Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απρίλη που φέρνεις την δροσιά και όμορφα λουλουδάκια, γέμισε τις κοιλίτσες μας αφράτα μωρουδάκια 🌺🌸🌷💐🍼🍼

Rena92

Recommended Posts

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Dimitra24 είπε:

Όποτε τη θεωρώ αρνητική και την περιμένω να έρθει .. αν δω ότι δεν έρχεται από Τρίτη ίσως κάνω ένα τεστ πάλι γιατί κοίταξα τώρα το ημερολόγιο του κινητού μου και ειδα ότι είχα σημειώσει ότι στις 20 του μήνα είχα υγρά και πόνους ωορρηξίας.. 

Πλάκα μας κάνεις;;;;; 20 του μηνός ωορρηξία;;; γιατί έκανες τότε χοριακη;;;; είναι πάρα ααα πολύ νωρίς....!!!!!!!! Ποτε περιμένεις περιοδο ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πλάκα μας κάνεις;;;;; 20 του μηνός ωορρηξία;;; γιατί έκανες τότε χοριακη;;;; είναι πάρα ααα πολύ νωρίς....!!!!!!!! Ποτε περιμένεις περιοδο ;

Με βάση τον κύκλο μου που είναι 25 ημερών περίμενα χθες .. αλλα δε ξέρω ποτε έκανα ωορρηξία γιατί δεν χρησιμοποιώ τεστ απλά είχα σημειώσει ότι εκείνη την μέρα είχα υγρά και πόνους .. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά!! Τι μου κάνετε;

Εφακι μου σε ευχαριστώ που ρώτησες. Μπαααα ειδικά τώρα που ξεκίνησα δυο ενέσεις μαζί;;; 🤣 Ο άντρας μου ψάχνει λόγους να με βγάζει από το σπίτι μπας και ξεχαστω, πονοκέφαλοι φουλ, υπομονή μηδέν. Αλλά μόνο αυτό. Μου είπαν τώρα με της διέγερσης θα έχω φούσκωμα αρκετό. Λιγες μέρες έμειναν για την ωοληψια,να ηρεμήσω από ορμόνες μέχρι την έμβρυομεταφορά.♥️ Ο γιατρός με έβαλε να κάνω εξετάσεις (E2 και LH), οι οποίες ήταν μια χαρά άρα συνεχίζουμε.🙏🏻

Μπραβο μαρινακι μου !!! Σε λίγες μέρες θα γινει η ωοληψια σου και θα πάρουν ωραιότατα αφράτα υγιέστατα αυγουλακια !! 
Μεχρι τοτε κανε πραγματα που να σε απασχολούν και να σε κρατούν ηρεμη, να σε χαλαρώνουν …ειναι το πιο σημαντικό στη φαση που εισαι !!Βολτουλες ,καμία ταινιουλα  ,ενα ωραίο βιβλίο …

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitra24 είπε:

Με βάση τον κύκλο μου που είναι 25 ημερών περίμενα χθες .. αλλα δε ξέρω ποτε έκανα ωορρηξία γιατί δεν χρησιμοποιώ τεστ απλά είχα σημειώσει ότι εκείνη την μέρα είχα υγρά και πόνους .. 

Αν κορίτσι μου έκανες ωορρηξία στις 20 του μηνός τότε περιμένεις περίοδο στις 4 μαϊου!! Δηλαδή μπορεί να μην έχει γίνει καν η εμφύτευση καλά καλά!! Ποτέ ήταν η τελευταία σου περίοδος? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Αν κορίτσι μου έκανες ωορρηξία στις 20 του μηνός τότε περιμένεις περίοδο στις 4 μαϊου!! Δηλαδή μπορεί να μην έχει γίνει καν η εμφύτευση καλά καλά!! Ποτέ ήταν η τελευταία σου περίοδος? 

Ναι αν όντως έκανα εκείνη τη μέρα είναι αρκετά νωρίς ..και  εκείνη τη μέρα είναι η αλήθεια είναι  η μια απο τις δυο φορές που είχαμε ελεύθερη επαφή .. 3 Απριλίου είχα τελευταία περίοδο .. 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Dimitra24 είπε:

Ναι αν όντως έκανα εκείνη τη μέρα είναι αρκετά νωρίς ..και  εκείνη τη μέρα είναι η αλήθεια είναι  η μια απο τις δυο φορές που είχαμε ελεύθερη επαφή .. 3 Απριλίου είχα τελευταία περίοδο .. 

3 Απριλίου με 25 μέρες κύκλο έπρεπε να σου έρθει περίοδος στις 27 Απριλίου! Άρα  δεν έχεις 25 μέρες κύκλο η απλά έτυχε να κάνεις μεγαλύτερο κύκλο ... Το οποίο δεν αποκλείει την πιθανότητα εγκυμοσύνης μιας και δεν έχεις καν καθυστέρηση!! Αν πάμε με βάση την ωορρηξία σου στις 5 μαϊου περιμένεις 🥰🥰

Εγώ τελικά δε κατάλαβα..ο γιατρός μπερδεύτηκε και έδωσε χοριακη?? Η είδε παχύ ενδομήτριο και έδωσε? Η του είπες από λάθος ότι είσαι (ήσουν ) δύο μέρες πριν την περίοδο και έδωσε γιατί κάτι είδε?? 

Το υπόλοιπο γκρουπακι τι κάνει?? Εγώ κορίτσια μου είμαι στη δεύτερη μέρα περιόδου. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να μπω στη love zone! Εσάς πως σας πετυχαίνω?? 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Εγώ τελικά δε κατάλαβα..ο γιατρός μπερδεύτηκε και έδωσε χοριακη?? Η είδε παχύ ενδομήτριο και έδωσε? Η του είπες από λάθος ότι είσαι (ήσουν ) δύο μέρες πριν την περίοδο και έδωσε γιατί κάτι είδε?? 

Το υπόλοιπο γκρουπακι τι κάνει?? Εγώ κορίτσια μου είμαι στη δεύτερη μέρα περιόδου. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να μπω στη love zone! Εσάς πως σας πετυχαίνω?? 

Εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες να κάνω τεστακι.... Θα πάρω Τετάρτη ένα πρώιμης ανίχνευσης... Θα είμαι 2 ημέρες πριν την περίοδο... Καλά λες είναι;;; ή είναι νωρίς; αντε να έρθει το love zone παλι ΝΑ Το πιάσετε το σποράκι 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Εγώ κορίτσι μου είμαι στην παράνοια!! 3 μέρες μετά την ωορρηξία και μετράω μέρες 😁😁😁 μέχρι την αναμενόμενη!! Και το μυαλό μου ψάχνει συμπτώματα αλλά δεν βρίσκω και πολλά 🤣🤣 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες να κάνω τεστακι.... Θα πάρω Τετάρτη ένα πρώιμης ανίχνευσης... Θα είμαι 2 ημέρες πριν την περίοδο... Καλά λες είναι;;; ή είναι νωρίς; αντε να έρθει το love zone παλι ΝΑ Το πιάσετε το σποράκι 

Γιατί κορίτσι μου δεν παραγγέλνεις τα one step που είναι πρώιμης ανίχνευσης και πολύ οικονομικά? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Νωρίς??! Εγώ που ξεκινάω τα τεστακια πριν την περίοδο είναι νωρίς μαρή! χαχαχαχα.Πώς πάνε οι ορέξεις σου????

Εγώ κορίτσι μου είμαι στην παράνοια!! 3 μέρες μετά την ωορρηξία και μετράω μέρες 😁😁😁 μέχρι την αναμενόμενη!! Και το μυαλό μου ψάχνει συμπτώματα αλλά δεν βρίσκω και πολλά 🤣🤣 

Αααα με ενδιαφέρει το ζήτημα!!! Λέγε κανένα σύμπτωμα να κάνουμε μια συσκεψη εμείς και σε ενημερώνουμε! Χαχαχαχ

Γιατί κορίτσι μου δεν παραγγέλνεις τα one step που είναι πρώιμης ανίχνευσης και πολύ οικονομικά? 

Όχι όχι δεν θέλω.. Με αγχώνει πολύ αυτό το καθημερινό.. Γι αυτό κάνω υπομονή να είμαι κοντά στην ημερομηνία περιοδου..... 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Αααα με ενδιαφέρει το ζήτημα!!! Λέγε κανένα σύμπτωμα να κάνουμε μια συσκεψη εμείς και σε ενημερώνουμε! Χαχαχαχ

Δεν έχω ούτε ένα κορίτσι μου εκτός ότι χθες το πρωί είχα δέκατα και μετά ήμουν μια χαρά και σήμερα ξεκίνησαν κάτι πολύ έντονα λευκά υγρά!! Παρά πολλά όμως!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όχι όχι δεν θέλω.. Με αγχώνει πολύ αυτό το καθημερινό.. Γι αυτό κάνω υπομονή να είμαι κοντά στην ημερομηνία περιοδου..... 

Καλά κάνεις κορίτσι μου αν σε αγχωνει!! Πάντως εγώ περιμένω με ανυπομονησία για το θετικό σου!! Είμαι πολύ αισιόδοξη!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Δεν έχω ούτε ένα κορίτσι μου εκτός ότι χθες το πρωί είχα δέκατα και μετά ήμουν μια χαρά και σήμερα ξεκίνησαν κάτι πολύ έντονα λευκά υγρά!! Παρά πολλά όμως!!

Αχα! Ένα και καλό προς το παρόν!!! Λευκά υγρά και πολλά είναι πολύ θετικό! Και από τις διεθνείς γνώσεις που απέκτησα πια και από τα κορίτσια μας εδώ το βλέπω πααααρα πολύ συχνά σαν πρώτο σύμπτωμα! Αν συνεχιστούν μέχρι τέλους...κάτι ψήνεται!!!!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου αν σε αγχωνει!! Πάντως εγώ περιμένω με ανυπομονησία για το θετικό σου!! Είμαι πολύ αισιόδοξη!! 

Αμήν Παναγία μου!!! Αμήν!!! 

στις πριν 13 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά!! Τι μου κάνετε;

Εφακι μου σε ευχαριστώ που ρώτησες. Μπαααα ειδικά τώρα που ξεκίνησα δυο ενέσεις μαζί;;; 🤣 Ο άντρας μου ψάχνει λόγους να με βγάζει από το σπίτι μπας και ξεχαστω, πονοκέφαλοι φουλ, υπομονή μηδέν. Αλλά μόνο αυτό. Μου είπαν τώρα με της διέγερσης θα έχω φούσκωμα αρκετό. Λιγες μέρες έμειναν για την ωοληψια,να ηρεμήσω από ορμόνες μέχρι την έμβρυομεταφορά.♥️ Ο γιατρός με έβαλε να κάνω εξετάσεις (E2 και LH), οι οποίες ήταν μια χαρά άρα συνεχίζουμε.🙏🏻

Ασπράδια αυγών, πρωτεΐνες και κοψε ζάχαρη αλάτι για να μην έχεις φούσκωμα και υπερδιέγερση.  Και πολύ νεροοοοο καλή επιτυχία τίποτα δεν είναι η ωοληψια τον καλύτερο ύπνο είχα κάνει.  

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ασπράδια αυγών, πρωτεΐνες και κοψε ζάχαρη αλάτι για να μην έχεις φούσκωμα και υπερδιέγερση.  Και πολύ νεροοοοο καλή επιτυχία τίποτα δεν είναι η ωοληψια τον καλύτερο ύπνο είχα κάνει.  

Ααααα αυτά δεν τα γνώριζα σε ευχαριστώ πολύ 🙏🏻 τέταρτη μέρα με gonal δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα μάλλον είναι νωρίς για φούσκωμα κ τέτοια.

Καλημερουδια στην κοινότητα !  
@Girly βρισκόμαστε περίπου 5 μέρες πριν την ωορηξια … οτι επαφή βρέξει ,ας κατεβάσει … θα το παιξω τζογαδοριστικα αυτη τη φορά και οτι μου φέρει η τύχη!!! 
@annitakianna μια ψυχούλα ειχε πει εδω μεσα πως πριν μάθει οτι ειναι έγκυος δν ειχε κανενα συμπτώμα… αυτο ειναι το καλύτερο ! 😉😉😉  για να μην σκάμε και τη ψυχούλα μας!! 
@marinamanoulitsa καλα κανεις και δεν παίρνεις νωρίτερα για να μην μπαίνεις στο καθημερινό τεστακι που ειναι και ψυχοφθόρο… περιμενουμε πως και πως το θετικό σου τεστακι… αυριο εχεις δουλιτσα ομως ! Ωρα για νέο θεματάκιιιιι 🌸🌸🌸

@Mpourmpoulo που εισαι εσυ ;;;; Ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για την Τετάρτη;;; 
@cat12 πως παει η περίοδος σου κοριτσι;;; Η ροη σου αυξήθηκε ;;;

πρεπει μια μια να μας ανακοινώσει ημέρες ωορηξιας … στο νέο θεματάκι αυριο που θα ναι γουρλίδικο!!!!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Καλημερουδια στην κοινότητα !  
@Girly βρισκόμαστε περίπου 5 μέρες πριν την ωορηξια … οτι επαφή βρέξει ,ας κατεβάσει … θα το παιξω τζογαδοριστικα αυτη τη φορά και οτι μου φέρει η τύχη!!! 
@annitakianna μια ψυχούλα ειχε πει εδω μεσα πως πριν μάθει οτι ειναι έγκυος δν ειχε κανενα συμπτώμα… αυτο ειναι το καλύτερο ! 😉😉😉  για να μην σκάμε και τη ψυχούλα μας!! 
@marinamanoulitsa καλα κανεις και δεν παίρνεις νωρίτερα για να μην μπαίνεις στο καθημερινό τεστακι που ειναι και ψυχοφθόρο… περιμενουμε πως και πως το θετικό σου τεστακι… αυριο εχεις δουλιτσα ομως ! Ωρα για νέο θεματάκιιιιι 🌸🌸🌸

@Mpourmpoulo που εισαι εσυ ;;;; Ετοιμάζεσαι ψυχολογικά για την Τετάρτη;;; 
@cat12 πως παει η περίοδος σου κοριτσι;;; Η ροη σου αυξήθηκε ;;;

πρεπει μια μια να μας ανακοινώσει ημέρες ωορηξιας … στο νέο θεματάκι αυριο που θα ναι γουρλίδικο!!!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου...!!!καλημερα σε όλες 😁Εννοείται έχω ετοιμασει ήδη τι Θα γράψω 😁😁😁 

Καλημέραααααα γκερλςςςς!!

Και εγώ είπα @efakii θα το παίξω στα τυφλά αυτόν τον μήνα! Ότι μου δείξει το σώμα μου! Από εκεί θα βασιστώ. Δλδ όχι και τόσο τυφλά αλλά χωρίς τεστ! 

@marinamanoulitsa είμαστε ετοιμεςςςςςς!! ☀️🌼🍀🧿

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέραααααα γκερλςςςς!!

Και εγώ είπα @efakii θα το παίξω στα τυφλά αυτόν τον μήνα! Ότι μου δείξει το σώμα μου! Από εκεί θα βασιστώ. Δλδ όχι και τόσο τυφλά αλλά χωρίς τεστ! 

@marinamanoulitsa είμαστε ετοιμεςςςςςς!! ☀️🌼🍀🧿

Παίξε και που ξερεις ;;;;! Μπορει να γυρισει η άτιμη η τύχη !!! 😋😋😋😋 

τωρα ανοίγει και ο καιρος και βοηθάει βρε κορίτσια λιγο … ετσι λιγο να χαλαρώσουμε .. 

και σας το ορκίζομαι δεν εχω ακουμπήσει lexotanil … 🤪🤪🤪

στις πριν 4 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Παίξε και που ξερεις ;;;;! Μπορει να γυρισει η άτιμη η τύχη !!! 😋😋😋😋 

τωρα ανοίγει και ο καιρος και βοηθάει βρε κορίτσια λιγο … ετσι λιγο να χαλαρώσουμε .. 

και σας το ορκίζομαι δεν εχω ακουμπήσει lexotanil … 🤪🤪🤪

Χαχαχαχα , αν και είμαι ξεκάθαρα παιδί του χειμώνα και η αγαπημένη μου εποχή ξεκινάει επίσημα τον Οκτώβριο, ναι βοηθάει που ανοίγει ο καιρός! Ξέρω ξέρω θα πείτε τι ανάποδη είναι αυτή ,αλλά εγώ μόλις φτάσει ο Ιούνιος κάνω ένα ουφ μέχρι τελοε Αυγούστου..και από εκεί ξεκινάω αντίστροφα πότε θα ξεκινήσει ο "ωραίος καιρός" για μένα δλδ βροχή και συννεφια ,χουχουλιασμα και "μάζεμα" ! Το καλοκαίρι το απολαμβάνω μόνο τα πρωινά του γιατί η ζέστη με ενοχλεί άπειρα,μου παίρνει όλη την ενέργεια και θέλω να είμαι σπίτι με κλιματισμό! 🤷

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Χαχαχαχα , αν και είμαι ξεκάθαρα παιδί του χειμώνα και η αγαπημένη μου εποχή ξεκινάει επίσημα τον Οκτώβριο, ναι βοηθάει που ανοίγει ο καιρός! Ξέρω ξέρω θα πείτε τι ανάποδη είναι αυτή ,αλλά εγώ μόλις φτάσει ο Ιούνιος κάνω ένα ουφ μέχρι τελοε Αυγούστου..και από εκεί ξεκινάω αντίστροφα πότε θα ξεκινήσει ο "ωραίος καιρός" για μένα δλδ βροχή και συννεφια ,χουχουλιασμα και "μάζεμα" ! Το καλοκαίρι το απολαμβάνω μόνο τα πρωινά του γιατί η ζέστη με ενοχλεί άπειρα,μου παίρνει όλη την ενέργεια και θέλω να είμαι σπίτι με κλιματισμό! 🤷

🤣🤣🤣🤣 σαν να ακούω τον άντρα μου !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...