Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η karpais είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο το 2025! Είμαι νέο μέλος έδω. Αύριο θα κάνω την εμβρυομεταφορά μου! Από εχθές το βράδυ ο άντρας μου ανέβασε δέκατα και ανησυχώ μήπως ανεβάσω κι εγώ. Επικοινώνησα με το κέντρο εξωσωματικής και μου είπαν πως η διαδικασία συνήθως δεν γίνεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ covid (τα τεστ μας ειναι αρνητικα). Ξέρει μήπως κάποια κάτι για αυτό? Υπάρχει κίνδυνος να αποτύχει η εγκυμσύνη λόγω αυτού? Είχε καμία πυρετό ή ηταν αρρωστούλα όταν έκανε την εμβρυομεταφορά της? Ευχαριστώ πολύ

Καλή χρονιά με υγεία.

Καλή επιτυχία για αύριο!! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. 

• Απαντήσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!

Ερώτηση αν κάποια γνωρίζει. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις προγεστερόνης prolutex και έχω πόνο στο σημείο της ένεσης. Όχι εσωτερικά της κοιλίας ευτυχώς, αλλά στον υποδόριο ιστό. Έχει συμβεί σε κάποια; Είναι το φάρμακο έτσι ή παίζει να έκανα κάτι λάθος;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Ερώτηση αν κάποια γνωρίζει. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις προγεστερόνης prolutex και έχω πόνο στο σημείο της ένεσης. Όχι εσωτερικά της κοιλίας ευτυχώς, αλλά στον υποδόριο ιστό. Έχει συμβεί σε κάποια; Είναι το φάρμακο έτσι ή παίζει να έκανα κάτι λάθος;

Tιποτα δεν έκανες λάθος, απλά συμβαίνει! ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Αυτές οι ενέσεις κι εμένα μου το έκαναν αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ!

Α ωραία!! Με το καλό να την κάνεις και να πάνε όλα καλά. Πόσα έμβρυα θα βάλεις? Κι εγώ στην επόμενη περίοδο θα ξεκινήσω προετοιμασία για εμβρυομεταφορά.

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Melli είπε:

Α ωραία!! Με το καλό να την κάνεις και να πάνε όλα καλά. Πόσα έμβρυα θα βάλεις? Κι εγώ στην επόμενη περίοδο θα ξεκινήσω προετοιμασία για εμβρυομεταφορά.

Ευχαριστώ πολύ! Με το καλό εύχομαι και σε σένα, να πάνε όλα καλά. 
Εγώ ένα θα βάλω, ένα και καλό που λένε.. ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Με το καλό εύχομαι και σε σένα, να πάνε όλα καλά. 
Εγώ ένα θα βάλω, ένα και καλό που λένε.. ☺️

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κορίτσι μου κ εύχομαι να είναι ένα κ τυχερό!!! 🙏 Όταν νιώσεις έτοιμη θα ήθελα να μοιραστείς την εμπειρία σου να πάρω λίγο θάρρος που ξεκινάμε Φεβρουάριο - Μάρτιο με το καλό 😊

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κορίτσι μου κ εύχομαι να είναι ένα κ τυχερό!!! 🙏 Όταν νιώσεις έτοιμη θα ήθελα να μοιραστείς την εμπειρία σου να πάρω λίγο θάρρος που ξεκινάμε Φεβρουάριο - Μάρτιο με το καλό 😊

Ευχαριστώ πολύ @Sia A κορίτσι μου! Μακάρι να πάνε όλα καλά, αν και νοιώθω ότι αρρωσταίνω.. πφ!
Έχω μια ελαφριά ενόχληση στο λαιμό και αυτό που δεν μ' αρέσει καθόλου είναι ότι πρέπει να έχει ερεθιστεί ο κόλπος μου από το gel προγεστερόνης που βάζω και σήμερα είδα αίμα στο σερβιετάκι μου.. 😪
Αυτό το πλαστικό τη βλακεία που πρέπει να βάζω νομίζω μου κάνει ζημιά αντί για καλό.

Δημοσίευση

στις On 7/1/2025 at 9:04 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

που λένε.. ☺️

Ευχαριστώ κι εγώ πολύ. Με το καλό!! Ένα και καλό!! Εγώ είχα αρρωστήσει πριν λίγες μέρες και από εχθές άρχισα να είμαι καλύτερα. Τώρα είπα θα προσέχω πολύ, θα φοράω μάσκα κτλ και όχι σε πολύ κόσμο μέσα. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ @Sia A κορίτσι μου! Μακάρι να πάνε όλα καλά, αν και νοιώθω ότι αρρωσταίνω.. πφ!
Έχω μια ελαφριά ενόχληση στο λαιμό και αυτό που δεν μ' αρέσει καθόλου είναι ότι πρέπει να έχει ερεθιστεί ο κόλπος μου από το gel προγεστερόνης που βάζω και σήμερα είδα αίμα στο σερβιετάκι μου.. 😪
Αυτό το πλαστικό τη βλακεία που πρέπει να βάζω νομίζω μου κάνει ζημιά αντί για καλό.

Για τον λαιμό δεν επιτρέπεται να πάρεις καμ΄΄ια καραμέλα κάτι να μην σε ενοχλεί?

Για το αίμα μίλησες με το γιατρό σου?Μήπως δεν είναι κάτι ή σου πει κάποιο τρόπο για να μην τραυματίζεσαι

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Για τον λαιμό δεν επιτρέπεται να πάρεις καμ΄΄ια καραμέλα κάτι να μην σε ενοχλεί?

Για το αίμα μίλησες με το γιατρό σου?Μήπως δεν είναι κάτι ή σου πει κάποιο τρόπο για να μην τραυματίζεσαι

Κοίτα, θα κοιτάξω να κάνω κανένα χαμομηλάκι με μέλι και βασικά πήρα και ένα seractil.. νομίζω ότι δεν υπάρχει και τόσο θέμα.. εξάλλου και έγκυος να είσαι ξέρω ότι ντεπόν μπορείς να πάρεις. Τώρα το αιματάκι είναι σίγουρα από τραυματισμό γιατί τώρα που ξαναπήγα στο μπάνιο δεν είχα τπτ, οπότε παίζει αυτό να είναι.. είναι ξηρός ο κόλπος και τραυματίζεται κατά την εισαγωγή του πλαστικού, έχει προηγηθεί και μια ωοληψία όσο να πεις μια ευαισθησία την έχει. 🙃
Ελπίζω όλα τα συμπτώματα να είναι περαστικά και να μη με απασχολούν για τις επόμενες ημέρες. Είχα και την ατυχία να με τσιμπήσει και κάτι στο σπίτι το οποίο ακόμη δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει τρελή φαγούρα και κοκκινίλα, δύο βράδια δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά, ώσπου αναγκάστηκα και πήρα xozal. Τεσπα, ελπίζω να μην πειράζουν πουθενά.. δεν είχα και άλλη επιλογή.. η κρέμα που πήρα δεν έκανε καμιά δουλειά. 😪 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κοίτα, θα κοιτάξω να κάνω κανένα χαμομηλάκι με μέλι και βασικά πήρα και ένα seractil.. νομίζω ότι δεν υπάρχει και τόσο θέμα.. εξάλλου και έγκυος να είσαι ξέρω ότι ντεπόν μπορείς να πάρεις. Τώρα το αιματάκι είναι σίγουρα από τραυματισμό γιατί τώρα που ξαναπήγα στο μπάνιο δεν είχα τπτ, οπότε παίζει αυτό να είναι.. είναι ξηρός ο κόλπος και τραυματίζεται κατά την εισαγωγή του πλαστικού, έχει προηγηθεί και μια ωοληψία όσο να πεις μια ευαισθησία την έχει. 🙃
Ελπίζω όλα τα συμπτώματα να είναι περαστικά και να μη με απασχολούν για τις επόμενες ημέρες. Είχα και την ατυχία να με τσιμπήσει και κάτι στο σπίτι το οποίο ακόμη δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει τρελή φαγούρα και κοκκινίλα, δύο βράδια δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά, ώσπου αναγκάστηκα και πήρα xozal. Τεσπα, ελπίζω να μην πειράζουν πουθενά.. δεν είχα και άλλη επιλογή.. η κρέμα που πήρα δεν έκανε καμιά δουλειά. 😪 

Εγώ για τον λαιμό κάνω κ γαργάρες αλατονερό, ξέρω αηδία αλλά σε μένα πιάνει 😉 Μακάρι κορίτσι μου μην αρρωστήσεις κ να περάσουν όλα κοκκινίλες, λαιμός όλα 😊 Καλή επιτυχία κ περιμένουμε νέα σου 🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Εγώ για τον λαιμό κάνω κ γαργάρες αλατονερό, ξέρω αηδία αλλά σε μένα πιάνει 😉 Μακάρι κορίτσι μου μην αρρωστήσεις κ να περάσουν όλα κοκκινίλες, λαιμός όλα 😊 Καλή επιτυχία κ περιμένουμε νέα σου 🙏

Αααα δεν ήξερα ότι οι γαργάρες με αλατόνερο κάνουν δουλειά.. θα το δοκιμάσω όμως.. όταν με πιάνει ο λαιμός πάντα είναι το χειρότερο μου. Προς το παρόν εχθές και σήμερα πήρα και panadol cold & flue για να προλάβω κανένα τυχόν κρύωμα.. όσο είναι νωρίς και δεν έχω μωράκι στην κοιλίτσα μου. Είδομεν! 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...