Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Ιούνιος ο Θεριστής ήρθε και γεμίζει χαρά τις γυναίκες που ονειρεύονται μωράκια στην αγκαλιά! Με ελπίδα και αγάπη η κοιλιά θα φουσκώσει γλυκά, και όμορφα μωράκια μέσα θα μεγαλώνουν τρυφερά ​ ​❤️🤰🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 29/6/2023 at 7:48 ΠΜ, ο/η lilbern είπε:

Καλημέρα σε όλες.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας κορίτσια. Περίμενα περίοδο 25.6 , μου ήρθε 26.6 τελικά που οκ, έχει ξανατύχει να είναι 1 μέρα πριν, μία μετά. 

Το θέμα μου είναι ότι είχα την πρώτη μέρα αρκετό αίμα και μετά την δεύτερη είχα λίγο και χτες ξύπνησα και δεν είχα τίποτα. Γενικά μου κρατάει λίγες μέρες (4-5), όμως μου φάνηκαν υπερβολικά λίγες οι 2. Επειδή ακόμα με το που φάω κάτι αργώ να χωνέψω και έχω μειωμένη όρεξη για φαγητό τις τελευταίες μέρες σκέφτηκα χτες το βράδυ (μετά από κρασιά και μπόλικο νερό) να κάνω άλλο ένα τεστάκι να μου φύγει από το μυαλό΄.

Το τεστάκι έγινε με λίγο αλλοπρόσαλλο τρόπο βέβαια. Χρησιμοποίησα ένα καπάκι από ένα παλιό παιχνίδι του γιου μου. Έβαλα μέσα το τεστ αλλά το άφησα μόνο 7-10 δευτερόλεπτα(θέλει 25) οπότε δεν προχώρησε η γραμμή για να δείξει ότι λειτουργεί το τεστ. Τελικά βούτηξα το τεστ στην λεκάνη 😅 με αποτέλεσμα να εμφανιστούν κατευθείαν 2 γραμμές. Το θέμα μου είναι τώρα ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι γραμμή εξάτμισης ή παίζει όντως να είμαι έγκυος που αυτό μου φαίνεται υπερβολικά περίεργο μιας και είχα αίμα...

Τι πιστεύετε εσείς? Φοβάμαι να επαναλάβω το τεστ..... Σκέφτηκα να συνεχίσω την ζωή μου κανονικά και την άλλη εβδομάδα που είναι οι γόνιμες να έρθουμε φουλ σε επαφή και να κάνω τεστ σε 3 εβδομάδες πα΄λι...

IMG_8898.jpg

Expand  

Μας έκαψες το μυαλό τώρα με αυτό το τεστ 😂

περιμένουμε το επόμενο… 

Δημοσίευση
  στις On 29/6/2023 at 9:11 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Και εγώ τώρα αν είμαι έγκυος όντως...που το πιστεύω φουλ γιατί βγήκε σε δευτερόλεπτα η γραμμή σήμερα ..άσχετα αν είναι αχνή...όντως κατάλαβα εμφύτευση..αυτά τα έντονα πονάκια Σάββατο βράδυ και από εχθές...δηλαδή 4 ημέρες μετά φάνηκε στο τεστ.....αλλά πρέπει να είναι χαμηλή η χοριακη ακόμα για αυτό φαίνεται έτσι η γραμμή...

Expand  

Πηγαινε να κανείς μια χοριακη αν και πιστεύω αφού το νιώθεις τόσο έντονα θα εισαι εγκυος 😊

Ανυπομονούμε μαζί σου💕

Ποτε δεν περιμενεις ; 

Δημοσίευση
  στις On 29/6/2023 at 1:50 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Λοιπόν κοπέλα μου.. άκου...είσαι έγκυος σίγουρα..γιατί το αμελείς;;;;αν είσαι έγκυος και δεν πάρεις προγεστερόνη και το χάσεις;;;;είναι Καράμπαμπ η γραμμή!!!!τόσο έντονη γραμμή εξάτμισης ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ! Κάνε ένα ακόμα να δεις που θα βγει πεντακάθαρα και πάρε τηλέφωνο τον γιατρό Σου..δεν παίζουμε με αυτά...γνώμη μου Ε;; κρίμα να χάσεις το μωράκι εξαιτίας αμέλειας...

Expand  

Θα κάνω ΄άλλο ένα τεστάκι μόλις πάω σπίτι και θα σας ενημερώσω. Αν βγει γραμμή θα πάρω τηλ τον γιατρό να του πω για το αίμα. Αν είναι αρνητικό, τότε όντως φταίει ο τρόπος που το έκανα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

Εσύ πότε λες να πας για χοριακή? Εύχομαι να δεις ένα τέλειο νούμερο ❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια έκανα τεστ τώρα και βγήκε αρνητικό ευτυχώς. Λέω ευτυχώς γιατί θα φοβόμουν πολύ να έβγαινε θετικό με το αίμα. Ενώ τώρα την άλλη εβδομάδα είναι οι γόνιμες και θα μπορεσουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας 🥰 

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες ♥️

Δημοσίευση

@Eliza Kats κορίτσι μου !!! Λίγες ώρες έμειναν!!! Αύριο τέτοια ώρα θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιτσα!! Σου εύχομαι μια υπέροχη εμπειρία,να μην έχεις άγχος θα είσαι σε καλά χέρια και όλα μα όλα να πάνε καλά. Με το καλό να το κρατήσεις αγκαλιά και να μοιραστείτε πια την κοινή πορεία της ζωής σας. Συγκινουμαι και μόνο που το σκέφτομαι! Σου στέλνω όλη μου την αγάπη ❤️🧿. Με το καλό 🤱

Δημοσίευση
  στις On 30/6/2023 at 12:44 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

2η ημέρα καθυστέρησης 😁

Γεια σας κορίτσια μου...πολύ χαίρομαι που μετράω μέρες...θα φύγω εκδρομή στο χωριό και Δευτέρα θα πάω για χοριακη 😁😁😁

Expand  

Αχ τι ωραία κορίτσι μου πολύ χαιρομαιιιιι❤️❤️❤️❤️ εύχομαι μια τεράστια χοριακηηηηη❤️❤️❤️ έκανες σήμερα κανένα τεστακι;

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κάνετε; Εγώ έκανα σήμερα πάλι τεστ πρώιμης ταινία και είναι ολόλευκο 🙄 χθες και προχθές είχα έντονες κράμπες περιόδου ! Οι θηλές  μου ακόμη με πονάνε όποτε πιστεύω πως την Κυριακή θα μου έρθει και όχι αύριο ! Από Σεπτέμβρη προσπάθειες πάλι🥲

Δημοσίευση
  στις On 30/6/2023 at 1:13 ΜΜ, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε; Εγώ έκανα σήμερα πάλι τεστ πρώιμης ταινία και είναι ολόλευκο 🙄 χθες και προχθές είχα έντονες κράμπες περιόδου ! Οι θηλές  μου ακόμη με πονάνε όποτε πιστεύω πως την Κυριακή θα μου έρθει και όχι αύριο ! Από Σεπτέμβρη προσπάθειες πάλι🥲

Expand  

Όχι ρε γα@@@το γιατί;;;;και πίστευα πολύ ότι θα είσαι....

Όχι δεν ξαναέκανα άλλο...είπα αν φτάσω Δευτέρα και δεν μου έρθει θα πάω για χοριακη 

Δημοσίευση
  στις On 30/6/2023 at 1:59 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όχι ρε γα@@@το γιατί;;;;και πίστευα πολύ ότι θα είσαι....

Όχι δεν ξαναέκανα άλλο...είπα αν φτάσω Δευτέρα και δεν μου έρθει θα πάω για χοριακη 

Expand  

Εγώ ήμουν σιγουρη ότι δεν … το ένστικτο μου δεν κάνει λάθος! Δεν πειράζει κάποια στιγμή θα έρθει🙄

αχ κορίτσι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου  να είσαι εγκυουλααααα❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές! Μου τελείωσαν οι καρδούλες 😅 

Έχω μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει τελικά! Θα σας διαβάζω πάντως μέχρι να γεννήσω 😅 

Και ελπίζω να δω κι άλλα θετικά τεστακια μέχρι τότε! ❤️

Δημοσίευση
  στις On 30/6/2023 at 5:03 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Έχω μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει τελικά! Θα σας διαβάζω πάντως μέχρι να γεννήσω 😅 

Expand  

Με το καλό! 
Στείλε μας μπεμπεδόσκονη!
❤️ ❤️ 

Δημοσίευση

Expand  

Με το καλό το μπεμπακι σου κορίτσι μου!! Θα έρθει και θα σου φωτίσει το σύμπαν 😍😍😍 

Δημοσίευση

Expand  

Με το καλό κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε και σύντομα θα ζήσεις την πιο γλυκιά πρώτη συνάντηση με το πιο γλυκό ανθρωπάκι 🥰🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσιαααα καλό μήνα..ο Ιούλιος μπήκε πολύ καλά....έκανα predictor με πρωινά ούρα και έβγαλε γραμμουλα σε δευτερόλεπτα... πρώτο το αποτέλεσμα μην σας πω βγήκε ....δείτε το!!!!αχ Δευτέρα πάω για χοριακη!!!!! Μάλλον έγινε η σύλληψη αργά γι'αυτό δεν δείχνει έντονα..αλλά είναι το πιο έντονο αποτέλεσμα έως σήμερα που  είμαι 33η ημέρα..έχω έντονη αναγουλα πάντως...

IMG_20230701_064017.jpg

IMG_20230701_064046.jpg

Δημοσίευση
  στις On 1/7/2023 at 3:45 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααα καλό μήνα..ο Ιούλιος μπήκε πολύ καλά....έκανα predictor με πρωινά ούρα και έβγαλε γραμμουλα σε δευτερόλεπτα... πρώτο το αποτέλεσμα μην σας πω βγήκε ....δείτε το!!!!αχ Δευτέρα πάω για χοριακη!!!!! Μάλλον έγινε η σύλληψη αργά γι'αυτό δεν δείχνει έντονα..αλλά είναι το πιο έντονο αποτέλεσμα έως σήμερα που  είμαι 33η ημέρα..έχω έντονη αναγουλα πάντως...

IMG_20230701_064017.jpg

IMG_20230701_064046.jpg

Expand  

Τι περιμένεις τότε κορίτσι μου άντε να μας ανοίξεις το καινούριο θεματακι 🥰🤰🤰🤰 αν και σου είπα συγχαρητήρια θα στο πω ακόμα μια φορά γιατί είναι σίγουρο πλέον ότι είσαι έγκυος 🤰🤰 συγχαρητήρια ♥️♥️♥️♥️ έκλεισες το θέμα με τον καλύτερο τρόπο 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση

IMG_20230701_064017.jpg

IMG_20230701_064046.jpg

Expand  

Αχ αχ τι όμορφες γραμμούλες! 

Τι ωραία που ξεκινάει ο Ιούλιος;;!! Έρχεται ανοιξιάτικο μωράκι

😍😍🌻🌺💐🌷🌹

Δημοσίευση

IMG_20230701_064017.jpg

IMG_20230701_064046.jpg

Expand  

Μαρίνα μου!!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 

Χωρίς καμία αμφιβολία είσαι έγκυος!!!! Με το καλό Μαρινάκι μου!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Ηρθε το μωράκι σας!!! Ήρθεεεεεε!!! Κοίτα να μην κουραστείς καθόλου αυτές τις μέρες,είναι ακόμη νωρίς. Άστο να γαντζωθει καλά καλά!! Αχ τι υπέροχα νεαααααα!!! 

Άνοιξε μας το νέο θεματακι!! Ήρθε νέος μήνας! Ελπιδοφόρος! Καλό μήνα κορίτσια μου!!!!

Υγ. Σου βάζω κάτω επεξεργασμένη την φωτό. Σε αυτό το φόντο φαίνεται καλύτερα. Το αρνητικό δεν την πιάνει ακόμη γιατί είναι νωρίς!!

IMG_20230701_092349.jpg

Δημοσίευση
  στις On 30/6/2023 at 1:13 ΜΜ, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Expand  

Μπουρμπουλακι μου γλυκό, δες! Δες πως γίνεται και καθυστερημένα η σύλληψη!!! Κάνε λίγη ακόμη υπομονή!! Μήπως τα πονακια περιόδου σηματοδοτούν εμφυτευση?? Δεν θυμάμαι να είχες πιο πριν πονακια περιόδου 2-3 μέρες πριν την περίοδο χωρίς να είχες περίοδο...κάνω λάθος? 

Δημοσίευση
  στις On 29/6/2023 at 6:37 ΜΜ, ο/η lilbern είπε:

Κορίτσια έκανα τεστ τώρα και βγήκε αρνητικό ευτυχώς. Λέω ευτυχώς γιατί θα φοβόμουν πολύ να έβγαινε θετικό με το αίμα. Ενώ τώρα την άλλη εβδομάδα είναι οι γόνιμες και θα μπορεσουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας 🥰 

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες ♥️

Expand  

Με το καλό οι νέες προσπάθειες κορίτσι μου! Χαίρομαι που δεν στεναχωρήθηκες. Λίγες μέρες έμειναν και βουρ στο love zone!!!! ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Αχχχχ σας ευχαριστώ τόσο πολύ κορίτσια μου .....🩷🩷🩷

Να το ανοίξει η @Elli13 το θεματακι μας...αφού έμεινα έγκυος και εγώ είναι πολυ γουρλου χαχχαχαχαχχα

Και μάντεψτε μου στέλνει μήνυμα και η κολλητή μου το ίδιο τέστ σε φώτο θετικό..  και παθαίνω σοκ

Δημοσίευση

IMG_20230701_064017.jpg

IMG_20230701_064046.jpg

Expand  

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!
Εύχομαι μια τεράστια χοριακη την Δευτέρα 

το είχες καταλαβει ότι είσαι εγκυος το είχες διαίσθηση μπράβο! 😊

Έκλεισε πολύ ωραία αυτός ο μήνα με θετικά τεστ 🌸💕🌻🍼

Δημοσίευση

IMG_20230701_064017.jpg

IMG_20230701_064046.jpg

Expand  

Αχχχχχχ κοριτσιιιιιιι μουυυυυυυ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ συγχαρητηριααααααααααααααααααα💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕ποσό πολύ χαρηκα τωρααααα💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 αχχχ μπραβο μπραβοοοοοοοοοο❤️❤️❤️❤️❤️ περιμενουμε την τεράστια χοριακουλα σουυυυυυυ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 1/7/2023 at 6:29 ΠΜ, ο/η Girly είπε:

Μπουρμπουλακι μου γλυκό, δες! Δες πως γίνεται και καθυστερημένα η σύλληψη!!! Κάνε λίγη ακόμη υπομονή!! Μήπως τα πονακια περιόδου σηματοδοτούν εμφυτευση?? Δεν θυμάμαι να είχες πιο πριν πονακια περιόδου 2-3 μέρες πριν την περίοδο χωρίς να είχες περίοδο...κάνω λάθος? 

Expand  

Αχ βρε κορίτσι μου μακάρι αλλά έκανα και σήμερα και ήταν ολόλευκο🥲🥲🥲 σήμερα δεν ήρθε αλλά αυριο είμαι σιγουρη ότι θα ερθει🥲 το μόνο που μου δίνει μια μικρή ελπιδα είναι ότι δεν σταμάτησαν να με πονάνε οι θηλές αλλά και πάλι το τεστ θα έδειχνε σήμερα🥲🥲🥲 έχω έντονα πονάκια είναι η αλήθεια και άλλες φορές είχα διάσπαρτα και πολύ ηπια ! Τώρα έχω έντονα σαν κράμπες ! Δεν νομίζω όμως! 🥲🥲🥲

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...