Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάης κι έχει η γης φορέσει τα καλά της για ν’ αρέσει. Ο κυρ-Ήλιος την κοιτά και τον πελαργό διατάζει να κατέβει να μας φέρει μωρουδακια αφράτα, μοσχοβολιστα🌸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ πως είστε σήμερα??? Συμπτώματα? Οι εγκυουλες πως είναι? Από ωορηξιες??

Καλημεραααα εγώ έκανα σήμερα το πρωί και είναι αρνητικό... Εκανα τις επαφές δύο ημέρες που ήταν θετικό άρα το πιάσαμε το κρίσιμο διάστημα.. Τώρα αναμονή έως τις 31 Μαΐου που θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης... Εσύ σε τι φάση είσαι;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημεραααα εγώ έκανα σήμερα το πρωί και είναι αρνητικό... Εκανα τις επαφές δύο ημέρες που ήταν θετικό άρα το πιάσαμε το κρίσιμο διάστημα.. Τώρα αναμονή έως τις 31 Μαΐου που θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης... Εσύ σε τι φάση είσαι;;;; 

καλημέρα! καταλαβαίνω ότι μιλας για τεστ ωορρηξίας. Όσο ειναι θετικο σημαινει οτι ανεβαινει η LH και προετοιμαζεται η ωορρηξία. Οπότε ναι ειναι πολυ κρισιμες μερες οταν ειναι θετικο αλλα μπορει να ειναι κ σημερα καθως οταν πεφτει η LH γινεται ωορρηξια. Αααααν σας βγει καλό εινια να προσπαθησεις αλλη μια μερα! Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η efakii είπε:

Καλημεραααα όλα καλα κοριτσι μου ,θα κανεις την θεραπεία σου και στον επόμενο κύκλο θα εισαι έτοιμη παλι για τη προσπάθεια σου !! 
τι σου εδωσε;; 

Αχ το άτιμο το utrogestan 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εδώ είμαι κοριτσακι μου γλυκο και διαβαζω τα νεα σας..

Τι παθατε καλε ολες μαζι;; Απιστευτο!!

@Girly μου να τον χαιρεσαι τον παίδαρό σου, να είναι υγιής και τυχερός στη ζωή του, και συντομα με ενα αδερφάκι ❤️

@marinaP χάρηκα πολύ με τα νέα σου.. Πολύ σύντομα θα εισαι έγκυοοοος!!!

@misofeggaro τα δικά σου νεα τα διαβαζω απο το αλλο θεματακι.. Υπονονή θα σου πω μόνο, και επιμονή!!! Θέλει δύναμη η ολη διαδικασία, το καταλαβαινω και ας είμαι απ εξω! Σου στελνω απειρη θετικη ενεργεια και μια μεγαλη αγκαλια ❤️ Η σκέψη μου ειναι μαζί σου!!

Εγώ κοριτσια μου όπως τα ξερετε.. Παλευω να κρατηθώ στα ποδια μου με την πιεση στη δουλεια και τις απειρες εργασιες του μεταπτυχιακου. Εχω κουραστει τοσο πολυ, δεν ξερω ουτε και εγω με τι κουραγιο συνεχιζω. Κατά τα αλλα τη Δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου για υπερηχο. Εχω να παω περιπου 1 μηνα και εννοειται ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ!!! 😂

Σε άλλα νεα, σημερα καταφερα τον αντρα μου μετα απο τόσους μηνες (έχω μπει στον 5ο, οποτε καταλαβαινετε!!!). Αφού λοιπόν σηκωθηκαμε, χαιδεψε την κοιλια μου και ζητησε συγγνωμη απο το μπεμπακι 😂 Πριν καμια ωρα μου ομολογησε οτι σκεφτεται μονο αυτό, μην εγινε καποιο κακο που ειχαμε επαφη! Βρε καλε μου, βρε χρυσε μου, ο γιατρός μας το επιτρέπει... τίποτα αυτός! Αν ειναι ετσι λεω το αφήνω το αθλημα για μετα τη γεννα- πρώτα ο Θεός.

Γεια σου κορίτσι! Κουράγιο με το μεταπτυχιακό! Τελειώνεις φέτος; Εγώ ευτυχώς τελείωσα τον Φεβρουάριο και αρχές του μήνα πήγα και ορκίστηκα με την κοιλίτσα μου 😅 

Ποια εβδομάδα είσαι τώρα; Πώς πας από συμπτώματα; Πες του άντρα σου δεν παθαίνει τίποτα το μωρό! Να το χαρείτε τώρα που μπορείτε 😅 Επίσης όταν μπεις στον 9ο επιβάλεται! Βοηθάει στον τοκετό λένε.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ωωω μια χαρααα!!! Εγώ είμαι σε αναμονή λογικά Δευτέρα περιμένω να αδιαθετησω κ έχω όλη μέρα πόνους περιόδου εδώ κ αρκετές ημέρες... Σήμερα 12 μέρες από ωορηξια. Ελπίζω να μην έρθει αλλά το νιώθω ότι έρχεται...😡 Λέω την Κυριακή να κάνω τεστακι....🙏

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Γεια σου κορίτσι! Κουράγιο με το μεταπτυχιακό! Τελειώνεις φέτος; Εγώ ευτυχώς τελείωσα τον Φεβρουάριο και αρχές του μήνα πήγα και ορκίστηκα με την κοιλίτσα μου 😅 

Ποια εβδομάδα είσαι τώρα; Πώς πας από συμπτώματα; Πες του άντρα σου δεν παθαίνει τίποτα το μωρό! Να το χαρείτε τώρα που μπορείτε 😅 Επίσης όταν μπεις στον 9ο επιβάλεται! Βοηθάει στον τοκετό λένε.

Τελειώνω φέτος τα μαθήματα και μου μένει η διπλωματική που πρέπει να παραδώσω Ιανουάριο. Δεν ξερω πως ακριβως θα το καταφερω και αυτό, αλλά θα δουμε.

Αύριο κλείνω την 18η και ε΄δω και 1 εβδομάδα είμαι άλλος ανθρωπος από θεμα συμπτωμάτων. Δεν εχω κανει εμετό, έχει ανοιξει (δυστυχώς) η όρεξη μου, γενικά νιώθω αρκετά καλύτερα! Καιρός ήταν γιατί με ταλαιπώρησε τόσο πολύ, που ενιωθα μονιμα αρρωστη, ουτε μια βολτα δεν μπροουσα να βγω!

Εσύ ετοιμάζεσαι για το μωράκι σου; Έχεις κάνει ΄ψωνια; Αχχ τι ωραια περίδος πρέπει να ειναι αυτή, ανυπομονώ να περασει ο καιρός να αρχίσω πρώτον να νιώθω το μωρό, και δεύτερον να φτιάχνω το δωμάτιό του ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Ωωω μια χαρααα!!! Εγώ είμαι σε αναμονή λογικά Δευτέρα περιμένω να αδιαθετησω κ έχω όλη μέρα πόνους περιόδου εδώ κ αρκετές ημέρες... Σήμερα 12 μέρες από ωορηξια. Ελπίζω να μην έρθει αλλά το νιώθω ότι έρχεται...😡 Λέω την Κυριακή να κάνω τεστακι....🙏

Γιατί το προεξοφλείς;;;; μπορεί να είσαι και έγκυος... 12η ημέρα από ωορρηξία δείχνει κάποιες φορές... Γιατί δεν αρχίζεις από αύριο πρωί τα τεστ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

καλημέρα! καταλαβαίνω ότι μιλας για τεστ ωορρηξίας. Όσο ειναι θετικο σημαινει οτι ανεβαινει η LH και προετοιμαζεται η ωορρηξία. Οπότε ναι ειναι πολυ κρισιμες μερες οταν ειναι θετικο αλλα μπορει να ειναι κ σημερα καθως οταν πεφτει η LH γινεται ωορρηξια. Αααααν σας βγει καλό εινια να προσπαθησεις αλλη μια μερα! Καλά αποτελέσματα!

Έχεις δίκιο!!! Θα κάνουμε και σήμερα για σίγουρα... 😘 Αν και το έχω τσεκάρει ότι την ημέρα του θετικού εγώ κάνω ωορρηξία... Αλλά ας κάνουμε και σήμερα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γιατί το προεξοφλείς;;;; μπορεί να είσαι και έγκυος... 12η ημέρα από ωορρηξία δείχνει κάποιες φορές... Γιατί δεν αρχίζεις από αύριο πρωί τα τεστ; 

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Ανεβάστε μας κανενα τεστακι 🙏%%-🍼

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Ανεβάστε μας κανενα τεστακι 🙏%%-🍼

@marinamanoulitsa @Elli13 ναι δεν ξέρω το έχω πάρει ότι δεν έχει γίνει πάλι... Κ αν κάνω τεστ κ δω πάλι αυτό το ολόλευκο θα απογοητευτω... Βέβαια ούτως η άλλως θα απογοητευτω όταν έρθει η περίοδος.... Ναι ίσως κάνω αύριο να δω πως θα ξυπνήσω 😜 η θερμοκρασία σήμερα είναι 37,8 οπότε αν κ αύριο είναι εκεί θα είναι νομίζω καλό σημάδι...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τελειώνω φέτος τα μαθήματα και μου μένει η διπλωματική που πρέπει να παραδώσω Ιανουάριο. Δεν ξερω πως ακριβως θα το καταφερω και αυτό, αλλά θα δουμε.

Αύριο κλείνω την 18η και ε΄δω και 1 εβδομάδα είμαι άλλος ανθρωπος από θεμα συμπτωμάτων. Δεν εχω κανει εμετό, έχει ανοιξει (δυστυχώς) η όρεξη μου, γενικά νιώθω αρκετά καλύτερα! Καιρός ήταν γιατί με ταλαιπώρησε τόσο πολύ, που ενιωθα μονιμα αρρωστη, ουτε μια βολτα δεν μπροουσα να βγω!

Εσύ ετοιμάζεσαι για το μωράκι σου; Έχεις κάνει ΄ψωνια; Αχχ τι ωραια περίδος πρέπει να ειναι αυτή, ανυπομονώ να περασει ο καιρός να αρχίσω πρώτον να νιώθω το μωρό, και δεύτερον να φτιάχνω το δωμάτιό του ❤️

Η διπλωματική είναι πόνος... Αν καταφέρεις να την τελειώσεις πριν γεννήσεις θα είναι ιδανικό! 

Τέλεια που σου περνούν τα συμπτώματα! Θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα από δω και πέρα! Θα νιώσεις και το μωράκι σου σε λίγο καιρό ❤️

Εγώ την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 8ο και βγαίνω και σε άδεια εγκυμοσύνης που την περιμένω πως και πως 😅 Ναι έχω κάνει κάποιες βασικές αγορές και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Τώρα ξεκινάνε και τα "δύσκολα" γιατί έχει αρχίσει και φουσκώνει πολύ η κοιλιά και δεν βολεύει 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

@marinamanoulitsa @Elli13 ναι δεν ξέρω το έχω πάρει ότι δεν έχει γίνει πάλι... Κ αν κάνω τεστ κ δω πάλι αυτό το ολόλευκο θα απογοητευτω... Βέβαια ούτως η άλλως θα απογοητευτω όταν έρθει η περίοδος.... Ναι ίσως κάνω αύριο να δω πως θα ξυπνήσω 😜 η θερμοκρασία σήμερα είναι 37,8 οπότε αν κ αύριο είναι εκεί θα είναι νομίζω καλό σημάδι...

Ναι κάνε αύριο ένα πρώιμο τεστακι με τα πρωινά! Αν περιμένεις Δευτέρα θα είναι αρκετά έγκυρο πιστεύω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η efakii είπε:

@Girly αγωνιστικούς χαιρετισμούς εδω στο κοριτσι μου!! Πως εισαι ;;; Ξεκίνησες την ήπια αντιβίωση σου ;; 
@Mpourmpoulo πόσες μέρες μετράμε αντίστροφα ;;;;; 

Κοριτσάκι μου σήμερα είμαι 5η μέρα μετά το θετικο τεστ ωορρηξιας! Έχω μέλλον ακόμη περιμενω περίοδο μάλλον 30 του μηνα καθώς συνήθως κάνω ωορρηξια 2 μέρες μετά το θετικο ! Αν όντως ισχύει αυτό τοτε είμαι 3 μέρες μετά την ωορρηξια 😛

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Θα το κάνω γιατί με αγχωσε λίγο έτσι ξαφνικά που ξεκίνησε!!! Ναι έφυγε την Τρίτη κ θα γυρίσει 8 του μήνα... Πάνε οι γόνιμες μέρες 😭 αν κ σκέφτομαι μήπως καταφέρω να πάω εγώ... Αν έχω τον ίδιο κύκλο θα έχω γύρω 1η του μήνα ωορηξια...  Εκτός αν αλλάξει κάτι 🥰🙏 κ δεν χρειαστεί να πάω!!!! Κ εσύ θα έχεις καλά αποτελέσματα μέχρι να φύγει ❤️❤️❤️

Πως είσαι σήμερα κορίτσι μου;;; Εμένα θα φύγει την Τρίτη και θα γυρισει 5 του μηνός και εγώ για να μην μείνω μονη τόσες μέρες θα πάω στον τόπο μου ❤️ κοριτσάκι μου αφού μπορείς να πας εκεί που είναι εννοειται να πας δεν το συζητωωωωωω! Μακάρι να μη χρειαστεί όμως και να είναι εδώ στις γόνιμες σου🙏🙏🙏🙏 εγώ αν δεν έχω μείνει αυτόν τον μηνα στις επόμενες γόνιμες επειδη θα παρω πάλι χάπια διέγερσης θα κάνω νωρίτερα ωορρηξια και μάλλον θα είναι εδώ στις γόνιμες του Ιουνίου! Ε μετααα αν δεν γίνει τπτ μες βλέπω από Σεπτέμβρη για προσπάθειες πάλι γτ Ιουλίου Αύγουστο θα είναι εκτός! Μακάρι να μείνω νωρίτερα τι να πω! Πάντως για αυτόν τον μηνα έχω φιλινκ ότι δεν θα είμαι έγκυος 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Και εγώ έτσι νοιωθω για εμενΑ ότι δεν! Κάνε ένα τεστακι από αύριο κοριτσάκι μου! Καλό σημάδι που ακόμα έχεις αυτή την θερμοκρασία! Συνήθως πεφτει μια μέρα πριν την περίοδο ή και την ίδια μέρα που περιμενεις αν δεν έχεις σπορακι! Βέβαια εμενα τον προηγούμενο μηνα που μετρούσα ήταν ότι να ναι αλλά συνήθως η θερμοκρασία που δεν πεφτει σηματοδοτεί μπεμπακι🙏🥰🙏🥰🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Η διπλωματική είναι πόνος... Αν καταφέρεις να την τελειώσεις πριν γεννήσεις θα είναι ιδανικό! 

Τέλεια που σου περνούν τα συμπτώματα! Θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα από δω και πέρα! Θα νιώσεις και το μωράκι σου σε λίγο καιρό ❤️

Εγώ την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 8ο και βγαίνω και σε άδεια εγκυμοσύνης που την περιμένω πως και πως 😅 Ναι έχω κάνει κάποιες βασικές αγορές και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Τώρα ξεκινάνε και τα "δύσκολα" γιατί έχει αρχίσει και φουσκώνει πολύ η κοιλιά και δεν βολεύει 😅 

Με το καλοοοοοοοο κοριτσάκι μου❤️❤️❤️ κάνε υπομονουλα λίγο έμεινε🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έχεις δίκιο!!! Θα κάνουμε και σήμερα για σίγουρα... 😘 Αν και το έχω τσεκάρει ότι την ημέρα του θετικού εγώ κάνω ωορρηξία... Αλλά ας κάνουμε και σήμερα 

και σήμερα και σήμερα για σιγουρια ❤️ εγώ είμαι υπέρ για την επόμενη και την μεθεπόμενη από το θετικο τεστ ωορρηξιας! Ποτέ δεν ξερεις σε κάθε κύκλο ποτέ θα γίνει!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Natasha24 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Πήγα εχθές στον γιατρο τελικά έχω κύστη στην ωοθήκη οπότε ξεκίνησα θεραπεία για να σπάσει και να μου έρθει η περιοδος!!

Πάμε για τον άλλο μηνα 💪💪💪

Κοριτσάκι μου πάμε δυναμικα για τον άλλο μηνα❤️ θα παρεις την θεραπεία σου και θα φύγει η κουτσουλά δεν είναι τπτ!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πως είσαι σήμερα κορίτσι μου;;; Εμένα θα φύγει την Τρίτη και θα γυρισει 5 του μηνός και εγώ για να μην μείνω μονη τόσες μέρες θα πάω στον τόπο μου ❤️ κοριτσάκι μου αφού μπορείς να πας εκεί που είναι εννοειται να πας δεν το συζητωωωωωω! Μακάρι να μη χρειαστεί όμως και να είναι εδώ στις γόνιμες σου🙏🙏🙏🙏 εγώ αν δεν έχω μείνει αυτόν τον μηνα στις επόμενες γόνιμες επειδη θα παρω πάλι χάπια διέγερσης θα κάνω νωρίτερα ωορρηξια και μάλλον θα είναι εδώ στις γόνιμες του Ιουνίου! Ε μετααα αν δεν γίνει τπτ μες βλέπω από Σεπτέμβρη για προσπάθειες πάλι γτ Ιουλίου Αύγουστο θα είναι εκτός! Μακάρι να μείνω νωρίτερα τι να πω! Πάντως για αυτόν τον μηνα έχω φιλινκ ότι δεν θα είμαι έγκυος 🙄

Αχ κορίτσι μου ακριβώς τα ίδια κ εγώ μετά από Σεπτέμβρη πάλι... Μακάρι να μην χρειαστεί... Γιατί κ αυτή η αναμονή χωρις προσπάθεια είναι ψυχοφθόρο... Απλά σκέφτομαι ότι είναι 3κ30 λεπτά οδήγηση κ μετά πλοίο άλλες 5 ώρες εκτός αν καταφέρω να βρω το γρήγορο... Την άδεια σήμερα την ζήτησα από τη δουλειά γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία κ θα το προσπαθήσω να πάω κ ταυτόχρονα να κάνω διακοπές... Γιατί μετά καλοκαίρι που έχω την κανονική μου άδεια δεν θα πάω πουθενά. Κορίτσι μου να σκέφτεσαι κ εσύ θετικά... Είχες αρκετές επαφές στις γόνιμες άρα πολύ καλές πιθανότητες 🥰 κ εγώ έτσι πρέπει να σκέφτομαι κ με έχει πιάσει το αντίθετο ότι δεν το πιάσαμε κ ξέρω ότι δεν πρέπει, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά...

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Αχ κορίτσι μου ακριβώς τα ίδια κ εγώ μετά από Σεπτέμβρη πάλι... Μακάρι να μην χρειαστεί... Γιατί κ αυτή η αναμονή χωρις προσπάθεια είναι ψυχοφθόρο... Απλά σκέφτομαι ότι είναι 3κ30 λεπτά οδήγηση κ μετά πλοίο άλλες 5 ώρες εκτός αν καταφέρω να βρω το γρήγορο... Την άδεια σήμερα την ζήτησα από τη δουλειά γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία κ θα το προσπαθήσω να πάω κ ταυτόχρονα να κάνω διακοπές... Γιατί μετά καλοκαίρι που έχω την κανονική μου άδεια δεν θα πάω πουθενά. Κορίτσι μου να σκέφτεσαι κ εσύ θετικά... Είχες αρκετές επαφές στις γόνιμες άρα πολύ καλές πιθανότητες 🥰 κ εγώ έτσι πρέπει να σκέφτομαι κ με έχει πιάσει το αντίθετο ότι δεν το πιάσαμε κ ξέρω ότι δεν πρέπει, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά...

Ωραία μαζί τα ίδια ❤️ αρχικά μακαριιιιι να είμαστε εγκυουλεσσσς ! Αλλά αν δεν να πας και ας είναι μακρυα θα δεις τον αντρουλη σου θα έρθετε σε επαφουλες και θα κανεις και διακοπουλες μιας και δεν θα πας το καλοκαιρι! Σε συμφέρει από όλες τις απόψεις❤️❤️❤️ φυσικά μακάρι να μη χρειαστούν όλα αυτά αλλά και πάλι να μη γίνει θα ξεκινήσουμε από  Σεπτέμβρη και τι στο καλό το σπορακι θα έρθει❤️❤️❤️  ας εστιάσουμε αρχικά στο τώρα❤️ εύχομαι αύτες τις μέρες να δεις το ομορφο θετικο τεστακι σουυυυυυυυυυυυυ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Πρώτα ο Θεός γεννάω Οκτώβρη, και το εξάμηνο της διπλωματικής αρχίζει τότε. Καμία σωτήρια 😅 Εντάξει, και αυτοί που κάνουν διπλωματικές επί πληρωμή κλέφτες θα γίνουν ;;;;;🤐😅

Τι τελεια που σταματας τη δουλεια.. Παναγια μου σαν ψεμα θα μου φανει αυτη η στιγμη!!

Να την χαρείς την κοιλίτσα σου που φουσκώνει, είναι ο,τι πιο όμορφο ❤️ Και θα έχεις μια δικαιολογία παραπανω να κανουν αλλοι τις δουλειες σου για σενα 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η cat12 είπε:

37,8????? Πολύ αυξημένη είναι!!!!!! Αν δεν έχεις αρρωστήσει κατά πάσα πιθανότητα είναι σποράκι ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια μου!

Ιδού οι χοριακες μου, η μια π εκανα την Τετάρτη και η άλλη που εκανα σήμερα ! Ο ιατρός είπε ότι είναι πολύ καλές να πίνω φολικο οξύ και από εβδομάδα να πάω να ακούσω καρδιά. 
δεν ξέρω μετα από δυο χρόνια άπειρων αρνητικών τεστ ακόμα έχω την εντύπωση δε το έχω συνειδητοποιήσει ούτε έχω σκεφτεί πως θα προσαρμοσω τους φρικτούς ρυθμούς π δουλεύω τα καλοκαίρια αλλά πραγματικά δν έχω λόγια. Μακάρι ο θεός να μας αξιώσει όλες να γίνουμε μητέρες 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ευχομαι να φέρω γούρι σε όλες όσες το επιθυμούν ❤️❤️

F021F873-A376-47F1-AA0A-3FD81BDC8D90.jpeg

98F20DD6-A18A-4475-920A-C055B3331442.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

37,8????? Πολύ αυξημένη είναι!!!!!! Αν δεν έχεις αρρωστήσει κατά πάσα πιθανότητα είναι σποράκι ❤️❤️❤️

Αμαααααν λαθοοοος 36,8 ήθελα να γράψω 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...