Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 16 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου εσύ για πόσες μέρες θα κάνεις τις ενέσεις??

Μου είπε ότι θα με βλέπει μέρα παρά μέρα κι ανάλογα τις μετρήσεις θα δει πότε θα ξεκινήσουμε και τις Οrgalutran και πότε θα τις σταματήσουμε. Εσύ σε τι φάση είσαι; Συγνώμη εάν το έχει ξανά πει αλλά τώρα μαθαίνω το φόρουμ κι εσάς! Και πολύ χαίρομαι που σας μαθαίνω κορίτσια, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Μου είπε ότι θα με βλέπει μέρα παρά μέρα κι ανάλογα τις μετρήσεις θα δει πότε θα ξεκινήσουμε και τις Οrgalutran και πότε θα τις σταματήσουμε. Εσύ σε τι φάση είσαι; Συγνώμη εάν το έχει ξανά πει αλλά τώρα μαθαίνω το φόρουμ κι εσάς! Και πολύ χαίρομαι που σας μαθαίνω κορίτσια, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια

Εμείς με τη νέα χρονιά! Ιανουάριο μάλλον θα ξεκινήσουμε! Μου είπε ότι τα κέντρα την βδομάδα των Χριστουγέννων υπολειτουργουν.. καλή αρχή κορίτσι μου εύχομαι με την πρώτη να πάνε όλα καλά🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Εμείς με τη νέα χρονιά! Ιανουάριο μάλλον θα ξεκινήσουμε! Μου είπε ότι τα κέντρα την βδομάδα των Χριστουγέννων υπολειτουργουν.. καλή αρχή κορίτσι μου εύχομαι με την πρώτη να πάνε όλα καλά🥰

Καλή επιτυχία σ όλες μας. Πάντα μα πάντα να θυμάστε ότι είμαστε πιο δυνατές από όσο νομίζουμε. Θα τα λέμε.

στις On 10/11/2024 at 9:52 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Χαίρομαι που έστω κι έτσι βοηθάω έναν συνάνθρωπο μου.!
Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά! Ο Θεός ποτέ δεν μας άφησε, εκεί είναι, έξω από την κλειστή μας πόρτα και περιμένει να του ανοίξουμε! Εμείς είμαστε αυτοί που τον αφήνουμε απ' έξω. Γι' αυτό μην χάνεις την ελπίδα σου, και όταν μια πόρτα στη ζωή μας κλείνει εμείς να μην στεκόμαστε μπροστά της κλαίγοντας, να γυρίζεις πάντα και να βλέπεις το ανοιχτό παράθυρο που υπάρχει δίπλα της! Μπορεί να μην είναι πόρτα, να περνάς δηλαδή με ευκολία, είναι όμως παράθυρο, κι αυτό ανοιχτό είναι, απλά πρέπει να σηκώσεις λίγο τα πόδια σου για να το περάσεις..! ;) 
Έχε πίστη και στο τέλος όλα καλά θα πάνε, κι αν δεν πάνε... δεν είναι το τέλος..!!! 
Σου στέλνω την αγάπη μου..!!!

στις πριν 17 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Και εμένα μόλις εχθές τελείωσε η περίοδος του Νοεμβρίου και πρώτη φορά μετά απο δύο χρόνια δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η επόμενη.. 😜 
Φάρμακα ακόμη δεν έχω πάρει απο τον ΕΟΠΥΥ, όπως είπα είναι σε έλλειψη και θα τα πάρω 19/11, αλλά δεν ανησυχώ! Για αρχές Δεκεμβρίου θα είμαι πανέτοιμη.
Ότι θα κάναμε ενέσεις και θα χαιρόμασταν αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να το ζήσω αλλά να που έχει ο καιρός γυρίσματα.. χα χα χα..
Να δω εγώ με τη γυναικολόγο μου πως θα τα βρω που απογεύματα δεν δουλεύει και είναι μόνο μέχρι τις 15:00 στο ιατρείο της. Ελπίζω πρώτη μέρα κι εγώ να αδιαθετήσω πρωί για να έχω το περιθώριο να συνεννοηθώ και με τους δυο γιατρούς (τη  γυναικολόγο μου απο δω και τον εξωσωματικό μου απο τη Θεσσαλονίκη).
ΑΜΗ εσύ πόσο έχεις;

Σ ευχαριστώ για τα λογια σου! Πραγματικα μ εδωσαν δυναμη!

Σχετικα με τις ενεσεις κ την περιοδο θα σου πω οτι αν σ ερθει απόγευμα σ λενε πως μετρας για πρωτη μερα την επομενη οποτε μη σε αγχωνει για το ραντεβου με την γυναικολογο..αλλα ακομα κ δευτερη μερα πρωι μπορει να σ ζητησει να πας να δει πως ολα ειναι οκ για να ξεκινησεις με την γκοναλ το ιδιο βραδυ..το σημαντικο δηλ ειναι να πας πριν τελειωσει η δευτερη μερα π πρεπει να ξεκινησεις ενεσεις.. ❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Σ ευχαριστώ για τα λογια σου! Πραγματικα μ εδωσαν δυναμη!

Σχετικα με τις ενεσεις κ την περιοδο θα σου πω οτι αν σ ερθει απόγευμα σ λενε πως μετρας για πρωτη μερα την επομενη οποτε μη σε αγχωνει για το ραντεβου με την γυναικολογο..αλλα ακομα κ δευτερη μερα πρωι μπορει να σ ζητησει να πας να δει πως ολα ειναι οκ για να ξεκινησεις με την γκοναλ το ιδιο βραδυ..το σημαντικο δηλ ειναι να πας πριν τελειωσει η δευτερη μερα π πρεπει να ξεκινησεις ενεσεις.. ❤️

Εγώ ευχαριστώ κορίτσια για τη στήριξη σας! Σε αυτή την ομάδα βρήκα ανθρώπους που να μπορώ να μοιράζομαι τις αγωνίες και τους πόθους μου. Ότι γράφω για σας, πρώτα το γράφω για μένα, εγώ να το διαβάζω και να παίρνω δύναμη και αν μπορώ να δώσω δύναμη και ελπίδα και στους άλλους αυτό είναι ευλογία! 

Αχ! ευχαριστώ για τις πληροφορίες, κάθε αρχή και δύσκολη που λένε... όταν δεν ξέρεις τι σε περιμένει λίγο είσαι σε μία αγωνία και ένα μικρό άγχος. Ευτυχώς όπως λες έχεις το χρόνο μπροστά σου σε αυτά που πρέπει να γίνουν.. Να ρθει με το καλό η περίοδος μου στην αρχή του άλλου μήνα και αφού μπήκα στο χορό θα χορέψω και με μεγάλη μου χαρά αυτή τη φορά..!!! 😜

στις πριν 15 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Kορίτσια όσες είστε από Θεσσαλονίκη, και έχετε κάνει  ή έχετε κάποια γνώμη για το κέντρο εξωσωματικής fiv...??? (Μπορείτε να με βοηθήσετε εάν είναι οοκ ??)

Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.

Κορίτσια ερώτηση, μπορεί να φανεί κάπως χαζή εγώ όμως θα την κάνω γιατί την έχω απορία. Λοιπόν: Όταν είμαστε στη διαδικασία διέγερσης εννοείται ότι είναι μέσα στο διάστημα περιόδου μας, αλλά μέχρι να τελειώσει αυτή η διαδικασία θα έχει τελειώσει και η περίοδος πιο μπροστά εννοείται, εγώ θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με τους άντρες μας και το σπέρμα τους που αυτές τις 10-12 μέρες δεν θα έχουμε κάνει τίποτα. Όταν θα πάμε για ωοληψία δεν θα είναι αρκετές οι μέρες για το σπέρμα τους; Μήπως δεν είναι καλό εννοώ. Εδώ στο σπερμοδιάγραμμα για να είναι καλό και σωστό σου λένε 2 με 5 μέρες αποχή, τώρα στην ωοληψία δεν θα πρέπει να είναι το ίδιο; 🤔

στις πριν 53 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση, μπορεί να φανεί κάπως χαζή εγώ όμως θα την κάνω γιατί την έχω απορία. Λοιπόν: Όταν είμαστε στη διαδικασία διέγερσης εννοείται ότι είναι μέσα στο διάστημα περιόδου μας, αλλά μέχρι να τελειώσει αυτή η διαδικασία θα έχει τελειώσει και η περίοδος πιο μπροστά εννοείται, εγώ θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με τους άντρες μας και το σπέρμα τους που αυτές τις 10-12 μέρες δεν θα έχουμε κάνει τίποτα. Όταν θα πάμε για ωοληψία δεν θα είναι αρκετές οι μέρες για το σπέρμα τους; Μήπως δεν είναι καλό εννοώ. Εδώ στο σπερμοδιάγραμμα για να είναι καλό και σωστό σου λένε 2 με 5 μέρες αποχή, τώρα στην ωοληψία δεν θα πρέπει να είναι το ίδιο; 🤔

Ελα αγαπη! Γενικα η μεγαλη αποχη δεν κανει καλο! Το ιδανικο για να ειναι καλυτερο το σπερμα ειναι το μερα παρα μερα! Αρα είτε κανετε επαφες με προφυλαξεις (για τυχον μικροβια), ειτε μενετε στα προκαταρκτικα για εκσπερματιση, ειτε το αγορι μας παει για αυτοπαραδοση (λογιστικο κρυο αστειάκι- αν θυμαμαι καλα εισαι κ εσυ λογίστρια)!!! 😆😅 οπότε πατε με ο,τι προτιματε!!! 😛😜

στις πριν 5 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Ελα αγαπη! Γενικα η μεγαλη αποχη δεν κανει καλο! Το ιδανικο για να ειναι καλυτερο το σπερμα ειναι το μερα παρα μερα! Αρα είτε κανετε επαφες με προφυλαξεις (για τυχον μικροβια), ειτε μενετε στα προκαταρκτικα για εκσπερματιση, ειτε το αγορι μας παει για αυτοπαραδοση (λογιστικο κρυο αστειάκι- αν θυμαμαι καλα εισαι κ εσυ λογίστρια)!!! 😆😅 οπότε πατε με ο,τι προτιματε!!! 😛😜

Καλημέρα! καλημέρα..!!!! Χα χα χα χα.. μ' άρεσε η αυτοπαράδοση!!! To the point που λένε! Και ωωω ναι! καλά θυμάσαι λογίτρια κι εγώ! Μη χάσουμε τον κλάδο των οικονομικών.. 😜 
Ωραία! οπότε όσο λιγότερες μέρες έχει αποχή απο την όλη διαδικασία τόσο το καλύτερο... για μόνος του δεν το κόβω γιατί δεν του αρέσει και για τα σπερμοδιαγράμματα αγγαρεία λες και έκανε.. :lol: καταναγκαστικά έργα ένα πράγμα (αμελέ ταμπουρού που λένε).. :lol: 

στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εμάς χθες μας είπε ότι από τη Παρασκευή απόχη ο σύζυγος γιατί τη Δευτέρα ΄ή την Τρίτη ωολήψια. Χθες μας άφησε να έρθουμε σε επαφή για τελευταία μέρα.

Κορίτσια σε άλλα νέα εγώ πήγε για υπέρηχο χθες αλλά δεν πήγε τέλεια. Μετρήσαμε 7 ωάρια μεγάλα 14χιλιοστά και άλλα 4 που είναι 9 χιλιοστά. Θέλει μεγάλη προσοχή τώρα, ξεκίνησα ενέσεις να ελαττώσουν την υπερβολική ανάπτυξη των 7 και συνεχίζω τις ενέσεις μήπως καταφέρουμε τα άλλα 4. Περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση αλλά δεν είναι και κακή. Δευτέρα Τρίτη πάω για ωοληψία. Εσείς πόσα είχατε; Νιώθω λιγάκι απογοητευμένη;.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofi990 είπε:

Εμάς χθες μας είπε ότι από τη Παρασκευή απόχη ο σύζυγος γιατί τη Δευτέρα ΄ή την Τρίτη ωολήψια. Χθες μας άφησε να έρθουμε σε επαφή για τελευταία μέρα.

Ααα μπορείς να ρθεις κανονικά σε επαφή δηλαδή και κατα τη διάρκεια της διέγερσης; Ωραία!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ααα μπορείς να ρθεις κανονικά σε επαφή δηλαδή και κατα τη διάρκεια της διέγερσης; Ωραία!

Ναι και από ένα μέγεθος και μετά σε σταματάνε οι γιατροί.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Ναι και από ένα μέγεθος και μετά σε σταματάνε οι γιατροί.

Ωραία! για να το έχω στο νου μου αν δεν μου πει κανένας τπτ και ξεχαστεί.. 😜 

Καλησπέρα κορίτσια,

Έρχομαι κ εγώ δειλά δειλά σε αυτό το θεματάκι καθώς από τη νέα χρονιά θα μπούμε στη διαδικασία εξωσωματικής. Προς το παρόν έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή κ έχω μια ανησυχία για τα σπερμοδιαγραμματα. Ραντεβού έχουμε στις 20 Ιανουαρίου κ έχουμε 2 σπερμοδιαγραμματα αλλά είναι από το ίδιο εργαστήριο οπότε δεν μας κάνουν κ θα πρέπει να κάνουμε σίγουρα ένα ακόμη. Το 1ο είναι 22 Ιανουαρίου κ το 2ο στις 4 Νοεμβρίου. Ο προβληματισμός μου είναι ότι το 1ο είναι ακριβώς 365 μέρες την ημέρα της επιτροπής κ δεν ξέρω αν θα το δεχτούν (αν κ στο χαρτί γράφει πάνω από 365 μέρες) κ το 2ο οι 75 μέρες βγαίνουν μια μέρα πριν την επιτροπή κ δεν θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Λέτε να μην δεχτούν το 1ο??? Κ αν είναι μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία για την επιτροπή κατά μία βδομάδα μετά ή θα μου δώσουν τώρα άλλη πολύ πιο μακρινή?

Έχω μιλήσει κ με τη γιατρό θα τα δει κ θα μου πει αλλά θέλω κ από εδώ γνώμες😊

στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι ναι απλα συνηθως λενε με προφυλαξεις γτ φοβουνται για μικροβια!!!καλα νομιζω ολοι οι αντρες το εχουν αγγαρεια ρε συ!! Δηλαδη ενταξει..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Ναι ναι ζητανε στο τελος συγκεκριμενη αποχη..συνηθως 3-5 μερες..αλλα πιο πριν μας ειχαν πει οτι ειναι καλο να ανανεωνεται μερα παρα μερα το σπερμα..δηλαδη μην εχεις αποχη πχ 15 μερες κ κανεις μονο ξανα την μερα π σου λενε για την αποχη της ωοληψιας....δεν ξερω αν το περιεγραψα καλα...

στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Κορίτσια σε άλλα νέα εγώ πήγε για υπέρηχο χθες αλλά δεν πήγε τέλεια. Μετρήσαμε 7 ωάρια μεγάλα 14χιλιοστά και άλλα 4 που είναι 9 χιλιοστά. Θέλει μεγάλη προσοχή τώρα, ξεκίνησα ενέσεις να ελαττώσουν την υπερβολική ανάπτυξη των 7 και συνεχίζω τις ενέσεις μήπως καταφέρουμε τα άλλα 4. Περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση αλλά δεν είναι και κακή. Δευτέρα Τρίτη πάω για ωοληψία. Εσείς πόσα είχατε; Νιώθω λιγάκι απογοητευμένη;.

Δεν ειναι ασχημα τα νουμερα να μην απογοητευεσαι...θεωρω θα μεγαλωσουν κ τα 4 σε σημειο π θα ειναι οκ για την ωοληψια κ δε θα χασεις κ τα αλλα.. με τις ενεσεις θα το ρυθμισει αυτο ο γιατρος μη σε φοβιζει..επισης εμενα παντα μ επαιρναν παραπανω απο αυτα π εβλεπαν στους υπερηχους.. θετικη σκεψη κ ολα καλα θα πανε...ενα κ καλο θελουμε!!! ❤️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η terry1986 είπε:

Δεν ειναι ασχημα τα νουμερα να μην απογοητευεσαι...θεωρω θα μεγαλωσουν κ τα 4 σε σημειο π θα ειναι οκ για την ωοληψια κ δε θα χασεις κ τα αλλα.. με τις ενεσεις θα το ρυθμισει αυτο ο γιατρος μη σε φοβιζει..επισης εμενα παντα μ επαιρναν παραπανω απο αυτα π εβλεπαν στους υπερηχους.. θετικη σκεψη κ ολα καλα θα πανε...ενα κ καλο θελουμε!!! ❤️

Αλήθεια;;; Λες;;; Ανησυχώ και είχα τόσο τέλεια διάθεση και από εχθές νιώθω λες και έφαγα χαστούκι.

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έρχομαι κ εγώ δειλά δειλά σε αυτό το θεματάκι καθώς από τη νέα χρονιά θα μπούμε στη διαδικασία εξωσωματικής. Προς το παρόν έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή κ έχω μια ανησυχία για τα σπερμοδιαγραμματα. Ραντεβού έχουμε στις 20 Ιανουαρίου κ έχουμε 2 σπερμοδιαγραμματα αλλά είναι από το ίδιο εργαστήριο οπότε δεν μας κάνουν κ θα πρέπει να κάνουμε σίγουρα ένα ακόμη. Το 1ο είναι 22 Ιανουαρίου κ το 2ο στις 4 Νοεμβρίου. Ο προβληματισμός μου είναι ότι το 1ο είναι ακριβώς 365 μέρες την ημέρα της επιτροπής κ δεν ξέρω αν θα το δεχτούν (αν κ στο χαρτί γράφει πάνω από 365 μέρες) κ το 2ο οι 75 μέρες βγαίνουν μια μέρα πριν την επιτροπή κ δεν θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Λέτε να μην δεχτούν το 1ο??? Κ αν είναι μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία για την επιτροπή κατά μία βδομάδα μετά ή θα μου δώσουν τώρα άλλη πολύ πιο μακρινή?

Καλησπερα κοριτσι μ!! Καλως ηρθες!! Νομιζω δε θα εχεις καποιο θεμα να σ πω την αληθεια ειδικα οταν μιλαμε για το πανω απο 365 κ ακριβως 365! Ωστοσο θα μπορουσε να μιλησεις με το μικροβιολογικό που κανατε το σπερμοδιαγραμμα αν θα μπορουσε να σου αλλαξει την ημερομηνία? Εμενα με εξυπηρετησαν κ μου το εκαναν (σε συνοικιακο μικροβιολογικο)...οποτε στην ουσια καναμε 2 σε μια βδομαδα κ στο ενα που συνεννοηθηκα βαλαμε προγενεστερη ημερομηνία.. εαν δε καταφερεις κατι απο τα παραπανω ή σε αγχωνει ολο αυτο μπορεις να παρεις τηλ οντως να αλλαξεις το ραντεβου..

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Καλώς ήρθες. Καλή επιτυχία! Τα κορίτσια είναι πολύ βοηθητικά. Θεωρώ θα υπάρχει πρόβλημα. Καλό είναι να κάνετε ένα νέο σπερμοδιαγράμμα. Δεν θα σας κόψουν αλλά θα σας ζητήσουν νέες εξετάσεις και θα σας κλείσουν άλλο ραντεβού και θα περιμένεις πάλι κορίτσι μου. Σε μια κοπέλα που ήταν μαζί μου όταν πέρασα, της το άλλαξαν για καμία 10μέρες μετά.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Καλώς ήρθες. Καλή επιτυχία! Μπορείς να αλλάξεις ημερομηνία στην Επιτροπή, μην αγχώνεσαι και ιδιαίτερα τωρα που είναι νωρίς, θα έχουν ημερομηνίες. Εμένα μέσα σε ένα μήνα μου είχαν βρει ραντεβού, από την στιγμή που πηρα τηλ. ( Αθηνα)

Κι εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σπερμοδιαγραμμα καλό είναι να το επαναλάβετε. Καλή επιτυχία!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει.

Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
    • Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει. Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏
    • Καλώς ήρθες. Καλή επιτυχία! Μπορείς να αλλάξεις ημερομηνία στην Επιτροπή, μην αγχώνεσαι και ιδιαίτερα τωρα που είναι νωρίς, θα έχουν ημερομηνίες. Εμένα μέσα σε ένα μήνα μου είχαν βρει ραντεβού, από την στιγμή που πηρα τηλ. ( Αθηνα) Κι εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σπερμοδιαγραμμα καλό είναι να το επαναλάβετε. Καλή επιτυχία!
    • Θα δεις, κάποια μέρα εκεί που δε θα το περιμένεις θα γίνει ξαφνικά και θα κοιμηθεί παραπάνω και θα ξεκουραστείς κι εσύ! 🤗
    • Καλησπέρα κορίτσια και συγγνώμη που πετάγομαι έτσι στο θέμα σας! Νέα μανούλα και εγώ περιμένουμε την μπέμπα μασ τον Μάρτιο με το καλό και έχουμε αρχίσει και κοιτάμαι για καρότσι αλλά εχω μπερδευτεί. Μιας που είστε πιο μπροστά και λογικά οι περισσότερες αν όχι όλες έχετε κάνει την επιλογή σας θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά ?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...