Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες.

Πρίν 4 χρόνια γέννησα ενα αγοράκι με ατρησία ορθού και ο παιδοχειρούργος της πόλης μου, μου συνέστησε τον κο. Ανδρουλακάκη στο Παίδων Αγλαία Κυριακού. Μας είπε ότι ήταν κορυφή και όντως ήταν.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά..Ειλικρινά το εύχομαι..

Δημοσίευση

Pepa καλησπέρα και από μένα.

Εγώ εγχείρησα τον γιό μου όταν ήταν 8,5 μηνών στο Παπαγεωργίου.

Τον εγχείρησε ο Δ/ντης ο κος Πετρόπουλος που θεωρώ ότι είναι κορυφή στο είδος του. Κάνει τις πιο δύσκολες εγχειρήσεις. Μείναμε μέσα 23 ημέρες και έμεινα απόλυτα ευχαρίστημένη από τα πάντα. Προσέξανε το παιδί μου πάρα πολύ. Ήταν πεντακάθαρα και όλο το προσωπικό άψογο.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα από τις ιδιωτικές κλινικές για τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Αν θέλεις λεπτομέρειες στείλουμε μήνυμα.

Δημοσίευση

natasoula έγραψε:

Pepa καλησπέρα και από μένα.

Εγώ εγχείρησα τον γιό μου όταν ήταν 8,5 μηνών στο Παπαγεωργίου.

Τον εγχείρησε ο Δ/ντης ο κος Πετρόπουλος που θεωρώ ότι είναι κορυφή στο είδος του. Κάνει τις πιο δύσκολες εγχειρήσεις. Μείναμε μέσα 23 ημέρες και έμεινα απόλυτα ευχαρίστημένη από τα πάντα. Προσέξανε το παιδί μου πάρα πολύ. Ήταν πεντακάθαρα και όλο το προσωπικό άψογο.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα από τις ιδιωτικές κλινικές για τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Αν θέλεις λεπτομέρειες στείλουμε μήνυμα.

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΗ LENI ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ LENI ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ (ΑΤΡΗΣΙΑ ΟΡΘΟΥ), ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΑΤΡΗΣΙΑ ΟΡΘΟΥ ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπέρα σε όλες και όλους.Soso και εγώ έχω ένα γιο 3.5 ετών που γενήθηκε με ατρησία ορθού.Εδώ και 2 χρόνια κάνουμε διαλείποντες καθετηριασμούς γιατί μετά την επέμβαση παρατηρήσαμε μια ανωμαλία στην ούρηση και πάθαμε και απανωτές ουρολοιμώξεις.Περιμένουμε σε ένα χρόνο περίπου να γίνει ένας ουροδυναμικός έλεγχος για να δούμε την έκταση του προβλήματος στην κύστη.Επίσης έχουμε αρκετά έντονη δυσκοιλιότητα.Τα κακά του είναι μεν μαλακά, αλλά μικρά σε μέγεθος και περνάμε αρκετή ώρα στο γιο-γιο τη μέρα.Τώρα τελευταία εκτός από τη διατροφή ξεκινήσαμε και ένα φάρμακο προερχόμενο από Αγγλία (movicol)χωρίς προς το παρόν θετικά αποτελέσματα.Ό μικρός παραμένει καθαρός(από τα κακά του εννοώ)ωστόσο καμιά φορά μετά από έντονο παιχνίδι μπορεί να έχουμε και ατυχηματάκια....Εσείς πως τα πάτε;Έχετε δυσκοιλιότητα και αν ναι πως την αντιμετωπίζετε;

το μύνημα φυσικά απευθύνεται και σε άλλους γονείς που έχουν παιδί με ατρησία ορθού.....

Δημοσίευση

Αριστη έγραψε:

καλησπερα εγω μια φορα χρειαστηκα για την μπεμπα κ πηγα στην γεν.κλινικη,τωρα εξαρταται κ τι ακριβως θελεισ
καλησπέρα έχω και εγώ ένα αγοράκι με βαλανικό υποσπαδία και τον πήγαμε στην Γενική Κλινική στον κ.Λάππα.Η δική σου η μπέμπα τί πρόβλημα είχε αν επιτρέπεται και μείνατε ευχαριστημένοι απο την κλινική?Εσείς σε ποιον γιατρό πήγατε?Εμείς θα κάνουμε την επέμβαση τον Ιούνιο και θα είμαστε 10 μηνών και καταλαβαίνεις έχω πολύ άγχος και γιαυτό ρωτάω όποιος ξέρει κάτι για την κλινική ή για το γιατρό.Ευχαριστώ
Δημοσίευση

Αγαπητοί γονείς

Επιτρέψτε μου να συμμετέχω στη συζήτησή σας και στην αγωνιώδη έρευνα για συνάδελφο στην πόλη μας.

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Μέλος της Ελληνικής κ Ευρωπαικής

Παιδοχειρουργικής Εταιρείας

Ε.Αμύνης 32α

54621 Θεσσαλονίκη

2310240697 κιν 6946452138

email: imarinopulos@doctors.org.uk

http://healthsites.in.gr/imarinopulos

Δημοσίευση

Αγαπητές μητέρες

Ο υποσπαδίας χειρουργείται σε όλη την Ευρώπη σε ηλικία 6-12 μηνών διότι το παιδί δεν αντιλαμβάνεται την ενασχόληση με τα γεννητικά του όργανα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η επέμβαση γίνεται πλέον σε ημερήσια βάση και το παιδί παραμένει στην κλινική για διάστημα 4-6 ωρών συμπεριλαμβανομένου του χειρουργικού χρόνου.

Το πέος περιδένεται με ειδικό αφρό πολυουρεθάνης που δεν διαθέτουν τα νοσοκομεία και ένας λεπτός καθετήρας σιτίσεως παραμένει στην ουρήθρα για 7 ημέρες έως ότου επουλωθούν οι ραφές. Ο καθετήρας είναι ανοικτός στο άκρο του και στάζει στην πάνα του παιδιού.

Το παιδί επιστρέφει την ίδια μέρα σπίτι του με κατάλληλη παυσίπονη και αντιβιοτική αγωγή.

Με εκτίμηση

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Μέλος της Ελληνικής κ Ευρωπαικής

Παιδοχειρουργικής Εταιρείας

Ε.Αμύνης 32α

54621 Θεσσαλονίκη

2310240697 κιν 6946452138

email: imarinopulos@doctors.org.uk

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...