Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος με μπανάκια, κοκτέιλ, βουτιές στα βαθιά,ηλιοθεραπεία ,μπρατσακια , κουβαδάκια και στις κοιλίτσες μας καταφθάνουν γλυκά μωράκια 🩷

Recommended Posts

στις πριν 50 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Καλέ θέμα πιθανοτήτων είναι να μείνεις έγκυος!! Θέμα τύχης!! Αν είναι και οι σάλπιγγες σου οκ! Δλδ μπορεί να τύχει τον επόμενο μήνα μπορεί και σε 5! Τι να πω! Έχετε πολύ καλά γονίδια!! 🤗🤗Εγώ τον έχω βάλει σε διατροφή αλλά τον κυνηγάω, όλο παρεκκλίνει!! Σεπτέμβρη τώρα θα κάνουμε σπερμοδιάγραμμα να δούμε πώς ειμαστε!!

Δώστου πιτογυρα και γλυκά να φτιάξει ο άνθρωπος χαχαχχαχα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Girly τώρα μου ήρθε μια φλασια.  

Τον Αύγουστο του 2022 δεν ήμουν  σίγουρη αν ήρθε περίοδος 08.08 , 09.08 ή 10.08 γτ είχα ακριβώς σαν εσένα. Κάτι καφετιά και πότε δεν είδα αίμα. Να μη στα πολυλογώ ξεχυθηκα και εγώ . Αν είναι ορμονικο  ξεχάσου κατευθείαν κάνεις καλύτερα ωάρια γτ αλλάζει το σύστημα.  

στις πριν 12 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

@Girly τώρα μου ήρθε μια φλασια.  

Τον Αύγουστο του 2022 δεν ήμουν  σίγουρη αν ήρθε περίοδος 08.08 , 09.08 ή 10.08 γτ είχα ακριβώς σαν εσένα. Κάτι καφετιά και πότε δεν είδα αίμα. Να μη στα πολυλογώ ξεχυθηκα και εγώ . Αν είναι ορμονικο  ξεχάσου κατευθείαν κάνεις καλύτερα ωάρια γτ αλλάζει το σύστημα.  

Χμ...δεν έχω ιδέα αν είναι ορμονικο αν είναι κανένας πολύποδας  η κάτι άλλο. 

Από προχθές έχω πιο πολύ καφέ και καμιά φορά έχω και σκούρο αίμα όχι κατακόκκινο δλδ. ..δεν ξέρω καν αν είναι περίοδος αυτό . Με σερβιετακι είμαι γιατί είναι πολύ για να μην φοράω αλλά λίγο για να γεμίσω σερβιετα ας πούμε..

στις πριν 24 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Girly πως πας;;;;έχεις αίμα; ή όχι;

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Ναιιι επιτέλους έχω αίμα!! Σήμερα έχω κανονικά μεγάλη ροή δεύτερης μέρας περιόδου. Χαίρομαι γιατί αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση λογικά να αρχίσουμε να ψάχνουμε τι συνέβη!

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Ναιιι επιτέλους έχω αίμα!! Σήμερα έχω κανονικά μεγάλη ροή δεύτερης μέρας περιόδου. Χαίρομαι γιατί αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση λογικά να αρχίσουμε να ψάχνουμε τι συνέβη!

Ωραία κορίτσι μου!! Μια χαρά, αναμένουμε τα νέα!!

Γεια σας κορίτσια!! Πώς πάτε από ζέστη; Εγώ κανονικά αδιαθετώ Τετάρτη προς Πέμπτη, από την μία προσπαθώ να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το αρνητικό σενάριο, και λέω δεν πειράζει, αν δεν μείνω εγκυος ούτε αυτόν τον μήνα θα είμαι πιο ελεύθερη στις διακοπές μου, από την άλλη σκέφτομαι ότι έκανα φουλ προσπάθεια στις γόνιμες και τι στο καλό... Τελοσπαντων, καλά να είμαστε και υποθέτω ο,τι γίνεται γίνεται για καλό...

στις πριν 4 ώρες, ο/η Girly είπε:

Αχ κι εγώ νόμιζα ότι είναι εγκυμοσύνη τα καφέ που είχες...δεν πειράζει πάμε για τον άλλον μήνα..🥰

στις πριν 9 ώρες, ο/η Lou418 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Πώς πάτε από ζέστη; Εγώ κανονικά αδιαθετώ Τετάρτη προς Πέμπτη, από την μία προσπαθώ να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το αρνητικό σενάριο, και λέω δεν πειράζει, αν δεν μείνω εγκυος ούτε αυτόν τον μήνα θα είμαι πιο ελεύθερη στις διακοπές μου, από την άλλη σκέφτομαι ότι έκανα φουλ προσπάθεια στις γόνιμες και τι στο καλό... Τελοσπαντων, καλά να είμαστε και υποθέτω ο,τι γίνεται γίνεται για καλό...

Και σε συνέχεια της γκρίνιας μου, νομίζω αδιαθετώ όπου να ναι... Καμια άλλη να (μην) περιμένει αυτή την εβδομάδα να γκρινιάξουμε μαζί, ή ακόμα καλύτερα να χαρώ με την χαρά της;

στις πριν 17 ώρες, ο/η Lou418 είπε:

Κορίτσι μου είναι και θέμα τύχης!! Οπότε αν δεν προκύψει τώρα δε σημαίνει ότι δεν προσπαθήσατε σωστά!! Μακάρι να έρθει σύντομα ο πελαργός 😁😁😁

Κοριτσια μου τι κάνετε;  Έχω χαθεί αλλά σας διαβαζω ! Εγώ έκατσα 3 εβδομάδες στα πεθερικά μου και έκανα μπόλικα μπανακια και σήμερα θα πάω στον τόπο μου να δω τους δικούς μου και την ανήψια μπυ και να κάνω και εκεί κανένα μπανακι! Περιμενω πως και πως να περάσει ο καιρός και να έρθει ο σύντροφος να τον δω λιγακι (16 Αυγούστου θα έρθει για δυο μέρες) και έπειτα αρχές Σεπτέμβρη 🙄 για πείτε τα νέα σας θα πατε διακοπουλες; ΕΕ και μην ξεχνιόμαστε μέχρι να βγει ο Ιούλιος να δούμε κανένα θετικο τεστακι σας🙏 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε;  Έχω χαθεί αλλά σας διαβαζω ! Εγώ έκατσα 3 εβδομάδες στα πεθερικά μου και έκανα μπόλικα μπανακια και σήμερα θα πάω στον τόπο μου να δω τους δικούς μου και την ανήψια μπυ και να κάνω και εκεί κανένα μπανακι! Περιμενω πως και πως να περάσει ο καιρός και να έρθει ο σύντροφος να τον δω λιγακι (16 Αυγούστου θα έρθει για δυο μέρες) και έπειτα αρχές Σεπτέμβρη 🙄 για πείτε τα νέα σας θα πατε διακοπουλες; ΕΕ και μην ξεχνιόμαστε μέχρι να βγει ο Ιούλιος να δούμε κανένα θετικο τεστακι σας🙏 

Γεια σου κορίτσι μου!! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα!! Εμείς τον δεκαπενταύγουστο θα φύγουμε αλλά δεν έχουμε κλείσει τίποτα ακόμη!!! 😁😁 Δεν οργανωθηκαμε καθόλου φέτος!! Θα κάτσω σήμερα μήπως βρω τίποτα να κλείσω! Όλα τα μέρη είναι πιθανά αλλά οδικώς φέτος! Δεν ξαναπληρώνω ακτοπλοϊκά, έχουν πάει στο Θεό!!

Τι κάνετε κορίτσια ; Αχ πολύ ζεστη δεν είναι να βγαίνεις έξω από το σπίτι.. 

Κατα τα αλλά καλά εδώ θάλασσα τα απογεύματα όποτε μπορούμε πάμε η μικρούλα έχει τρελαθεί με το νερό της αρέσει παρά πολύ 😂

τέλος του μήνα έχω και την βάφτιση της κάνω τα τελευταία ψώνια 

και στα δικας μας σήμερα αύριο περιμένω να αδιαθετήσω για να δούμε ο κύκλος μου πάντως δεν λέει να μικρύνει με τίποτα 😅 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κατα τα αλλά καλά εδώ θάλασσα τα απογεύματα όποτε μπορούμε πάμε η μικρούλα έχει τρελαθεί με το νερό της αρέσει παρά πολύ 😂

και στα δικας μας σήμερα αύριο περιμένω να αδιαθετήσω για να δούμε ο κύκλος μου πάντως δεν λέει να μικρύνει με τίποτα 😅 

Αυτη τη στιγμή κάθομαι με κλιματισμό, ανεμιστήρα και κουβερτουλα 😅😅😅 και το απολαμβάνω!! Φιλάκια πολλά στη ζουζούνα σου! Απολαύστε τα μπανάκια σας!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η singing in the rain είπε:

Γεια σου κορίτσι μου!! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα!! Εμείς τον δεκαπενταύγουστο θα φύγουμε αλλά δεν έχουμε κλείσει τίποτα ακόμη!!! 😁😁 Δεν οργανωθηκαμε καθόλου φέτος!! Θα κάτσω σήμερα μήπως βρω τίποτα να κλείσω! Όλα τα μέρη είναι πιθανά αλλά οδικώς φέτος! Δεν ξαναπληρώνω ακτοπλοϊκά, έχουν πάει στο Θεό!!

Ναι πέρασα πολύ ωραία❤️ έχω πολύ καλές σχέσεις με τα πεθερικά μου και όταν πάω νοιωθω πολύ άνετα❤️ αντεεε πλησιάζουν οι μέρες για διακοπουλες❤️ εννοειται οδικώς αλλιώς δεν συμφέρει! Να ψάξεις γυ γενικα γινετε χαμός με τα καταλύματα!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Παρααα πολυυυ ζεστη παντουυυ! Ωραία τα απογευματινά μπανακια ❤️ αχ και η ανήψια μου το ίδιο τρελενετε με το νερό! Με το καλό η βάφτιση κοριτσάκι μου 🌺 εύχομαι να μην αδιαθετήσεις🙏

στις πριν 16 ώρες, ο/η singing in the rain είπε:

Κορίτσι μου είναι και θέμα τύχης!! Οπότε αν δεν προκύψει τώρα δε σημαίνει ότι δεν προσπαθήσατε σωστά!! Μακάρι να έρθει σύντομα ο πελαργός 😁😁😁

Ευχαριστώ!!! Μακάρι να έρθει σύντομα σε όλες μας!!

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πως είστε? Χάθηκα τον τελευταίο καιρό λόγο καλοκαιριού και κακής διάθεσης λόγο των αποτελεσμάτων του σπέρματος,παρόλα αυτά διαβάζω τα νέα σας κάθε μέρα και περιμένω να δω θετικά τέστ!! ♥️♥️ 

Κορίτσια μου θα ήθελα τις γνώμες σας για ένα θεματακι που αντιμετωπίζω.. την 17μερα του κύκλου μου πήγα στην γυναικολόγο για να μου γράψει αντιβίωση για το μικρόβιο που έχουμε εγώ και ο άντρας μου!! Και μου είπε ότι σε 2-3 μέρες θα κάνω ωορρηξίας! Με βάση αυτό που μου είπε και εγώ περίμενα την περίοδο μου την Πέμπτη που μας πέρασε! Δεν ήρθε και πήρα να κάνω ενα τέστ εγκυμοσύνης πρώιμης ανίχνευσης (self clear) νομίζω λέγεται! Ήταν αρνητικό φυσικά! Παρόλα αυτά η περίοδος ακόμα δεν ήρθε! 5 μέρες καθυστέρηση και ανησυχώ! Δεν έχω κανέναν απολύτως συμπτώμα εγκυμοσύνης γι'αυτό και δεν έκανα ξανά τέστ! Μόνο πόνους περιόδου 1 εβδομάδα τώρα και πόνο στην μέση και πλάτη! Άρα τι συμβαίνει? Φυσικά το μυαλό μου πήγε σε κύστη και ρωτώ εγώ αν υπάρχουν συμπτώματα που να με βοηθήσουν να καταλάβω αν έχω κύστη και πως να το αντιμετωπίσω μιας και η γιατρός μου είναι σε διακοπές μέχρι τέλη Ιουλίου. Σόρρυ για το σεντόνι 

Καλημέρες!! Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;;; Διαβάζω το φόρουμ έτσι για να περνάει η ώρα, να ενημερώνομαι κιόλας, μιας και ο προϊστάμενος έχει αργήσει σήμερα και δεν κάνω τίποτα!

Από το διάβασμά μου λοιπόν, μου προέκυψε μια απορία.  Βλέπω σε πολλά θέματα που κοπέλες μιλάνε για ανεξήγητη γονιμότητα, και λένε ότι κάνουν και ξανακάνουν τις ίδιες ορμονικές εξετάσεις, παίρνουν βιταμίνες, αλλάζουν διατροφή κ συνήθειες, τα ίδια και ο σύζυγος, αλλά πουθενά δε βλέπω να αναφέρεται λαπαροσκόπηση. Δεν κάνει ποτέ καμία; Εννοώ σε περιπτώσεις "ανεξήγητης" γονιμότητας. Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί πρώτον, όταν έκανα την λαπαροσκόπηση για να βγάλω το ινομύωμα ο γιατρός μου είπε ότι είχα πολλές εστίες ενδομητρίωσης και ότι κάπου 70% των γυναικών με ανεξήγητη γονιμότητα έχουν ενδομητρίωση, λέει αν είχα προσπαθήσει να μείνω έγκυος πιθανότατα δε θα τα κατάφερνα, και δεύτερον, όσο ήμουν εκεί, και πριν την επέμβαση και μετά, όσες κοπέλες συνάντησα στην ανάνηψη, έκαναν διερευνητική λαπαροσκόπηση, εγώ ήμουν η μόνη που έκανα επέμβαση για συγκεκριμένο λόγο.. 

Δε θα έπρεπε οι γιατροί να το προτείνουν, τουλάχιστον σε περιπτώσεις που έχουμε νέα ζευγάρια, υγιή, με καλές εξετάσεις, καμία προφανή αιτία υπογονιμότητας, πολύ καιρό προσπαθειών χωρίς αποτέλεσμα και αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής κλπ; 

Δεν ξέρω, εγώ είμαι άσχετη και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μ αυτά, τώρα ετοιμάζομαι να μπω στο γκρουπ, απλά από την εμπειρία μου στην κλινική εξέλαβα ότι είναι πολύ συχνό να κάνουν οι γυναίκες διερευνητική λαπαροσκόπηση!

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πως είστε? Χάθηκα τον τελευταίο καιρό λόγο καλοκαιριού και κακής διάθεσης λόγο των αποτελεσμάτων του σπέρματος,παρόλα αυτά διαβάζω τα νέα σας κάθε μέρα και περιμένω να δω θετικά τέστ!! ♥️♥️ 

Κορίτσια μου θα ήθελα τις γνώμες σας για ένα θεματακι που αντιμετωπίζω.. την 17μερα του κύκλου μου πήγα στην γυναικολόγο για να μου γράψει αντιβίωση για το μικρόβιο που έχουμε εγώ και ο άντρας μου!! Και μου είπε ότι σε 2-3 μέρες θα κάνω ωορρηξίας! Με βάση αυτό που μου είπε και εγώ περίμενα την περίοδο μου την Πέμπτη που μας πέρασε! Δεν ήρθε και πήρα να κάνω ενα τέστ εγκυμοσύνης πρώιμης ανίχνευσης (self clear) νομίζω λέγεται! Ήταν αρνητικό φυσικά! Παρόλα αυτά η περίοδος ακόμα δεν ήρθε! 5 μέρες καθυστέρηση και ανησυχώ! Δεν έχω κανέναν απολύτως συμπτώμα εγκυμοσύνης γι'αυτό και δεν έκανα ξανά τέστ! Μόνο πόνους περιόδου 1 εβδομάδα τώρα και πόνο στην μέση και πλάτη! Άρα τι συμβαίνει? Φυσικά το μυαλό μου πήγε σε κύστη και ρωτώ εγώ αν υπάρχουν συμπτώματα που να με βοηθήσουν να καταλάβω αν έχω κύστη και πως να το αντιμετωπίσω μιας και η γιατρός μου είναι σε διακοπές μέχρι τέλη Ιουλίου. Σόρρυ για το σεντόνι 

Πρώτα από όλα να ξανακάνεις τεστ εγκυμοσύνης!!!!πριν την καθυστέρηση εμένα μου έβγαιναν αρνητικά τα τεστ στα παιδιά μου...μετά την καθυστέρηση έδειξαν θετικά ..οπότε ας αποκλείσεις αυτό το σενάριο και μετά σκέφτεσαι για κύστη κλπ 

Κορίτσια μου καλά, μου ήρθε η καταραμένη, η ακατανόμαστη, αδιαθέτησα! Μπορεί να είμαι καινούρια στην παρέα, αλλά πρώτα εδώ μπήκα να το μοιραστώ... Σε λίγες μέρες φεύγω για διακοπές πολυήμερες, ας ελπίσουμε κάτι η θάλασσα, κάτι το χαλαρό το κλίμα, τον Αύγουστο να έρθει το θαύμα! Ευχομαι τα καλύτερα σε όσες (δεν) περιμένουν ακόμα να αδιαθετήσουν!

στις πριν 7 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις πάλι ένα τεστ η μία χοριακή για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Ξέρω βέβαια ότι είναι ψυχοφθόρο. Αλλά αφού λείπει η γιατρός σου τι να κάνεις; Το λέω μόνο και μόνο μην τυχόν είσαι έγκυος για να προσέχεις!

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Πως είστε?? Πολύ ζέστη... Είχαμε κ τις φωτιές στις γύρω περιοχές κ ήμασταν σε αναμμένα κάρβουνα όλοι... Μεγάλη καταστροφή κάθε χρόνο τα ίδια κ τα ίδια... Έχω στεναχωρηθεί πολύ...από περίοδο έχω 3 μέρες καθυστέρηση λέει το ημερολόγιο 😜...  Καλά λογικά άργησε η ωορρηξία δεν ξέρω αφού δεν έκανα τεστ καθόλου κ δεν είχα επαφές... Έχει ζέστη πονάω φριχτά κ δεν λέει να έρθει να ηρεμήσω λίγο... Έχω άδεια τώρα για 15 μέρες οπότε με το που τελειώσει η περίοδος λέω να πάω Κύθνο σε συγγενείς που μένουν εκεί... Να ξεφύγω λίγο... Ο άντρας μου έχει φύγει για καλοκαίρι για δουλειά ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να έχουμε επαφές που είναι δύσκολο να έχει κενό κ να πετύχουμε κ τις μέρες... Εσείς πως είστε??? @Mpourmpouloκαλά έκανες κ πηγές να ηρεμήσεις κ τώρα που θα πας κ στους δικούς σου να περάσεις κ εκεί τέλεια

@kokkinoskoufitsa κ εγώ αυτήν την απορία έχω γιατί δεν κάνουν αυτές τις εξετάσεις να το αποκλείσουν. Στον υπέρηχο είχε δει κάτι σαν ενδομητριωση κοντά στην μια σάλπιγγα πριν μείνω έγκυος αλλά μετά δεν μου ξαναανεφερε κάτι. Κ τώρα πονάω πολύ κ την τελευταία φορά πονούσα στην επαφή κ λένε ότι υπάρχει περίπτωση από ενδομητριωση.. αλλά ο γιατρός τα βλέπει όλα καλά αλλά εγώ ταλαιπωρούμαι πολύ κ από μουδιάσματα κ από πόνο... Θα δείξει με τον καιρό αν πάλι περάσουν οι μήνες κ δεν μείνω έγκυος θα πρέπει να το ψάξουμε περισσότερο...

@annitakianna Κοριτσι μου ελπίζω να μην είναι κάτι αλλά όπως λένε τα κορίτσια καλό θα ήταν να έκανες μια χοριακη να αποκλείσεις το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης κ να μπορέσει κ ο γιατρός να το ψάξει... Αν κ εύχομαι να είναι θετικό κ να είναι μωράκι 🥰... Αν είναι κύστη ελαφριά έχω ακούσει ότι δίνουν αντισυλληπτικά αν δεν κάνω λάθος βέβαια... Κ εάν υπάρξει εγκυμοσύνη μικραίνουν οι κύστες κ φεύγουν... Βέβαια ότι κ να σου πω εγώ ο γιατρός θα σου πει τι είναι κ πως αντιμετωπίζεται κ εάν έχεις...Εγώ απλώς ψαχνομουν σε φόρουμ κ για μένα...

@Elk της αρέσει το νεράκι της μικρούλας τι ωραία!!!! Να την χαίρεσαι κ με το καλό να γίνει κ η βάφτιση 🥰

@Girlyπάμε δυναμικά πάλι για καινούριο κύκλο!!! Καλοκαιράκι βουτιτσες κ ηρεμία χρειαζόμαστε όλες! Κ μπορεί να σου έρθει το θετικό τεστακι καλοκαιρινό καλοκαιρινό🙏❤️

Κορίτσια μου εύχομαι σε όλες σας να έρθει το σπορακι σύντομα κ να έχουμε καλά νέα στην παρέα μας μέχρι το επόμενο θεματακι!!!!!🙏🥰❤️

@cat12 η ενδομητρίωση ανάλογα πού βρίσκεται, κάνει διάφορα συμπτώματα.  Εγώ δεν είχα προσπαθήσει να μείνω έγκυος και βρέθηκε τυχαία, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είχα δυσκολία σύλληψης.
Εγώ είχα στο έντερο, στη λεκάνη και πίσω από τη μήτρα. Είχα για κανα χρόνο ΦΡΙΚΤΟ πόνο στη λεκάνη, ενίοτε στη μέση και στην πλάτη, και σοβαρό πρόβλημα με το έντερο, εξωφρενικές διάρροιες, δυσαπορρόφηση θρεπτικών συστατικών κλπ. Πολύ επώδυνες περιόδους, τεράστιες ποσότητες αίματος, πόνο στην επαφή και ποτέ κανένας γιατρός δε σκέφτηκε ενδομητρίωση...

Απλά το κακό είναι ότι δεν θεραπεύεται. Δηλ κάνεις τη λαπαροσκόπηση, σε καθαρίζουν, και πρέπει να μείνεις έγκυος όσο γρηγορότερα γίνεται, πριν προλάβεις να ξαναγεμίσεις. Η εγκυμοσύνη πάντως είναι η καλύτερη "θεραπεία"! Αλλά αν κάποια δεν ενδιαφέρεται για εγκυμοσύνη, δεν έχει νόημα η επέμβαση, γιατί θα θέλει κάθε 2-3 χρόνια, δεν το κάνει καμία αυτό...

Επίσης, μου είπαν ότι δεν διαγιγνώσκεται με υπέρηχο, μόνο αν έχει τη μορφή ενδομητριωσικής κύστης στην ωοθήκη. Αλλά ο υπέρηχος δε μπορεί να δείξει τις εστίες ενεργής ενδομητρίωσης. Και μετά είναι και η μαγνητική που δίνει παραπάνω πληροφορίες. 

Αλλά γενικά ρε παιδί μου, μια λαπαροσκόπηση δεν είναι τόσο φοβερή διαδικασία, την κάνεις και σε λίγες ώρες πας σπίτι, δε θα ήταν λογικό να γίνεται πιο συχνά; Δε λέω  όλες να μπαίναμε με τη σειρά στο χειρουργείο, αλλά γυναίκες με ύποπτα συμπτώματα και δυσκολία εγκυμοσύνης για χρόνια, δε θα έπρεπε να τους λένε να το κάνουν;;; εγώ έχω πάει σε 5 γυναικολόγους, έχω πει σε όλους τα συμπτώματά μου και κανείς ποτέ δεν είπε κάτι. Και μαγνητική κάτω κοιλίας που είχα κάνει, ο ακτινοδιαγνώστης και οι 2 γυναικολόγοι που την είδαν δεν εντόπισαν τίποτα, άρα μόνο η λαπαροσκόπηση με έσωσε. 

Τι να πω, εγώ προσωπικά πάντως ειλικρινά σας το λέω, 2 μέρες μετά την επέμβαση που βγήκα μια βόλτα να περπατήσω, τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι δε νιώθω τίποτα στη λεκάνη μου σταμάτησα στη μέση του δρόμου και έβαλα τα κλάματα. Είχα συνηθίσει στον πόνο και δε θυμόμουν πως είναι το ανώδυνο περπάτημα... Και από τότε έχω θυμώσει άπειρα με όσους γυναικολόγους με έχουν δει. Στην "καλύτερη" περίπτωση, που μία καταδέχτηκε να σκεφτεί ότι ίσως υπάρχει λόγος που παραπονιέμαι για όλα αυτά τα συμπτώματα, θεώρησε ότι έχω υδροσάλπιγγα και με έστειλε για τη μαγνητική κάτω κοιλίας που λέω παραπάνω, την οποία όταν την είδε τη βρήκε καθαρή και συμπέρανε ότι "το προλάβαμε με την αντιβίωση και η σάλπιγγα επιδιορθώθηκε μόνη της" (αυτό ιατρικά είναι αδύνατον) !!!!

Ξέρω, σας έπρηξα. Αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα! 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

@cat12 η ενδομητρίωση ανάλογα πού βρίσκεται, κάνει διάφορα συμπτώματα.  Εγώ δεν είχα προσπαθήσει να μείνω έγκυος και βρέθηκε τυχαία, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είχα δυσκολία σύλληψης.
Εγώ είχα στο έντερο, στη λεκάνη και πίσω από τη μήτρα. Είχα για κανα χρόνο ΦΡΙΚΤΟ πόνο στη λεκάνη, ενίοτε στη μέση και στην πλάτη, και σοβαρό πρόβλημα με το έντερο, εξωφρενικές διάρροιες, δυσαπορρόφηση θρεπτικών συστατικών κλπ. Πολύ επώδυνες περιόδους, τεράστιες ποσότητες αίματος, πόνο στην επαφή και ποτέ κανένας γιατρός δε σκέφτηκε ενδομητρίωση...

Απλά το κακό είναι ότι δεν θεραπεύεται. Δηλ κάνεις τη λαπαροσκόπηση, σε καθαρίζουν, και πρέπει να μείνεις έγκυος όσο γρηγορότερα γίνεται, πριν προλάβεις να ξαναγεμίσεις. Η εγκυμοσύνη πάντως είναι η καλύτερη "θεραπεία"! Αλλά αν κάποια δεν ενδιαφέρεται για εγκυμοσύνη, δεν έχει νόημα η επέμβαση, γιατί θα θέλει κάθε 2-3 χρόνια, δεν το κάνει καμία αυτό...

Επίσης, μου είπαν ότι δεν διαγιγνώσκεται με υπέρηχο, μόνο αν έχει τη μορφή ενδομητριωσικής κύστης στην ωοθήκη. Αλλά ο υπέρηχος δε μπορεί να δείξει τις εστίες ενεργής ενδομητρίωσης. Και μετά είναι και η μαγνητική που δίνει παραπάνω πληροφορίες. 

Αλλά γενικά ρε παιδί μου, μια λαπαροσκόπηση δεν είναι τόσο φοβερή διαδικασία, την κάνεις και σε λίγες ώρες πας σπίτι, δε θα ήταν λογικό να γίνεται πιο συχνά; Δε λέω  όλες να μπαίναμε με τη σειρά στο χειρουργείο, αλλά γυναίκες με ύποπτα συμπτώματα και δυσκολία εγκυμοσύνης για χρόνια, δε θα έπρεπε να τους λένε να το κάνουν;;; εγώ έχω πάει σε 5 γυναικολόγους, έχω πει σε όλους τα συμπτώματά μου και κανείς ποτέ δεν είπε κάτι. Και μαγνητική κάτω κοιλίας που είχα κάνει, ο ακτινοδιαγνώστης και οι 2 γυναικολόγοι που την είδαν δεν εντόπισαν τίποτα, άρα μόνο η λαπαροσκόπηση με έσωσε. 

Τι να πω, εγώ προσωπικά πάντως ειλικρινά σας το λέω, 2 μέρες μετά την επέμβαση που βγήκα μια βόλτα να περπατήσω, τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι δε νιώθω τίποτα στη λεκάνη μου σταμάτησα στη μέση του δρόμου και έβαλα τα κλάματα. Είχα συνηθίσει στον πόνο και δε θυμόμουν πως είναι το ανώδυνο περπάτημα... Και από τότε έχω θυμώσει άπειρα με όσους γυναικολόγους με έχουν δει. Στην "καλύτερη" περίπτωση, που μία καταδέχτηκε να σκεφτεί ότι ίσως υπάρχει λόγος που παραπονιέμαι για όλα αυτά τα συμπτώματα, θεώρησε ότι έχω υδροσάλπιγγα και με έστειλε για τη μαγνητική κάτω κοιλίας που λέω παραπάνω, την οποία όταν την είδε τη βρήκε καθαρή και συμπέρανε ότι "το προλάβαμε με την αντιβίωση και η σάλπιγγα επιδιορθώθηκε μόνη της" (αυτό ιατρικά είναι αδύνατον) !!!!

Ξέρω, σας έπρηξα. Αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα! 

Πόσο δίκιο έχεις σε όλα! Πόσο σε καταλαβαίνω! Απλά μίλησες και για εμένα να ξέρεις! Έχοντας μια αρκετά μεγάλη κύστη στην αριστερή μου ωοθήκη έκανα λαπαροσκόπηση με τον 7ο στην σειρά γυναικολόγο που με είδε. Όλοι οι άλλοι γυναικολόγοι που με είδαν θεωρούσαν πως ο κύκλος μου έχει διαταραχές, αυτή ήταν η επαγγελματική τους διάγνωση. Να σημειώσω πως το δικό μου πρόβλημα ήταν οι ακατάσχετες αιμορραγίες, είχα 20-25 μέρες αίμα - καθαρή 5-7 μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα εμφανίστηκε στα 19 περίπου αλλά όχι τόσο έντονα. Τα δύο τελευταία χρόνια γινόταν σε τέτοιο βαθμό. Άρα μπορείς να καταλάβεις πως ένιωσα όταν μετά την λαπαροσκόπηση και την τρίμηνη "εμμηνόπαυση'' ήρθε η περίοδος μου και κράτησε 6 μέρες. Πλέον πάω στην θάλασσα και σκέφτομαι πως μπορούσα να ζω έτσι, χωρίς μπάνια για 2 χρόνια, με μαύρα ρούχα πάντα σε γάμους και πα΄ρτυ καθώς και άπειρες άδειες από την δουλειά μου αφού όπου καθόμουν κοκκίνιζε το τοπίο κλπ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
    • Καλημέρα κορίτσια !  Συνέχισε επαφές και τα τεστ να δεις πως πάει η γραμμουλα 🙂 
    • Καλημέρα κορίτσια μ!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε αυτές που γέννησαν και με το καλό εμείς που αναμένουμε ακόμα!!! Εγώ έχω κάνει δύο non stress ! Στο δεύτερο π έκανα τη πέμπτη είχα συσπάσεις αλλά ήταν ακανόνιστες , οπότε μ είπε η μαία ν πάω πάλι αύριο και βλέπουμε! Εγώ όμως κορίτσια μέσα στο σουκου είχα πολλά πονάκια περιόδου που κάποιες φορές η κοιλιά πέτρωνε και κάποιες άλλες όχι! Δν ξέρω αν πιάνεται γ συσπάσεις ή αν είναι επειδή με βαράει κ η μπέμπα χαμηλά!!! Είδωμεν αύριο!!! 🙏🙏 38 πάρα δύο μέρες θ είμαι!  @kiddo μου όσον αφορά γ τις βαλίτσες μαιευτηρίου εμάς μας έδωσαν μια λίστα! Θα την ανεβάσω εδώ ! Εγώ γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο! Μας είπαν επιπλέον ν έχουμε μαζί μας βολταρεν υπόθετα και αποτέλ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...