Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια καλημέρα…έχω παραγγείλει δυο φορές από shein και εχθές ήρθε κ μια παραγγελία από sinsay…εγώ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη..είναι κ οι τιμές τους πολύ καλές…από sinsay πήρα και μωρουδιακά….όταν τα πλύνω κ τα σιδερώσω θα δείξουν πιο πολύ αλλά όλα μ αρέσουν..εκεί δεν βρήκα κάποιο νυχτικό να μ αρέσει…

Πως σου φαίνονται τα μωρουδιακα ;; Από θέμα ποιότητας εννοώ.. εμένα ενώ στην αρχή μου φάνηκαν οκ, όταν έπιασα ένα άλλο που είχα πάρει από εδώ βαμβακερό μου φάνηκε λίγο διαφορετικό. Ελπίζω όντως να είναι βαμβακερά! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, γνωρίζετε πόσο ποιο συχνές γίνονται οι καθιερωμένες επισκέψεις στον γυναικολόγο από εδώ και πέρα; 

Μέχρι τώρα πχ εμένα με βλέπει μια φορά το μήνα, αυτό αλλάζει όταν μπούμε στον 8ο;

στις πριν 30 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Κορίτσια, γνωρίζετε πόσο ποιο συχνές γίνονται οι καθιερωμένες επισκέψεις στον γυναικολόγο από εδώ και πέρα; 

Μέχρι τώρα πχ εμένα με βλέπει μια φορά το μήνα, αυτό αλλάζει όταν μπούμε στον 8ο;

Εμένα μου είπε στον 8ο ανά 15 μέρες και στον 9ο κάθε εβδομάδα. Πιστευω κάπως έτσι το πηγαίνουν όλοι. Και κάπου κάνεις και καρδιοτοκογραφηματα. 

Κορίτσια μου απάντησε η αιματολογος για τις καθιερωμένες εξετάσεις (τις έστειλα σε email γιατί δε μπορούσα να περιμένω μεχρι τη Δευτέρα που έχω ραντεβού) και μου είπε ότι είναι οριακες και θα μου άλλαζε τη δόση σε 15 μέρες αλλά θα την αλλάξουμε τη Δευτέρα. 

Εγώ τώρα που μέχρι τη Δευτέρα αγχώνομαι μήπως γίνει κάτι ;;;; 😢😢😢Την πήρα και τηλ αν χρειάζεται να αλλάξω το ραντεβού για αύριο και μου είπε όχι να μην ανησυχώ , αλλά εγώ ανησυχώ 😝 @Watermelonεσύ θα με καταλάβεις 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Emily2 είπε:

@Watermelonπήρα και εγώ κάτι ρουχαλακια για τη μπέμπα από το sinsay. Λένε βαμβακερά, τα φοβάμαι βέβαια λίγο. Λες να μην είναι ; Μου είχε πει μια φίλη μου ότι έπαιρνε από εκεί στα παιδια της αλλά τα φοβάμαι και λιγο

Αφού το γράφει, λογικά θα είναι. Μην αγχώνεσαι! Μπορεί να έτυχε το εσώρουχο να ήταν ' ελαττωματικό '. 

Με γεια σας. :)

στις πριν 4 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

Μπράβο!!❤️❤️ Εχεις και γιατρό τώρα;

Είχα αιμστολογο το πρωί. Αυτή τη βδομάδα πήγα για Doppler, γυναικολόγο και αιμστολογο :P

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Κορίτσια μου απάντησε η αιματολογος για τις καθιερωμένες εξετάσεις (τις έστειλα σε email γιατί δε μπορούσα να περιμένω μεχρι τη Δευτέρα που έχω ραντεβού) και μου είπε ότι είναι οριακες και θα μου άλλαζε τη δόση σε 15 μέρες αλλά θα την αλλάξουμε τη Δευτέρα. 

Εγώ τώρα που μέχρι τη Δευτέρα αγχώνομαι μήπως γίνει κάτι ;;;; 😢😢😢Την πήρα και τηλ αν χρειάζεται να αλλάξω το ραντεβού για αύριο και μου είπε όχι να μην ανησυχώ , αλλά εγώ ανησυχώ 😝 @Watermelonεσύ θα με καταλάβεις 

Φυσικά και σε καταλαβαίνω :P

ΤΙ δόση θα σου δώσει άραγε?

λοιπόν η αιμστολογος μου έδωσε οδηγίες. 

επειδή η ένεση είναι 24ωρη , μου είπε σιγά σιγά, μέρα με την μέρα να την κάνω ένα τέταρτο την φορά νωρίτερα και ουσιαστικά να φτάσω να την κάνω στις 7:00 πμ (τώρα την κάνω στις 8:00 π.μ). 

από εκεί και πέρα τελικά, μου άφησε την ίδια δόση αφού με καλύπτει γιατί αν μου την σπάσει σε δύο δόσεις των 4500 ουσιαστικά θα κάνω εν τέλη 9000 δόση την ημέρα που είναι πολύ μεγάλη δόση και δεν το θέλουμε. 

άρα συνεχίζω με την ίδια. 

Η τελευταία δόση που θα κάνω θέλει να είναι 1 ημέρα πριν τον τοκετό. Πριν μου κάνουν επισκληριδειο( μου έχει γράψει σε χαρτί να το δώσω στο νοσοκομείο) να μου κάνουν anri-xa και να την δει ο αναισθησιολογος. Μου είπε πως αν θέλω για δική μου ηρεμία μπορώ να πάω και με πρόκληση. Αλλά αυτό θα το συζητήσω και με τον γυναικολόγο. Έχουμε ακόμα καιρό. Σε 3 εβδομάδες που θα πάω πάλι γυναικολόγο θα το δούμε. 

μετά , αφού γεννήσω θα κάνω ενέσεις των 4500 1 φορά την ημέρα για 60 ημέρες. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Αφού το γράφει, λογικά θα είναι. Μην αγχώνεσαι! Μπορεί να έτυχε το εσώρουχο να ήταν ' ελαττωματικό '. 

Με γεια σας. :)

Είχα αιμστολογο το πρωί. Αυτή τη βδομάδα πήγα για Doppler, γυναικολόγο και αιμστολογο :P

Τους πήρες σβαρνα εσύ! Εγώ περιμένω πως και πως τη Δευτέρα να πάω για υπέρηχο. Όταν μεσολαβεί τόσος καιρός από τότε που με είδε τελευταία φορά, με πιάνουν αγχη αν είναι όλα καλά 😩

στις πριν 44 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Τους πήρες σβαρνα εσύ! Εγώ περιμένω πως και πως τη Δευτέρα να πάω για υπέρηχο. Όταν μεσολαβεί τόσος καιρός από τότε που με είδε τελευταία φορά, με πιάνουν αγχη αν είναι όλα καλά 😩

Η αλήθεια είναι ότι έτυχαν όλοι μαζί. Χαχα. Αλλά καλύτερα γιατί τώρα που πιάνουν οι ζέστες δεν θα έχω τα πάνω κάτω. 

Έχεις δίκιο. Όλες όμως έτσι νομίζω σκεφτόμαστε. Αλλά επειδή πλέον καταλαβαίνουμε τις κλωτσιές κάπως ηρεμείς και λες ότι το μωράκι είναι καλά. Στην αρχή ήταν δύσκολα που δεν καταλαβαινες κινήσεις και αναρωτιοσουν αν όλα πάνε καλά  😕

Αλλά πέρασαν αυτά και οι κλωτσιές μας επιβεβαιώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς :D

Το μόνο άγχος μας τώρα θα είναι πόσα κιλά είναι :P

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έτυχαν όλοι μαζί. Χαχα. Αλλά καλύτερα γιατί τώρα που πιάνουν οι ζέστες δεν θα έχω τα πάνω κάτω. 

Έχεις δίκιο. Όλες όμως έτσι νομίζω σκεφτόμαστε. Αλλά επειδή πλέον καταλαβαίνουμε τις κλωτσιές κάπως ηρεμείς και λες ότι το μωράκι είναι καλά. Στην αρχή ήταν δύσκολα που δεν καταλαβαινες κινήσεις και αναρωτιοσουν αν όλα πάνε καλά  😕

Αλλά πέρασαν αυτά και οι κλωτσιές μας επιβεβαιώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς :D

Το μόνο άγχος μας τώρα θα είναι πόσα κιλά είναι :P

Χαχα ισχύει! Εσείς νιώθετε κλωτσιές όλη την ώρα; Πχ εγώ όταν κάνω δουλειές η περπατάω για ώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη ή καθισμένη.. εσείς;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Watermelon είπε:

Φυσικά και σε καταλαβαίνω :P

ΤΙ δόση θα σου δώσει άραγε?

λοιπόν η αιμστολογος μου έδωσε οδηγίες. 

επειδή η ένεση είναι 24ωρη , μου είπε σιγά σιγά, μέρα με την μέρα να την κάνω ένα τέταρτο την φορά νωρίτερα και ουσιαστικά να φτάσω να την κάνω στις 7:00 πμ (τώρα την κάνω στις 8:00 π.μ). 

από εκεί και πέρα τελικά, μου άφησε την ίδια δόση αφού με καλύπτει γιατί αν μου την σπάσει σε δύο δόσεις των 4500 ουσιαστικά θα κάνω εν τέλη 9000 δόση την ημέρα που είναι πολύ μεγάλη δόση και δεν το θέλουμε. 

άρα συνεχίζω με την ίδια. 

Η τελευταία δόση που θα κάνω θέλει να είναι 1 ημέρα πριν τον τοκετό. Πριν μου κάνουν επισκληριδειο( μου έχει γράψει σε χαρτί να το δώσω στο νοσοκομείο) να μου κάνουν anri-xa και να την δει ο αναισθησιολογος. Μου είπε πως αν θέλω για δική μου ηρεμία μπορώ να πάω και με πρόκληση. Αλλά αυτό θα το συζητήσω και με τον γυναικολόγο. Έχουμε ακόμα καιρό. Σε 3 εβδομάδες που θα πάω πάλι γυναικολόγο θα το δούμε. 

μετά , αφού γεννήσω θα κάνω ενέσεις των 4500 1 φορά την ημέρα για 60 ημέρες. 

Μήπως μου την αύξηση αυτό κατάλαβα γιατί δε με καλύπτει; Η επόμενη δόση πόσο είναι; 

Τώρα κάθε φορά που σηκώνομαι για τουαλέτα περπατάω και λίγο μέσα στο σπίτι να κινείται το αίμα 😝 ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να μη γίνει τίποτα .. 

Γιατί σου είπε να την κάνεις στις 7; Παίζει κάποιο ρόλο; 

Έτσι κι αλλιώς δε θα πας με πρόκληση λόγω των ενέσεων; Εγώ αυτό ξέρω.. 

60 μέρες ;;; 😮 Νόμιζα 40.. πω πω τελειωμό δεν έχουν αυτές οι ενέσεις 😢

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna1122 είπε:

Χαχα ισχύει! Εσείς νιώθετε κλωτσιές όλη την ώρα; Πχ εγώ όταν κάνω δουλειές η περπατάω για ώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη ή καθισμένη.. εσείς;

Ναι Συμβαίνει αν κάνω δουλειές να μην τον νιώθω τον μπέμπη. Μπορεί όντως και τότε να κοιμάται. Εξάλλου πλέον πάνω από μισή ώρα δεν μπορώ να είμαι όρθια οπότε όταν κάτσω τον νιώθω. Είχε τύχει όμως πολλές φορές και έξω που είμαστε και στην δουλειά όταν καθόμουν στο γραφείο να τον νιώθω κανονικά να με σπρώχνει. Είναι με τις μέρες του. :P

Το καλό είναι και πραγματικά τον θεωρώ καλοβολο τον μπέμπη, ότι αν είμαι ξύπνια μέχρι αργά είναι κ εκείνος. Αν κοιμάμαι, ησυχάζει και εκείνος. Τα βρίσκουμε ❤️

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Μήπως μου την αύξηση αυτό κατάλαβα γιατί δε με καλύπτει; Η επόμενη δόση πόσο είναι; 

Τώρα κάθε φορά που σηκώνομαι για τουαλέτα περπατάω και λίγο μέσα στο σπίτι να κινείται το αίμα 😝 ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να μη γίνει τίποτα .. 

Γιατί σου είπε να την κάνεις στις 7; Παίζει κάποιο ρόλο; 

Έτσι κι αλλιώς δε θα πας με πρόκληση λόγω των ενέσεων; Εγώ αυτό ξέρω.. 

60 μέρες ;;; 😮 Νόμιζα 40.. πω πω τελειωμό δεν έχουν αυτές οι ενέσεις 😢

Μετά των 4500 νομίζω είναι η δόση των 8000 . Δεν ξέρω για την ώρα. Δεν ρώτησα να σου πω την αλήθεια. Είχα διαβάσει όμως ότι συνήθως τα νερά σπάνε σε βραδινές ώρες. Οπότε λέω εγώ ίσως να θέλει να έχω πρωί -πρωι την δόση για να έχει περάσει ένα 24ωρο. 

εσύ τι ώρα την κάνεις?

Νομίζω δεν είναι στάνταρ η πρόκληση. Μην ξεχνάς , ότι τα νερά μπορεί να σπάσουν και απρόοπτα. Μια φίλη μου γέννησε με το που μπήκε στις 36 εβδομάδες. Οπότε μου έδωσε οδηγίες για παν ενδεχόμενο. Ίσως να το βάλουμε στο πρόγραμμα. Εξάλλου είμαι και εγώ του προγράμματος πολύ και πιστεύω θα με ηρεμούσε από το να έσπαγαν τα νερά ξαφνικά την νύχτα. Αλλά ξανά λέω ότι και αυτό το σενάριο παίζει άπαξ και μπεις στον μήνα σου. 

ναι ενέσεις έχουμε ακόμα πολύ καιρό. Τουλάχιστον εγώ. Εσύ μπορεί να πάρεις άλλες οδηγίες ;) καλά κάνεις. Περπατα λιγάκι! Συσπάσεις τώρα νιώθεις?

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Ναι Συμβαίνει αν κάνω δουλειές να μην τον νιώθω τον μπέμπη. Μπορεί όντως και τότε να κοιμάται. Εξάλλου πλέον πάνω από μισή ώρα δεν μπορώ να είμαι όρθια οπότε όταν κάτσω τον νιώθω. Είχε τύχει όμως πολλές φορές και έξω που είμαστε και στην δουλειά όταν καθόμουν στο γραφείο να τον νιώθω κανονικά να με σπρώχνει. Είναι με τις μέρες του. :P

Το καλό είναι και πραγματικά τον θεωρώ καλοβολο τον μπέμπη, ότι αν είμαι ξύπνια μέχρι αργά είναι κ εκείνος. Αν κοιμάμαι, ησυχάζει και εκείνος. Τα βρίσκουμε ❤️

Μετά των 4500 νομίζω είναι η δόση των 8000 . Δεν ξέρω για την ώρα. Δεν ρώτησα να σου πω την αλήθεια. Είχα διαβάσει όμως ότι συνήθως τα νερά σπάνε σε βραδινές ώρες. Οπότε λέω εγώ ίσως να θέλει να έχω πρωί -πρωι την δόση για να έχει περάσει ένα 24ωρο. 

εσύ τι ώρα την κάνεις?

Νομίζω δεν είναι στάνταρ η πρόκληση. Μην ξεχνάς , ότι τα νερά μπορεί να σπάσουν και απρόοπτα. Μια φίλη μου γέννησε με το που μπήκε στις 36 εβδομάδες. Οπότε μου έδωσε οδηγίες για παν ενδεχόμενο. Ίσως να το βάλουμε στο πρόγραμμα. Εξάλλου είμαι και εγώ του προγράμματος πολύ και πιστεύω θα με ηρεμούσε από το να έσπαγαν τα νερά ξαφνικά την νύχτα. Αλλά ξανά λέω ότι και αυτό το σενάριο παίζει άπαξ και μπεις στον μήνα σου. 

ναι ενέσεις έχουμε ακόμα πολύ καιρό. Τουλάχιστον εγώ. Εσύ μπορεί να πάρεις άλλες οδηγίες ;) καλά κάνεις. Περπατα λιγάκι! Συσπάσεις τώρα νιώθεις?

Γιατί δεν μπορείς να είσαι όρθια πάνω από μισή ώρα; Στο έχει πει ο γιατρός σου;

στις πριν 16 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Γιατί δεν μπορείς να είσαι όρθια πάνω από μισή ώρα; Στο έχει πει ο γιατρός σου;

Όχι όχι. Με πιάνει ένας πόνος στο ηβικό οστό. Μου είπε ο γιατρός είναι οι στρογγυλοί σύνδεσμοι. Το νιώθω σαν κάψιμο και με γονατίζει. Πρέπει να κάτσω αλλιώς θα καταρρευσω, ειλικρινά. Στο σημείο που με πονάει είναι στο κόκκαλο αριστερά από τα χείλη του αιδοίου. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Όχι όχι. Με πιάνει ένας πόνος στο ηβικό οστό. Μου είπε ο γιατρός είναι οι στρογγυλοί σύνδεσμοι. Το νιώθω σαν κάψιμο και με γονατίζει. Πρέπει να κάτσω αλλιώς θα καταρρευσω, ειλικρινά. Στο σημείο που με πονάει είναι στο κόκκαλο αριστερά από τα χείλη του αιδοίου. 

Αααα είναι η φωτό που μας είχες δείξει. Σόρρυ ναι τώρα το θυμήθηκα.. 

Αχ κορίτσια θέλω να περάσει ο καιρός.. είμαι απίστευτα ανυπόμονη όσο πλησιάζει η ώρα που θα τα πάρουμε αγκαλιά 🙂 δεν κρατιεμαι!!

Αχ να δω κ εγώ τι θα μου πει ο αιματολόγος τη Δευτέρα.. έκανα clexane ένεση, μετά μου το άλλαξε σε salospir κ τώρα μάλλον θα μου το γυρίσει πάλι σε ένεσεις μέχρι τον τοκετό. Με αγχώνει λίγο γιατί σκέφτομαι τι κ αν πουν ότι θα πρέπει να γίνει καισαρική λόγω των ενέσεων?

@Watermelonεγώ την κάνω στις 9. Την πάω στις 8 όταν πάω για αιματολογικές για να κάνω την εξέταση στην 12 και μετά την ξανά πάω στις 9. Αλλά αν είναι τώρα θα την αφήσω εκεί μήπως μου πει το ίδιο και εμένα , να την πάω πιο νωρίς. 

Αν σπάσουν τα νερά τι γίνεται ; Τι σου είπε η αιματολογος; Εννοώ αν παίρνεις την αγωγή κανονικά. 

Από συσπάσεις καλα... Πολύ λίγες νιώθω και κάποιες φορές το μπερδεύω με το μωρό. ανυπομονώ να περάσουμε την 32η εβδ και να είμαστε καλά. Και μακάρι να φτάσουμε ως το τέλος. 

Δευτέρα έχω και ντοπλερ,μακάρι να είναι όλα καλά .. !!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

Αχ να δω κ εγώ τι θα μου πει ο αιματολόγος τη Δευτέρα.. έκανα clexane ένεση, μετά μου το άλλαξε σε salospir κ τώρα μάλλον θα μου το γυρίσει πάλι σε ένεσεις μέχρι τον τοκετό. Με αγχώνει λίγο γιατί σκέφτομαι τι κ αν πουν ότι θα πρέπει να γίνει καισαρική λόγω των ενέσεων?

Δεν είναι υποχρεωτικό να γεννήσεις με καισαρική αν κάνεις ενέσεις.. εγώ έτσι ξέρω δηλαδή ας μας πουν και οι άλλες κοπελες αν ξέρουν! 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

@Watermelonεγώ την κάνω στις 9. Την πάω στις 8 όταν πάω για αιματολογικές για να κάνω την εξέταση στην 12 και μετά την ξανά πάω στις 9. Αλλά αν είναι τώρα θα την αφήσω εκεί μήπως μου πει το ίδιο και εμένα , να την πάω πιο νωρίς. 

Αν σπάσουν τα νερά τι γίνεται ; Τι σου είπε η αιματολογος; Εννοώ αν παίρνεις την αγωγή κανονικά. 

Από συσπάσεις καλα... Πολύ λίγες νιώθω και κάποιες φορές το μπερδεύω με το μωρό. ανυπομονώ να περάσουμε την 32η εβδ και να είμαστε καλά. Και μακάρι να φτάσουμε ως το τέλος. 

Η 32η εβδομάδα ειναι σημαντική?

Όλα καλά θα πάνε με το ντοπλερ κ θα φτάσουμε στο τέλος αισίως!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaki23 είπε:

Έχεις και εσύ θρομβοφιλια?? 

Όχι όχι δεν ισχύει. Γι αυτό και εγώ έλαβα οδηγίες για φυσιολογικό τοκετό. Με τον γιατρό σου έχετε συζητήσει πως θα γεννήσεις?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Emily2 είπε:

@Watermelon

Αν σπάσουν τα νερά και έχω πάρει την δόση άμεσα, θα περιμένουμε να περάσουν οι ώρες. Εξάλλου λένε ότι δεν γεννάς επιτόπου αλλά παίρνει ώρες. Σου κάνουν έτσι κι αλλιώς πρώτα εξετάσεις, κλίσμα, μέχρι να μπεις στο δωμάτιο κλπ που θα περάσει έτσι κι αλλιώς κάποιος χρόνος. Μετά θα μου ελέγχουν το σντι-χα μέχρι να μπορούν να μου κάνουν επισκληριδειο. 

Με το καλό να έρθει η Δευτέρα και να πας! Σίγουρα όλα καλά θα είναι! ;)

Θα έχει μεγαλώσει και το μωράκι και όσο μεγαλώνει τόσο εμείς ηρεμούμε. 

Κάτι άσχετο κορίτσια... Τι μάρκα αφρολουτρο πήρατε για τα μωράκια?

Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα . 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

Η 32η εβδομάδα ειναι σημαντική?

Όλα καλά θα πάνε με το ντοπλερ κ θα φτάσουμε στο τέλος αισίως!!

Η γιατρός από την 25η εβδ που είχα τις συσπάσεις μου έλεγε να φτάσουμε στην 32η που τελειώνουν οι κρίσιμες εβδομάδες. Ουσιαστικά, 25η-32η αν γεννηθεί πρόωρα ένα παιδί λογικά θα ζήσει αλλά σίγουρα θα έχει προβλήματα στην πορεία. Μετά τη 32η λένε οτι μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα αν γεννηθεί πρόωρα, μπορεί ακόμα και να αναπνέει μόνο του.  τίποτα δεν είναι σίγουρο ούτε στη μία περίπτωση ούτε στην άλλη, δηλαδή πολλά μωρά έχουν γεννηθεί πριν την 32η και είναι υγιέστατα και άλλα μετά την 32η και έχουν θέματα,αλλά λέμε για τις πιθανότητες. Το ιδανικό είναι να φτάσεις τις 38!!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Έχεις και εσύ θρομβοφιλια?? 

Όχι όχι δεν ισχύει. Γι αυτό και εγώ έλαβα οδηγίες για φυσιολογικό τοκετό. Με τον γιατρό σου έχετε συζητήσει πως θα γεννήσεις?

Αν σπάσουν τα νερά και έχω πάρει την δόση άμεσα, θα περιμένουμε να περάσουν οι ώρες. Εξάλλου λένε ότι δεν γεννάς επιτόπου αλλά παίρνει ώρες. Σου κάνουν έτσι κι αλλιώς πρώτα εξετάσεις, κλίσμα, μέχρι να μπεις στο δωμάτιο κλπ που θα περάσει έτσι κι αλλιώς κάποιος χρόνος. Μετά θα μου ελέγχουν το σντι-χα μέχρι να μπορούν να μου κάνουν επισκληριδειο. 

Με το καλό να έρθει η Δευτέρα και να πας! Σίγουρα όλα καλά θα είναι! ;)

Θα έχει μεγαλώσει και το μωράκι και όσο μεγαλώνει τόσο εμείς ηρεμούμε. 

Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα . 

Ναι αλλά αν το μωρό έρχεται πριν περάσουν οι ώρες πως το σταματάνε αυτό ;😵💫

Κάτι άσχετο κορίτσια... Τι μάρκα αφρολουτρο πήρατε για τα μωράκια?

Ούτε εγώ πήρα ακόμη. Σκέφτομαι της pharmasept. Εσύ ;

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Ναι αλλά αν το μωρό έρχεται πριν περάσουν οι ώρες πως το σταματάνε αυτό ;😵💫

Λογικά γέννας χωρίς επισκληριδιο :P δεν ξέρω. Θα ρωτήσω τον γιατρό όταν ξανά πάω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...