Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύγουστος με ολόγιομο φεγγάρι, κάθε κοπέλα εύχομαι γερό μωρό στην αγκαλιά να πάρει! ​ 💕🤱 ​​🤰

Pepe le pew

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η tooth.fairy είπε:

Αυτό μου ανέφερε ο γυναικολόγος. Απλά θα μου δώσει πολύ μικρή δόση. Καταλαβαίνω πως ένιωθες. Τα περνάω κάθε μήνα, που έρχεται η περίοδος και στεναχωριέμαι. Εύχομαι να έρθει γρήγορα το 2ο μωράκι σου κορίτσι μου! 🤗♥️

Εμένα μου είχε δώσει 1/2 χάπι την εβδομάδα που δεν ήταν κ μεγάλη δόση! 

ακομα να αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο! Είναι 8 μηνών το μωρό μου! Πρέπει να του κάνουμε κ ένα χειρουργείο όποτε μετά από αυτό ισως αρχίσουμε ξανά 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 723
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 6 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Εμένα ούτε η ενδοκρινολόγος ήθελε να μου το δώσει. Μου λέει η προλακτίνη πρέπει να είναι πάνω από 50. Οι προηγούμενοι γυναικολόγοι μου έλεγαν δεν χρειάζεται κάτι (από άγχος). Μόνο ο τωρινός το ανέφερε. Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι δεν συμφωνουν. Εσένα στο έδωσε ο ενδοκρινολόγος; Θα το διαβάσω, σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😇♥️

Ναι Ενδοκρινολογος μου το έδωσε εμένα

αν σου ειπε και ο Ενδοκρινολογος οτι δεν το χρειάζεσαι εντάξει τότε κάθε σώμα είναι διαφορετικό οι γιατροί ξέρουν καλύτερα οτι σου πουν κορίτσι μου 😊

πάντως ότι και να είναι να ξέρεις διορθώνετε η ωορρηξία με μια μικρή βοήθεια 😉 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου είχα κ εγώ ελαφρώς ανεβασμένη ήταν κάπου στο 45 ταλαιπωρηθήκαμε 1.5 χρόνο όταν το ανακάλυψα ήταν Γενάρης πήρα ντοστινεξ κ τον μαρτη έμεινα εγκυος! Κ τώρα όταν θα θέλω ξανά δεύτερο παιδί θα κάνω εξέταση κ αν είναι ανεβασμένη θα ξανά πάρω ντοστινεξ 

εγω προσπαθω για δεύτερο αλλά επειδή θηλάζω είναι ανεβασμένη η προλακτινη και είναι πολύ δύσκολο να μεινω τώρα εγκυος.. περιμένω να κόψω τον θηλασμό ( εύχομαι σε 1-2 μήνες ) ώστε να κάνω εξέταση προλακτινη να παρω χάπι για να μεινω πάλι εγκυος 😅

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

εγω προσπαθω για δεύτερο αλλά επειδή θηλάζω είναι ανεβασμένη η προλακτινη και είναι πολύ δύσκολο να μεινω τώρα εγκυος.. περιμένω να κόψω τον θηλασμό ( εύχομαι σε 1-2 μήνες ) ώστε να κάνω εξέταση προλακτινη να παρω χάπι για να μεινω πάλι εγκυος 😅

Έχει κοπελες που μένουν έγκυες κ στο θηλασμό…εσυ κανε τις προσπάθειες σου ποτέ δε ξερεις 😜 

κ εγώ θα κάνω εξέταση δε θα χαραμίζω πάλι χρόνο 🤪 αν ν μου είπε η γυναικολόγος τα επόμενα έρχονται πιο εύκολα 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Έχει κοπελες που μένουν έγκυες κ στο θηλασμό…εσυ κανε τις προσπάθειες σου ποτέ δε ξερεις 😜 

κ εγώ θα κάνω εξέταση δε θα χαραμίζω πάλι χρόνο 🤪 αν ν μου είπε η γυναικολόγος τα επόμενα έρχονται πιο εύκολα 

Ναι έρχεται σε κοπέλες που θηλάζουν αλλά υποθέτω αυτές λογικά δεν είχα θέμα με την προλακτινη τους από πριν 🤔 

Εντάξει έχω επαφες αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι δεν θέλω και εγω να χασω χρόνο  μόλις μπορεσω θα παρω το χάπι μου να στρώσω 😂 

Και εμένα ετσι μου είπε ο γιατρός έρχονται πιο εύκολα τα δευτερα.. για να δούμε 😊

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι έρχεται σε κοπέλες που θηλάζουν αλλά υποθέτω αυτές λογικά δεν είχα θέμα με την προλακτινη τους από πριν 🤔 

Εντάξει έχω επαφες αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι δεν θέλω και εγω να χασω χρόνο  μόλις μπορεσω θα παρω το χάπι μου να στρώσω 😂 

Και εμένα ετσι μου είπε ο γιατρός έρχονται πιο εύκολα τα δευτερα.. για να δούμε 😊

Μολις μπορέσεις κανε μια εξέταση πριν κ αν χρειάζεται πάρε το χάπι :) 

εχεις κανονικά περίοδο; 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μολις μπορέσεις κανε μια εξέταση πριν κ αν χρειάζεται πάρε το χάπι :) 

εχεις κανονικά περίοδο; 

Θα κάνω μόλις μπορεσω να δω που βρίσκεται 

μπα δεν έχω περίοδο σκέψου η τελευταία μου ήρθε στις 57 μερες..τρέχα γύρευε δηλαδή που να βγάλεις άκρη με γόνιμες 😕

εσυ έχεις κανονικά; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Εμένα μου είχε δώσει 1/2 χάπι την εβδομάδα που δεν ήταν κ μεγάλη δόση! 

ακομα να αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο! Είναι 8 μηνών το μωρό μου! Πρέπει να του κάνουμε κ ένα χειρουργείο όποτε μετά από αυτό ισως αρχίσουμε ξανά 

Να σου ζήσει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🤗🤞

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Θα κάνω μόλις μπορεσω να δω που βρίσκεται 

μπα δεν έχω περίοδο σκέψου η τελευταία μου ήρθε στις 57 μερες..τρέχα γύρευε δηλαδή που να βγάλεις άκρη με γόνιμες 😕

εσυ έχεις κανονικά; 

Ναι κανονικά από τότε που σταμάτησα το θηλασμό οι 2 πρωτες ήταν ότι να ναι τώρα έστρωσε! Κανονικά κάθε 25-26 ημερες χωρις να πονάω καθόλου ούτε π καταλαβαίνω ότι μου ήρθε 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Να σου ζήσει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🤗🤞

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Κ αν το πρόβλημα σας είναι μόνο η προλακτινη είναι πολύ εύκολο να το λύσεις! 🥰🥰 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι κανονικά από τότε που σταμάτησα το θηλασμό οι 2 πρωτες ήταν ότι να ναι τώρα έστρωσε! Κανονικά κάθε 25-26 ημερες χωρις να πονάω καθόλου ούτε π καταλαβαίνω ότι μου ήρθε 

Ααα τι καλά μια χαρά δηλαδή.. έτσι τέτοιο κύκλο είχες και πριν την εγκυμοσύνη ; 

εγω είχα λίγο μεγάλο 32-37 Περίπου συνήθως στις 35 μερες έρχονταν 

στις On 11/8/2023 at 7:09 ΜΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Εγώ πήρα αρχικά της test. Σε αυτά 2 φορές βρήκα πιο σκούρα γραμμή (σε 2 κύκλους). Τις υπόλοιπες φορές δεν έφτασε ποτέ στο peak. Αλλά επειδή αγχωνομουν αν σκουραινε αρκετά η γραμμή, είχα πάρει και της clearblue.  Λοιπόν εκεί δεν μου έδειξε ποτέ τη φατσούλα 🙄 

Οπότε κατέληξα στα test πάλι. Αυτό το μήνα δεν έκανα κανένα και ηρέμησα 😂 όλα στο φλου.

Εγώ στης test τζίφος, άντε παρόμοιο χρώμα.. αλλά τα clear blue μου βγάζουν συνήθως για μια μέρα φάτσα! Και τα μωβ clearblue βγάζουν και για δυο τρεις μέρες αυτή που τρεμόπαιζει! Κι εγώ από Σεπτέμβρη θα πάω να με δει! Θα κλείσω ραντεβού κοντά στην ωορρηξία! Πω πω χαμός θα γίνεται τον Σεπτέμβρη από ραντεβού!

στις On 11/8/2023 at 6:20 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Εγω 32 είχα προλακτινη και προσπαθούσα 1,5 χρόνο και πηρα χάπι για την προλακτινη και έμεινα εγκυος με το που πήρα το χάπι..  

τωρα οι γυναικολόγοι  γιατί δεν το δίνουν σημασία 🤷‍♀️

αφηνω και αυτό να το διαβάσεις αν έχεις χρόνο μιλάει για την προλακτινη 😊

Γνωρίζουμε ποια είναι ιδανική τιμή για την προλακτίνη; Εγώ σε δύο εξετάσεις είχα 9 τη μια φορά 21 την άλλη. Το 21 θεωρείται ότι πρέπει να πάρω χάπι; Νομίζω τη δεύτερη φορά την είχα κάνει νωρίς το πρωί..μήπως θέλει πιο μεσημέρι η εξέταση;

στις πριν 3 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω όποτε θα βάλω φωτογραφία από το Ίντερνετ 😅

image.thumb.jpeg.b201bbf4df03893f540edc7e4293d610.jpeg

Νιώθεις κάποια αντίσταση να το πω; Κάπως έτσι😄

Μου έδωσες τροφή για μελέτη και εξερεύνηση τώρα !!!😁😁😁

στις On 11/8/2023 at 9:36 ΜΜ, ο/η singing in the rain είπε:

Εγώ στης test τζίφος, άντε παρόμοιο χρώμα.. αλλά τα clear blue μου βγάζουν συνήθως για μια μέρα φάτσα! Και τα μωβ clearblue βγάζουν και για δυο τρεις μέρες αυτή που τρεμόπαιζει! Κι εγώ από Σεπτέμβρη θα πάω να με δει! Θα κλείσω ραντεβού κοντά στην ωορρηξία! Πω πω χαμός θα γίνεται τον Σεπτέμβρη από ραντεβού!

Για τα  step έχουμε ακούσει κάτι; Είναι καλά; Τελικά το καλύτερο απ' όλα νομίζω είναι η παρακολούθηση από τον γυναικολόγο! Θα γίνει χαμουλης τον Σεπτέμβρη. Καλά θα κάνεις να σε δει. Είναι ο μόνος που μπορεί να επιβεβαιώσει ωορρηξία. Τα τεστ εμένα με μπερδεύουν ώρες ώρες (τα απλά).

στις πριν 6 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Γνωρίζουμε ποια είναι ιδανική τιμή για την προλακτίνη; Εγώ σε δύο εξετάσεις είχα 9 τη μια φορά 21 την άλλη. Το 21 θεωρείται ότι πρέπει να πάρω χάπι; Νομίζω τη δεύτερη φορά την είχα κάνει νωρίς το πρωί..μήπως θέλει πιο μεσημέρι η εξέταση;

Νομίζω είσαι καλά. Μέχρι 22 αν έχεις είσαι στις τιμές αναφοράς, αν δεν κάνω λάθος. Αν είσαι μέσα στα ορια δεν χρειάζεσαι χάπι. Ο ενδοκρινολόγος μαζί με τον γυναικολόγο κρίνουν σε ποια περίπτωση δίνουν αγωγή.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η tooth.fairy είπε:

Για τα one step έχουμε ακούσει κάτι; Είναι καλά; Τελικά το καλύτερο απ' όλα νομίζω είναι η παρακολούθηση από τον γυναικολόγο! Θα γίνει χαμουλης τον Σεπτέμβρη. Καλά θα κάνεις να σε δει. Είναι ο μόνος που μπορεί να επιβεβαιώσει ωορρηξία. Τα τεστ εμένα με μπερδεύουν ώρες ώρες (τα απλά).

Κι αυτά εμένα δε με βοηθάνε πολύ δυστυχώς.. αλλά βλέπω πολλά κορίτσια χρησιμοποιούν αυτά ή της hometest..

στις πριν 3 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Οι τιμες έχουν να κάνουν και με το μικροβιολογικό στο περίπου θα σου πω είναι από 5 έως 23 κάπου εκει  

στις πριν 4 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Νομίζω είσαι καλά. Μέχρι 22 αν έχεις είσαι στις τιμές αναφοράς, αν δεν κάνω λάθος. Αν είσαι μέσα στα ορια δεν χρειάζεσαι χάπι. Ο ενδοκρινολόγος μαζί με τον γυναικολόγο κρίνουν σε ποια περίπτωση δίνουν αγωγή.

Μόλις κοίταξα τις εξετάσεις. Είχα 19,8 τελικά με όρια 2,8 - 29,2. Οπότε λογικά είμαι εντάξει! 😁

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ααα τι καλά μια χαρά δηλαδή.. έτσι τέτοιο κύκλο είχες και πριν την εγκυμοσύνη ; 

εγω είχα λίγο μεγάλο 32-37 Περίπου συνήθως στις 35 μερες έρχονταν 

Ναι 25-26 είχα κ πριν! Βέβαια με τις ελεύθερες επαφές δε ξέρω τι γίνεται το διάβασα σε πολλες κοπέλες που τρελενεται το σώμα, μου ερχόταν σε αυτό το διάστημα 25-30 ημερών για αυτό χρησιμοποιούσα τεστ ωορρηξιας! Μετά όταν συνήθισε το σώμα ξανά ήρθε στα 25-27 

στις On 11/8/2023 at 9:47 ΜΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Για τα  step έχουμε ακούσει κάτι; Είναι καλά; Τελικά το καλύτερο απ' όλα νομίζω είναι η παρακολούθηση από τον γυναικολόγο! Θα γίνει χαμουλης τον Σεπτέμβρη. Καλά θα κάνεις να σε δει. Είναι ο μόνος που μπορεί να επιβεβαιώσει ωορρηξία. Τα τεστ εμένα με μπερδεύουν ώρες ώρες (τα απλά).

Εγώ κορίτσι μου χρησιμοποιούσα τα  step λόγο ΣΠΩ και είμαι φουλ ευχαριστημένη. Απλά έκανα αρκετά μέσα στο μήνα! Είναι και πολύ φθηνά και δεν με πειραζε!! Τα τεστ εγκυμοσύνης τους είναι τρομερά πάντως!! 

στις On 12/8/2023 at 12:55 ΠΜ, ο/η annitakianna είπε:

Εγώ κορίτσι μου χρησιμοποιούσα τα step λόγο ΣΠΩ και είμαι φουλ ευχαριστημένη. Απλά έκανα αρκετά μέσα στο μήνα! Είναι και πολύ φθηνά και δεν με πειραζε!! Τα τεστ εγκυμοσύνης τους είναι τρομερά πάντως!! 

Καλημέρα σε όλες. Τα έχω πάρει να τα τεσταρω τον επόμενο μήνα. Για τα τεστ εγκυμοσύνης έχω ακούσει ότι είναι καλά. Θα τα δοκιμάσω σίγουρα στο μέλλον.

στις πριν 12 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Ναι 25-26 είχα κ πριν! Βέβαια με τις ελεύθερες επαφές δε ξέρω τι γίνεται το διάβασα σε πολλες κοπέλες που τρελενεται το σώμα, μου ερχόταν σε αυτό το διάστημα 25-30 ημερών για αυτό χρησιμοποιούσα τεστ ωορρηξιας! Μετά όταν συνήθισε το σώμα ξανά ήρθε στα 25-27 

Μια χαρά είσαι τότε αφού ήρθες στα κανονικά σου 

εμενα όταν είχα ξεκινήσει τις ελεύθερες επαφες έτσι όπως τα λες τρελάθηκε ο κύκλος μου αλλά εμένα δεν είχε επανέλθει.. 

στις On 12/8/2023 at 10:12 ΠΜ, ο/η tooth.fairy είπε:

Καλημέρα σε όλες. Τα έχω πάρει να τα τεσταρω τον επόμενο μήνα. Για τα τεστ εγκυμοσύνης έχω ακούσει ότι είναι καλά. Θα τα δοκιμάσω σίγουρα στο μέλλον.

Καλημέρα 

εγω τα  test χρησιμοποίησα κ ήμουν πολύ ευχαριστημένη 

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε??? 4 μέρες από την ωορηξια κ πως θα περιμένω τόσες μέρες μέχρι την περίοδο 😜@marinaP τι κάνεις? Πως είσαι? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...