Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απρίλη που φέρνεις την δροσιά και όμορφα λουλουδάκια, γέμισε τις κοιλίτσες μας αφράτα μωρουδάκια 🌺🌸🌷💐🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επιτέλους μπορώ να γράφω και να δημοσιεύονται κατευθείαν τα μηνύματα.

@efakiiΠότε (δεν) περιμένεις περίοδο?

στις πριν 31 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Γιατί όλα αρνητικά;;;; αχ 🙄

Εγώ σήμερα θα πάω γυναικολόγο και θα σας πω τα νέα μου.. Και το συζητήσαμε... Και αν είναι όλα καλά γιατι εδώ και δύο εβδομάδες με πιάνει έντονος πονος

Καλημέρα κορίτσι μου, πως είσαι? Είμαι εγώ που περιμέναμε μαζί περίοδο, απλά άλλαξα το ψευδόνυμο.

Είχα χαρεί πολύ με τα νέα σου και το θετικό τεστάκι και μετά στενοχωρήθηκα που τελικά σου έδωσε τσάμπα ελπίδες. Περιμένουμε νέα από τον γιατρό.

Εμένα είναι οι εβδομάδα των γόνιμων ημερών. Έγινε ελευθέρα την Δευτέρα και μου δείχνει η εφαρμογή ότι ωορρηξία έχω την Παρασκευή, αλλά εγώ χτες είχα κάτι λευκά υγρά και σκέφτηκα μήπως τελικά κάνω νωρίτερα ωορρηξία αυτό το μήνα? Ο κύκλος μου είναι 25αρης, αλλά μου έχει έρθει και στις 23 μέρες κάποιες φορές. 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Ε ειλικρινά τι να πω! Έχω χάσει πάσα ιδέα πια! Θετικά τεστ με αρνητικές χοριακες, σημασία εμφύτευσης με καφέ υγρά και αρνητικά τεστ... έλεος λιγάκι!

Σε ποια μέρα είσαι ? 

Ειμαι 25η ημέρα κύκλου και περιμένω περίοδο τη κυριακη !!!  όλη μου η ελπίδα τα κορίτσια @Mpourmpoulo και @Kate1992! Η τελευταία ψυχούλα που ειναι ;;; Δεν μας λυπάται;;;;;; 
εντωμεταξυ ρε κορίτσια ειναι ο μοναδικός μήνας που βλεπω συνεχεια το ίδιο όνειρο. Κανω τεστ και ειναι θετικό. Γιατι οκ αυτο το άγχος και τη λαχτάρα την εχω κάθε μήνα …. Αλλα τωρα παραπάει η κατάσταση 😪😪😪😪

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Επιτέλους μπορώ να γράφω και να δημοσιεύονται κατευθείαν τα μηνύματα.

@efakiiΠότε (δεν) περιμένεις περίοδο?

Καλημέρα κορίτσι μου, πως είσαι? Είμαι εγώ που περιμέναμε μαζί περίοδο, απλά άλλαξα το ψευδόνυμο.

Είχα χαρεί πολύ με τα νέα σου και το θετικό τεστάκι και μετά στενοχωρήθηκα που τελικά σου έδωσε τσάμπα ελπίδες. Περιμένουμε νέα από τον γιατρό.

Εμένα είναι οι εβδομάδα των γόνιμων ημερών. Έγινε ελευθέρα την Δευτέρα και μου δείχνει η εφαρμογή ότι ωορρηξία έχω την Παρασκευή, αλλά εγώ χτες είχα κάτι λευκά υγρά και σκέφτηκα μήπως τελικά κάνω νωρίτερα ωορρηξία αυτό το μήνα? Ο κύκλος μου είναι 25αρης, αλλά μου έχει έρθει και στις 23 μέρες κάποιες φορές. 

Κοριτσι μου καλησπέρα σου !!! Χρησιμοποιείς τεστακια ωορηξιας για να εισαι πιο σίγουρη ; Επειδή δν ειναι και πολυ σταθερός ο κύκλος σου … να μην χάνεις τσάμπα τις ευκαιρίες !  Να ευχηθώ καλη επιτυχία και σύντομα σποράκι !
Εγω περιμένω τη κυριακη ! 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Εγώ σήμερα θα πάω γυναικολόγο και θα σας πω τα νέα μου.. Και το συζητήσαμε... Και αν είναι όλα καλά γιατι εδώ και δύο εβδομάδες με πιάνει έντονος πονος

Περιμενουμε τα νέα σου οπωσδήποτε !!! 
και μια Κουλη ερωτηση ,εχεις επαναλάβει τεστακι εγκυμοσύνης ;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Κοριτσι μου καλησπέρα σου !!! Χρησιμοποιείς τεστακια ωορηξιας για να εισαι πιο σίγουρη ; Επειδή δν ειναι και πολυ σταθερός ο κύκλος σου … να μην χάνεις τσάμπα τις ευκαιρίες !  Να ευχηθώ καλη επιτυχία και σύντομα σποράκι !
Εγω περιμένω τη κυριακη ! 

Άρα είναι πολύ νωρίς για να δείξει το τεστάκι. Έχεις φουλ ελπίδες με τα καφέ υγρά που είδες σε μέρα που θα μπορούσε να γίνεται η εμφύτευση 🥰

Δεν χρησιμοποιώ τεστακια γιατί δεν είναι ότι προσπαθούμε ουσιαστικά. απλά έγινε τον προηγούμενο μήνα ένα "ατύχημα" την 1η-2η γόνιμη και γλυκάθηκα. 

Δεν είμαι ακόμα σε φάση να κάνω εντατικές προσπάθειες. Θέλω αν έρθει να μας κάνει την έκπληξη. Δεν μένουμε και μαζί ακόμα, οπότε δεν γίνεται να έχουμε κάθε μέρα επαφές δυστυχώς. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Άρα είναι πολύ νωρίς για να δείξει το τεστάκι. Έχεις φουλ ελπίδες με τα καφέ υγρά που είδες σε μέρα που θα μπορούσε να γίνεται η εμφύτευση 🥰

Δεν χρησιμοποιώ τεστακια γιατί δεν είναι ότι προσπαθούμε ουσιαστικά. απλά έγινε τον προηγούμενο μήνα ένα "ατύχημα" την 1η-2η γόνιμη και γλυκάθηκα. 

Δεν είμαι ακόμα σε φάση να κάνω εντατικές προσπάθειες. Θέλω αν έρθει να μας κάνει την έκπληξη. Δεν μένουμε και μαζί ακόμα, οπότε δεν γίνεται να έχουμε κάθε μέρα επαφές δυστυχώς. 

Ααααααα καταλαβα !!!! Τέλεια τοτε !!! Αφεθείτε και απολαύστε το !! Ο,τι καλύτερο πραγματικά ! Μου συμβαινει και μένα που και που η χαλάρωση 🤣🤣🤣 συνήθως το καλοκαίρι βέβαια ! 

Δημοσίευση

Να ρωτήσω και κάτι? Αυτά τα τεστάκια που παίρνετε από το ιντερνετ (τις ταινίες εννοώ), όταν σας τα στέλνουν φαίνεται τι έχει μέσα? 

Θα ήθελα να παραγγείλω της one step να έχω αλλά δεν θέλω να γίνω "ρεζίλι" στο γραφείο 😅

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Cat96 είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή, 1623 από την προηγούμενη Τετάρτη που ήταν 66!!

Πήρα πάλι την αντιπαθέστατη, είπα να δώσω κυριολεκτικά μια ευκαιρία ακόμα στον γιατρό μου, αν δεν έφυγα!

Το Σάββατο το πρωί θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο, δεν μπορώ να το πιστέψω, έχω μεγάλη ανυπομονησία αλλά και φόβο μαζί…

😍 Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι όλα είναι τέλεια και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη 🍀

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η efakii είπε:

Ναι αμεεεε ! Πιο λευκό και απ τη ψυχούλα μου !!! Ειπα αυτη τη φορά θα τα τελειώσω όλα επίτηδες για να μην ξαναπάρω … 

ναι ναι τωρα ας γελάσουμε όλες μαζι παρεα!!!!

Καλημερααα κοριτσια μουυυυυ! Και εγώ έκανα και είναι ολόλευκο 😞 10η μέρα μετά το θετικο σήμερα 🤪

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Να ρωτήσω και κάτι? Αυτά τα τεστάκια που παίρνετε από το ιντερνετ (τις ταινίες εννοώ), όταν σας τα στέλνουν φαίνεται τι έχει μέσα? 

Θα ήθελα να παραγγείλω της one step να έχω αλλά δεν θέλω να γίνω "ρεζίλι" στο γραφείο 😅

Κορίτσι μου εγώ που παρηγγειλα της one step ήρθαν σε κουτάκι και δεν φαινόταν τπτ απέξω ούτε έλεγε τη είναι όπως και της hometest δεν φαινόταν που ήταν σε σακούλα της μεταφορικής όποτε παρήγγειλε άφοβα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κουκλάκια μουυυ! 

@Rena92 μόνο για τικ τοκ είμαι τώρα! Χαχαχ εδώ ούτε fb δεν έχω!! Χαχαχαχ

Κορίτσια μου εννοείται πως έκανα τεστ και εννοείται πως θα μπω και γω στο γκρουπακι "άσπρη πέτρα ξεξασπρη"! Ολόλευκο το τεστακι και ΧΩΡΙΣ γραμμή εξατμισης έχω να πω! Εσείς τι κάνετε?? Έχουμε κανένα τεστακι να επεξεργαστούμε??

Από συμπτώματα ξεκίνησε το στήθος ειδικά το δεξί να πονάει σήμερα αρκετά αλλά και τον προηγούμενο μήνα τέτοια μέρα είχε ξεκινήσει να πονάει! Οπότε όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα !!! 

Θυμάμαι είχα διαβάσει και σας είχα πει ότι συνήθως τα συμπτώματα της περιόδου,ειδικά το στήθος, σταματούν την 11η μέρα μετά την ωορρηξία. Αν κάποια συνεχίζει και έχει μετά την 11η μέρα έχει πολλές πιθανότητες εγκυμοσύνης! 

Εσυ και αν είσαι ακόμη νωρίς ❤️ αναμένουμε σε λίγες μέρες το σωστό αποτέλεσμα 😍 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Περιμενουμε τα νέα σου κοριτσάκι μου❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις On 19/4/2023 at 12:30 ΜΜ, ο/η Girly είπε:

Εγώ έχω μπερδευτεί..γιατί κάτι σαν γραμμή φαίνεται αλλά είναι τόσο κολλητά με την γραμμή ελέγχου που με μπερδεύει! Μήπως δεν είχε προλάβει να στεγνώσει καλά το τεστ? Η μήπως έμεινε πολύ ώρα μέσα στα ούρα και γι αυτό φαίνεται θολά?

Μπορεί να είναι όπως λες κοριτσάκι. Έκανα και σήμερα όμως ήταν κάτασπρο, δεν τρέφω ελπίδες. Θα ΄ήμουν πολύ τυχερή αν έμενα με την 1η προσπάθεια σπερματέγχυσης ενώ η γιατρός δίνει λίγες πιθανότητες.

Δημοσίευση

Λοιπόν ας κάνω ένα refresh! 10η μέρα σήμερα μετά το θετικο ωορρηξιας αρνητικο τεστ εγκυμοσύνης (κλασσικά)! Έχω ακόμη πονο στο στήθος, χθες κοιμήθηκα σχετικά νωρίς για εμένα κατά της 1 και και ξύπνησα πριν λίγο πολύς ύπνος 😂 χθες είχα λιγάκι πονοκέφαλο και τρώω δίχως αύριο ( το τσουρέκι το έχω ταράξει 😂) καη επίσης έβαλε χθες θερμόμετρο και είχα 37.1 (το απόγευμα βέβαια) και είπα να συνεχίσω να μετράω θερμοκρασία μέχρι την αναμενόμενη να δω αν θα πέσει( κανονικά έχω 36.6) , διάσπαρτα πονάκια περιόδου και χθες φτερνίστηκα και με έπιασε ένας πόνος κατω δεξια σαν κράμπα αλλά με πονο πολυ ! Ακόμη χθες πήγα λίγο σούπερ και φαρμακείο και εδώ που μένουμε έχει κάτι ανηφόρες σαν του ζαλογγου😂 και έτρεμαν τα πόδια μου! Τελος έχω δυο μέρες που βλέπω κάτι αλλόκοτα ονειρααα πω πωωω ! Αυτααααα από εμένα ! Δεν νομίζω να ξέχασα κάτι άλλο να σας πω!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Λοιπόν ας κάνω ένα refresh! 10η μέρα σήμερα μετά το θετικο ωορρηξιας αρνητικο τεστ εγκυμοσύνης (κλασσικά)! Έχω ακόμη πονο στο στήθος, χθες κοιμήθηκα σχετικά νωρίς για εμένα κατά της 1 και και ξύπνησα πριν λίγο πολύς ύπνος 😂 χθες είχα λιγάκι πονοκέφαλο και τρώω δίχως αύριο ( το τσουρέκι το έχω ταράξει 😂) καη επίσης έβαλε χθες θερμόμετρο και είχα 37.1 (το απόγευμα βέβαια) και είπα να συνεχίσω να μετράω θερμοκρασία μέχρι την αναμενόμενη να δω αν θα πέσει( κανονικά έχω 36.6) , διάσπαρτα πονάκια περιόδου και χθες φτερνίστηκα και με έπιασε ένας πόνος κατω δεξια σαν κράμπα αλλά με πονο πολυ ! Ακόμη χθες πήγα λίγο σούπερ και φαρμακείο και εδώ που μένουμε έχει κάτι ανηφόρες σαν του ζαλογγου😂 και έτρεμαν τα πόδια μου! Τελος έχω δυο μέρες που βλέπω κάτι αλλόκοτα ονειρααα πω πωωω ! Αυτααααα από εμένα ! Δεν νομίζω να ξέχασα κάτι άλλο να σας πω!

Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά, αλλά όλα αυτά είναι πολύυυ θετικά σημάδια. Επίσης αν θυμάμαι καλά σε άλλο ποστ έγραφες ότι δεν σου αρέσει γενικά το τσουρέκι πολύ. Νομίζω ήρθε η σειρά σου φίλη 🥰

Πότε είναι να (μην) σου έρθει κανονικά? Έχεις τεστάκια πρώιμης ανίχνευσης? 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Να διορθώσω -> 11η μέρα μετά το θετικο τεστ ωορρηξιας σήμερα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά, αλλά όλα αυτά είναι πολύυυ θετικά σημάδια. Επίσης αν θυμάμαι καλά σε άλλο ποστ έγραφες ότι δεν σου αρέσει γενικά το τσουρέκι πολύ. Νομίζω ήρθε η σειρά σου φίλη 🥰

Πότε είναι να (μην) σου έρθει κανονικά? Έχεις τεστάκια πρώιμης ανίχνευσης? 

Ναι ναι δεν τρελενομαι για τσουρέκι γενικα 😂 μακαριιιιιιιι μακαριιιιιιι❤️ έκανα χθες και σήμερα τα one step που είναι πρώιμης αλλά ήταν αρνητικά και τα δυοοοοο🤪 

η εφαρμογη λέει την Τρίτη ότι θα μου έρθει ! Θετικο τεστ ωορρηξιας είχα 9 Απριλίου ! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ναι ναι δεν τρελενομαι για τσουρέκι γενικα 😂 μακαριιιιιιιι μακαριιιιιιι❤️ έκανα χθες και σήμερα τα one step που είναι πρώιμης αλλά ήταν αρνητικά και τα δυοοοοο🤪 

η εφαρμογη λέει την Τρίτη ότι θα μου έρθει ! Θετικο τεστ ωορρηξιας είχα 9 Απριλίου ! 

Ακόμα είναι Πέμπτη, οπότε και τα πρώιμης ανίχνευσης είναι ΄δύσκολο να δείξουν από τώρα, τι να κάνουν κι αυτά τα καημένα. Ας μην τα κατηγορούμε μόνο 🤣

Καλύτερα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Κυριακή πιστεύω είναι πιο κατάλληλη μέρα για να δείξει. 

Σκέψου όταν είχα μείνει έγκυος στον γιο μου και είχα κάνει την ημέρα που περίμενα περίοδο και τελικά δεν ήρθε ποτέ, ήταν πααααρα πολύ αχνή γραμμή. Τόσο αχνή που νόμιζα ότι δεν υπάρχει καν. Την επόμενη μέρα είχε βγει πιο έντονο και πήγα για χοριακή την επόμενη και ήταν 500κατι. Θέλω να σου πω ότι 2 μερες πριν που η χοριακή μου λογικά θα ήταν πάνω από 100 και το τεστάκι ήταν πιο αχνό κι από την ομίχλη 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lilbern είπε:

Ακόμα είναι Πέμπτη, οπότε και τα πρώιμης ανίχνευσης είναι ΄δύσκολο να δείξουν από τώρα, τι να κάνουν κι αυτά τα καημένα. Ας μην τα κατηγορούμε μόνο 🤣

Καλύτερα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Κυριακή πιστεύω είναι πιο κατάλληλη μέρα για να δείξει. 

Σκέψου όταν είχα μείνει έγκυος στον γιο μου και είχα κάνει την ημέρα που περίμενα περίοδο και τελικά δεν ήρθε ποτέ, ήταν πααααρα πολύ αχνή γραμμή. Τόσο αχνή που νόμιζα ότι δεν υπάρχει καν. Την επόμενη μέρα είχε βγει πιο έντονο και πήγα για χοριακή την επόμενη και ήταν 500κατι. Θέλω να σου πω ότι 2 μερες πριν που η χοριακή μου λογικά θα ήταν πάνω από 100 και το τεστάκι ήταν πιο αχνό κι από την ομίχλη 😅 

Αχ μακάρι κορίτσι μου και εμένα να δειξει θετικο σε λίγες μέρες❤️❤️❤️ εσυ θυμάσαι τι συμπτώματα είχες πριν μάθεις την εγκυμοσυνη σου;;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχ μακάρι κορίτσι μου και εμένα να δειξει θετικο σε λίγες μέρες❤️❤️❤️ εσυ θυμάσαι τι συμπτώματα είχες πριν μάθεις την εγκυμοσυνη σου;;;

Πραγματικά στο εύχομαι γιατί σας διαβάζω κάποιο καιρό και έχεις πολύ όμορφη ενέργεια.

Είχα συμπτώματα ναι, το πιο έντονο ήταν ότι μου βρωμούσαν πολύ τα καθαριστικά και οι κολόνιες, σε έντονο βαθμό. Επίσης είχα πονάκια χαμηλά αρκετές μέρες πριν την περίοδο (πάνω από βδομάδα) και θυμάμαι που δεν μπορούσα να φάω πολύ γιατί μου καθόντουσαν όλα ψηλά στο στομάχι. Επίσης ζαλάδα πολύ έντονη όποτε πήγαινα να πάρω κάτι από ψηλό ράφι. Αυτά θυμάμαι τώρα. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lilbern είπε:

Πραγματικά στο εύχομαι γιατί σας διαβάζω κάποιο καιρό και έχεις πολύ όμορφη ενέργεια.

Είχα συμπτώματα ναι, το πιο έντονο ήταν ότι μου βρωμούσαν πολύ τα καθαριστικά και οι κολόνιες, σε έντονο βαθμό. Επίσης είχα πονάκια χαμηλά αρκετές μέρες πριν την περίοδο (πάνω από βδομάδα) και θυμάμαι που δεν μπορούσα να φάω πολύ γιατί μου καθόντουσαν όλα ψηλά στο στομάχι. Επίσης ζαλάδα πολύ έντονη όποτε πήγαινα να πάρω κάτι από ψηλό ράφι. Αυτά θυμάμαι τώρα. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για τα καλά άου λογια ❤️ εγώ από τα συμπτώματα που είχες έχω τα πονάκια πολλές μέρες και από το στομάχι που λες πριν κάποιες μέρες είχα καούρα ( όμως έχω ΓΟΠ όποτε μπορεί να ήταν και από αυτό) αντε να περάσουν οι μέρες 🙏  Αν δεν είμαι έγκυος θα κλείσω για σαλπιγγογραφια γτ δεν έχω κάνει και έπειτα ο γιατρός μας είπε να κάνουμε σπερματεγχυνση αλλά με ενέσεις 😞 και δεν ξερω ποσό κοστίζουν μιας και δεν έχω ασφάλεια ( τα χάπια διέγερσης δεν με πιάνουν γ αυτό θα πάμε με ενέσεις) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για τα καλά άου λογια ❤️ εγώ από τα συμπτώματα που είχες έχω τα πονάκια πολλές μέρες και από το στομάχι που λες πριν κάποιες μέρες είχα καούρα ( όμως έχω ΓΟΠ όποτε μπορεί να ήταν και από αυτό) αντε να περάσουν οι μέρες 🙏  Αν δεν είμαι έγκυος θα κλείσω για σαλπιγγογραφια γτ δεν έχω κάνει και έπειτα ο γιατρός μας είπε να κάνουμε σπερματεγχυνση αλλά με ενέσεις 😞 και δεν ξερω ποσό κοστίζουν μιας και δεν έχω ασφάλεια ( τα χάπια διέγερσης δεν με πιάνουν γ αυτό θα πάμε με ενέσεις) 

Θα δεις ότι δεν θα χρειαστεί. Έχεις πολύ θετικά συμπτώματα. Αλήθεια σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δεις ένα θετικό τεστάκι. Να ξέρεις είμαι γουρλού εγώ. Μια φίλη μου που προσπαθούσε 2 χρόνια με τον άντρα της και δεν έμενε με τίποτα, τότε που είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε είδε θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Επίσης να πω ότι ήταν ο μόνος μήνας που δεν το σκεφτόταν πλέον γιατί είχαν πει ότι θα πάνε για εξωσωματική τον επόμενο μήνα και το είχε δεδομένο ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς παιδί. Τώρα ο γιος της είναι 8 χρονών 😍

Δημοσίευση

@Mpourmpoulo κάθε φορά έχουμε όλα τα συμπτώματα... Γιατί δεν μας βγαίνει πραγματικά θετικό το τέστ;;; γιατί από τα ψευδως θετικά πολλά...τι να πω κορίτσι μου;; εύχομαι να σου βγει θετικό!!!

Πάω να δω την μπεμπούλα μου την ανηψια μου τώρα... ☺️☺️☺️ Είναι 14 μηνών πανέξυπνη!!! Μια γλύκα... Εγώ που έχω αγόρια πραγματικά τώρα βλέπω πόσο άλλη τσαχπινιά έχουν τα κορίτσια ❤️❤️ τα αγόρια είναι πιο μπουνταλαδες από μωρά χαχχαχαχαχα αλλά πολυυυ γλυκά 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Θα δεις ότι δεν θα χρειαστεί. Έχεις πολύ θετικά συμπτώματα. Αλήθεια σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δεις ένα θετικό τεστάκι. Να ξέρεις είμαι γουρλού εγώ. Μια φίλη μου που προσπαθούσε 2 χρόνια με τον άντρα της και δεν έμενε με τίποτα, τότε που είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε είδε θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Επίσης να πω ότι ήταν ο μόνος μήνας που δεν το σκεφτόταν πλέον γιατί είχαν πει ότι θα πάνε για εξωσωματική τον επόμενο μήνα και το είχε δεδομένο ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς παιδί. Τώρα ο γιος της είναι 8 χρονών 😍

Αχ αυτά είναι τα ωραιααα❤️ να της ζήσει ο αντράκλα της ❤️❤️❤️ αχ μακάρι κοριτσάκι μου να είσαι και για εμένα γουρλουυυυυ❤️❤️❤️θα συνεχίσω τα τεστακια και μακάρι κάποια στιγμή να δω θετικο και να μη χρειαστεί να κάνω τα υπόλοιπα (σαλπιγγογραφια σπερματεγχφνση)🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...