Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θελω ένα παιδάκι , αλλά ...

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σας είχα γράψει ξανά το πρόβλημα μου. Αλλά δεν βρήκα άκρη οπότε αποφάσισα να σας ξανά γράψω... Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωρό...αλλά κάπου στο βάθος πιστεύω ότι ο ίδιος δεν είναι έτοιμος και για δικούς του λόγους που δεν θέλει να μάθω είτε για να μη φύγω είτε ...δεν ξέρω ! Δεν λέει να παραδεχτεί με τίποτα ότι δεν θέλει ακόμη ένα παιδάκι σε εντιθεση με μένα που δεν βγαίνει από το μυαλό μου..λέει ότι το κάνει μέσα..είναι λίγες φορές που τα βλέπω έξω , αλλά είναι και φορες που τρέχουν στα πόδια μου. . Ήταν ο πρώτος μου , είμαι 27 χρόνων και μου έχει γίνει εμμονή η ιδέα ότι τα χρόνια περνάνε και δεν θα κάνω ποτέ ενα παιδί...δεν έχω σταθερό κύκλο..οπότε δεν μπορώ να υπολογίσω και της γόνιμες..θα σας φανεί γελοίο..αλλά όντως δεν μπορώ να καταλάβω ότι το κάνει !! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 ώρες, ο/η eirini Papadopoulou είπε:

Καλησπέρα. Σας είχα γράψει ξανά το πρόβλημα μου. Αλλά δεν βρήκα άκρη οπότε αποφάσισα να σας ξανά γράψω... Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωρό...αλλά κάπου στο βάθος πιστεύω ότι ο ίδιος δεν είναι έτοιμος και για δικούς του λόγους που δεν θέλει να μάθω είτε για να μη φύγω είτε ...δεν ξέρω ! Δεν λέει να παραδεχτεί με τίποτα ότι δεν θέλει ακόμη ένα παιδάκι σε εντιθεση με μένα που δεν βγαίνει από το μυαλό μου..λέει ότι το κάνει μέσα..είναι λίγες φορές που τα βλέπω έξω , αλλά είναι και φορες που τρέχουν στα πόδια μου. . Ήταν ο πρώτος μου , είμαι 27 χρόνων και μου έχει γίνει εμμονή η ιδέα ότι τα χρόνια περνάνε και δεν θα κάνω ποτέ ενα παιδί...δεν έχω σταθερό κύκλο..οπότε δεν μπορώ να υπολογίσω και της γόνιμες..θα σας φανεί γελοίο..αλλά όντως δεν μπορώ να καταλάβω ότι το κάνει !! 

κορίτσι μου είναι φυσιολογικό μια ποσότητα να φεύγει έξω! νομίζω ότι θα το καταλάβαινες αν δεν τελειωνε μεσα! όπως κ να χει αυτά τα πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να τα θέλουν κ οι δύο και καλό θα ήταν να το συζητήσετε ανοιχτά το θέμα για να δείτε που βαδίζετε, και επίσης είσαι πολύ νέα ακόμα για να σκέφτεσαι ότι δεν θα κάνεις ποτέ παιδί από θέμα ηλικιας🙂

στις πριν 5 ώρες, ο/η eirini Papadopoulou είπε:

Ως αρκετά μεγαλύτερη σου (αισίως 40) και μαμά θα σου πω ότι το πρόβλημα σου ΔΕΝ είναι τι κάνει κ πως!!! Κορίτσι μου στο λέω με όλη μου την καλή πρόθεση! Δεν τον εμπιστεύεσαι, τον θεωρείς ψεύτη κ υποκριτή, ενδεχομένως ανώριμο κ ανεύθυνο (αν κάνει τέτοια ιστορία δλδ έτσι είναι) κ εσύ θες παιδί; Έχεις ιδέα ότι θα δέσεις τη ζωή σου για ΠΆΝΤΑ με έναν άνθρωπο που φαίνεται σαν να μην τον εκτιμας καν; Τι πιστεύεις ότι θα γίνει; Θα δει το μωρό κ ως εκ θαύματος θα ωριμάσει κ θα αναλάβει ευθύνες; Σε διαβεβαιώνω θα γίνει χειρότερο κ όλα θα πέσουν πάνω σου. 

Κ γω θυμάμαι το παλιό σου ποστ κ νομίζω στα είχα ξαναπεί. Δες αν πρώτα θες εσύ να ζήσεις με ένα τέτοιο άνθρωπο που πάντα θα κοιτάς αν σου λέει αλήθεια κ άσε το παιδί για λίγο!

Είσαι πάρα πολύ νέα πάντως οπότε βιολογικά δεν έχεις λόγο άγχους. 

Συγνώμη που στα λέω έτσι αποτομα αλλά δεν ξερω κ πως αλλιώς να στα πω... Σου εύχομαι να γίνει το καλύτερο για σενα

Συμφωνω με τα κοριτσια!! Κατ αρχας παντα βγαινει μια ποσοτητα εξω κατα δευτερον και κυριοτερον το θεμα ειναι να εισαι με εναν ανθρωπο που εχετε κοινα θελω. Το να βαλουμε σε καποιον το μαχαιρι στο λαιμο και να του πουμε εγω θελω παιδι, ακομα και αν ο αλλος συμφωνησει επειδη μας αγαπαει πιστεψε με μονο δυστυχια θα φερει. Εισαι πραγματι πολυ νεα και εχεις πολυ χρονο μπροστα σου γι αυτο προσπαθησε να χαλαρωσεις. Αλλωστε το αγχος δε βοηθαει στη συλληψη.

Καλησπερα. Πρεπει να μιλησεις με τον συντροφο σου για να δειτε αν θελετε τα ιδια πραγματα η οχι διαφορετικα να δειτε τι θα γινει. Το παιδι εχει ευθυνες και αν το κανει για εσενα πολυ πιθανον οταν ερθει να νιωσει πιεση και φοβο. Οπως και να εχει ξεκαθαρισε την κατασταση.

στις On 1/3/2023 at 7:33 ΠΜ, ο/η eirini Papadopoulou είπε:

Καλημέρα!! Θυμάμαι το θέμα σου. Το είχα διαβάσει και μου είχε κάνει εντύπωση! Δεν καταλαβαίνω αρκετά από αυτά που γράφεις! Το πρώτο βασικό είναι το "σας είχα ξαναγράψει το πρόβλημα μου αλλά δεν βρήκα άκρη" .  Δεύτερον γιατί αμφιβάλλεις τόσο πολύ για τον άνθρωπο σου ότι ενώ λέει ότι θέλει παιδί πιστεύεις ότι δεν θέλει!! Τον έχεις απειλήσει ποτέ ότι αν δεν κάνουμε παιδί θα φύγω κτλ?? Ποιος ο λόγος αν δεν θέλει παιδί να μην σου το πει!! Και τρίτον είσαι πολύ νέα για να στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα!! 27 είσαι έχεις αρκετά χρόνια μπροστά σου γιατί τόσο άγχος?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...