Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύγουστος με ολόγιομο φεγγάρι, κάθε κοπέλα εύχομαι γερό μωρό στην αγκαλιά να πάρει! ​ 💕🤱 ​​🤰

Pepe le pew

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κριμα κοριτσι μου... 😔 το εκανες με τα πρωτα πρωινα ουρα;; σμρ εισαι στη 2η μερα καθυστερησης;

Εγω περιμενω η σαββατο η κυριακη.. τα καφε μου ηρθαν κανονικα, απλα αντι για δευτερα ηρθαν τριτη.. οποτε λογικα δεν θα τη γλιτωσω..

ναι ναι δεν υπάρχει περίπτωση λάθους... εύχομαι να μην σου έρθει και να έχεις ένα θετικο αποτέλεσμα... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Δυναμικά για τον επόμενο κύκλο κορίτσι μου🙏 εγώ περιμένω γύρω στις 23 του μήνα κ δεν περνάνε οι μέρες... 

ναι ναι δεν πτοούμαστε... εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 723
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 36 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Φυσικά και να κάνεις πρόκληση.. και εγώ δεν είμαι υπέρ στο να παίρνουμε χάπια αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι απαραίτητο! Και έχω είχα σκοπό να κάνω πρόκληση ωορρηξίας γιατί δεν ειμασταν σίγουροι για την ποιότητα αλλά τελικά ανακαλύψαμε ότι έχουμε χάλια σπέρμα και δεν είχε νόημα! Θα δεις ότι με μια καλή ωορρηξία θα πιάσεις αμέσως το μωράκι σου ♥️♥️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Μακάρι! ♥️♥️ Με έχει φθιρει πολύ το να κυνηγάω ποτέ έχω ωορρηξία ή όχι. Τουλάχιστον βρήκαμε το πρόβλημα. Είμαι εγώ, ο σύζυγος είναι οκ με το σπερμοδιαγραμμα. Ανυπόμονω για τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσω την κλομιφαινη αν και φοβάμαι. 🤞

Εγώ σήμερα περίμενα να έρθει η περίοδος. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα για περίοδο. Προβλέπεται καθυστέρηση λόγω καλοκαιριου, μπάνιων. 

Καλησπέρα κορίτσια, εμένα τελικα μου ήρθε η περίοδος 4 μέρες νωρίτερα γι αυτό νόμιζα οτι είχα καφέ μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, απογοητευτηκα ειλικρινά. Πίστευα ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη θα έρθει πιο εύκολα αλλά μάλλον πιο δύσκολα θα έρθει! Τι κάνετε εσείς; πως είστε;

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εμένα τελικα μου ήρθε η περίοδος 4 μέρες νωρίτερα γι αυτό νόμιζα οτι είχα καφέ μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, απογοητευτηκα ειλικρινά. Πίστευα ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη θα έρθει πιο εύκολα αλλά μάλλον πιο δύσκολα θα έρθει! Τι κάνετε εσείς; πως είστε;

Κοριτσι μου καταλαβαινω τη στεναχωρια σου γτ κι εγω ειχα μια παλινδρομη το μαρτιο κ ηλπιζα οτι θα ερθει ευκολα η επομενη κυηση αλλα τζιφος... η ψυχολογια ειναι το παν!! Το αγχος δε θ μας αφησει ευκολα αλλα πρεπει καθε μηνα να προσπαθουμε κ να το πιστευουμε!!! Κ θα ερθει!!!✌️✌️😉🥰❤️

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ναι ναι δεν υπάρχει περίπτωση λάθους... εύχομαι να μην σου έρθει και να έχεις ένα θετικο αποτέλεσμα... 

ναι ναι δεν πτοούμαστε... εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!! 

Ευχαριστω κοριτσι μου αλλα δν το πιστευω κ πολυ... απιθανο γι αυτο το μηνα.. τλχ ας ερθει κυριακη η καταραμενη ν μη χασω το μπανιο του σαββατου 🏖😎👒🤞

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι δεν πειράζει! Τον επόμενο μήνα πάλι! Ξέρω πόσο κλισέ ακούγεται αλλά έτσι είναι! Ανάσα βαθιά και ξανά από την αρχή 

στις πριν 10 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου εσύ περιμένεις 16 μέρες μετά το θετικό? Η 14? Εγώ είμαι 14 μέρες πάντα μετά το θετικό! Σήμερα το βράδυ η αύριο πρωί θα μου έρθει!

Καλημέρα κοριτσι μου!!! Τους τελευταίους μήνες αδιαθετω την 15η μέρα!! Δλδ υπολογίζω στις 23-24 του μήνα... Οπότε θα κάνεις τεστακι σήμερα?? Η θα περιμένεις?? Μακάρι να μην έρθει 🙏

στις πριν 10 ώρες, ο/η tooth.fairy είπε:

Εγώ σήμερα περίμενα να έρθει η περίοδος. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα για περίοδο. Προβλέπεται καθυστέρηση λόγω καλοκαιριου, μπάνιων. 

Καλημέρα!!! Ποιος ξέρει μπορεί να το έπιασες το σπορακι υπάρχει κ αυτή η πιθανότητα 😉 εύχομαι να μην είναι καθυστέρηση λόγω θάλασσας!!

Εγώ κορίτσια μου έχω ελαφριά πονακια αλλά λίγο διαφορετικό πόνο. Μόνο μέσα στην μήτρα... Συνήθως πονάω μέση μουδιάζουν πόδια κ τώρα δεν τα έχω... Ελπίζω να είναι ένα σημάδι αυτό 🥰 χθες είδα στο όνειρο μου ότι έκανα τεστ κ ήταν αρνητικό κ έκλαιγα ξύπνησα χάλια... Ουφ ούτε στο όνειρο δεν βλέπω θετικό 😂 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Την ξέρουμε όλες αυτήν την απογοήτευση... Είναι άσχημο κάθε μήνα αυτό. Εμένα με πεθαίνει όταν έρχεται η περίοδος... Δεν το αντέχω ... Κ μετά στην ωορρηξία κάπως είμαι καλύτερα που προσπαθούμε πάλι.... Η πρώτη εγκυμοσύνη σου ήρθε γρήγορα? Μην απογοητευεσαι θα έρθει... Το σώμα μας δουλεύει για να πιάσει ένα υγιές μωράκι...

στις πριν 15 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσι μου καταλαβαινω τη στεναχωρια σου γτ κι εγω ειχα μια παλινδρομη το μαρτιο κ ηλπιζα οτι θα ερθει ευκολα η επομενη κυηση αλλα τζιφος... η ψυχολογια ειναι το παν!! Το αγχος δε θ μας αφησει ευκολα αλλα πρεπει καθε μηνα να προσπαθουμε κ να το πιστευουμε!!! Κ θα ερθει!!!✌️✌️😉🥰❤️

Ευχαριστω κοριτσι μου αλλα δν το πιστευω κ πολυ... απιθανο γι αυτο το μηνα.. τλχ ας ερθει κυριακη η καταραμενη ν μη χασω το μπανιο του σαββατου 🏖😎👒🤞

στις πριν 14 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι δεν πειράζει! Τον επόμενο μήνα πάλι! Ξέρω πόσο κλισέ ακούγεται αλλά έτσι είναι! Ανάσα βαθιά και ξανά από την αρχή 

στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Την ξέρουμε όλες αυτήν την απογοήτευση... Είναι άσχημο κάθε μήνα αυτό. Εμένα με πεθαίνει όταν έρχεται η περίοδος... Δεν το αντέχω ... Κ μετά στην ωορρηξία κάπως είμαι καλύτερα που προσπαθούμε πάλι.... Η πρώτη εγκυμοσύνη σου ήρθε γρήγορα? Μην απογοητευεσαι θα έρθει... Το σώμα μας δουλεύει για να πιάσει ένα υγιές μωράκι...

Καλησπέρα κορίτσια μου, το ξέρω έχετε δίκιο όλες, αλλά κάποιες στιγμές όλες μας παίρνει από κάτω!! Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήρθε στους 7 μηνες βέβαια εγώ ήμουν απίστευτα αγχωμένη όλο το διάστημα αυτό γτ τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου νόμιζα ότι έρχονται αμέσως τα μωρά😅 και όταν είπα τέλος οπότε θέλει ας έρθει ήρθε τον επόμενο μήνα! Τώρα έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες από τον Γενάρη αλλά τπτ ακόμα! Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ αγχωμένη ούτε ότι το σκέφτομαι συνέχεια κτλ,αλλά τους τελευταίους 2 μηνες νιώθω απογοήτευση όταν έρχεται η περίοδος! Τι να πω, για κάποιους έρχεται εύκολα για καποιους πιο δύσκολα, μάλλον πρέπει να τον πάρουμε απόφαση απλώς!

Καλημέρα κοριτσι μου!!! Τους τελευταίους μήνες αδιαθετω την 15η μέρα!! Δλδ υπολογίζω στις 23-24 του μήνα... Οπότε θα κάνεις τεστακι σήμερα?? Η θα περιμένεις?? Μακάρι να μην έρθει 🙏

Καλημέρα! Όχι δεν θα κάνω τέστ γιατί ήρθε σήμερα πρωί πρωί η γλυκιά μου. Όπως ακριβώς το περίμενα! Δεν πειράζει! Ελπίζω εσύ να. Έχεις καταφέρει.Να εχουμε ένα θετικό τεστ τον Αύγουστο! ♥️♥️♥️

Ακριβώς ίδια συναισθήματα κι εγώ! Όταν έρχεται η περίοδος είναι σα να με σκότωσαν..και μετά αισιόδοξη στην ωορρηξία! Σήμερα έκανα ένα τεστ της one step 3 μέρες πριν την περίοδο και το κοιτούσα πόση ώρα στον καθρεφτη, το έστριβα από εδώ το έστριβα από εκεί, το έβαζα στο φως, έτριβα τα μάτια μου καλά καλά μπας και δω τίποτα! Αλλά τζίφος! Τουλάχιστον εσείς είχατε σύλληψη! Εγώ δεν ξέρω καν τι γίνεται!😟

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε ;

εγω επιτελους έχω θετικό τεστ ωορρηξιας στην 19 ημέρα του κύκλου μου 🎉

ολες τις άλλες φορές είχα 28η 

για να δούμε πως θα πάει..

IMG_5001.thumb.jpeg.59e66f08229bab368054c97739dc6653.jpeg

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, το ξέρω έχετε δίκιο όλες, αλλά κάποιες στιγμές όλες μας παίρνει από κάτω!! Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήρθε στους 7 μηνες βέβαια εγώ ήμουν απίστευτα αγχωμένη όλο το διάστημα αυτό γτ τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου νόμιζα ότι έρχονται αμέσως τα μωρά😅 και όταν είπα τέλος οπότε θέλει ας έρθει ήρθε τον επόμενο μήνα! Τώρα έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες από τον Γενάρη αλλά τπτ ακόμα! Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ αγχωμένη ούτε ότι το σκέφτομαι συνέχεια κτλ,αλλά τους τελευταίους 2 μηνες νιώθω απογοήτευση όταν έρχεται η περίοδος! Τι να πω, για κάποιους έρχεται εύκολα για καποιους πιο δύσκολα, μάλλον πρέπει να τον πάρουμε απόφαση απλώς!

Κ εγώ είχα αποβολή τον Φεβρουάριο κ ήλπιζα ότι θα ερχόταν γρήγορα πάλι το μωράκι κ απογοητεύομαι συνέχεια... Αλλά θα έρθει για όλες μας αρκεί να μην τα παρατήσουμε ♥️

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα! Όχι δεν θα κάνω τέστ γιατί ήρθε σήμερα πρωί πρωί η γλυκιά μου. Όπως ακριβώς το περίμενα! Δεν πειράζει! Ελπίζω εσύ να. Έχεις καταφέρει.Να εχουμε ένα θετικό τεστ τον Αύγουστο! ♥️♥️♥️

Ήρθε πρωί πρωί ε? Εύχομαι ο επόμενος μηνας να είναι ο τυχερός!!! Κ εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα μια ελπίζω κ μια νιώθω ότι θα έρθει πάλι η περίοδος...

στις πριν 7 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Εγώ κορίτσια μου έχω ελαφριά πονακια αλλά λίγο διαφορετικό πόνο. Μόνο μέσα στην μήτρα... Συνήθως πονάω μέση μουδιάζουν πόδια κ τώρα δεν τα έχω... Ελπίζω να είναι ένα σημάδι αυτό 🥰 χθες είδα στο όνειρο μου ότι έκανα τεστ κ ήταν αρνητικό κ έκλαιγα ξύπνησα χάλια... Ουφ ούτε στο όνειρο δεν βλέπω θετικό 😂 

Άντε μακάρι να είναι ένα θετικό σημάδι και σε λιγες μερες να μας πεις τα ευχάριστα 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η singing in the rain είπε:

Ακριβώς ίδια συναισθήματα κι εγώ! Όταν έρχεται η περίοδος είναι σα να με σκότωσαν..και μετά αισιόδοξη στην ωορρηξία! Σήμερα έκανα ένα τεστ της one step 3 μέρες πριν την περίοδο και το κοιτούσα πόση ώρα στον καθρεφτη, το έστριβα από εδώ το έστριβα από εκεί, το έβαζα στο φως, έτριβα τα μάτια μου καλά καλά μπας και δω τίποτα! Αλλά τζίφος! Τουλάχιστον εσείς είχατε σύλληψη! Εγώ δεν ξέρω καν τι γίνεται!😟

Αχ κ εγώ έτσι ψάχνω τα τέστ μπας κ δω κάτι!! Ναι λένε ότι αν έχεις σύλληψη μια φορά ότι θα ξαναγίνει αλλά δεν έχει γίνει ακόμα... Λενε ότι μόνο 20% πιθανότητα ειναι να πιάσεις μωράκι τον μήνα.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η singing in the rain είπε:

Ίσως σε 3 μερες να δείξει όσο δεν έρχεται η περιοδος ελπίζουμε 🙏

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elk είπε:

εγω επιτελους έχω θετικό τεστ στην 19 ημέρα του κύκλου μου 🎉

Επιτέλους τεστ ωορρηξίας καιρό έχουμε να δούμε γενικά 😀 φουλ θετικότατο!!!! ♥️♥️♥️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Επιτέλους τεστ ωορρηξίας καιρό έχουμε να δούμε γενικά 😀 φουλ θετικότατο!!!! ♥️♥️♥️

και να σκεφτείς είχα ξεχάσει να κάνω ο αντρας μου το θύμισε εγω επειδή κάνω αργα ωορρηξία δεν κάνω συνέχεια τεστ 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Υπομονη κορίτσια θέλει να μην μας πέρνει από κάτω αλλά είναι δύσκολο όταν το περιμενεις πως και πως 

εγω με την πρώτη εγκυμοσύνη ένιωθα χάλια όταν ερχόταν η περιοδος 

Ευτυχώς τώρα που προσπαθώ για το δεύτερο είμαι πολύ χαλαρή ψυχολογικά εύχομαι να συνεχίσω έτσι γιατί δεν θέλω να περάσω πάλι εκείνο τον γολγοθά

Καμία φορά λέω στον αντρα μου, μου φτάνει που έχω κρατήσει έστω και ένα παιδάκι στα χέρια μου και να μην έρθει άλλο πραγματικά δεν με πειράζει ευχαριστώ το θεό που έχω την μικρή μου αυτό σκέφτομαι και με βοηθάει πολύ..

εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλα τα κορίτσια να τα καταφέρουν 💕🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

εγω επιτελους έχω θετικό τεστ ωορρηξιας στην 19 ημέρα του κύκλου μου 🎉

Πολύ έντονο θετικό! Πολύ ωραία!! 🤗🤗

Σε τρεις μέρες κανονικά περιμένω την ακατανόμαστη..

Είχα επαφή όμως πριν λίγο και μετά νααα το αίμα...πφφφ

στις πριν 46 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Πολύ έντονο θετικό! Πολύ ωραία!! 🤗🤗

Σε τρεις μέρες κανονικά περιμένω την ακατανόμαστη..

Είχα επαφή όμως πριν λίγο και μετά νααα το αίμα...πφφφ

Σου ήρθε δηλαδή; Κανονικά; 3 μερες νωρίτερα ; Ω να πάρει 😕

Κορίτσια παρατήρησα έβγαλα στη θηλή μου ένα απο αυτά που μοιάζουν με σπυράκια..αυτά τα μικρούλια που βγαίνουν στη χρωματιστή περιοχή.. φαντάζομαι δεν είναι κάτι αυτό ε;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Σου ήρθε δηλαδή; Κανονικά; 3 μερες νωρίτερα ; Ω να πάρει 😕

Μπορεί και να μην ήρθε γτ έτσι πάλι τρεις μέρες πριν στην επαφή πάλι αίμα..αλλά με εκνευρίζει αυτή η κατάσταση κάθε μήνα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...