Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

στις πριν 27 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Εγώ έχω πάρει ένα skip με άρωμα ταλκ που γράφει πάνω πως είναι κατάλληλο για βρεφικά ρούχα. Δεν τα έχω πλύνει ακόμα τα ρουχαλακια της μικρής, όμως το έχω δοκιμάσει στα δικα μας ρούχα και μυρίζει πολύ ωραία.

Αφήνω από κάτω το link για να δείτε τη συσκευασία

https://www.skip.gr/proionta/liquids/skip-talc-soft-liquid-30.html

Αυτό ήθελα να το δοκιμάσω και γω κάποια στιγμή αλλά δεν έτυχε! Ίσως το δοκιμάσω τώρα! Πρέπει να πάρω ένα για να αρχίσω σιγά σιγά να πλένω!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Κορίτσια από ότι έχω καταλάβει αυτή είναι η ουσία να μη μυρίζουν για να μην ενοχλούν τα μπεμπακια μας. 

Επίσης , εμένα τις κάλτσες μου είπε θα της φοράω όταν μπω για τοκετό και για 10 μέρες μετά ! 

Ωωωω αρκετές μέρες! Τώρα τσεκαρα ξανά τις οδηγίες για τις κάλτσες και μου γράφει σε ολόκληρο τον τοκετό και σίγουρα μέχρι να γίνει η επόμενη δόση ηπαρίνης. Ο καθένας κρίνει με το ιστορικό μας προφανώς. Αν και προβλέπω ο γυναικολόγος μου πάλι να συστήνει να τις χρησιμοποιήσω μέχρι να γυρίσω σπίτι 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, και εγώ αυτό έχω καταλάβει από κοπέλες που εχουν δοκιμάσει διάφορα απορρυπαντικά. Ότι εν τέλη δεν πρέπει να μυρίζουν για να μην τα ενοχλεί. Εγώ έχω πάρει το Αρκάδι με το πράσινο σαπούνι και μετά το πλύσιμο δεν μυρίζει καθόλου. Μαλακτικό ξέρω ότι δεν κάνει να χρησιμοποιούμε (για νεογέννητο τουλάχιστον -μετα δεν ξέρω).

Μα φίλη μου, μου είχε πει να πάρω και άοσμο αποσμητικο μασχάλης (τύπου κρύσταλλο) για να μην μυρίζει καθόλου στο μπεμπακι γιατί όταν θα θηλάζω μπορεί η μυρωδιά από τα αποδημητικά να τα απωθεί και να έχω θέμα. 

Εγώ σκέφτηκα μήπως κάποιες φορές κάνουμε και εμείς ντουζ με παιδικό αφρολουτρο γιατί τα δικά μας μυρίζουν (ωραία για εμάς ίσως ενοχλητικα για το μωρό -θα ρωτήσω τον παιδίατρο όταν τον δούμε). 

Εμένα κάλτσες δεν μου είπε να βάλω πάντως. Αλλά επειδή ο άντρας μου αθλείται έχει εκείνος. Οπότε ίσως όταν γυρίσω σπίτι να τις βάζω έστω το βράδυ. 

Χθες ετοίμασα την βαλίτσα. Έβαλα μέσα και τα βρεφικά είδη και μόνο η κουβερτουλα μου μένει να βάλω (όταν αποφασίσω ποια). Νομίζω είμαι έτοιμη. 

Χθες μάλιστα έβλεπα όνειρο ότι μου έσπασαν τα νερά και γεννούσα. Και ότι κρατούσα από κάτω το μωρό γιατί έβγαινε. Χαχαχαχα. 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Κορίτσια, και εγώ αυτό έχω καταλάβει από κοπέλες που εχουν δοκιμάσει διάφορα απορρυπαντικά. Ότι εν τέλη δεν πρέπει να μυρίζουν για να μην τα ενοχλεί. Εγώ έχω πάρει το Αρκάδι με το πράσινο σαπούνι και μετά το πλύσιμο δεν μυρίζει καθόλου. Μαλακτικό ξέρω ότι δεν κάνει να χρησιμοποιούμε (για νεογέννητο τουλάχιστον -μετα δεν ξέρω).

Μα φίλη μου, μου είχε πει να πάρω και άοσμο αποσμητικο μασχάλης (τύπου κρύσταλλο) για να μην μυρίζει καθόλου στο μπεμπακι γιατί όταν θα θηλάζω μπορεί η μυρωδιά από τα αποδημητικά να τα απωθεί και να έχω θέμα. 

Εγώ σκέφτηκα μήπως κάποιες φορές κάνουμε και εμείς ντουζ με παιδικό αφρολουτρο γιατί τα δικά μας μυρίζουν (ωραία για εμάς ίσως ενοχλητικα για το μωρό -θα ρωτήσω τον παιδίατρο όταν τον δούμε). 

Εμένα κάλτσες δεν μου είπε να βάλω πάντως. Αλλά επειδή ο άντρας μου αθλείται έχει εκείνος. Οπότε ίσως όταν γυρίσω σπίτι να τις βάζω έστω το βράδυ. 

Χθες ετοίμασα την βαλίτσα. Έβαλα μέσα και τα βρεφικά είδη και μόνο η κουβερτουλα μου μένει να βάλω (όταν αποφασίσω ποια). Νομίζω είμαι έτοιμη. 

Χθες μάλιστα έβλεπα όνειρο ότι μου έσπασαν τα νερά και γεννούσα. Και ότι κρατούσα από κάτω το μωρό γιατί έβγαινε. Χαχαχαχα. 

Οοο εσύ είσαι έτοιμη!!! 

Μπράβο!! Το Αρκάδι πιστεύω θα πάρω και εγώ! Αυτό είχε και η μαμά μου να φανταστείτε σε εμάς 😝 

Κορίτσια σήμερα πήγα μια βόλτα σε 2 καταστηματα να δούμε λίκνο. Αλλά με το αμάξι ακριβώς μπροστά σταματήσαμε και στοχευμένα στο λίκνο. Βέβαια... Εγώ ήθελα να ψωνίσω επί τόπου τα πάντα. Τελείωσ διαφορετικό από κοντά. Ρώτησα χίλια πράγματα στην πωλήτρια 😂Φοβήθηκα λίγο μη κάνω λάθος που βγαίνω..αλλά δεν άντεχα άλλο. Ανυπομονώ να πάρω το οκ και από την γυναικολόγο και να πάω να ψωνίσω. Δεν έχω πάρει σχεδόν τίποτα  ! Παρά μόνο καρότσι που το περιμένω, σήμερα ίσως παραγγείλουμε το λίκνο και για μένα 2 νυχτικά και κάτι σουτιέν θηλασμού που περιμένω. 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Έτοιμη είσαι!!! Μάλλον θα ξεκινήσω και εγώ αυτή τη βδομάδα να φτιάξω τη βαλίτσα!

Έχω δει παρόμοιο όνειρο!! Δεν ήταν και πολύ ωραίο 😂😂😂

Κορίτσια μια ερώτηση. Προχθές που πήγα στη γιατρό, μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα έχουμε ραντεβου δλδ σε 3μιση βδομάδες, θα μου πάρει και ενδοκολπικο δείγμα. Εγώ επειδή εκείνη την ώρα σκεφτόμουν διάφορα δεν τη ρώτησα για ποιο λόγο. Ξέρετε τι τσεκαρουν; Σας το έχουν πει και σε εσάς είναι κάποια στάνταρ εξέταση;

στις πριν 52 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Έτοιμη είσαι!!! Μάλλον θα ξεκινήσω και εγώ αυτή τη βδομάδα να φτιάξω τη βαλίτσα!

Έχω δει παρόμοιο όνειρο!! Δεν ήταν και πολύ ωραίο 😂😂😂

Κορίτσια μια ερώτηση. Προχθές που πήγα στη γιατρό, μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα έχουμε ραντεβου δλδ σε 3μιση βδομάδες, θα μου πάρει και ενδοκολπικο δείγμα. Εγώ επειδή εκείνη την ώρα σκεφτόμουν διάφορα δεν τη ρώτησα για ποιο λόγο. Ξέρετε τι τσεκαρουν; Σας το έχουν πει και σε εσάς είναι κάποια στάνταρ εξέταση;

@anna1122 Εμένα μου είχε κάνει για να δουν αν υπάρχει ένα αιμολυτικό βακτήριο. Μήπως θα πάρει δείγμα για να δουν για τίποτα βακτήρια η μύκητες? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Emily2 είπε:

Οοο εσύ είσαι έτοιμη!!! 

Μπράβο!! Το Αρκάδι πιστεύω θα πάρω και εγώ! Αυτό είχε και η μαμά μου να φανταστείτε σε εμάς 😝 

Κορίτσια σήμερα πήγα μια βόλτα σε 2 καταστηματα να δούμε λίκνο. Αλλά με το αμάξι ακριβώς μπροστά σταματήσαμε και στοχευμένα στο λίκνο. Βέβαια... Εγώ ήθελα να ψωνίσω επί τόπου τα πάντα. Τελείωσ διαφορετικό από κοντά. Ρώτησα χίλια πράγματα στην πωλήτρια 😂Φοβήθηκα λίγο μη κάνω λάθος που βγαίνω..αλλά δεν άντεχα άλλο. Ανυπομονώ να πάρω το οκ και από την γυναικολόγο και να πάω να ψωνίσω. Δεν έχω πάρει σχεδόν τίποτα  ! Παρά μόνο καρότσι που το περιμένω, σήμερα ίσως παραγγείλουμε το λίκνο και για μένα 2 νυχτικά και κάτι σουτιέν θηλασμού που περιμένω. 

@Emily2 Άντε καλορίζικα! Με το καλό να βάλετε το μωράκι σας μέσα!!ποιο λίκνο θα πάρετε? 

Από πού θα πάρεις νυχτικά κ σουτιέν? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η whatever είπε:

Καλημέρα σε όλη την παρέα! 

@Emily2 συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο που έκανε το καρπουζακι. Ρώτησε την ευθέως και πες της τους προβληματισμούς σου. Καλύτερα κιόλας στο ραντεβού γιατί αυτές οι κουβέντες είναι καλύτερα να γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο. Όλα καλά θα είναι! 

Ο πρώτος ήταν πολύ πολύ ήσυχος. Τόσο σε συχνότητα κινήσεων όσο και σε ένταση. Πολλές φορές ξάπλωνα και τον σκουντουσα λίγο για να τσεκαρω ότι όλα είναι οκ. Δεν με πόνεσε ποτέ με τις κινήσεις του. Αυτό μέχρι να γεννηθεί! Τώρα μόνο ήσυχος δεν είναι! Είναι ένας μικρός ταρζανακος που δεν ξέρει να περπατάει παρά μόνο τρέχει! Είναι η χαρά της ζωής το αγόρι μου! Ο παιδίατρος μας τον χαρακτήριζε από πολύ μικρό ως μια κινητή κάψουλα συμπυκνωμένης ενέργειας!

Ο δεύτερος τώρα είναι αυτό που διαβάζεις "με έχει πεθάνει στις κλωτσιές". Μόνο την ώρα που περπατάω δεν πολύ κουνιέται... Κάθομαι αραχτη με κλωτσαει, κάθομαι στο αυτοκίνητο λίγο πιο ίσια με κλωτσαει, ξαπλώνω να κοιμηθώ κλωτσαει σε όποια πλευρά και να είμαι, σε σημείο να δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Κλωτσαει και σπρώχνει γενικά. Και με πονάνε και περισσότερο οι κινήσεις του γιατί είναι πιο έντονες. Ελπίζω να ισχύει το αντίθετο και είναι ήρεμος όταν γεννηθεί!

Ναι το αντιφωσφολιπιδικο έχω και γω. Με πρόκληση θα πάω αλλά όχι απαραίτητα καισαρική αν όλα πάνε καλά! Το πλάνο μας είναι μόλις κλείσω τις 38 εβδομάδες να γεννήσω για να προλάβουμε έναν έκτακτο τοκετό. Και επειδή ο πρώτος γεννήθηκε 38+3 και θεωρητικά το δεύτερο έρχεται και λίγο νωρίτερα δεν μας παίρνει να περιμένουμε περισσότερο

Δεν ξέρω για τις κάλτσες να σου πω. Σου έχει δώσει γραπτές οδηγίες; Αν θέλεις κάνε μια ερώτηση αλλά ίσως έκρινε ότι δεν τις χρειάζεσαι. Εμένα η αιματολογος μου είχε πει στον πρώτο για 24 ώρες μετά τον τοκετό αλλά ο γυναικολόγος μου είχε πει καλύτερα να τις κρατήσω όσο είμαι στην κλινική γιατί έτσι κι αλλιώς οι κινήσεις εκεί είναι πιο περιορισμένες απ'ότι στο σπίτι 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

@whatever Μου είπε να ότι θα τις γράψει τις οδηγίες κ θα μου τις δώσει. Ίσως περάσω κ από τον ανοσολογο μια βόλτα που τον εμπιστεύομαι. 

Ίσως η πρόκληση είναι καλή ιδέα. Θα συζητήσω τις επιλογές στο ραντεβού τη Δευτέρα.  Αγχώνομαι λίγο!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

@anna1122 Εμένα μου είχε κάνει για να δουν αν υπάρχει ένα αιμολυτικό βακτήριο. Μήπως θα πάρει δείγμα για να δουν για τίποτα βακτήρια η μύκητες? 

Δεν ρώτησα δεν ξέρω τι με πιάνει και όταν είμαι εκεί ξεχνάω και το όνομα μου που λέει ο λόγος! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

@Emily2 Άντε καλορίζικα! Με το καλό να βάλετε το μωράκι σας μέσα!!ποιο λίκνο θα πάρετε? 

Από πού θα πάρεις νυχτικά κ σουτιέν? 

Ένα της kiddo. πήγαμε είδαμε και της chicco ένα αλλά δεν τρελάθηκα.. και θα πάρουμε αυτό της kiddo και απλά θα βάλουμε έξτρα στρώμα της greco strom. 

Πήρα ένα νυχτικό από το Απολλωνία πολιτεία στα hondos center στο ΙΚΕΑ απέναντι (όσες είναι από Θεσσαλονίκη). Και μια ρόμπα από πάνω. Αυτά ήταν πιο ακριβά. Και πήρα και ένα από το ίντερνετ πιο φθηνό που μου ήρθε σήμερα και νομίζω είναι  λίγο πιο στενό από ότι το ήθελα αλλά θα το κρατήσω δε μπορώ να κάνω επιστροφές τώρα. 

Τα σουτιέν απο hm περιμένω να έρθουν ελπίζω να μου κάνουν 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Δεν ρώτησα δεν ξέρω τι με πιάνει και όταν είμαι εκεί ξεχνάω και το όνομα μου που λέει ο λόγος! 

Αυτό το παθαίνω και εγώ! Άσε που εμένα μου αρχίζει άσχετες συζητήσεις και ξεχναω τα πάντα μετά 😂

στις πριν 18 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Και εγώ το ίδιο παθαίνω. Όλες οι ερωτήσεις μου έρχονται μετά. Αν σκεφτώ κάτι από πριν τις γράφω για να μην τις ξεχάσω 😂

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Ένα της kiddo. πήγαμε είδαμε και της chicco ένα αλλά δεν τρελάθηκα.. και θα πάρουμε αυτό της kiddo και απλά θα βάλουμε έξτρα στρώμα της greco strom. 

Πήρα ένα νυχτικό από το Απολλωνία πολιτεία στα hondos center στο ΙΚΕΑ απέναντι (όσες είναι από Θεσσαλονίκη). Και μια ρόμπα από πάνω. Αυτά ήταν πιο ακριβά. Και πήρα και ένα από το ίντερνετ πιο φθηνό που μου ήρθε σήμερα και νομίζω είναι  λίγο πιο στενό από ότι το ήθελα αλλά θα το κρατήσω δε μπορώ να κάνω επιστροφές τώρα. 

Τα σουτιέν απο hm περιμένω να έρθουν ελπίζω να μου κάνουν 

Είχα πάει κ εγώ κ είχα δει το Kiddo και ήταν από αυτά που μας άρεσαν. 

Πρέπει να κοιτάξω για ρόμπα κ νυχτικό κ εγώ. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

Είχα πάει κ εγώ κ είχα δει το Kiddo και ήταν από αυτά που μας άρεσαν. 

Πρέπει να κοιτάξω για ρόμπα κ νυχτικό κ εγώ. 

Εμείς πήγαμε να δούμε το kiddo next to me deluxe. Αλλά δεν έχει λικνισμα. Και είναι πιο ακριβό από ότι καταλαβαίνω μόνο για το design του.  Έχει από κάτω και σαν ραφακι για πράγματα αλλά όταν το βάζεις στο κρεβάτι δίπλα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Και είδαμε μετά το απλό next to me, έχει 7 θέσεις (ενώ το άλλο 5) και έχει και λικνισμα. Εσείς ποιο είδατε ; Ποιο σκέφτεστε να πάρετε ;

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Αυτό το παθαίνω και εγώ! Άσε που εμένα μου αρχίζει άσχετες συζητήσεις και ξεχναω τα πάντα μετά 😂

Ακριβώς! Άσε που δεν θυμάμαι και καλά τι μου λέει! Λες και παθαίνω black out! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna1122 είπε:

Ακριβώς! Άσε που δεν θυμάμαι και καλά τι μου λέει! Λες και παθαίνω black out! 

Για αυτό πλέον δε κλείνω ραντεβού αν δεν μπορεί ο άντρας μου για να πάμε μαζί. Αυτός τα θυμάται όλα οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο 😂του λέω  κ από πριν τι πρέπει να ρωτήσουμε😝

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Για αυτό πλέον δε κλείνω ραντεβού αν δεν μπορεί ο άντρας μου για να πάμε μαζί. Αυτός τα θυμάται όλα οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο 😂του λέω  κ από πριν τι πρέπει να ρωτήσουμε😝

Χαχαχα κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα!! Αφού βγαίνουμε από το ραντεβού και τον ρωτάω πες μου τι μας είπε 😂😂

στις Just now, ο/η anna1122 είπε:

Χαχαχα κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα!! Αφού βγαίνουμε από το ραντεβού και τον ρωτάω πες μου τι μας είπε 😂😂

Τι παθαίνουμε ;;; 

Στην αιματολογο που πήγαμε προχθές πριν φύγουμε του λέω τα θυμάσαι όλα ;;; Και η αιματολογος γελούσε λέει πάρε με αν ξεχάσεις κάτι 😂 τι να πει η γυναίκα 😂

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Τι παθαίνουμε ;;; 

Στην αιματολογο που πήγαμε προχθές πριν φύγουμε του λέω τα θυμάσαι όλα ;;; Και η αιματολογος γελούσε λέει πάρε με αν ξεχάσεις κάτι 😂 τι να πει η γυναίκα 😂

Χαχαχαχ Θα πω μαλακυνση νεαρής ηλικιας! 😂😂

@Emily2 μπράβο που επιτέλους βγήκες και ξεκίνησες την έρευνα αγοράς! Άντε με το καλό να το αγοράσετε κι όχι μόνο αυτό. Έχετε πολλα ακόμα κυρίως από ρουχαλακια :)

Όπως είχα ξανά πει, αν δεν τα φοράς τα νυχτικά, μια χαρά είναι και τα φθηνά :P οπότε καλά έκανες και πήρες ένα δεύτερο φθηνό να σε βολεψει αν λερωθεί το άλλο. 

Τι να πω και εγώ που είχα πάρει για ενα νυχτικό 60€ περίπου για τον γάμο (για την προετοιμασία νύφης) και μια μέρα πως μου ξέφυγε στο πλυντήριο και μπήκε με σκούρα και βγήκε ένα περίεργο ανοιχτό γκρί. Αχαχαχ. Κόπηκε και το ραντακι (ναι οκ ράβεται αλλά και πάλι). Και ήταν και μάρκα. Βρε καλά κάνω που δεν παίρνω ακριβά ρούχα. Αχαχαχαχ. Τα κλαίω τα λεφτά.μου πραγματικά. 

κορίτσια, κι εγώ σχεδόν πάντα ξεχνάω αυτά που θέλω να ρωτήσω. Σημαντικά 'η μή , το μυαλό είναι ένα και τα ξεχνάει όλα χωρίς διακρίσεις. Αχαχαχ. Την προηγούμενη φορά είχα πάει με χαρτάκι γιατί είχα πάει και μια ερώτηση της γιαγιάς μου και θα την ξεχνούσα. Αχαχαχαχα 

Σχετικά με την καλλιέργεια, έτσι γίνεται τους τελευταίους 1-2 μήνες. Διότι λόγω Φ.Τ υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης στο μωρό οπότε πρέπει να ξέρουν αν έχουμε κανά μικρόβιο για να μας δωσουν αγωγή. 

Εγώ είχα κάνει καλλιέργεια το πρώτο τρίμηνο. Και επειδή είχαν βγει όλα αρνητικά, τώρα μου είπε θα κάνουμε μόνο για στρεπτόκοκκο (απ'οτι κατάλαβα είναι σημαντικός μικροοργανισμός) αλλά θα το κάνουμε λίγο πριν γεννήσω. Με τεστ pcr νομίζω μου είπε. 

@Watermelon ναι βγήκα αν φοβάμαι πολύ, πήγαινα σαν χελώνα.. βέβαια οι συσπάσεις που έχω πλέον είναι 3-4 όλη την ημέρα και ΑΝ ! Επίσης και εγώ είχα πάρει ένα αντίστοιχο νυχτικό για το γάμο μας 100 ευρώ!! Το έχω βάλει μόνο την ημέρα του γάμου 😂 αφού λέω μήπως να πάω με αυτό στο μαιευτήριο να το αξιοποιήσω ρε παιδί μου 😂

Αχχχ κορίτσια τι θα κάνω δε ξέρω είμαι πολύ προβληματισμένη. Από τη μία ψάχνω έναν γιατρό καλό να εμπιστευτώ ,από την άλλη λέω άστο θα μπερδευτείς κι άλλο. 

Συγνώμη σας έχω πρήξει κ εσάς... Αλλά ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω 🫤

στις πριν 1 ώρα, ο/η Watermelon είπε:

@Emily2 μπράβο που επιτέλους βγήκες και ξεκίνησες την έρευνα αγοράς! Άντε με το καλό να το αγοράσετε κι όχι μόνο αυτό. Έχετε πολλα ακόμα κυρίως από ρουχαλακια :)

Όπως είχα ξανά πει, αν δεν τα φοράς τα νυχτικά, μια χαρά είναι και τα φθηνά :P οπότε καλά έκανες και πήρες ένα δεύτερο φθηνό να σε βολεψει αν λερωθεί το άλλο. 

Τι να πω και εγώ που είχα πάρει για ενα νυχτικό 60€ περίπου για τον γάμο (για την προετοιμασία νύφης) και μια μέρα πως μου ξέφυγε στο πλυντήριο και μπήκε με σκούρα και βγήκε ένα περίεργο ανοιχτό γκρί. Αχαχαχ. Κόπηκε και το ραντακι (ναι οκ ράβεται αλλά και πάλι). Και ήταν και μάρκα. Βρε καλά κάνω που δεν παίρνω ακριβά ρούχα. Αχαχαχαχ. Τα κλαίω τα λεφτά.μου πραγματικά. 

κορίτσια, κι εγώ σχεδόν πάντα ξεχνάω αυτά που θέλω να ρωτήσω. Σημαντικά 'η μή , το μυαλό είναι ένα και τα ξεχνάει όλα χωρίς διακρίσεις. Αχαχαχ. Την προηγούμενη φορά είχα πάει με χαρτάκι γιατί είχα πάει και μια ερώτηση της γιαγιάς μου και θα την ξεχνούσα. Αχαχαχαχα 

Σχετικά με την καλλιέργεια, έτσι γίνεται τους τελευταίους 1-2 μήνες. Διότι λόγω Φ.Τ υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης στο μωρό οπότε πρέπει να ξέρουν αν έχουμε κανά μικρόβιο για να μας δωσουν αγωγή. 

Εγώ είχα κάνει καλλιέργεια το πρώτο τρίμηνο. Και επειδή είχαν βγει όλα αρνητικά, τώρα μου είπε θα κάνουμε μόνο για στρεπτόκοκκο (απ'οτι κατάλαβα είναι σημαντικός μικροοργανισμός) αλλά θα το κάνουμε λίγο πριν γεννήσω. Με τεστ pcr νομίζω μου είπε. 

Ευχαριστούμε @Watermelon για την απάντηση! Όταν με το καλό πάω θα σας πω για ποιο λόγο θα μου πάρει δείγμα. Επίσης θυμάμαι πως κάποια στιγμή συζητούσαμε και για ένα εμβόλιο που θα κάνουμε; Αυτό για ποιο λόγο είναι; Ξέρετε πότε γίνεται;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Ευχαριστούμε @Watermelon για την απάντηση! Όταν με το καλό πάω θα σας πω για ποιο λόγο θα μου πάρει δείγμα. Επίσης θυμάμαι πως κάποια στιγμή συζητούσαμε και για ένα εμβόλιο που θα κάνουμε; Αυτό για ποιο λόγο είναι; Ξέρετε πότε γίνεται;

Εγώ έκανα πριν 1 εβδομάδα το εμβόλιο του κοκκυτη. Νομίζω είναι διπλό και είχε και για τέτανο. Μια χαρά όλα. Καμία παρενέργεια. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Emily2 είπε:

@Watermelon ναι βγήκα αν φοβάμαι πολύ, πήγαινα σαν χελώνα.. βέβαια οι συσπάσεις που έχω πλέον είναι 3-4 όλη την ημέρα και ΑΝ ! Επίσης και εγώ είχα πάρει ένα αντίστοιχο νυχτικό για το γάμο μας 100 ευρώ!! Το έχω βάλει μόνο την ημέρα του γάμου 😂 αφού λέω μήπως να πάω με αυτό στο μαιευτήριο να το αξιοποιήσω ρε παιδί μου 😂

Αχχχ κορίτσια τι θα κάνω δε ξέρω είμαι πολύ προβληματισμένη. Από τη μία ψάχνω έναν γιατρό καλό να εμπιστευτώ ,από την άλλη λέω άστο θα μπερδευτείς κι άλλο. 

Συγνώμη σας έχω πρήξει κ εσάς... Αλλά ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω 🫤

Δεν μας πρηζεις. Εδώ είμαστε να συζητάμε. Είναι λογικό να είσαι προβληματισμένη. Εγώ θα εμένα στον γιατρό μου λόγω το ότι ξέρει το ιστορικό μου. Το καλό είναι ότι δεν σου είπε κάτι που να σε θέσει σε κίνδυνο αλλά αντιθέτως κάνει πολλά έξτρα που ίσως να μην τα χρειάζεσαι. Στη θέση σου ρώτα ο,τι σε απασχολεί. Κάνε μια συζήτηση βρε παιδί μου μέχρι να καλυφθείς. Και πες της ευθέως ότι έχεις μπερδευτεί με τις απόψεις. Και οπωσδήποτε να σου δώσει έναν ξεκάθαρο λόγο γιατί να κάνεις πάλι ένεση κορτιζόνης. 

Όσον αφορά τον τοκετό, αν έχεις κι άλλες γνώμες από άλλες γυναίκες και ξέρεις ότι είναι καλή, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε προβληματίζει. 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Εγώ έκανα πριν 1 εβδομάδα το εμβόλιο του κοκκυτη. Νομίζω είναι διπλό και είχε και για τέτανο. Μια χαρά όλα. Καμία παρενέργεια. 

Δεν μας πρηζεις. Εδώ είμαστε να συζητάμε. Είναι λογικό να είσαι προβληματισμένη. Εγώ θα εμένα στον γιατρό μου λόγω το ότι ξέρει το ιστορικό μου. Το καλό είναι ότι δεν σου είπε κάτι που να σε θέσει σε κίνδυνο αλλά αντιθέτως κάνει πολλά έξτρα που ίσως να μην τα χρειάζεσαι. Στη θέση σου ρώτα ο,τι σε απασχολεί. Κάνε μια συζήτηση βρε παιδί μου μέχρι να καλυφθείς. Και πες της ευθέως ότι έχεις μπερδευτεί με τις απόψεις. Και οπωσδήποτε να σου δώσει έναν ξεκάθαρο λόγο γιατί να κάνεις πάλι ένεση κορτιζόνης. 

Όσον αφορά τον τοκετό, αν έχεις κι άλλες γνώμες από άλλες γυναίκες και ξέρεις ότι είναι καλή, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε προβληματίζει. 

@Emily2 θα συμφωνήσω με την @Watermelon στο θέμα του γιατρού. Πιστεύω πως αν αλλάξεις τώρα γιατρό θα σου βγουν περισσότερες ανασφάλειες με έναν καινούριο γιατρό που δεν σε ξέρει ούτε σαν προσωπικό ούτε σαν ιστορικό. Αλλά όντως εφοσον προβληματίζεται τόσο, στο επόμενο ραντεβού βομβάρδισε τον με όλες τις απορίες σου μέχρι να λυθούν όλες. 

@Watermelon το εμβόλιο του κοκκυτη γίνεται ανεξαιρέτως; Δηλαδή να αναμένουμε και εμείς να μας το κάνουν;

@anna1122 @Watermelon

Δεν έχω κάποια γνωστή που να έχει κάνει γέννα με αυτή. Αλλά ξέρω ότι έχει τουλάχιστον 4 γέννες την εβδομάδα. Δηλαδή έχει εμπειρία. Εγώ αυτό φοβάμαι μήπως κάτι δε πάει καλά κάτι εκεί στη γέννα. 

επίσης εμένα δε μου έχει πει για κανένα εμβόλιο. Θα κάνετε όλες του κοκκυτη;

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

@anna1122 @Watermelon

Δεν έχω κάποια γνωστή που να έχει κάνει γέννα με αυτή. Αλλά ξέρω ότι έχει τουλάχιστον 4 γέννες την εβδομάδα. Δηλαδή έχει εμπειρία. Εγώ αυτό φοβάμαι μήπως κάτι δε πάει καλά κάτι εκεί στη γέννα. 

επίσης εμένα δε μου έχει πει για κανένα εμβόλιο. Θα κάνετε όλες του κοκκυτη;

Ούτε εμενα μου έχει πει κάτι για εμβόλιο. Θα την ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...