Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Ιούνιος ο Θεριστής ήρθε και γεμίζει χαρά τις γυναίκες που ονειρεύονται μωράκια στην αγκαλιά! Με ελπίδα και αγάπη η κοιλιά θα φουσκώσει γλυκά, και όμορφα μωράκια μέσα θα μεγαλώνουν τρυφερά ​ ​❤️🤰🍼

Elli13

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Βλέπω εδώ λέτε ωραία πράγματα για γονιμότητα! Θα τρέξω και εγώ να το πάρω!! 🤣🤣

Πριν λίγο γύρισε ο άντρας μου από τον ουρολόγο( ακυρώθηκε ένα ραντεβού και μας δέχτηκε σήμερα) τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά γιατί το τριπλεξ του ήταν άριστο! Είπε ότι και να φύγει το μικρόβιο δεν θα βελτιωθεί το αποτέλεσμα κατά μεγάλο βαθμό!! Θα πρέπει να κάνει την θεραπεία για το μικρόβιο και μετά να ξανακάνει σπερμοδιαγραμμα για να δούμε κατά πόσο βελτιώθηκε και να κοιτάξουμε και τις ορμόνες του! Πάντως για τώρα η φυσική σύλληψη είναι αδύνατη 😔

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Βλέπω εδώ λέτε ωραία πράγματα για γονιμότητα! Θα τρέξω και εγώ να το πάρω!! 🤣🤣

Πριν λίγο γύρισε ο άντρας μου από τον ουρολόγο( ακυρώθηκε ένα ραντεβού και μας δέχτηκε σήμερα) τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά γιατί το τριπλεξ του ήταν άριστο! Είπε ότι και να φύγει το μικρόβιο δεν θα βελτιωθεί το αποτέλεσμα κατά μεγάλο βαθμό!! Θα πρέπει να κάνει την θεραπεία για το μικρόβιο και μετά να ξανακάνει σπερμοδιαγραμμα για να δούμε κατά πόσο βελτιώθηκε και να κοιτάξουμε και τις ορμόνες του! Πάντως για τώρα η φυσική σύλληψη είναι αδύνατη 😔

Κορίτσι μου εχε πιστη γτ αν φύγει το μικρόβιο πιστεύω θα βελτιωθεί σε ένα βαθμό και μπορειται να κοιτάξετε για σπερματεγχυνση ! Στη σπερματεγχυνση εμπλουτιζουν το σπερμα και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για εγκυμοσυνη🙏 υπάρχουν λύσεις για να έρθει το μπεμπε! Θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να πάρει την θεραπεία και να κάνει επανάληψη σπερμοδιαγραμματος ομως συζητήστε το με το γυναικολόγο σου και ρωτήστε τον για σπερματεγχυνση🙏

στις πριν 6 ώρες, ο/η Girly είπε:

Εγώ κορίτσια μου μόλις έκλεισα το ραντεβού μου στον γυναικολόγο αρχές Ιουλίου για να δούμε ωορηξια και να δούμε πως προχωράμε γενικοτερα. Θα κάνουμε μια πρώτη συζήτηση διερευνητικα για την σπερματεγχυση και γενικά τι κάνουμε από δω και πέρα. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ τέτοια κουβέντα με γυναικολόγο οπότε δε ξέρω τι να περιμένω. Φαντάζομαι θα μου πει να το αφήσω για το καλοκαίρι να χαλαρώσω με τις διακοπές κλπ και ίσως να κοιτάμε την ωορρηξία και από Σεπτέμβρη με το καλό ίσως το προχωρήσουμε. Έτσι νομίζω! 

Λογικα θα σε αφήσει να περάσει το καλοκαιρι και έπειτα θα σου πει να μπείτε στη διαδικασία αυτή ! Και εμείς έτσι ειπαμε από Σεπτέμβρη θα μπούμε στη διαδικασία αυτή απλά εγώ δυστυχώς θα παρω ενέσεις διέγερσης γτ η κλομιφαινη δεν με πιανει! Εσυ θα παρεις χάπια για 5 μέρες και τελος δεν είναι κάτι τα έχω πάρει 2 φορές🥰

στις πριν 10 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσι μου εχε πιστη γτ αν φύγει το μικρόβιο πιστεύω θα βελτιωθεί σε ένα βαθμό και μπορειται να κοιτάξετε για σπερματεγχυνση ! Στη σπερματεγχυνση εμπλουτιζουν το σπερμα και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για εγκυμοσυνη🙏 υπάρχουν λύσεις για να έρθει το μπεμπε! Θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να πάρει την θεραπεία και να κάνει επανάληψη σπερμοδιαγραμματος ομως συζητήστε το με το γυναικολόγο σου και ρωτήστε τον για σπερματεγχυνση🙏

Καλημέρα κορίτσι μου!! Την Δευτέρα έχω ραντεβού με την γυναικολόγο μου να μου γράψει αντιβίωση για το μικρόβιο και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα ! Είχαμε σκοπό να κάνουμε πρόκληση ωορρηξίας αλλά τώρα δεν ξέρω αν έχει νόημα με τόσο κακό σπέρμα... Εσύ τι κάνεις? Πόσες μέρες αναμονή έχεις ακόμα? Πώς τα περνάς στην αδερφή σου? 

στις πριν 17 ώρες, ο/η Girly είπε:

Εγώ κορίτσια μου μόλις έκλεισα το ραντεβού μου στον γυναικολόγο αρχές Ιουλίου για να δούμε ωορηξια και να δούμε πως προχωράμε γενικοτερα. Θα κάνουμε μια πρώτη συζήτηση διερευνητικα για την σπερματεγχυση και γενικά τι κάνουμε από δω και πέρα. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ τέτοια κουβέντα με γυναικολόγο οπότε δε ξέρω τι να περιμένω. Φαντάζομαι θα μου πει να το αφήσω για το καλοκαίρι να χαλαρώσω με τις διακοπές κλπ και ίσως να κοιτάμε την ωορρηξία και από Σεπτέμβρη με το καλό ίσως το προχωρήσουμε. Έτσι νομίζω! 

Κορίτσι μου νομίζω ότι όλοι οι γιατροί λένε πάνω κάτω τα ίδια σε ζευγάρια που δεν έχουν κάποιο θέμα "χαλάρωσε και συνέχισε τις προσπάθειες. Σε λίγο καιρό θα έρθει η εγκυμοσύνη" .. αλλά η παρακολούθηση ωορρηξίας μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα..όσο για την σπερματεγχυση νομίζω ότι καλό είναι να γίνει μετά το καλοκαίρι και όχι τώρα!! Να κάνεις τα μπάνια σου τώρα να πιείς τα ποτάκια σου και μετά το προγραμματίζεις και αυτό!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Την Δευτέρα έχω ραντεβού με την γυναικολόγο μου να μου γράψει αντιβίωση για το μικρόβιο και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα ! Είχαμε σκοπό να κάνουμε πρόκληση ωορρηξίας αλλά τώρα δεν ξέρω αν έχει νόημα με τόσο κακό σπέρμα... Εσύ τι κάνεις? Πόσες μέρες αναμονή έχεις ακόμα? Πώς τα περνάς στην αδερφή σου? 

Καλημερα κορίτσι μου❤️ μπραβο να πατε να συζητήσετε πως θα κινηθείτε! Νομίζω πως δεν έχει νόημα όμως συζητησε και για σπερματεγχυνση! Εκτός αν δεν θέλεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασία ! Βέβαια δεν είναι κάτι δύσκολο επίπονο κτλ! Απλά σίγουρα είναι και το οικονομικό στη μέση δεν το συζητώ ! Καλά είμαι κορίτσι μου πάμε καμία βολτα, για περπάτημα ! Ήσυχα πράγματα αλλά περνάει η ωρα ευχαριστα και γρηγορα! Εγώ είμαι ακριβώς 7 μέρες μετά το θετικο ! Προς το παρών δεν έχω κανένα συμπτώματα παρά μόνο υγρα λευκά τίποτα άλλο! 

στις πριν 17 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κοπέλα μου καλησπέρα! Ποτέ δεν είναι αδύνατη η σύλληψη, πάντα υπάρχουν πιθανότητες και υπάρχουν κοπέλες μέχρι και εδώ μέσα που τα κατάφεραν! Αν διαβάσεις τα παλαιότερα ποστ θα δεις πόσες κοπέλες με πολύ δύσκολα περιστατικά τώρα είναι μανούλες! Οπότε δεν απογοητευόμαστε! Περνάμε ένα δύσκολο κομμάτι απλά, παίρνουμε βαθιά ανάσα και συνεχίζουμε! 

Τουλάχιστον το τριπλεξ ηταν καλό αυτό είναι καλό νέο ΄όχι κακό. Θα κάνει την θεραπεία του ο σύζυγος σου, θα πάρει και τις βιταμίνες του, θα προσέξει και λίγο παραπάνω την διατροφή του και την σωματική του δραστηριότητα και θα δείτε πως θα πάει. Επίσης η σπερματέγχυση είναι μία καλή λύση όταν θα τελειώσει την θεραπεία του ή στην τελική η εξωσωματική. Έχετε βρει το πρόβλημα και πάτε στοχευμένα! Συνεχίζεται τις προσπάθειες σας και ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάνε όλα πολύ πολύ πολύ καλα!!!! 
Αν κι εγώ πιστεύω μόλις θα απαλλαγεί από το μικρόβιο του θα βελτιωθεί η ποιότητα του σπέρματος. Επίσης υπάρχουν βιταμίνες που βελτιώνουν πάρα πολύ την ποιότητα του σπέρματος θα σας πει και ο γιατρός σας. 

Όσες κοπέλες κάνετε τα clearblue (γιατί τα πήρα αυτό το μήνα) πείτε μου κάτι. Αυτά βγάζουν φατσούλα και λένε οι οδηγίες από την φατσούλα και μετά είναι δύο ημέρες γόνιμες. Εγώ έβγαλα φατσούλα  20 και 21 και χθες 22 δεν ειχε φατσούλα. Η ωορρηξία να υποθέσω έγινε κάποια στιγμή μεταξύ 21 και 22 ή μεταξύ 20 και 21; Ή να πετρήσω + δύο μέρες από τις 21; Δηλαδή και χθες αλλά και σήμερα; Η αλήθεια είναι πως έχω κάτι πονάκια ακόμα δεξιά όχι πολύ έντονα αλλά σαν μια ενόχληση αλλά δεν ξέρω αν είναι ωορρηξίας ή αν είναι το έντερο! Βοηθάτε κορίτσια! 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Dimitrapth είπε:

Όσες κοπέλες κάνετε τα clearblue (γιατί τα πήρα αυτό το μήνα) πείτε μου κάτι. Αυτά βγάζουν φατσούλα και λένε οι οδηγίες από την φατσούλα και μετά είναι δύο ημέρες γόνιμες. Εγώ έβγαλα φατσούλα  20 και 21 και χθες 22 δεν ειχε φατσούλα. Η ωορρηξία να υποθέσω έγινε κάποια στιγμή μεταξύ 21 και 22 ή μεταξύ 20 και 21; Ή να πετρήσω + δύο μέρες από τις 21; Δηλαδή και χθες αλλά και σήμερα; Η αλήθεια είναι πως έχω κάτι πονάκια ακόμα δεξιά όχι πολύ έντονα αλλά σαν μια ενόχληση αλλά δεν ξέρω αν είναι ωορρηξίας ή αν είναι το έντερο! Βοηθάτε κορίτσια! 

Κορίτσι μου ευχαριστώ για το κουράγιο που μου έδωσες με την απάντηση σου! Φυσικά εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε! 

Όσο για τα τεστ ωορρηξίας clear blue η ταινίες (δεν έχουν διαφορά στον τρόπο λειτουργίας στην ουσία) συμβαίνει το εξής! Υπάρχουν κορίτσια που κάνουν ωορρηξία την ίδια μέρα που τους βγαίνει η φατσούλα και υπάρχουν κορίτσια που κάνουν 2 μέρες μετά την φατσούλα ωορρηξία! Εγώ πάντα κάνω ωορρηξία την ημέρα του θετικού τέστ! Πολλές όμως κάνουν ωορρηξία 2 μέρες μετά το θετικό τεστ! Καλό είναι να έχεις επαφή την ημέρα που σου έβγαλε την φατσούλα και τις 2 επόμενες μέρες! Δηλαδή 3 μέρες συνεχόμενα για να είσαι σίγουρη ότι δεν έχασες την ωορρηξία 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Dimitrapth είπε:

Από όταν βγαίνει η φατσουλα οι οδηγίες λένε να ερθουμε σε επαφή την ημέρα της φατσούλας και τις δυο επόμενες μέρες! Αφού σου βγήκε 2 μέρες η φατσουλα θα σου έλεγα να έρθεις σε επαφουλες + μια μερα ακόμη δηλαδή πες ότι βγήκε σήμερα η 1η φατσουλα κανεις σήμερα αύριο μεθαύριο και παραμεθαυριο ! Σύνολο 4 μέρες❤️ και επιτυχια κορίτσι μουυυυυ❤️❤️❤️❤️ αν τα πονάκια εστιάζουν σε μια πλευρά είναι ωορρηξιας αν είναι γενικευμένα τα πονάκια ίσως είναι έντερο❤️

Ωραία τέλεια θα τον ξεζουμίσω 😆Νομίζω και η όρεξη δεν είναι θεωρητικά ένα σημάδι ωορρηξίας; Έτσι το εκλαμβάνω δλδ! @Mpourmpouloσε ένα σημείο είναι πολύ συγκεκριμένα σαν τσιμπήματα. Τα έχω εδώ και μερικές ημέρες. Γιατί συνήθως από την άλλη πλευρά που έκανα τον προηγούμενο μήνα δεν έχω κανένα πόνο τίποτα καμία αίσθηση. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitrapth είπε:

Ωραία τέλεια θα τον ξεζουμίσω 😆Νομίζω και η όρεξη δεν είναι θεωρητικά ένα σημάδι ωορρηξίας; Έτσι το εκλαμβάνω δλδ! @Mpourmpouloσε ένα σημείο είναι πολύ συγκεκριμένα σαν τσιμπήματα. Τα έχω εδώ και μερικές ημέρες. Γιατί συνήθως από την άλλη πλευρά που έκανα τον προηγούμενο μήνα δεν έχω κανένα πόνο τίποτα καμία αίσθηση. 

Για μένα πάντως η όρεξη είναι ένα από τα βασικότερα συμπεράσματα ωορρηξίας! Τυχαίνει κάποιες φορές να μην έχω πόνους για να το καταλάβω και το καταλαβαίνω από την όρεξη! Οπότε βουρ στο ψητό σήμερα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitrapth είπε:

Είναι ειναιιιι❤️ καλή επιτυχια κορίτσι μου 🤗 κάνε χαμοοοοοοοοοοοοοοοο😜

στις πριν 4 ώρες, ο/η Dimitrapth είπε:

Και βέβαια είναι η όρεξη σύμπτωμα! Κι εγώ εκείνες τις μέρες τον κυνηγάω!! 😁😁

Μετά με κυνηγάει αυτός! Χαχα έτσι πάει!!

Κοριτσια μου τι κάνετε;; Πολύ ησυχία έχει πέσει στο θεματάκι ! Είστε για μπανάκι;;; 

Εμένα σήμερα ξεκίνησαν να με πονάνε λιγάκι οι θηλές! Όχι κάτι το τρομερό αλλα δεν δίνω και πολύ σημασία γτ μια εβδομάδα πριν την περίοδο πονάει το στήθος ή οι θηλές! Σήμερα είμαι 8 μέρες μετά το θετικο τεστ ωορρηξιας ! Από τσιμπήματα δεν έχω τπτ αλλα ούτε και πονάκια ! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε;; Πολύ ησυχία έχει πέσει στο θεματάκι ! Είστε για μπανάκι;;; 

Εμένα σήμερα ξεκίνησαν να με πονάνε λιγάκι οι θηλές! Όχι κάτι το τρομερό αλλα δεν δίνω και πολύ σημασία γτ μια εβδομάδα πριν την περίοδο πονάει το στήθος ή οι θηλές! Σήμερα είμαι 8 μέρες μετά το θετικο τεστ ωορρηξιας ! Από τσιμπήματα δεν έχω τπτ αλλα ούτε και πονάκια ! 

Εγώ είμαι αδιαθετούλα.. ολα καλά με τη ροή, φουλ αιματάκι! Φέτος κανένα μπάνιο ακόμη 😐😐 μια ο καιρός, μιά το ένα μία το άλλο! 😀ανυπομονώ όμως!!

Αναμένουμε τα νέα σου!! Είναι πολύ νωρίς ακόμη βέβαια! Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η singing in the rain είπε:

Εγώ είμαι αδιαθετούλα.. ολα καλά με τη ροή, φουλ αιματάκι! Φέτος κανένα μπάνιο ακόμη 😐😐 μια ο καιρός, μιά το ένα μία το άλλο! 😀ανυπομονώ όμως!!

Αναμένουμε τα νέα σου!! Είναι πολύ νωρίς ακόμη βέβαια! Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!

Αφού συνήλθε η περίοδος είσαι σε καλό δρόμο για το love zone ❤️ και εγώ δεν έχω κάνει κανένα μπάνιο ακόμη🙄 πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε εμενα, μέχρι τώρα άλλες χρόνιες είχα κάνει πάνω 20 μπάνια😂 . Δευτέρα όμως θα πάω στα πεθερικά μου και θα είμαι όλη μερααααα παραλία μιας και η θαλασσα είναι κατω απο το σπίτι 🥰   
Δεν έχω αγωνία να σου είμαι ειλικρινής μιας και πιστεύω πάλι ότι δεν… το ένστικτο μου δεν κάνει λάθος! 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αφού συνήλθε η περίοδος είσαι σε καλό δρόμο για το love zone ❤️ και εγώ δεν έχω κάνει κανένα μπάνιο ακόμη🙄 πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε εμενα, μέχρι τώρα άλλες χρόνιες είχα κάνει πάνω 20 μπάνια😂 . Δευτέρα όμως θα πάω στα πεθερικά μου και θα είμαι όλη μερααααα παραλία μιας και η θαλασσα είναι κατω απο το σπίτι 🥰   
Δεν έχω αγωνία να σου είμαι ειλικρινής μιας και πιστεύω πάλι ότι δεν… το ένστικτο μου δεν κάνει λάθος! 

Χαίρομαι που είσαι χαλαρή!! Έτσι πρέπει!! Να περνάς όμορφα, αυτό να σε απασχολεί τώρα!! Κι εγώ άλλες εποχές ξεκινούσα από Μάη τα μπάνια!! Δεν πειράζει, τώρα ίσως τα τραβήξουμε μέχρι και Οκτώβρη!! 😁😁

Κορίτσια μου τι κάνετε? Από την μια χαίρομαι όταν. Βλέπω ησυχία στο φόρουμ γιατί σημαίνει ότι περνάτε όμορφα και έχετε ξεχαστεί έστω και λίγο από το γνωστό άγχος αλλά από τη άλλη μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις μας!! @Mpourmpoulo πραγματικά νομίζω είναι θέμα χρόνου για σένα να μείνεις έγκυος!! Με τέτοιο γιατρό και όλες οι εξετάσεις καλές είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έρθει το σπορακι σου 🥰🥰🥰

@marinaP κορίτσι μου σε σκέφτομαι αυτές τις μέρες!! Ελπίζω να είσαι καλά. Γράψε μας τα νέα σου 

στις πριν 4 ώρες, ο/η singing in the rain είπε:

Χαίρομαι που είσαι χαλαρή!! Έτσι πρέπει!! Να περνάς όμορφα, αυτό να σε απασχολεί τώρα!! Κι εγώ άλλες εποχές ξεκινούσα από Μάη τα μπάνια!! Δεν πειράζει, τώρα ίσως τα τραβήξουμε μέχρι και Οκτώβρη!! 😁😁

Ναι είμαι ευτυχώς 😂 όταν πλησιάζουν οι μέρες δεν ξερω πως θα είμαι βέβαια αλλά ας ελπίσω να μη με πιάσει παράνοια! Ωραία θα ήταν να τραβήξει τόσο και να ευχαριστηθούμε μπανακια🤗

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε? Από την μια χαίρομαι όταν. Βλέπω ησυχία στο φόρουμ γιατί σημαίνει ότι περνάτε όμορφα και έχετε ξεχαστεί έστω και λίγο από το γνωστό άγχος αλλά από τη άλλη μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις μας!! @Mpourmpoulo πραγματικά νομίζω είναι θέμα χρόνου για σένα να μείνεις έγκυος!! Με τέτοιο γιατρό και όλες οι εξετάσεις καλές είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έρθει το σπορακι σου 🥰🥰🥰

@marinaP κορίτσι μου σε σκέφτομαι αυτές τις μέρες!! Ελπίζω να είσαι καλά. Γράψε μας τα νέα σου 

Μακάρι κοριτσάκι μου για όλες μας να έρθει συντομα το μπεμπακι μας 🙏 θα κάνουμε υπομονή και θα ανταμειφτούμε όλες κάποια στιγμή που θα πάει🫶 το θεματάκι θα γεμίσει εγκυουλες είμαι σιγουρη😻

στις On 22/6/2023 at 11:45 ΠΜ, ο/η singing in the rain είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Δεν πειράζει, πάμε την επόμενη φορά με θετική ενέργεια!! Τώρα προσπάθησε να απολαύσεις το καλοκαίρι όσο γίνεται και γέμισε τις μπαταρίες σου!!

Πώς είναι η περίοδός σου;; Έχεις περισσότερη ροή από την προηγούμενη;

Εγώ εδώ και τρεις μέρες καφέ, σαν να πάει να κοκκινίσει, πιο πολύ ροζ.. πάλι οι ίδιες βλακείες.. σταγόνες στο σερβιετάκι..με ενοχλησεις περιόδου και πρηξιμο..και απορώ πάλι γτ και οι ορμονικές ήταν πολύ καλές..με αρνητικό τεστ χθες..Αα!! Που ήταν και πρώιμης μάλιστα..Ένα clear plus μάρκα 

Αναμένω..😑😑😑

Καλημέρα κοριτσι μου συγνώμη που άργησα να απαντήσω τρέχαμε έφυγε ο θείος μου κ είχαμε κηδείατου, την θεία μου να είμαστε μαζί της άστα... Η περίοδος μου ήρθε πολύ καλύτερα από όλες τις φορές φόρεσα κανονική σερβιετα κ γέμισε σχετικά καλά σε μια μέρα οπότε κάτι διόρθωσε μάλλον η θεραπεία!!! Είχα μέχρι τρίτη μέρα κ μετά τέλος.. σήμερα έβγαλα λίγα καφέ... Εν τω μεταξύ πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι να κάνω να συνεχίσω να παίρνω χάπια κ μου είπε θα με ενημερώσουν κ ακόμα περιμένω από προχθές... Ότι να ναι...  Εσύ πως είσαι??

στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου συγνώμη που άργησα να απαντήσω τρέχαμε έφυγε ο θείος μου κ είχαμε κηδείατου, την θεία μου να είμαστε μαζί της άστα... Η περίοδος μου ήρθε πολύ καλύτερα από όλες τις φορές φόρεσα κανονική σερβιετα κ γέμισε σχετικά καλά σε μια μέρα οπότε κάτι διόρθωσε μάλλον η θεραπεία!!! Είχα μέχρι τρίτη μέρα κ μετά τέλος.. σήμερα έβγαλα λίγα καφέ... Εν τω μεταξύ πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι να κάνω να συνεχίσω να παίρνω χάπια κ μου είπε θα με ενημερώσουν κ ακόμα περιμένω από προχθές... Ότι να ναι...  Εσύ πως είσαι??

Ωωω συλλυπητήρια κορίτσι μου.. να 'στε καλά να τον θυμάστε!! Έτσι κι εγώ τις δύο πρώτες μέρες άλλαξα αρκετές σερβιετες και το βράδυ γέμισε τελείως..τρίτη μέρα λιγότερο..φαντάζομαι αύριο θα έχω ελάχιστο καφέ..οπότε μια χαρά ειμαστε!!

Ό,τι να ναι..μάλλον αν δεν ενοχλήσεις εσύ πάλι ...δεν...

Εγώ Σεπτέμβριο θα πάω στον γιατρό πάλι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...