Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απρίλη που φέρνεις την δροσιά και όμορφα λουλουδάκια, γέμισε τις κοιλίτσες μας αφράτα μωρουδάκια 🌺🌸🌷💐🍼🍼

Rena92

Recommended Posts

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elk είπε:

τι έγινε κορίτσι μου πήγες γιατρό σήμερα; 

Κορίτσι μου τώρα μπήκα να σας γράψω.. γυρίσαμε πριν λίγο. Μας είπε όλα καλά, είδαμε το κουκκιδακι κ τους χτύπους του αλλά ήταν πολύ αχνό για να ακουστεί! Μου είπε 1 μέρα πριν να πήγαινα κ ίσως να μην το βλέπαμε! Πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός μέχρι στιγμής, μια κύστη στην ωοθήκη είδε μόνο που δεν είχα, αλλά μου είπε δεν ανησυχούμε κ απλά την παρακολουθούμε. Ραντεβού σε 3 βδομάδες πάλι και επειδή λέει δεν ικανοποιηθηκατε από την καρδιά, ελάτε πεταχτά σε 10 μέρες να ακούσετε! Είμαστε βέβαια πολύ συγκρατημένοι ακόμη, αλλά μια πρώτη ανάσα την πήραμε 😊

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου τώρα μπήκα να σας γράψω.. γυρίσαμε πριν λίγο. Μας είπε όλα καλά, είδαμε το κουκκιδακι κ τους χτύπους του αλλά ήταν πολύ αχνό για να ακουστεί! Μου είπε 1 μέρα πριν να πήγαινα κ ίσως να μην το βλέπαμε! Πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός μέχρι στιγμής, μια κύστη στην ωοθήκη είδε μόνο που δεν είχα, αλλά μου είπε δεν ανησυχούμε κ απλά την παρακολουθούμε. Ραντεβού σε 3 βδομάδες πάλι και επειδή λέει δεν ικανοποιηθηκατε από την καρδιά, ελάτε πεταχτά σε 10 μέρες να ακούσετε! Είμαστε βέβαια πολύ συγκρατημένοι ακόμη, αλλά μια πρώτη ανάσα την πήραμε 😊

Τι υπέροχα νέα! Αντε μπραβο κοριτσάκι μου ❤️ να πας στο 10ημερο να το ξανακούσεις αλλά από ότι βλέπω ο γιατρός σου είναι σίγουρος σου βάζει ανά μήνα σχεδόν ραντεβού οπότε μην φοβάσαι τίποτα!! Πολύ χαίρομαι για σένα και για το θαύματακι σου ❤️

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μπράβοοοο κορίτσι μου!!! Με το καλό 🙏🙏🙏🙏 είναι νωρίς γι αυτό δεν ακούστηκε δυνατά.. Λογικό!!! Μην ανησυχείς 

@Cat96 συγχαρητήρια κορίτσι μου ❣️❣️❣️ Έρχεται το ουράνιο τόξο σου και όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά 🌈💕🍼

@marinamanoulitsa πολύ περίεργα πράγματα.... Εμένα αυτό το τεστ μου είχε βγει αρνητικό ενω ήμουν έγκυος.. Θέλω να πω ότι πολύ χαμηλές τιμές χοριακης δεν τις ανίχνευσε καν, ενώ το one step με τα ίδια ούρα ήταν πολύ πολύ αχνό θετικό. Μήπως ήταν βιοχημική; Θυμάμαι τον Οκτώβριο που είχα τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχες μια βιοχημική, σωστά; Θυμάμαι και τη μέρα χαρακτηριστικά γιατί την ίδια μέρα που εσύ το έγραψες εγώ περίμενα τη δεύτερη χοριακη μου και μάλιστα ήμουν σε μια έκθεση με τη δουλειά και υπερβολικά αγχωμενη. Το λέω γιατί αν είναι και τώρα βιοχημική, μήπως ήρθε η ώρα να δείτε τι συμβαίνει; Μου κάνει εντύπωση και ο έντονος πόνος που είχες σήμερα στην κοιλιά, έτσι ήμουν και εγώ στη βιοχημική. Τις άλλες δύο φορές που προχωρησαν είχα πολύ υποφερτα πονακια περιόδου, αλλά όχι αυτόν τον έντονο πόνο... Δεν στο λέω για να σε αγχωσω, απλά για να δείτε μήπως είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα!! 

@Rena92 Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Σε 10 μέρες θα ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο 💕💕💕💕🤞🤞🤞

@cat96 κοριτσαραααααα συγχαρητήρια!!!! Ποσό όμορφα !!!! Το σποράκι ήρθε για να μειιιινειιιιιι🥰🥰🥰🥰 

Έχεις ακόμα συμπτώματα περιόδου; Εγώ φουλ πόνο στη μέση και στιγμές στιγμές στη κοιλιά ακριβώς σαν την πρώτη μέρα περιόδου!!!! Δν ξέρω! Φοβάμαι να ελπίζω … 

@Rena92 τι όμορφα νέα κ εσυ!!!! Είδες το σποράκι σου 🥰🥰όλα καλά αγάπη μου!!! Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου τώρα κ μην βάζεις άγχος με το μυαλό σου!!! Υπομονή 10 μερούλες ν πας ξανά γιατρό 🥰🥰

@marinamanoulitsa ρε κορίτσι μου πολύ περίεργα πρωγματα!!! Είδαμε όλες ουι η δίκη σου γραμμή ήταν ροζ !!! Τι στο καλό; Εγώ πάντως θ πω ξανά πως η κουνιαδα μου αρνητική χοριακη αρνητικό τεστ περίοδο και τον επόμενο μήνα δυο μηνών έγκυος !!! Πηγές στο γιατρό και σε εξέτασε;; 

αντε μωρέ στείλετε κ σε εμας μπεμπεδοσκονη να γίνει στο θέμα αυτό χαμουλης !!!! ❤️❤️🙏

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

@Cat96 συγχαρητήρια κορίτσι μου ❣️❣️❣️ Έρχεται το ουράνιο τόξο σου και όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά 🌈💕🍼

@marinamanoulitsa πολύ περίεργα πράγματα.... Εμένα αυτό το τεστ μου είχε βγει αρνητικό ενω ήμουν έγκυος.. Θέλω να πω ότι πολύ χαμηλές τιμές χοριακης δεν τις ανίχνευσε καν, ενώ το one step με τα ίδια ούρα ήταν πολύ πολύ αχνό θετικό. Μήπως ήταν βιοχημική; Θυμάμαι τον Οκτώβριο που είχα τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχες μια βιοχημική, σωστά; Θυμάμαι και τη μέρα χαρακτηριστικά γιατί την ίδια μέρα που εσύ το έγραψες εγώ περίμενα τη δεύτερη χοριακη μου και μάλιστα ήμουν σε μια έκθεση με τη δουλειά και υπερβολικά αγχωμενη. Το λέω γιατί αν είναι και τώρα βιοχημική, μήπως ήρθε η ώρα να δείτε τι συμβαίνει; Μου κάνει εντύπωση και ο έντονος πόνος που είχες σήμερα στην κοιλιά, έτσι ήμουν και εγώ στη βιοχημική. Τις άλλες δύο φορές που προχωρησαν είχα πολύ υποφερτα πονακια περιόδου, αλλά όχι αυτόν τον έντονο πόνο... Δεν στο λέω για να σε αγχωσω, απλά για να δείτε μήπως είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα!! 

@Rena92 Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Σε 10 μέρες θα ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο 💕💕💕💕🤞🤞🤞

@elli13 είχες κ εσυ πόνους περιόδου πριν μάθεις ότι είσαι έγκυος; 

στις πριν 7 ώρες, ο/η efakii είπε:

Σφυριξες λήξη συναγερμού επαφών ;;;; Πως εισαι εσυ κοριτσι μου ;;; Πως θα περάσουν αυτές οι ρημάδες οι μέρες μου λες;;;; Μαζι παμε !!!

Ναι ναι από εχθές σφύριξα λήξη😂 πως να ναι μέσα στην παράνοια😂😂😂 αχ δεν ξερωωωωωωω ευτυχώς τώρα το πασχα θα ξεχαστούμε λιγακιιιι για κάποιες μέρες🙏🙏🙏 μαζιιιι στην παρανοιαααα υπομονή κοριτσάκι μου❤️❤️❤️❤️

στις πριν 7 ώρες, ο/η Cat96 είπε:

Οτι ετοιμαζόμουν να σας στείλω! Κοριτσια είμαι πλέον 2 με 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και η χοριακη βγήκε 66.70 ❤️ ομολογώ πως τώρα που είδα τα αποτελέσματα πήρα μια δόση χαράς!!

Τελειααααααα κοριτσιιιι μουυυυυυυυυ μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️γιουπιιιιιιιιιιιιιι😍 όποτε τώρα θα ξανακάνεις χωριακη την Τρίτη; Η δεν θα ξανακάνεις ; Μίλησες με τον γιατρό;

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Βραζει και χύνεται 😒

Εεε κορίτσια ένα θα σας πω!!! ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΧΟΡΙΑΚΉ!!!!!!! Τα νεύρα μου με τα τεστ αλήθεια σας λέω!!!! Ο γυναικολόγος με λέει εμ στα έλεγα εγώ περίμενε και την χοριακή.... Προφανώς μου λέει μειώθηκε η ροή της περιόδου σου σε αυτό τον κύκλο δεν είναι ανησυχητικό και ο πόνος.. Μάλλον κρυώσεις!!! Α καλά λέω... Τζάμπα πήρα προγεστερονη δηλαδή εχθές... Ε δεν παθαίνεις κάτι λέει με 1 χάπι.. Λοιπόν μου λέει τώρα πάρε τεστ ωορρηξίας και συνεχίζουμε!!!!! Ποια μου είπε για το συγκεκριμένο τεστ ότι είναι χάλια;;;; @Girlyεσύ;;;; δίκιο είχες... Τα νεύρα μου αλήθεια!!! Τέλος πάντων... Συνεχίζουμε... Κορίτσια τι να πω δεν ξέρω... Συνεχιζουμε με τα άκυρα τεστ 😬🤐🤐🤐🤐 αντε μην βρίσω Μεγάλη Εβδομάδα.... 

ε τώρα τι να πω πραγματικά 🙄🥲πολύ στεναχωρέθηκα ! Ρε θα μας τρελάνουν τα κωλοστεστ ;;;;;; Δλδ αυτή η γραμμή ήταν εξάτμισης;;;;;; Τόσο έντονη εξάτμισης ;;;; Πέφτω από τα σύννεφα πραγματικά 😩 κοριτσάκι μου πάμε για τον άλλο κύκλο δυναμικα εξάλλου σε λίγες μέρες θα είναι οι γόνιμες 🙏❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Μπραβο κοριτσάκι μουυυυυ❤️🥰αχ τι καλααα να πάτε σε δέκα μερούλες να πάρετε την δόση σας με την καρδούλα 🫶🫶🫶🫶 όλα θα πανε τελεια κοριτσάκι μου❤️❤️❤️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!! Εύχομαι σε καθεμία ξεχωριστά τα καλύτερα! ❤️❤️❤️ 

Σήμερα περιμένουμε τα νέα της @Tinasardin8689😊 

Κορίτσια εκπέμπω S O S!!!!! 
σηκώθηκα τώρα και εκανα ένα τεστ ωορρηξιας , 5 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε έτσι
στην εφαρμογή pre mom μ τ βγάζει 0.52

εκανα στις 11/4 και τ έβγαλε 0.15 και σήμερα που εκανα μ τ έβγαλε 0.52

στον προηγούμενο κύκλο που είχα κάνει τεστ ωορρηξιας και μετά εκανα κ εξέταση προγεστερονης και έδειξε ότι μόλις είχα κάνει ωορρηξια, δυο μέρες πριν μ τ ειχε βγαλει 0.59 

θα τρελαθώ!!!! Δν ξέρω τι συμβαίνει!!! 
παρακαλώ πολύ τις εγκυουλες μας να κάνουν τεστ ωορρηξιας γ ν συγκρίνουμε αποτελέσματα!!! Αλλιώς το μόνο που μπορώ ν σκεφτώ είναι ότι κάνω δυο φορές το μήνα ωορρηξια😮😮😮😮

πανε τα αυγουλακια μου 🥚🥚🥚

μειωνονται χωρίς λόγο 😩😩

1CA8FC1C-5AD9-4792-90FE-F549AA3D28E5.jpeg

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

σηκώθηκα τώρα και εκανα ένα τεστ ωορρηξιας , 5 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε έτσι

στον προηγούμενο κύκλο που είχα κάνει τεστ ωορρηξιας και μετά εκανα κ εξέταση προγεστερονης και έδειξε ότι μόλις είχα κάνει ωορρηξια, δυο μέρες πριν μ τ ειχε βγαλει 0.59 

παρακαλώ πολύ τις εγκυουλες μας να κάνουν τεστ ωορρηξιας γ ν συγκρίνουμε αποτελέσματα!!! Αλλιώς το μόνο που μπορώ ν σκεφτώ είναι ότι κάνω δυο φορές το μήνα ωορρηξια😮😮😮😮

μειωνονται χωρίς λόγο 😩😩

Εγώ τα μόνο ωορρηξίας που έχω είναι ψηφιακά, οπότε δε βοηθάει 😞 

Βρε μήπως να πάρεις κανένα πρώιμης ανίχνευσης; Το ξέρω ότι είναι νωρίς και κανονικά δεν πρέπει, αλλά επειδή σε άγχωσε τώρα αυτό, μήπως και βοηθήσει! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ τα μόνο ωορρηξίας που έχω είναι ψηφιακά, οπότε δε βοηθάει 😞 

Βρε μήπως να πάρεις κανένα πρώιμης ανίχνευσης; Το ξέρω ότι είναι νωρίς και κανονικά δεν πρέπει, αλλά επειδή σε άγχωσε τώρα αυτό, μήπως και βοηθήσει! 

Αχ δν ξέρω!!!! Ποια είναι πρώιμης ανίχνευσης;; 

@Kate1992 μέχρι κι εγώ που με τα τεστ δεν το πολυέχω ή έγκυος είσαι ή κανεις πια διπλή ωορρηξία…για κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης… 

@marinamanoulitsa επειδή σε παρακολουθώ τουλάχιστον έναν χρόνο δεν αρχίζετε να ψάχνετε τι μπορεί να συμβαινει;Κι εγώ πιστεύω ότι ίσως ήταν βιοχημική…γιατί να ταλαιπωρεισαι;..

@Rena92 τέλεια θα πάω μόνο…Όλα να είναι ανέφελα μέχρι τέλους…

@Elli13 congratulationssssss…να περάσεις ένα υπέροχο και ήρεμο Πάσχα…

Όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια σύντομα να δουν αυτό που επιθυμούν….Εγώ έχω στις 2 γιατρό….17η εβδομάδα πια…βλέπουμε…Να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα και να φάτε..από Τρίτη μπαίνουμε ξανά σε πρόγραμμα….🥰

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Αχ δν ξέρω!!!! Ποια είναι πρώιμης ανίχνευσης;; 

Νομίζω από το φαρμακείο το πιο αξιόπιστο είναι το predictor early. Βέβαια εμένα μου είχε βγάλει γραμμή φάντασμα τον Ιανουάριο (για όποια θυμάται) αλλά πιστεύω ήταν καθαρά τυχαίο γεγονός και πέτυχα ελαττωματικό. Γενικά δηλαδή, τα θεωρώ αξιόπιστα. 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

@elli13 είχες κ εσυ πόνους περιόδου πριν μάθεις ότι είσαι έγκυος; 

Ναι κορίτσι μου και στις δύο εγκυμοσύνες είχα πονακια περιόδου μέχρι και την επίσημη καθυστέρηση. Ήταν όμως απόλυτα υποφερτα όχι κάτι πολύ έντονο. Στη βιοχημική αντίθετα ένιωθα πολύ έντονο πόνο. Δεν ξέρω αν σχετίζονται κάπως αυτά τα δύο μεταξύ τους αλλά είχα διαβάσει τότε ότι στη βιοχημική κάνει συσπάσεις η μήτρα για να αποβάλλει το κυημα εξού και ο πόνος.

@Tinasardin8689 όλα καλά θα πάνε σήμερα κορίτσι μου, στείλε μας τα υπέροχα νέα που θα έχεις από το μπεμπινι σου ❣️❣️❣️

στις On 13/4/2023 at 9:54 ΠΜ, ο/η Tinasardin8689 είπε:

@Kate1992 μέχρι κι εγώ που με τα τεστ δεν το πολυέχω ή έγκυος είσαι ή κανεις πια διπλή ωορρηξία…για κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης… 

@marinamanoulitsa επειδή σε παρακολουθώ τουλάχιστον έναν χρόνο δεν αρχίζετε να ψάχνετε τι μπορεί να συμβαινει;Κι εγώ πιστεύω ότι ίσως ήταν βιοχημική…γιατί να ταλαιπωρεισαι;..

Όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια σύντομα να δουν αυτό που επιθυμούν….Εγώ έχω στις 2 γιατρό….17η εβδομάδα πια…βλέπουμε…Να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα και να φάτε..από Τρίτη μπαίνουμε ξανά σε πρόγραμμα….🥰

Δν εχω τεστ εγκυμοσύνης!!! Δν μ έχουν έρθει αυτά που παρηγγειλα αν κ είναι της test και απ ότι λένε τα κορίτσια εδώ δν ανιχνεύουν νωρίς!!! 
μια πάω αν είναι μετά τη δουλειά ν πάρω predictor early γ ν τ κάνω αύριο ! Και βλέπουμε !!! 

πάντως δν ξέρω αλήθεια !!! Έχω κατά μπερδευτεί !!! 😩😩😩 

5 μέρες πριν την περίοδο κ ξανά ωορρηξια! Στον προηγούμενο κύκλο την ημέρα που μ ήρθε περίοδος εκανα είχα το τεστ έντονο πάλι! 
τι στο καλό ;;;; Και το ωάριο αυτό της δεύτερης ωορρηξιας γονιμοποιείσαι κανονικά ρε φίλε ; 

στις On 13/4/2023 at 10:11 ΠΜ, ο/η Kate1992 είπε:

Δν εχω τεστ εγκυμοσύνης!!! Δν μ έχουν έρθει αυτά που παρηγγειλα αν κ είναι της test και απ ότι λένε τα κορίτσια εδώ δν ανιχνεύουν νωρίς!!! 
μια πάω αν είναι μετά τη δουλειά ν πάρω predictor early γ ν τ κάνω αύριο ! Και βλέπουμε !!! 

5 μέρες πριν την περίοδο κ ξανά ωορρηξια! Στον προηγούμενο κύκλο την ημέρα που μ ήρθε περίοδος εκανα είχα το τεστ έντονο πάλι! 
τι στο καλό ;;;; Και το ωάριο αυτό της δεύτερης ωορρηξιας γονιμοποιείσαι κανονικά ρε φίλε ; 

Κορίτσι μου αν όντως κάνεις ωορρηξία δεύτερη φορά αυτό το ωάριο και να γονιμοποιηθεί δεν προλαβαίνει να εμφυτευτει αφου σου έρχεται περίοδος και πέφτει το ενδομήτριο. Χωρίς παχύ ενδομήτριο δεν υφίσταται εμφύτευση. Τον γιατρό σου τον εμπιστεύεσαι απόλυτα; Μήπως να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη;

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκα!!! 

Δεν νομίζω να ήταν βιοχημική γιατί ήταν τελείως αρνητική η χοριακη αυτή την φορά.. 

Ναι @Elli13 τότε είχε φανεί μια μικρή τιμή όμως στη Β χοριακη... Τώρα αρνητικη εντελώς... Άρα το τεστ ήταν λάθος..

Μόνο χοριακη με καθυστέρηση με συμβούλεψε ο γιατρός να κάνω... 

Καλα καλά τον λέω... Εχουμε κάνει εξετάσεις.. Δεν έχουμε κάτι.. 

Κορίτσια την άλλη εβδομάδα θα κλείσω για τεστ ΠΑΠ και θα είμαι και στην ωορηξια κοντά όποτε θα πάω να την δω και υπερηχο γραφικά 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Μπράβο πολύ ωραία θα πάτε να ακούσετε και τη καρδούλα πιο καλά 😊 με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις

να περάσετε όμορφα τώρα στις γιορτές και μην κουραστείς πολύ άσε τους άλλους να τρέχουν 😉

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

Δν εχω τεστ εγκυμοσύνης!!! Δν μ έχουν έρθει αυτά που παρηγγειλα αν κ είναι της home test και απ ότι λένε τα κορίτσια εδώ δν ανιχνεύουν νωρίς!!! 

Είναι μπέρδεμα τωρα αυτό είναι η αλήθεια είναι εντονο το τεστ το έβγαλες αμέσως φωτο το τεστ ; Γιατί δεν έχει καθαρίσει καλά η ταινία εκτός αν είναι έτσι αυτά εγω δεν έχω χρησιμοποιήσει δεν ξέρω 

αλλά συμφωνώ με την Elli13 δεν έχει χρόνο για εμφύτευση το ωάριο αν όντως σε 5 μερες έρθει η περιοδος 

τώρα θα κανείς λίγο υπομονή να περάσουν οι μερες να δεις το γίνετε 

πονακια ειτε είσαι εγκυος ειτε περιμενεις περίοδο ειτε κανείς ωορρηξία έχουμε όποτε μην τα δίνεις και πολύ σημασία 

Εμένα πχ που είχα θετικό τεστ ωορρηξιας λογικά η περίοδος όμως  θα μου έρθει σε 12-14 μερες περίπου δηλαδή έχω 52-55μερες κύκλο αλλά περιμένω να δω ποτε θα έρθει

πες το στον γιατρό σου έχεις να πας καμία επίσκεψη τωρα στα κοντά ;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

μειωνονται χωρίς λόγο 😩😩

Κορίτσι μου η είσαι εγκυουλα ή κανεις πάλι ωορρηξια! Πηγαινε πάρε ένα τεστακι  πρωιμησ και αύριο με τα πρωινα να το κανεις ! 🙏🫶

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Περιμενουμε τα νέας σου κορίτσι μου όλα θα είναι τελειαααα❤️❤️❤️❤️

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Είναι μπέρδεμα τωρα αυτό είναι η αλήθεια είναι εντονο το τεστ το έβγαλες αμέσως φωτο το τεστ ; Γιατί δεν έχει καθαρίσει καλά η ταινία εκτός αν είναι έτσι αυτά εγω δεν έχω χρησιμοποιήσει δεν ξέρω 

αλλά συμφωνώ με την Elli13 δεν έχει χρόνο για εμφύτευση το ωάριο αν όντως σε 5 μερες έρθει η περιοδος 

τώρα θα κανείς λίγο υπομονή να περάσουν οι μερες να δεις το γίνετε 

πονακια ειτε είσαι εγκυος ειτε περιμενεις περίοδο ειτε κανείς ωορρηξία έχουμε όποτε μην τα δίνεις και πολύ σημασία 

Εμένα πχ που είχα θετικό τεστ ωορρηξιας λογικά η περίοδος όμως  θα μου έρθει σε 12-14 μερες περίπου δηλαδή έχω 52-55μερες κύκλο αλλά περιμένω να δω ποτε θα έρθει

πες το στον γιατρό σου έχεις να πας καμία επίσκεψη τωρα στα κοντά ;

Είναι τόσο έντονο!!! Αφού τ εκανα κ πρώτα βγήκε αυτή η γραμμή κ μετά η ελέγχου!!!!  Τον πόνο ωορρηξιας τον καταλαβαίνω πάντα !!! Εγώ αυτές τις μέρες δν είχα πόνο ωορρηξιας αλλά περιόδου κ νιώθω βάρος χαμηλά!!

κ σήμερα έτσι μ ρθε κ τ εκανα ! Ενώ την προηγούμενη φορά ένιωσα πόνο ωορρηξιας κ τ εκανα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...