg

Καλησπέρα ❤️ Ποια ειναι αυτη η ρφαρμογη που στα βγαζει ετσι ? Τα σκαναρεις ?

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? @Elk σήμερα περιμένουμε τα νέα σου! Σίγουρα θα είναι όλα τέλεια! 

@kokkinoskoufitsa  τι λες καλέ που θα σου έρθει περίοδος!! Εγώ περιμένω θετικό τεστ από σένα! 

@Antonia2 κορίτσι μου πώς είσαι? 

Καλημερα κοριτσι μου!!!❤️ μπαινω και σας διαβαζω καθημερινα και ανυπομονω να δω τα θετικα τεστακια σας!!! 🤞😍

@Elk περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!

Είμαι καλα... σχετικά... έχω όλα τα συμπτωματα της περιοδου κανονικα και περιμένω είτε σμρ είτε αυριο.. ο κυκλος μου κανονικα ειναι 28αρης οποτε αυριο περιμενω κανονικα αλλα τον Αυγουστο ηρθε η ακατανομαστη στις 27 μερες... οποτε οτι θελει το σωμα μου, αλλωστε με ρωταει;;

απλα αυτο το μηνα εχω καφε απειρες μερες.. απο την 20η μερα του κυκλου εχω ασταματητα καφε.. και μερικες φορες ηταν κοκκινοκαφε (σορρυ για τις λεπτομερειες) και αληθεια εχω κουραστει ρε γμτ... δεν ξερω τι φταιει...

θα παω λοιπον κοντρα στην καταθλιψη και την αρνητικη ενεργεια και ειπαμε με τον αντρα μου να φυγουμε ειτε για 2ημερο ειτε για 1ημερη εκδρομη (οπως μας βγει γτ ηρθε και η μαμα του απο το χωριο) γτ την κυριακη εχουμε 1η επετειο γαμου!!!🎉

ενα θετικο τεστ θα ηταν σιγουρα το καλυτερο δωρο και για τους 2 μας αλλα ο θεος εχει άλλα σχεδια για μας... να ειμαστε καλα και ολα θα ερθουν στην ωρα τους!!🙏☺️

στις πριν 49 λεπτά, ο/η dimand είπε:

Καλησπέρα ❤️ Ποια ειναι αυτη η ρφαρμογη που στα βγαζει ετσι ? Τα σκαναρεις ?

Καλησπέρα κορίτσι μου, αυτή είναι η εφαρμογή 😀. Ναι τα σκαναρεις κ έχεις τις φωτογραφίες να συγκρίνεις... εμένα με έχει βολεύει πάρα πολύ. Το μόνο που αυτό σου μετράει αυτόματα τις τιμές κ μπορεί να σου γράψει κάτι λάθος οπότε μπορεί να χρειαστεί να το διορθώσεις εσύ. Εγώ το έχω κυρίως για να έχω μια εικόνα γιατί μετά ξεθωριάζουν τα τεστακια. Τα έχω κ σε χαρτί που τα κολλάω για να τα έχω γενικά αλλά το app με έχει βολεύει πολύ!! Δοκίμασε το να δεις μήπως βολεψει κ εσένα 🙂

IMG_20230914_120556.jpg

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια θα στείλω μόλις έχω νέα 13:30 η ώρα έχω ραντεβού 😊

Περιμένουμε κορίτσι μου με ανυπομονησία ❤️ όλα τέλεια θα είναι!!!!

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!!!❤️ μπαινω και σας διαβαζω καθημερινα και ανυπομονω να δω τα θετικα τεστακια σας!!! 🤞😍

Είμαι καλα... σχετικά... έχω όλα τα συμπτωματα της περιοδου κανονικα και περιμένω είτε σμρ είτε αυριο.. ο κυκλος μου κανονικα ειναι 28αρης οποτε αυριο περιμενω κανονικα αλλα τον Αυγουστο ηρθε η ακατανομαστη στις 27 μερες... οποτε οτι θελει το σωμα μου, αλλωστε με ρωταει;;

απλα αυτο το μηνα εχω καφε απειρες μερες.. απο την 20η μερα του κυκλου εχω ασταματητα καφε.. και μερικες φορες ηταν κοκκινοκαφε (σορρυ για τις λεπτομερειες) και αληθεια εχω κουραστει ρε γμτ... δεν ξερω τι φταιει...

θα παω λοιπον κοντρα στην καταθλιψη και την αρνητικη ενεργεια και ειπαμε με τον αντρα μου να φυγουμε ειτε για 2ημερο ειτε για 1ημερη εκδρομη (οπως μας βγει γτ ηρθε και η μαμα του απο το χωριο) γτ την κυριακη εχουμε 1η επετειο γαμου!!!🎉

ενα θετικο τεστ θα ηταν σιγουρα το καλυτερο δωρο και για τους 2 μας αλλα ο θεος εχει άλλα σχεδια για μας... να ειμαστε καλα και ολα θα ερθουν στην ωρα τους!!🙏☺️

Να πάτε κορίτσι μου να ξεφύγετε λίγο κ να περάσετε τέλεια!! Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις!!! Να γιορτάσετε την επέτειο όμορφα κ σε άλλο μέρος 🥰 σίγουρα θα έρθει το θετικό τεστ κορίτσι μου!!!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, αυτή είναι η εφαρμογή 😀. Ναι τα σκαναρεις κ έχεις τις φωτογραφίες να συγκρίνεις... εμένα με έχει βολεύει πάρα πολύ. Το μόνο που αυτό σου μετράει αυτόματα τις τιμές κ μπορεί να σου γράψει κάτι λάθος οπότε μπορεί να χρειαστεί να το διορθώσεις εσύ. Εγώ το έχω κυρίως για να έχω μια εικόνα γιατί μετά ξεθωριάζουν τα τεστακια. Τα έχω κ σε χαρτί που τα κολλάω για να τα έχω γενικά αλλά το app με έχει βολεύει πολύ!! Δοκίμασε το να δεις μήπως βολεψει κ εσένα 🙂

IMG_20230914_120556.jpg

ευχαριστωωωω ! 

Επειδή το έχω χάσει... κορίτσια εσείς σε τι φάση είστε? Κάποιες νομίζω περιμένετε τώρα περίοδο από ότι είδα... τεστακια ωορρηξίας δεν βλέπουμε τελευταία... σε τι μέρα του κύκλου είστε??? Άντε να δούμε κ άλλα θετικά τέστ εγκυμοσύνης να παίρνουμε δύναμη 🥰🥰🥰 

Εγώ είμαι στη φάση που ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις περιόδου από εχθές αλλά είπα να μην σας το γράψω για να μην σας ρίξω ψυχολογικά. Ε έριξα εχθές λίγο κλάμα αλλά τώρα είμαι μια χαρά 😂

Κορίτσια εγώ πραγματικά είμαι για το τρελάδικο. Δεν μου φτάνει ο πόνος μου με τη σύλληψη εχθές προέκυψαν και κάποια οικονομικά προβλήματα με τους γονείς μου και κρατιέμαι πάρα πολύ να μην τρελαθώ. Δηλαδή με τι ψυχολογία να συνεχίσω τις προσπάθειες τον επόμενο μήνα; Από πού να πάρω κουράγιο; 🤦‍♀️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mary_piggy είπε:

Κορίτσια εγώ πραγματικά είμαι για το τρελάδικο. Δεν μου φτάνει ο πόνος μου με τη σύλληψη εχθές προέκυψαν και κάποια οικονομικά προβλήματα με τους γονείς μου και κρατιέμαι πάρα πολύ να μην τρελαθώ. Δηλαδή με τι ψυχολογία να συνεχίσω τις προσπάθειες τον επόμενο μήνα; Από πού να πάρω κουράγιο; 🤦‍♀️

Κορίτσι μου μην απελπίζεσαι.. είναι δύσκολοι οι καιροί το καταλαβαίνω αλλά όλα θα τα ξεπεράσετε! Τον Απρίλιο που μας πέρασε πέρασαν από το κατάστημα μας για έλεγχο και μας έγραψαν 10.500€. Μιλάμε για λεφτά που δεν τα βγάζεις την σήμερον ημέρα. Αλλά αυτά συμβαίνουν στη ζωή! Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα! Υγεία να έχουμε και όλα διορθώνονται 

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Επειδή το έχω χάσει... κορίτσια εσείς σε τι φάση είστε? Κάποιες νομίζω περιμένετε τώρα περίοδο από ότι είδα... τεστακια ωορρηξίας δεν βλέπουμε τελευταία... σε τι μέρα του κύκλου είστε??? Άντε να δούμε κ άλλα θετικά τέστ εγκυμοσύνης να παίρνουμε δύναμη 🥰🥰🥰 

Είμαστε πολλές που περιμένουμε περίοδο! @Antonia2 @kokkinoskoufitsa @Mary_piggy @ΛΕΥΚΗ και εγώ φυσικά!! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!! Και ελπίζω να μην έρθει σε καμία μας! @Girly εσύ κορίτσι μου που είσαι?? Μπήκες στο love zone??

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Ο γιατρός σου τι σου έχει πει για τα καφε?? Έχω ακούσει από αρκετά κορίτσια ότι τα έχουν! Η θεραπεία του καλού σου πως πάει??

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mary_piggy είπε:

Εγώ είμαι στη φάση που ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις περιόδου από εχθές αλλά είπα να μην σας το γράψω για να μην σας ρίξω ψυχολογικά. Ε έριξα εχθές λίγο κλάμα αλλά τώρα είμαι μια χαρά 😂

Μην πέφτεις ακόμα!!! Είπαμε είναι ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την περίοδο η εγκυμοσύνη!!! Μέχρι να δεις αίμα μην απογοητευεσαι!!!!

στις πριν 26 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Είμαστε πολλές που περιμένουμε περίοδο! @Antonia2 @kokkinoskoufitsa @Mary_piggy @ΛΕΥΚΗ και εγώ φυσικά!! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!! Και ελπίζω να μην έρθει σε καμία μας! @Girly εσύ κορίτσι μου που είσαι?? Μπήκες στο love zone??

Μακάρι κορίτσια μου να έχουμε πολλά θετικα!!!! Θα περιμένετε την ημέρα περίοδου η θα κάνετε κάνα τεστακι πιο πριν???

Εγώ κορίτσια μου μπαίνω σε  love zone και ελπίζω 🤗🤗🤗

Προέρχομαι από μια παλινδρομη και δε ξέρω πόσο εύκολο είναι πια 😦 αλλά δε το βάζω κάτω!!!!θα προσπαθώ μέχρι να έρθει το θαύμα μας 💙🧡

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Εγώ κορίτσια μου μπαίνω σε  love zone και ελπίζω 🤗🤗🤗

Προέρχομαι από μια παλινδρομη και δε ξέρω πόσο εύκολο είναι πια 😦 αλλά δε το βάζω κάτω!!!!θα προσπαθώ μέχρι να έρθει το θαύμα μας 💙🧡

Σε όλες θα έρθει το μωράκι γιατί όπως λες δεν το βάζουμε κάτω ❤️ στο εύχομαι να έρθει σύντομα το σπορακι 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η cintelina είπε:

Εμενα περάσαν οι γονιμες μέρες οποτε τώρα ξεκιναω τη 2βδομαδη αναμονή 🤞

Αχ κ εγώ περιμένω είμαι 6η μέρα από ωορηξια κ δεν περνάνε οι μέρες!!!

Γεια σας κορίτσια. Σας παρακολουθώ ολη μέρα δεν βρηκα ώρα να σας γράψω!

Έχω μια απορία για τις κοπέλες που είχαν αποβολή... μετά την αιμορραγία (που εμένα κράτησε το αίμα 10 μέρες) έχουμε κανονικά γόνιμες; κάνουμε ωορρηξία; ή ξεκινά ξανα ο κύκλος μας από την επόμενη περίοδο; 

Το σκεφτόμουν σήμερα γιατί οταν Μ τελείωσε το αίμα είχα κανονικά επαφές δεν τις σημείωσα αλλα ήταν 6-7 επαφές σίγουρα, την Παρασκευή 08/09 είχα πόνους ωορρηξίας. Άρα αν ήταν όντως ωορρηξία μετράω 15 μέρες άρα περιμένω περίοδο 23/09..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
    • Καλημέρα κορίτσια !  Συνέχισε επαφές και τα τεστ να δεις πως πάει η γραμμουλα 🙂 
    • Καλημέρα κορίτσια μ!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε αυτές που γέννησαν και με το καλό εμείς που αναμένουμε ακόμα!!! Εγώ έχω κάνει δύο non stress ! Στο δεύτερο π έκανα τη πέμπτη είχα συσπάσεις αλλά ήταν ακανόνιστες , οπότε μ είπε η μαία ν πάω πάλι αύριο και βλέπουμε! Εγώ όμως κορίτσια μέσα στο σουκου είχα πολλά πονάκια περιόδου που κάποιες φορές η κοιλιά πέτρωνε και κάποιες άλλες όχι! Δν ξέρω αν πιάνεται γ συσπάσεις ή αν είναι επειδή με βαράει κ η μπέμπα χαμηλά!!! Είδωμεν αύριο!!! 🙏🙏 38 πάρα δύο μέρες θ είμαι!  @kiddo μου όσον αφορά γ τις βαλίτσες μαιευτηρίου εμάς μας έδωσαν μια λίστα! Θα την ανεβάσω εδώ ! Εγώ γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο! Μας είπαν επιπλέον ν έχουμε μαζί μας βολταρεν υπόθετα και αποτέλ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...