Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παρενθετη μητερα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας είμαι σε διαδικασία έρευνας για παρενθετη μητερα,ςν υπάρχει κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται η γνωρίζει κάποια  κοπέλα η οποία το έχει κάνει κ ίσως θα ήθελε να το ξανακάνει η εσείς οι οποίες ψάχνεται κ έχετε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου ή Αν γνωρίζετε κάποια αξιόπιστο κέντρο που αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις.

• 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ κορίτσι μου , ήδη ακούω την μυτούλα κάπως να ρουθουνιζει και βάζω ορο  Πωπω τρελή αιμορραγία ε ; εγώ από την άλλη δεν εχω τόση ροή και πόνο ελάχιστο σε όλο το σώμα δηλαδή παυσίπονο μπορεί να παρω 1 πχ , ενώ πριν την εγκυμοσύνη απαπα τα έπαιρνα με τη σεσουλα
    • Αχ το ελπίζω γιατί δεν θέλω να φτάσω μέχρι τέλους έτσι ερείπιο 😅 Εμείς δανείστηκαμε αυγό που ίσως το έχουμε και για τους πρώτους μήνες αμάξι (αν και σιγά ποσο θα το χρησιμοποιησουμε) και καρότσι θα πάρω inglesina electa χωρίς καλαθουνα όμως. Γενικά οι πιο πολλοί μου είπαν ψιλοαχρειαστη είναι. Σκέφτομαι ότι θα έχω και το μάρσιπο και αν θέλω τους πρώτους μήνες να πάω κάπου κοντά βόλτα θα την έχω κι εκεί και το καρότσι αυτό έχει και οριζόντια κλίση οπότε είναι και για μωράκια κάτω των 6 μηνών. 
    • Εγώ καλά είμαι αλλά ο σκελετός μου δεν ακολουθεί  στο πρώτο παιδί πετούσα, τώρα πετάω αγκομαχώντας  Πιστεύω όμως ότι θα δεις βελτίωση σιγά σιγά μόλις δουλέψει ο σίδηρος κορίτσι μου Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πάρει καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Στον γιο μου είχαμε δανειστεί αυγό και πήραμε καρότσι 2 σε 1 μόνο, αλλά δεν μας πολύ άρεσε στην πράξη και θέλουμε καινούριο. Για κάθισμα το χρησιμοποιεί ακόμα ο γιος μου άρα θέλουμε καινούριο επίσης κι αυτή τη φορά 360. Για πείτε καμιά πρόταση  
    • Πώς είστε από θέμα ενέργειας; 27+3 περίπου εδώ και έχω τρελή εξουθένωση χωρίς να κανω κάτι. Οκ μπορεί να είναι κι απ' τη θεραπεία με το σίδηρο αλλά είναι λες και επέστρεψα στο 1ο τρίμηνο! Συμπάσχει καμία άλλη; 
    • Καλημέρα ,σε σχήμα π ή μαξιλαρι μισοφέγγαρο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...