Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 13 ώρες, ο/η karpais είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο το 2025! Είμαι νέο μέλος έδω. Αύριο θα κάνω την εμβρυομεταφορά μου! Από εχθές το βράδυ ο άντρας μου ανέβασε δέκατα και ανησυχώ μήπως ανεβάσω κι εγώ. Επικοινώνησα με το κέντρο εξωσωματικής και μου είπαν πως η διαδικασία συνήθως δεν γίνεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ covid (τα τεστ μας ειναι αρνητικα). Ξέρει μήπως κάποια κάτι για αυτό? Υπάρχει κίνδυνος να αποτύχει η εγκυμσύνη λόγω αυτού? Είχε καμία πυρετό ή ηταν αρρωστούλα όταν έκανε την εμβρυομεταφορά της? Ευχαριστώ πολύ

Καλή χρονιά με υγεία.

Καλή επιτυχία για αύριο!! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια καλημέρα!

Ερώτηση αν κάποια γνωρίζει. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις προγεστερόνης prolutex και έχω πόνο στο σημείο της ένεσης. Όχι εσωτερικά της κοιλίας ευτυχώς, αλλά στον υποδόριο ιστό. Έχει συμβεί σε κάποια; Είναι το φάρμακο έτσι ή παίζει να έκανα κάτι λάθος;

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Ερώτηση αν κάποια γνωρίζει. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις προγεστερόνης prolutex και έχω πόνο στο σημείο της ένεσης. Όχι εσωτερικά της κοιλίας ευτυχώς, αλλά στον υποδόριο ιστό. Έχει συμβεί σε κάποια; Είναι το φάρμακο έτσι ή παίζει να έκανα κάτι λάθος;

Tιποτα δεν έκανες λάθος, απλά συμβαίνει! ☺️

στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Αυτές οι ενέσεις κι εμένα μου το έκαναν αυτό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...