Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απρίλη που φέρνεις την δροσιά και όμορφα λουλουδάκια, γέμισε τις κοιλίτσες μας αφράτα μωρουδάκια 🌺🌸🌷💐🍼🍼

Rena92

Recommended Posts

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ουαουυυ κάλε τι τεστ ωορρηξιας είναι αυτοοοοο λοιπόν ξεκινά επαφεσσσσς οπωσδήποτε σημερααα αύριο και μεθαυριοοοο ❤️❤️❤️

Χαχαχα αφού το ειδα και εγω και τρόμαξα λέω πλάκα μου κάνει τετοιο τεστ δεν ξανα είχα ποτε τόσο εντονο 😂

41 μέρα του κύκλου σύλληψη δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Α ωραία τζάμπα τα πήρα!!!! Θ βλέπω κ γώ γραμμές φάντασμα και μαστε όλοι στον αέρα 😂😂

Δυστυχώς από ότι διαβάζω όλα βγάζουν γραμμές φάντασμα εκτός από τα πρεντικτορ early ! Όμως πολλα λεφτά για να πάρουμε αρκετά που θελουμε 😂 τα εγκυμοσύνης hometest δυστυχώς διαβάζουν από 25 μονάδες και πανω ενώ τα one step απο 10 μονάδες και πανω γ αυτό και τα παρηγγειλα !

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Χαχαχα αφού το ειδα και εγω και τρόμαξα λέω πλάκα μου κάνει τετοιο τεστ δεν ξανα είχα ποτε τόσο εντονο 😂

41 μέρα του κύκλου σύλληψη δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει 

Γτ δεν μπορεί να γίνει κορίτσι μου;;; Ο κύκλος σου είναι επηρεασμένος από τον θηλασμό γ αυτό και είναι μεγάλος και εμένα η αδερφη μου της ήρθε περίοδος μετά από 16 μήνες και θηλάζει και αυτή ακόμη και της εχει έρθει μέχρι στιγμής δυο φορές ! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να μείνεις έγκυος εσυ έλα σε επαφουλες και όταν σου έρθει περίοδος (αν) πήγαινε Τρίτη μέρα να κανεις ορμονολογικές να δεις που κυμαίνεσαι! Για εμένα όμως έλα σε επαφουλες αυτές τις μέρες γτ το τεστ σου είναι τουμπανοοοοοοο🥰

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Περιμένεις ν ρθει η περίοδος ;;;; Κορίτσι μου μήπως είναι έγκυος;;; Με τόσο θετικό τεστ lh σίγουρα κατι από γίνεται ! 

Ναι περίοδο περιμένω το πρωί που ξύπνησα πήγα τουαλέτα 7 η ώρα ειχα υγρα 

μετα στις 10 ξανα πάω τουαλέτα  ειχα πονακια περιόδου και λέω ας κάνω ένα τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσυνης και βγήκε έτσι το ωορρηξιας φουλ θετικό 

Δηλαδή έτσι όπως πάει θα μου έρθει περιοδος στις 55 μερες 😕

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι περίοδο περιμένω το πρωί που ξύπνησα πήγα τουαλέτα 7 η ώρα ειχα υγρα 

μετα στις 10 ξανα πάω τουαλέτα  ειχα πονακια περιόδου και λέω ας κάνω ένα τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσυνης και βγήκε έτσι το ωορρηξιας φουλ θετικό 

Δηλαδή έτσι όπως πάει θα μου έρθει περιοδος στις 55 μερες 😕

Αν είναι  hometest  το τεστ εγκυμοσύνης ίσως να μη μπορεί να δείξει ακόμη γιατί είναι χαμηλή η ορμόνη! Δε παίζει?? Αφού έχεις και πονακια περιόδου!

Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο για τσισα οπότε έκανα τώρα ωορηξιας. Εχω πάλι πολλά υγρά μύξες. Η εφαρμογή το δίνει χαμηλό ακόμη. Εγώ εννοείται θα έχω επαφή σήμερα πάντως. Την τελευταία μου για αυτές τις μέρες και ότι γινει!

IMG_20230412_140749.jpg

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο για τσισα οπότε έκανα τώρα ωορηξιας. Εχω πάλι πολλά υγρά μύξες. Η εφαρμογή το δίνει χαμηλό ακόμη. Εγώ εννοείται θα έχω επαφή σήμερα πάντως. Την τελευταία μου για αυτές τις μέρες και ότι γινει!

IMG_20230412_140749.jpg

Δεν το λες και χαμηλοοοοοοοοοοοοοοοοοο😂 εγώ το βλέπω παρά πολύ καλοοοο και το βράδυ θα σαι στο πικ❤️❤️ η εφαρμογή γενικότερα βγάζει και λίγο ότι να ναι 😂 το βράδυ κάνε χαμοοοοοοοοοοοοο 🫶🔥

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Δεν το λες και χαμηλοοοοοοοοοοοοοοοοοο😂 εγώ το βλέπω παρά πολύ καλοοοο και το βράδυ θα σαι στο πικ❤️❤️ η εφαρμογή γενικότερα βγάζει και λίγο ότι να ναι 😂 το βράδυ κάνε χαμοοοοοοοοοοοοο 🫶🔥

Υπάρχει πρόγραμμα!! Γυρίζω από δουλειά βράδυ,ο μικρός κοιμάται,μπαίνω για μπάνιο,πίνω ΜΟΝΗ ΜΟΥ ένα κρασάκι (ο σύζυγος παίρνει αντιβίωση) καιιιι ταραραραρααααα μόν αμουρ,ζετεμ.... (Το ταραρα είναι η μουσική καλέ! Η γνωστή η παθιαρικη για να σας βάλω στο κλίμα) 😆

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Girly είπε:

Υπάρχει πρόγραμμα!! Γυρίζω από δουλειά βράδυ,ο μικρός κοιμάται,μπαίνω για μπάνιο,πίνω ΜΟΝΗ ΜΟΥ ένα κρασάκι (ο σύζυγος παίρνει αντιβίωση) καιιιι ταραραραρααααα μόν αμουρ,ζετεμ.... (Το ταραρα είναι η μουσική καλέ! Η γνωστή η παθιαρικη για να σας βάλω στο κλίμα) 😆

Χαχχαχαχαχχαχχα είσαι θεααα τελος😂 με τόσο ωραία κατάσταση το σπορακι θα έρθει δεν μπορειιιιιιιιιι😻 το κρασί κάνει δουλειααα😜

στις Just now, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Γτ δεν μπορεί να γίνει κορίτσι μου;;; Ο κύκλος σου είναι επηρεασμένος από τον θηλασμό γ αυτό και είναι μεγάλος και εμένα η αδερφη μου της ήρθε περίοδος μετά από 16 μήνες και θηλάζει και αυτή ακόμη και της εχει έρθει μέχρι στιγμής δυο φορές ! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να μείνεις έγκυος εσυ έλα σε επαφουλες και όταν σου έρθει περίοδος (αν) πήγαινε Τρίτη μέρα να κανεις ορμονολογικές να δεις που κυμαίνεσαι! Για εμένα όμως έλα σε επαφουλες αυτές τις μέρες γτ το τεστ σου είναι τουμπανοοοοοοο🥰

Να το χαίρεστε το μπεμπακι σας 💕

Μόνο σήμερα μπορω αύριο φεύγω πάω στο πατρικό μου όποτε εκεί δεν θα είμαστε μόνη μας 😅

@Girly @efakii με τον γιατρό είχα μιλήσει μου είπε το ιδανικό είναι να αρχίσω προσπάθειες το καλοκαίρι τώρα αν θελω μπορω να αρχίσω και από τώρα χαλαρά και βλέπουμε 

του λέω τώρα που θηλάζω μπορω να μεινω εγκυος ; λέει ο θηλασμός μειώνει τις πιθανότητες περίπου στο 20%  μπορείς αλλά λίγο πιο δύσκολα 

οποτε θα περιμένω λίγο ακόμα θα το παρακολουθήσω με τεστ ωορρηξιας και βλέπουμε 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Χαχχαχαχαχχαχχα είσαι θεααα τελος😂 με τόσο ωραία κατάσταση το σπορακι θα έρθει δεν μπορειιιιιιιιιι😻 το κρασί κάνει δουλειααα😜

Αχ και γω αυτό λέω! Να βγει το υπέροχο αβγουλακι,να έρθουν οι κολυμβητές και να γίνει κατάσταση!!! Αμήν! Όλα για καλό!

Μόνο σήμερα μπορω αύριο φεύγω πάω στο πατρικό μου όποτε εκεί δεν θα είμαστε μόνη μας 😅

@Girly @efakii με τον γιατρό είχα μιλήσει μου είπε το ιδανικό είναι να αρχίσω προσπάθειες το καλοκαίρι τώρα αν θελω μπορω να αρχίσω και από τώρα χαλαρά και βλέπουμε 

του λέω τώρα που θηλάζω μπορω να μεινω εγκυος ; λέει ο θηλασμός μειώνει τις πιθανότητες περίπου στο 20%  μπορείς αλλά λίγο πιο δύσκολα 

Τοτε έλα σήμερα σε επαφουλαααα 😋 και ότι γίνει 😻 είπαμε αρκεί και μια επαφή στις γόνιμες 😍 όλα μια χαρα θα πανε ❤️❤️❤️

Εγώ θα έλεγα να τον πάρεις να τον ρωτήσεις τάχα " γιατρέ είχα πονακια σήμερα 41η μέρα του κύκλου και έκανα ένα τεστ ωορηξιας και μου έβγαλε το μάτι η γραμμή...να είναι ωορηξια ξανά μέσα στον κύκλο??" Και αν είναι τσακάλι θα σου πει "ναι βέβαια μπορεί να είναι ξανά ωορηξια αλλά σου γράφω και μια χοριακη καλού κακού και με ενημερώνεις το απόγευμα πως πήγε " εεεεεε??? Τι λες????

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Αχ και γω αυτό λέω! Να βγει το υπέροχο αβγουλακι,να έρθουν οι κολυμβητές και να γίνει κατάσταση!!! Αμήν! Όλα για καλό!

Όλα για καλοοο κορίτσι μου❤️ έχεις και υγρα όποτε έχεις πολλές πιθανότητες 🥰🥰 η @Elli13μας έμεινε έγκυος την ημέρα που βγήκε θετικο το τεστ ωορρηξιας🫶

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Αν είναι  hometest  το τεστ εγκυμοσύνης ίσως να μη μπορεί να δείξει ακόμη γιατί είναι χαμηλή η ορμόνη! Δε παίζει?? Αφού έχεις και πονακια περιόδου!

Θα είχε δείξει πιστεύω αν ήμουν εγκυος τι στο καλό ποσο καθυστερημένη σύλληψη να είχα πια 41 μέρα του κύκλου είμαι ποσο να πάω για να δείξει το τεστ 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχεχεχ λιώνω ρε φίλε με την πάρτη σου!!! Τρελοκομείο είσαι μπιτ 😂😂😂

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

@Elli13 μπράβο κορίτσι μου υπέροχα τα νέα σου πέρασε και η αυχενική ήρθε η ώρα να χαρεις με την εγκυμοσύνη σου και να ανακοινώσεις στους δικούς σου χωρίς φόβο.. εγω θα κάνω μια πρόβλεψη για το φύλο του μωρού και θα πω πως είναι κοριτσάκι 💕 

@marinamanoulitsaπεριμένουμε την χοριακη εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο κορίτσι μου.. 😊

@Cat96 άλλαξε επείγοντος γιατρό η μαία αυτήν δεν κάνει για εσενα καλώς ή κακος θα συναναστρέφεστε μαζί όποτε δεν είναι ότι καλύτερο.. συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και περιμένουμε χοριακη 😊

@Rena92@Tinasardin8689 περιμένουμε νέα από τους γιατρού σας κορίτσια 

@Girly εμείς περίμενα με σχεδόν μαζί περίοδο.. εσενα σου ήρθε μπήκες και love zone και εγω ακόμα περιμένω να έρθει 41 μερες σήμερα και έχω ακόμα δρόμο από ότι βλέπω ☹️

IMG_3420.jpeg

Ουαουυυυυυ σούπερ ντουπερ κατά θετικό!!!! Δεν έχω δει πιο θετικό!!!! Καλά ε;;;σήμερα πιάνεις στάνταρ!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

IMG_20230412_140749.jpg

Εμένα θετικότατο μου Φαίνεται!!!! Αντε αντε καλή επιτυχία!!! 

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Όλα για καλοοο κορίτσι μου❤️ έχεις και υγρα όποτε έχεις πολλές πιθανότητες 🥰🥰 η @Elli13μας έμεινε έγκυος την ημέρα που βγήκε θετικο το τεστ ωορρηξιας🫶

Ναι ναι!! Σωστα, και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός χτες στην αυχενική. Το μπεμπέ βγαίνει λίγο μεγαλύτερο, και ο γυναικολόγος με τον εμβρυομητρικό επιβεβαιώνουν σύλληψη την πρώτη μέρα του θετικού τεστ ωορρηξίας, εκείνο το Σαββατο που σας το είχα στείλει και σε φωτό, και βγάλαμε τα μάτια μας με τις ευχές όλων σας 😅 👌

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ναι ναι!! Σωστα, και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός χτες στην αυχενική. Το μπεμπέ βγαίνει λίγο μεγαλύτερο, και ο γυναικολόγος με τον εμβρυομητρικό επιβεβαιώνουν σύλληψη την πρώτη μέρα του θετικού τεστ ωορρηξίας, εκείνο το Σαββατο που σας το είχα στείλει και σε φωτό, και βγάλαμε τα μάτια μας με τις ευχές όλων σας 😅 👌

Χαχαχαχχα δεν έχω φατσούλα να βαλωωω !! Έτσι έτσι με τις ευχές όλων!! Και είδες! Μάτια βγήκαν θετικό τεστ ήρθε! Άντε να βγάζουμε και εμείς τα δικά μας κοριτσιααααα. Οι έγκυουλες μας έχουν ρίξει μπόλικη μπεμπεδοσκονη στο θεματακι!!,🤞🤞🤞

στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Θα έπρεπε να έχουν ένα γκρουπάκι και αυτοί να τα λένε απ την δίκη τους πλευρά!! 😂😂😂 εμένα ο δικός μου πολύ ζηλεύει που μιλάμε εμείς εδώ και αναλύουμε ότι σκεφτόμαστε κ αυτός δεν έχει! 🤣
Βέβαια πιστεύω πως κάπου θα χάνονταν το παιχνίδι στο δικό τους φόρουμ και θα άλλαζε θέμα 😂😂😂

χαχαχαχα! σίγουρα θα το πηγαίνανε αλλού! 😂 κι ο δικός μου τα ίδια λέει!

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ουαουυυυυυ σούπερ ντουπερ κατά θετικό!!!! Δεν έχω δει πιο θετικό!!!! Καλά ε;;;σήμερα πιάνεις στάνταρ!!! 

Χαχαχα ούτε εγω ξανά είχα δει τέτοιο τεστ.. θα κάνω μια επαφή και ότι τυχερά έχω.. 

ποτε θα πάρεις αποτελέσματα ; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Girly είπε:

Κάνε το προγραμμα σου εσυ κοριτσι μου!!!! 🥂 Το τεστακι σου ειναι θετικοτατο!!! Προχωρά σε θελει όλη η χωρα !!!

Κορίτσια μου πάλι σήμερα έχω πονάκια έντονα , και με πονάει κ η μέση!!! Πηγαίνω τουαλέτα και δν βλέπω τίποτα!!! 
επισης ν σας πω ότι τώρα τ μεσημέρι εφαγα αρακά με έλιες και πατατάκια με αλάτι!!!! 😂😂😂

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσάκι μου αρκούν και αυτές οι επαφές στις γόνιμες αν είναι να πιαστεί το σπορακι 🤞δώστου να καταλάβει και σήμερα και έπειτα όλες μαζί εδώ να λέμε και τα συμπτώματα❤️🫶

Σφυριξες λήξη συναγερμού επαφών ;;;; Πως εισαι εσυ κοριτσι μου ;;; Πως θα περάσουν αυτές οι ρημάδες οι μέρες μου λες;;;; Μαζι παμε !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...