Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Επίδοξος μπαμπάς εδώ. Την βοήθεια σας παρακαλώ. 01/7 κάναμε εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων. Σήμερα κάναμε χοριακη και βγήκε 30. Έχουμε ελπίδες; Ο γιατρός είπε να επαναλάβουμε σε δύο μερες

Δημοσίευση

Καλημέρα και εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Και σε λίγες μέρες να έχετε ευχάριστα νέα.

Δυστυχώς εγώ από εμβρυομεταφορά δεν γνωρίζω, πότε θα έπρεπε να ξεκινήσουν οι χοριακές... αλλά σίγουρα θα πρέπει να επαναληφθεί η χοριακή για να δείτε τον ρυθμό που μεταβάλλεται. Οπότε να είστε αισιόδοξος και όλα θα πάνε μια χαρά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η daddy cool123 είπε:

Καλησπέρα σας. Επίδοξος μπαμπάς εδώ. Την βοήθεια σας παρακαλώ. 01/7 κάναμε εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων. Σήμερα κάναμε χοριακη και βγήκε 30. Έχουμε ελπίδες; Ο γιατρός είπε να επαναλάβουμε σε δύο μερες

Καλημέρα!εγώ την 9μερα μετά την ετ είχα χοριακη 12,9 την 11 μέρα 68,6 την 14 μέρα 289,4 και Δόξα τω Θεώ τώρα είμαι στην 9 βδομάδα !να κάνετε πάλι χοριακη για να δείτε ποσο αυξάνεται!εύχομαι να πάνε όλα καλά!πες μας πάλι τα νέα σας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, καταλαβαίνω την αγωνία σας..

Η αλήθεια είναι πως την χοριακη την 9η-10η μέρα μετά από ΕΤ με βλαστοκυστες την θέλουν πάνω από 50-60 για να υπαρχει καλή πρόγνωση.. Φυσικά τίποτα δεν αποκλείεται και υπάρχουν και  περιστατικά με χαμηλές χοριακές που προχώρησαν.. 

ευχομαι καλή επιτυχία!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Συμφωνώ ότι μια χαμηλή χοριακή έχει πιο αβέβαιη πρόγνωση. Ωστόσο, όλα πιθανά είναι. Και χαμηλές χοριακές δίνουν καλές εγκυμοσύνες. Δεν ξέρεις από ποιο νούμερο θα ξεκινήσεις. Οι διπλασιασμοί είναι το σημαντικό. Καμιά φορά έχουμε και τη διαίσθηση. Στην πρώτη μου ε/τ ξεκίνησα με 140+ και πήγε σφαίρα . Το ΄ένιωθα ότι ήρθε για να μείνει κι έτσι έγινε. Στη δεύτερη ξεκίνησα με 45. Δεν είχα καλό προαίσθημα και πράγματι, τελικά έπεσε στο 10. 

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, δεν είναι στο χέρι κανενός. Το ότι ανέβηκε είναι θετική ένδειξη αν μη τι άλλο. Υπομονή μέχρι αύριο. Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Καλησπέρα.

Συμφωνώ ότι μια χαμηλή χοριακή έχει πιο αβέβαιη πρόγνωση. Ωστόσο, όλα πιθανά είναι. Και χαμηλές χοριακές δίνουν καλές εγκυμοσύνες. Δεν ξέρεις από ποιο νούμερο θα ξεκινήσεις. Οι διπλασιασμοί είναι το σημαντικό. Καμιά φορά έχουμε και τη διαίσθηση. Στην πρώτη μου ε/τ ξεκίνησα με 140+ και πήγε σφαίρα . Το ΄ένιωθα ότι ήρθε για να μείνει κι έτσι έγινε. Στη δεύτερη ξεκίνησα με 45. Δεν είχα καλό προαίσθημα και πράγματι, τελικά έπεσε στο 10. 

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, δεν είναι στο χέρι κανενός. Το ότι ανέβηκε είναι θετική ένδειξη αν μη τι άλλο. Υπομονή μέχρι αύριο. Καλή επιτυχία!

Είναι μεγάλο το άγχος είναι η αλήθεια αλλά μεγάλη και η ανυπομονησία....ας ελπίσουμε ότι αύριο θα δούμε έναν καλό διπλασιασμό 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Lisaki 80 είπε:

Καλησπέρα σας, καταλαβαίνω την αγωνία σας..

Η αλήθεια είναι πως την χοριακη την 9η-10η μέρα μετά από ΕΤ με βλαστοκυστες την θέλουν πάνω από 50-60 για να υπαρχει καλή πρόγνωση.. Φυσικά τίποτα δεν αποκλείεται και υπάρχουν και  περιστατικά με χαμηλές χοριακές που προχώρησαν.. 

ευχομαι καλή επιτυχία!! 

Λίγο ανησυχητικό το 30 δλδ Ε;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Lenia1983 είπε:

Καλημέρα!εγώ την 9μερα μετά την ετ είχα χοριακη 12,9 την 11 μέρα 68,6 την 14 μέρα 289,4 και Δόξα τω Θεώ τώρα είμαι στην 9 βδομάδα !να κάνετε πάλι χοριακη για να δείτε ποσο αυξάνεται!εύχομαι να πάνε όλα καλά!πες μας πάλι τα νέα σας!

Μου δίνεις κουράγιο, με το καλό να έρθει το παιδάκι σας. Μετά την 14η μέρα κάνατε πάλι χοριακη ή υπέρηχο;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η daddy cool123 είπε:

Λίγο ανησυχητικό το 30 δλδ Ε;

Θα ήταν καλύτερα να ήταν  περισσότερο, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει από δω και πέρα πως θα πάει. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Lisaki 80 είπε:

Θα ήταν καλύτερα να ήταν  περισσότερο, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει από δω και πέρα πως θα πάει. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημοσίευση
στις On 11/7/2023 at 11:44 ΠΜ, ο/η Lenia1983 είπε:

Σήμερα τριπλασιάστηκε, από 30 έδειξε 120. Θα επαναλάβουμε άλλη μια την παρασκευή και μετά μας είπαν υπέρηχο. Είναι ικανοποιητικά είπε ο γιατρός 

Δημοσίευση

Πολύ καλό αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι όλα να συνεχίσουν καλά και με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!!!!

Δημοσίευση

Πολύ καλό αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι όλα να συνεχίσουν καλά και με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Βασικά από την χαρά μου δεν ξέρω τι γράφω χαχαχαχαχαχα. Τετραπλασιάστηκε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η daddy cool123 είπε:

Σήμερα τριπλασιάστηκε, από 30 έδειξε 120. Θα επαναλάβουμε άλλη μια την παρασκευή και μετά μας είπαν υπέρηχο. Είναι ικανοποιητικά είπε ο γιατρός 

Παρα πολύ θετικό!! Συγχαρητήρια!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η daddy cool123 είπε:

Πολύ καλή τιμή και εύχομαι και την Παρασκευή να έχετε ευχάριστα αποτελέσματα να μας πείτε!! Όλα καλά να πάνε!! 

Δημοσίευση
στις On 11/7/2023 at 5:41 ΜΜ, ο/η daddy cool123 είπε:

Μου δίνεις κουράγιο, με το καλό να έρθει το παιδάκι σας. Μετά την 14η μέρα κάνατε πάλι χοριακη ή υπέρηχο;

Έκανα ξανά χοριακη και είχε φτάσει 3780 και πήγα για υπέρηχο 28 μέρες μετά την ετ και είδαμε σάκο και άκουσαμε ❤️! Μπράβο σας είδατε που πήγαν όλα καλά;;;να πιστεύετε στο μωρό σας και όλα θα πάνε καλά!Με το καλό να ακούσετε καρδούλα και να σας πάνε όλα τέλεια!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Lenia1983 είπε:

Έκανα ξανά χοριακη και είχε φτάσει 3780 και πήγα για υπέρηχο 28 μέρες μετά την ετ και είδαμε σάκο και άκουσαμε ❤️! Μπράβο σας είδατε που πήγαν όλα καλά;;;να πιστεύετε στο μωρό σας και όλα θα πάνε καλά!Με το καλό να ακούσετε καρδούλα και να σας πάνε όλα τέλεια!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα, μέσα από την καρδιά μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lenia1983 είπε:

Κάνατε και σήμερα χοριακη;πως πήγε;

Ναι κάναμε, από 120 τριπλασιάστηκε σε 360. Δεν κάνουμε άλλη είπε ο γιατρός, αυξάνεται ικανοποιητικά. Το άλλο Σάββατο 22/7 πάμε για τον πρώτο υπέρηχο!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις On 14/7/2023 at 5:48 ΜΜ, ο/η daddy cool123 είπε:

Ναι κάναμε, από 120 τριπλασιάστηκε σε 360. Δεν κάνουμε άλλη είπε ο γιατρός, αυξάνεται ικανοποιητικά. Το άλλο Σάββατο 22/7 πάμε για τον πρώτο υπέρηχο!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Μια χαρά!να πάτε και να ναι όλα πολύ καλά!

Δημοσίευση
στις On 14/7/2023 at 5:48 ΜΜ, ο/η daddy cool123 είπε:

Με το καλόοοοοοο🙏🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...