Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Γιάννα 36 είπε:

καλησπέρα. Προεμφυτευτικο κάνατε για κάτι κληρονομικό? Καλύτερα να επαναλάβεις τη διέγερση να στείλεις περισσότερες βλαστοκύστες για προεμφυτευτικο.

Για καρυότυπο του άντρα μου..δεν αλλάζει κάτι στο κόστος,για να στείλω πολλά μαζί..

• Απαντήσεις 3.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Είχα την εντύπωση πως έχει διαφορά αν στείλεις 1 ή 3 πχ μαζί.

Όχι αυτό είναι για την βιοψία εμβρύου (κλιμακωτά)...για να στείλεις για προεμφυτευτικο είναι 220 ανά έμβρυο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, καλά αποτελέσματα.. μια θετική χοριακή εύχομαι!!

Εγώ κορίτσια είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη πάρα πολύ καταβεβλημένη και θυμωμένη με όλη την διαδικασία.. ξεκινήσαμε με καλές προδιαγραφές λόγω ηλικίας και οι 2 στα 28 και δεν πήγε καθόλου καλά...

Καταφέραμε να βγάλουμε 7 ωάρια τα 5 ήταν ώριμα, την 3μερα είχαμε 3 καλά και σήμερα 5μερα  ενημερώθηκα, πως από τα 3 το ένα είναι άριστης ποιότητας τα άλλα θα τα παρακολουθησουν αλλες δύο μέρες να δούμε πόσα θα στείλουμε εν τέλη για προεμφυτευτικο αλλά δεν τους άκουσα πολύ θερμούς για τα άλλα 2 εμβρυακια.. άρα στην ουσία θα μείνω με ένα και αυτό θα σταλεί για προεμφυτευτικο για να δούμε εάν είναι υγιή..

Μια απογοήτευση όλη η διαδικασία δεν το περίμενα τόσο χάλια..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!!

Ωωωωω κοίτα δεν θέλω να απογοητεύεσαι γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορά στα φάρμακα & στην αγωγή που επιλέγει να ακολουθήσει ο εκάστοστε γιατρός. Εσύ θύμισε μου η ΑΜΗ σου ήταν καλή ή χαμηλή;, άσχετα με τον καρυότυπο του συζύγου, αυτό είναι άλλο κομμάτι. Πριν ξεκινήσεις διέγερση δεν είδε ο γιατρός μέσω αιματολογικών και υπερήχου αν ο κύκλος είναι καλός και γενικά αν υπάρχει η προοπτική να παρθούν περισσότερα ωάρια;; Μη νομίζεις ότι κι εγώ ξέρω πολλά άλλα γενικά ρωτάω οπότε κάτι μαθαίνω. 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Όχι αυτό είναι για την βιοψία εμβρύου (κλιμακωτά)...για να στείλεις για προεμφυτευτικο είναι 220 ανά έμβρυο..

Πωωωω ρε παιδιά, άλλο κομμάτι κι αυτό... πολλά λεφτά.. μπορείς για κάθε έμβρυο να δίνεις τόσα... βασικά μακάρι να βρίσκουμε και να δίνουμε αν είναι για τέτοιους σκοπούς που θα μας κάνουν να ελπίζουμε πως μια μέρα θα γίνουμε κι εμείς γονείς..!!! Να μην απελπίζεσαι και να έχεις πίστη. Η μάνα μου πάντα μας λέει, μην στεναχωριέσαι, δεν ξημέρωσε ακόμη, έχει ο Θεός..!!!! Έτσι λοιπόν κι εσύ να λες πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος! Ένα χρειάζεται να είναι, ένα και καλό! 😇

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλησπέρα. Εμένα μου είχε πει ο γιατρός, και έτσι ξέρω από διάφορες περιπτώσεις, ότι την βιοψία την πληρώνεις κάθε φορά που στέλνεις προεμφυτευτικό και κάνει 700 ευρώ. Συν 200κάτι για κάθε έμβρυο. Μιλάω για Αθήνα και Ιασώ πιο συγκεκριμένα. Αλλά και σε άλλα κέντρα στην Αθήνα πε΄ριπου ίδιες είναι οι τιμές. Εννοώ ότι αν πας σε επόμενο έλεγχο, θα πρέπει να ξαναπληρώσεις βιοψία. Σας είπαν κάτι διαφορετικό;

Τώρα για τα εμβρυάκια σου, όντως θα μπορούσε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, αλλά να ξέρεις ότι σε γενικές γραμμές στα Χ ωάρια που παίρνουμε, το 1/3 φτάνει μέχρι το στάδιο της βλαστοκύστης. Μην απογοητεύεσαι. Γιατί δεν κάνετε απευθείας ετ να δείτε αν θα προχωρήσει; Το θέμα με τον καρυότυπο μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη με αυξημένες πιθανότητες κάποιου συνδρόμου;

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Είχα την εντύπωση πως έχει διαφορά αν στείλεις 1 ή 3 πχ μαζί.

Κι εγώ έτσι ξέρω... Πληρώνεις βιοψία + έλεγχο κάθε βλαστοκύστης

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Κι εγώ έτσι ξέρω... Πληρώνεις βιοψία + έλεγχο κάθε βλαστοκύστης

@flowerv όπως τα λέει το κορίτσι εδώ τα γνώριζα κι εγώ, δηλαδή ότι συνέφερε έστω και για 500 ευρώ να στείλεις μαζεμένα έμβρυα. Όπως και να χει, μακάρι αυτό το ένα να ναι το τυχερό🙏🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...