Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παρενθετη μητερα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας είμαι σε διαδικασία έρευνας για παρενθετη μητερα,ςν υπάρχει κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται η γνωρίζει κάποια  κοπέλα η οποία το έχει κάνει κ ίσως θα ήθελε να το ξανακάνει η εσείς οι οποίες ψάχνεται κ έχετε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου ή Αν γνωρίζετε κάποια αξιόπιστο κέντρο που αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα μανουλες γλυκες!!! Εγω αυτο που καταλαβα τις τελευταίες μέρες ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα για οολα αυτα παρα μονο ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι να μεγαλώσουν!! Εμενα η μπεμπα ειναι πλεον 2 μηνων, μεσα στην εβδομάδα θα κανουμε και τα πρώτα εμβολια!Εμεις θηλαζουμε μονο στηθος τωρα ειναι 5μιση κιλα περιπου , τα βραδια μου κοιμαται 3μιση με 4ωρες δλδ σηκώνομαι μονο μια φορα να την ταισω, την ημερα τρωει καθε 2-3 ωρες ακομα γενικα και  απο 5-10 λεπτα το πολυ σε καθε στηθος. Ομως πολυ συχνα για 2 μερες περιπου ξαφνικα μπορει να  αλλαξει αυτη η σειρα και να κανει κατι διαφορετικό. Ας πουμε χθες απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 6 το απόγευμα καθε 1 ωρα ωρα ήθελε στηθος(εννοείται δεν τρωει παντα, αλλα πιπιλαει). Αποφασισα να της δωσω πριν λιγες μερες και πιπιλα και μια φορα την ημερα αντλω γαλα και της το δινει ο ανδρας μου με μπιμπερο. Την πιπίλα δεν την παιρνει με τιποτα μονο αν επιμεινω εγω καμια φορα και δεν την κραταει, ανοιγει το στομα νομιζωντας οτι ειναι στηθος και αναγουλιαζει, το μπιμπερο το πιανει, αγκομαχαει λιγο αλλα νομιζω το βρίσκει σιγα σιγά. Πινει απο 90 εως 120 ml. Καποιες μερες και οσο παει γινονται και περισσοτερες θελει φουλ αγκαλια και να κοιμαται πανω μας αλλιως με το που την αφηνω παρολο που ειναι στον βαθυ υπνο μετα απο 5-10 λεπτα γαριδα το ματι, αυτο συμβαινει μονο μεσα στην ημερα, εκμεταλλευεται την αγκαλιά νομιζω κι αν ειμαι κουρασμένη την αφηνω και γω μπας και κοιμηθω γιατί  τοτε δεν ξυπναει με τιποτα. Ορο εγω τις βαζω καθε φορα που βλεπω μιξουλες η ρουθουνιζει και μετα το μπανιο αλλα επειδη γενικα ο τροπος ειναι καπως βιαιος δεν της βαζω καν ολοκληρη αμπουλα αλλα μερικες σταγονες σε καθε ρουθουνι και καθαριζει μια χαρά. Τωρα οσο για το ντυσιμο εμεις εδω εχουμε 35 βαθμους  ακομα σκεφτειται με aircool είμαστε ακόμα την εχω ολη μερα με κοντομανικο και εξω ποδια αλλα παντα με καλτσακια ειτε εξω ειτε μεσα σπιτι, αυτη τη συμβουλη ειχα απο τις μαιες και τους γιατρους, οτι φοραμε παντα καλτσακια. Στο σπίτι  την σκεπαζω με μια πικε τρυπητη κουβερτα και εξω απλα με μια πανα η ενα σεντονακι, αν δω οτι κρυωνει η γενικα εχει λιγη ψυχρα τα βραδια η αερα της φοραω μακρυ μανικι και εξω ποδι. Αυτα και απο εμας
    • Ναι, έτσι λέμε να είναι μαζί μου.. Του είπε η μαία να κόψει τον ομφάλιο λώρο και τον έπιασε πανικός στη σκέψη 😂😂 @Raf123 έχετε όλες δίκιο τελικά, μου μίλησε μόνος του λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να καταλάβει στο 100% πως είμαι τώρα που μπήκα στον μήνα μου και μου ζήτησε συγγνώμη. Είναι και λίγο ψυχαναγκαστικος με την καθαριότητα το πουλάκι μου, αλλά τώρα που θα έρθει το μωρό θα πρέπει να συνηθίσει την ακαταστασία είτε του αρέσει είτε όχι 🤷 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Και εμαςμο μπέμπης ρουθουνιζει. Κάποια περίοδο ήταν πολύ έντονο και μας είπε ο παιδίατρος να του καθαρίζουμε την μύτη πριν από κάθε γεύμα. Πλέον μας το έχει κάνει γεύμα παρά γεύμα αλλά.δπειδη ο άντρας μου λείπει το πρωί λόγω δουλειάς και γυρνάει 5 του το έχουμε καθιερώσει το πρωί πριν φύγει ο αντρας μου, το απόγευμα που γυρνάει και βράδυ με το μπάνιο (το κάνουμε μαζί αυτό με τον ορό) Που και που βρίσκουμε καμιά μυξουλα.    Σχετικά με την ποσότητα στο φαί, εμείς είμαστε σχεδόν 1 μήνα και τρώει 120 ml. Αλλά αυτό είναι σχετικό. Ξεκινάω με θηλασμό έως 1 ώρα μου είπε ο παιδίατρος και η μαία. Αν τον πάρει ο ύπνος κάπως. Αν τον δω ανήσυχο, του δίνω ξένο 60 ml. Αν το φαι όλο του φτιάχνω άλλα 60 και όσο φάει. Αυτές τις οδηγίες έχω εγώ. Το βράδυ-ξημερωματα που δεν θηλάζω λόγω κούρασης του φτιάχνω 120 επιτόπου.  Για τους κολικούς πέρα του κιντερτε, μας έδωσε και κάτι σταγόνες τις οποίες τις βάζουμε στο στόμα πριν από κάθε γεύμα. Αλλάξαμε και το ξένο γάλα σε ένα κατά των κολικών.  Όσον αφορά τον ύπνο και εμένα ο μπέμπης κάποιες φορές θέλει αγκαλιά και αν τον αφήσω ξυπνάει και κλαίει. Οπότε κάποιες φορές τον αφήνω να κοιμάται πάνω μου όταν θέλω να χαλαρώσω στον καναπέ. Τώρα αν θέλω να κάνω δουλειές, προσεύχομαι να μην ξυπνήσει όταν τον έχω αφήσει στο κρεβατάκι του. 🤪 @Eir_ma υπομονή. Είναι βρεφακι ακόμα. Καταλαβαίνω βέβαια την θέση σου που είναι δύσκολη γτ έχεις και άλλα 2 μικρά παιδιά αλλά δεν φταις κάπου. Όταν γλαρωσει από το φαί πάλι στο κάνει αυτό? Γτ εμένα αν έχει φάει καλά και τον πιάσει ο ύπνος κάθεται εύκολα ν κοιμηθεί στο κρεβάτι του. Μήπως θέλω να πω είναι ανήσυχος επειδή πεινάει? Εμείς επειδή είμαστε ακόμα ασαραντιστοι δεν έχουμε βγει έξω βόλτα να κατσουμε-περπατησουμε καπου αλλά με το αυτοκίνητο που κάνουμε βόλτες τον έχω με κοντομανικο κάτω -πανω και ενανκουβερτακι. Και σπίτι έτσι είναι. Κοντομανικο και από πάνω σεντονακι και πικέ κουβέρτα. Σε εμάς έχει ζέστη ακόμα. Είναι σαν να είναι καλοκαίρι. Πολλές φορές σκεφτείτε ιδρώνει ενώ τον θηλάζω στο σημείο που ακουμπά το κεφαλάκι του το χέρι μου. 
    • Γειά σας! Νέα μαμά εδώ με μια μπεμπουλα 2,5 μηνών! Αν υπάρχει καμιά μανούλα από Ηράκλειο Αττικής ή εδώ γύρω να κάνουμε παρεούλα ας στείλει ένα μήνυμα! ❤️
    • Γουλίτσες θα κάνει αλλά λίγες φορές. Δεν είναι κάτι δηλαδή που θα με αγχωσει . Κάνει σε φυσιολογικό βαθμό.  Εμείς τώρα χρησιμοποιούμε ένα γάλα κατά τον κολικών και μου είπε ο παιδίατρος ότι είναι ελαφρύ σε σχέση με αυτό που του έδινα πριν , το απλό το γάλα το βρεφικό.  Με κανένα γάλα όμως δεν είχα πρόβλημα. Αύριο έχω ένα σεμινάριο για τον μητρικό θηλασμό και ρωτήσω αυτό το πράγμα. Με οσραξενευει και εμένα.  Εσένα κάνουν αναγωγές? Επίσης πόσα ml τους δίνεις από το ξένο και πόσα κιλά είναι τώρα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...