Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

Κορίτσια ασχετο αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι πόσα έχουμε να πάρουμε και μου φαίνονται βουνό. 

Είχα παραγγείλει κάτι ρουχαλακια και μου ήρθαν σήμερα και άρχισα να σκέφτομαι και τα άλλα και λέω θεέ μου τι θα πρωτοπαρουμε .. και όχι τίποτα άλλο σε κάποια πράγματα δεν έχω και ιδέα τι πρέπει τι δε πρέπει 😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Σημαντικό επίσης είναι να είναι και κοντά στην περιοχή που μένεις. 

Μόλις μάθω για αυτούς τους 2 θα σου πω τα ονόματα!!

Ευχαριστώ! Μέχρι στιγμής έχω βρει μια γιατρό μόνο μέσω κριτικών που είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου ( κοντά στο Ιπποκράτειο). Εσύ σε ποια περιοχή είσαι;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Κορίτσια ασχετο αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι πόσα έχουμε να πάρουμε και μου φαίνονται βουνό. 

Είχα παραγγείλει κάτι ρουχαλακια και μου ήρθαν σήμερα και άρχισα να σκέφτομαι και τα άλλα και λέω θεέ μου τι θα πρωτοπαρουμε .. και όχι τίποτα άλλο σε κάποια πράγματα δεν έχω και ιδέα τι πρέπει τι δε πρέπει 😂

Και εμένα τις τελευταίες μέρες με έπιασε ένα άγχος και έχω ξεκινήσει τις παραγγελίες.. μέχρι τώρα πήρα ρουχακια για την αρχή, κουβερτουλα λεπτή και λίγο πιο χοντρή, σεντονακια για το λίκνο, σουτιέν θηλασμού, ρόμπες, κάπες βρεφικές, κρέμα για θηλές, βούρτσα βρεφική και νυχοκοπτη, κρέμες για αλλαγή πανας, αφρολουτρο μαζί με σαμπουάν, επιθέματα στήθους.

Και ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να χρειαστεί που δεν φαντάζομαι καν..

Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και δεν χρειαζόταν να τα πάρω από τώρα, αλλά νοιωθω πως αν είμαι έτοιμη και δεν τρέχω τελευταία στιγμή θα έχω και λιγότερο άγχος..γιατί είμαι και αγχωδης από τη φύση μου.. 😔

στις πριν 11 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Και εμένα τις τελευταίες μέρες με έπιασε ένα άγχος και έχω ξεκινήσει τις παραγγελίες.. μέχρι τώρα πήρα ρουχακια για την αρχή, κουβερτουλα λεπτή και λίγο πιο χοντρή, σεντονακια για το λίκνο, σουτιέν θηλασμού, ρόμπες, κάπες βρεφικές, κρέμα για θηλές, βούρτσα βρεφική και νυχοκοπτη, κρέμες για αλλαγή πανας, αφρολουτρο μαζί με σαμπουάν, επιθέματα στήθους.

Και ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να χρειαστεί που δεν φαντάζομαι καν..

Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και δεν χρειαζόταν να τα πάρω από τώρα, αλλά νοιωθω πως αν είμαι έτοιμη και δεν τρέχω τελευταία στιγμή θα έχω και λιγότερο άγχος..γιατί είμαι και αγχωδης από τη φύση μου.. 😔

Εσύ έχεις πάρει αρκετά! 

Εγώ έχω πάρει καροτσι, μας έχουν δώσει κούνια και μπανάκι, και μας έστειλε η πεθερά μου ένα σετ ρουχαλακια και πήρα και εγώ 3-4 πολύ λίγα όμως. Αυτά! Και μάλλον θα μας δώσουν και relax και πάρκο. 

Σουτιέν θηλασμού από που πήρες ; Και ρόμπες ; 

Επίσης εγώ λίγο προβληματίζομαι με τον Σεπτέμβρη. Να πάρω μακριά ; Να πάρω κοντά ; Να πάρω κουβέρτα; Τι να πάρω 😂

Εμεις προς το παρόν είμαστε στους γονείς μου γιατί ήμασταν εκτός Θεσσαλονίκης μέχρι και τον Μάιο οπότε τώρα ψάχνουμε και σπίτι! Και δε βρίσκουμε τίποτα , τα ενοικια ξεφεύγουν και  μέσα τα σπίτια ας μη πω πως είναι! Έχουμε και αυτό το άγχος..πάντως ανατολικά ψάχνουμε .. από Μαρτίου μέχρι θέρμη 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Εσύ έχεις πάρει αρκετά! 

Εγώ έχω πάρει καροτσι, μας έχουν δώσει κούνια και μπανάκι, και μας έστειλε η πεθερά μου ένα σετ ρουχαλακια και πήρα και εγώ 3-4 πολύ λίγα όμως. Αυτά! Και μάλλον θα μας δώσουν και relax και πάρκο. 

Σουτιέν θηλασμού από που πήρες ; Και ρόμπες ; 

Επίσης εγώ λίγο προβληματίζομαι με τον Σεπτέμβρη. Να πάρω μακριά ; Να πάρω κοντά ; Να πάρω κουβέρτα; Τι να πάρω 😂

Εμεις προς το παρόν είμαστε στους γονείς μου γιατί ήμασταν εκτός Θεσσαλονίκης μέχρι και τον Μάιο οπότε τώρα ψάχνουμε και σπίτι! Και δε βρίσκουμε τίποτα , τα ενοικια ξεφεύγουν και  μέσα τα σπίτια ας μη πω πως είναι! Έχουμε και αυτό το άγχος..πάντως ανατολικά ψάχνουμε .. από Μαρτίου μέχρι θέρμη 

Καρότσι πήρα και εγώ το inglesina aptica.

Λίκνο, ριλαξ , αποστειρωτη, θηλαστρο,μπανάκι και παρκο ευτυχώς να ναι καλά η αδερφούλα μου μου τα έδωσε 🙂😍 

Κούνια θα πάρουμε μετά το 6μηνο..

Σουτιέν θηλασμού και ρόμπες πήρα από ένα μαγαζί με εσώρουχα όταν επισκέφτηκα τους γονείς μου στο πατρικό μας εκτός Θεσσαλονίκης. Καλύτερα να κοιτάξεις σε μαγαζιά με εσώρουχα παρά από ίντερνετ για να μπορέσεις να τα δοκιμάσεις να είσαι σίγουρη ότι σε βολεύουν.

Ρουχαλακια εγώ της πήρα και κοντά και μακριά.. αλλά όχι πολλά! Από 5-6 σκέψου.. 

Κουβερτουλα πήρα μια πολύ λεπτή αγκάλιας, μια λίγο πιο χοντρή, και μια κανονική βελουτε σε περίπτωση που έχει το βράδυ κρύο. Δε νομίζω να την χρησιμοποιήσω στην αρχή την χοντρή αλλά χαμένη δε θα πάει..

Για τα σπίτια δυστυχώς σε καταλαβαίνω.. είναι απλησίαστα τα ενοίκια πλέον και δεν έχει και καλά σπίτια. Θέλει υπομονή και να πετύχεις κάποια ευκαιρία. Όμως μέχρι πότε πρέπει να βρείτε σπίτι; Ταυτόχρονα με τη γέννα, πιο πριν ή πιο μετά;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Λίκνο, ριλαξ , αποστειρωτη, θηλαστρο,μπανάκι και παρκο ευτυχώς να ναι καλά η αδερφούλα μου μου τα έδωσε 🙂😍 

Σουτιέν θηλασμού και ρόμπες πήρα από ένα μαγαζί με εσώρουχα όταν επισκέφτηκα τους γονείς μου στο πατρικό μας εκτός Θεσσαλονίκης. Καλύτερα να κοιτάξεις σε μαγαζιά με εσώρουχα παρά από ίντερνετ για να μπορέσεις να τα δοκιμάσεις να είσαι σίγουρη ότι σε βολεύουν.

Κουβερτουλα πήρα μια πολύ λεπτή αγκάλιας, μια λίγο πιο χοντρή, και μια κανονική βελουτε σε περίπτωση που έχει το βράδυ κρύο. Δε νομίζω να την χρησιμοποιήσω στην αρχή την χοντρή αλλά χαμένη δε θα πάει..

Για τα σπίτια δυστυχώς σε καταλαβαίνω.. είναι απλησίαστα τα ενοίκια πλέον και δεν έχει και καλά σπίτια. Θέλει υπομονή και να πετύχεις κάποια ευκαιρία. Όμως μέχρι πότε πρέπει να βρείτε σπίτι; Ταυτόχρονα με τη γέννα, πιο πριν ή πιο μετά;

Τέλεια! Είσαι σε καλό δρόμο , έχει αρκετά πράγματα!! 

Το ιδανικό είναι πριν τη γέννα. Αλλά αν δεν βρούμε , είναι κάπως χωριστό το σπίτι και μεγάλο οπότε θα βολευτουμε μέχρι να βρεθεί κάτι. Μα πραγματικά δε ξέρω που θα φτάσουν τα ενοίκια. Βλέπουμε κάτι σπίτια ερείπια και τα δίνουν 600. Έχω απελπιστει! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Τέλεια! Είσαι σε καλό δρόμο , έχει αρκετά πράγματα!! 

Το ιδανικό είναι πριν τη γέννα. Αλλά αν δεν βρούμε , είναι κάπως χωριστό το σπίτι και μεγάλο οπότε θα βολευτουμε μέχρι να βρεθεί κάτι. Μα πραγματικά δε ξέρω που θα φτάσουν τα ενοίκια. Βλέπουμε κάτι σπίτια ερείπια και τα δίνουν 600. Έχω απελπιστει! 

Καλουτσικη περιοχή ,πάνω από 70τμ ,με φυσικό αέριο, ανακαινισμένο και σε όροφο κάτω από 600 πολύ δύσκολα.. ίσως έχει προς Εύοσμο προς τα δυτικά.. ξέρω γιατί έψαχνε μια φίλη μου και έχω κάνει εκτενέστατη έρευνα επί του θέματος..

Όμως μην απελπίζεται! Ο επιμενων νικά!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Καλουτσικη περιοχή ,πάνω από 70τμ ,με φυσικό αέριο, ανακαινισμένο και σε όροφο κάτω από 600 πολύ δύσκολα.. ίσως έχει προς Εύοσμο προς τα δυτικά.. ξέρω γιατί έψαχνε μια φίλη μου και έχω κάνει εκτενέστατη έρευνα επί του θέματος..

Όμως μην απελπίζεται! Ο επιμενων νικά!

Δυστυχώς δυτικά δε μας βολεύει καθόλου! 

Όλα θα γίνουν, ας είναι καλά τα μωράκια μας και εμείς και αυτά θα λυθούν !!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Emily2 είπε:

Δυστυχώς δυτικά δε μας βολεύει καθόλου! 

Όλα θα γίνουν, ας είναι καλά τα μωράκια μας και εμείς και αυτά θα λυθούν !!

Ναι φυσικά πρώτα να γεννησουμε με το καλό και όλα θα γίνουν!!

Κορίτσια, μιας και που λέγαμε για τα περίεργα της εγκυμοσύνης. 

Μαγείρευα πριν λίγο. Ήμουν σίγουρα μισή ώρα όρθια και έκανα διάφορα. Ξαφνικά ξεκίνησε να με πιάνει ένας πόνος , σαν κάψιμο στο σημείο που έχω μαρκάρει με μπλε στην φωτογραφία που ανέβασα. Όλο και δυνάμωνε. Πήγα επιτόπου ξάπλωσα και πέρασε. Πίεσα την περιοχή και από κάτω είναι ακριβώς κόκκαλο. Το πίεζα το πίεζα και με ποναγε το κόκκαλο. 

Το έχω ξανά πάθει όταν είχαμε πάει μια βόλτα πριν 2 εβδομάδες και περπατήσαμε αρκετά (για τα τωρινά δεδομένα) αλλά και στο μαγαζί που ψωνίσαμε τα βρεφικά που πάλι ήμουν ώρα όρθια. Σας έχει συμβεί? Σήμερα τρόμαξα λίγο. 

Screenshot_2023-07-06-20-55-03-647_com.android.chrome~2.jpg

Εμένα με έχει πιάσει πόνος εκεί π δείχνεις όχι κάψιμο αλλά πέρασε μετά από κάποια ώρα κ δεν έδωσα σημασία…

Κορίτσια όσο για τα ψώνια εμένα μ έχει γράψει η κουμπαρά μ,η οποία γέννησε πέρυσι αναλυτικά λίστες..Έχω πάρει αρκετά αλλά κ εμένα με έχει πιάσει απελπισία ποσα είναι ακόμα..έχω αφήσει για το τέλος τα του φαρμακείου..περιμένω να έρθει η συρταριέρα κ η ντουλάπα για να τα πλύνω..εγώ εσώρουχα και σουτιέν θηλασμού παράγγειλα από το Shein κ έμεινα υπέρ ευχαριστημένη…τρια σουτιέν θηλασμού 16€ και 5 εσώρουχα 11€..το σημαντικό όμως είναι ότι συγκριτικά με άλλα  που είχα δοκιμάσει για εμένα ήταν τα καλύτερα μακράν..τα είχα παραγγείλει medium είναι άνετα αλλά θα παραγγείλω άλλη μια γύρα σε large για το μαιευτήριο γιατί λένε ότι το στήθος λόγω του γάλακτος μεγαλώνει..άρα για σιγουριά…

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Μαγείρευα πριν λίγο. Ήμουν σίγουρα μισή ώρα όρθια και έκανα διάφορα. Ξαφνικά ξεκίνησε να με πιάνει ένας πόνος , σαν κάψιμο στο σημείο που έχω μαρκάρει με μπλε στην φωτογραφία που ανέβασα. Όλο και δυνάμωνε. Πήγα επιτόπου ξάπλωσα και πέρασε. Πίεσα την περιοχή και από κάτω είναι ακριβώς κόκκαλο. Το πίεζα το πίεζα και με ποναγε το κόκκαλο. 

Το έχω ξανά πάθει όταν είχαμε πάει μια βόλτα πριν 2 εβδομάδες και περπατήσαμε αρκετά (για τα τωρινά δεδομένα) αλλά και στο μαγαζί που ψωνίσαμε τα βρεφικά που πάλι ήμουν ώρα όρθια. Σας έχει συμβεί? Σήμερα τρόμαξα λίγο. 

Εμένα με είχε χει πιάσει στην κόκκινη περιοχή στην μια πλευρά 2-3 σουβλιές αλλά πέρασαν μετά. Δεν έχω νιώσει κάτι εκεί που δείχνεις. Δε νομίζω να είναι τίποτα ειδικά αφού περνάει αλλά Ρώτα το γιατρό σου για καλό κ κακό. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Όχι δεν έχω νιώσει εκεί πόνο νομίζω.. μια φορά ένιωσα πιο ψηλά αλλά ήταν επειδή με τράβηξε το σκυλί μου στη βόλτα. Δεν νομίζω να είναι κάτι, όμως ρωτά για καλό και για κακό τον γιατρό σου για να είμαστε σίγουρες!

Ευχαριστώ κοροτσια. . Προς το παρόν δεν με ξανά ενόχλησε. Μόνο όση ώρα ήμουν όρθια με πόνεσε. Αφού ο πόνος έφυγε λογικά ήταν σκελετικος πόνος. 

Θα ρωτήσω τον γιατρό από βδομάδα!

στις πριν 12 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Σε εκείνο το σημείο ούτε εμένα με έχει πιάσει. Ίσως είναι κάτι μυϊκό το οποίο λόγω της ορθοστασίας και του βάρους της κοιλιάς πιέζεται. Ή νεύρο. 

εγώ στα κόκκινα πονάω συχνά πυκνά όπως είχαμε ξανά πει!

Να το αναφέρεις πάντως στο γιατρό σου.

στις πριν 16 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

αυτο το καρότσι κοιτάμε και εμείς, τι σε έκανε να το ξεχωρίσεις?

στις πριν 14 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

στις κόκκινες γραμμές πονάω και γω εδω και 2 μήνες, τις τελευταίες μέρες κα΄ποιες φορές είναι πιο ΄έντονο, και στο ηβικό έχω πόνους και καψίματα... ο γιατρός δεν ανησυχεί, με την ξεκούραση ηρεμεί

στις πριν 29 λεπτά, ο/η silvy22 είπε:

Μας άρεσε ο τρόπος που κλείνει με ενα χέρι, το υλικό του, έχει ευκολία στην κίνηση και που θυμίζει κάτι από τα καρότσι που είχαμε εμείς σαν παιδάκια..επίσης

Εδε μου αρέσουν αυτά τα καινούρια που μοιάζουν με αυγό ή έχουν κάπως ποιο σύγχρονο design. Πέρα από αυτά δεν έχω να σου πω κάτι πιο συγκεκριμένο 🙂 συνολικά μου άρεσε περισσότερο 🙂

Ελπίζω να βοήθησα 😀

στις πριν 26 λεπτά, ο/η silvy22 είπε:

στις κόκκινες γραμμές πονάω και γω εδω και 2 μήνες, τις τελευταίες μέρες κα΄ποιες φορές είναι πιο ΄έντονο, και στο ηβικό έχω πόνους και καψίματα... ο γιατρός δεν ανησυχεί, με την ξεκούραση ηρεμεί

Ναι λογικά σκελετικό/μυϊκό είναι αφού όταν καθίσω/ξαπλώσω περνάει. Είναι όλα καινούργια, πάμε και προς το τέλος και ανησυχώ :P

στις πριν 29 λεπτά, ο/η silvy22 είπε:

Και εμείς αυτό πήραμε. Θα σου πω την δική μου γνώμη, επειδή είδαμε και τα cybex και per perego (και άλλες μάρκες πιο άγνωστες)

Τα inglesina και δή το μοντέλο αυτό, πέρα από στιβαρή κατασκευή που έχει (δηλαδή το πιάνεις και καταλαβαίνεις ποιότητα, δεν είναι ψεύτικο δηλαδή), είναι πολύ ελαφρύ, ανοίγει κλείνει με ένα κουμπί, έχει αναρτήσεις για ανώμαλο δρόμο, έχει πολύ χώρο από κάτω για να βάζεις πράγματα, η καλαθουνα έχει ήδη πολύς καλής ποιότητας στρώμα και δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιο (για ύπνο) ενώ σε άλλες εταιρίες που είδαμε μας είπαν ότι δεν είναι για πολλές ώρες ύπνο. 

Τέλος, αυτό που μας κέρδισε είναι και το πολύ καλής ποιότητας υφασμα. Το ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί κάπως (και εγώ έτσι απόρησα όταν μου το επισήμανε μια φίλη) αλλά είχε δίκιο. Της per perego για παράδειγμα που είναι επίσης ακριβό καρότσι, τα υφάσματα ήταν πολύ 'ναυλον", ψεύτικα.... 

Και επειδή το καρότσι θα εκτεθεί και σε ήλιο, βροχή, αέρα, θες ένα καλό ύφασμα. 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Μας άρεσε ο τρόπος που κλείνει με ενα χέρι, το υλικό του, έχει ευκολία στην κίνηση και που θυμίζει κάτι από τα καρότσι που είχαμε εμείς σαν παιδάκια..επίσης

Εδε μου αρέσουν αυτά τα καινούρια που μοιάζουν με αυγό ή έχουν κάπως ποιο σύγχρονο design. Πέρα από αυτά δεν έχω να σου πω κάτι πιο συγκεκριμένο 🙂 συνολικά μου άρεσε περισσότερο 🙂

Ελπίζω να βοήθησα 😀

και μένα μου άρεσαν τα υφάσματα, και οτι ειχε πολλα διχτάκια να παιρνει αερα το μωρό, και έβγαζε μια ποιότητα, και αρκ΄ετά στιβαρό μου φάνηκε, επίσης φίλη μου έχει το προηγούμενο μον΄τελο 4 χρόνια τωρα 2 παιδάκια και δεν έχει πάθει τίποτα! καλές βόλτες!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Ναι λογικά σκελετικό/μυϊκό είναι αφού όταν καθίσω/ξαπλώσω περνάει. Είναι όλα καινούργια, πάμε και προς το τέλος και ανησυχώ :P

Και εμείς αυτό πήραμε. Θα σου πω την δική μου γνώμη, επειδή είδαμε και τα cybex και per perego (και άλλες μάρκες πιο άγνωστες)

Τα inglesina και δή το μοντέλο αυτό, πέρα από στιβαρή κατασκευή που έχει (δηλαδή το πιάνεις και καταλαβαίνεις ποιότητα, δεν είναι ψεύτικο δηλαδή), είναι πολύ ελαφρύ, ανοίγει κλείνει με ένα κουμπί, έχει αναρτήσεις για ανώμαλο δρόμο, έχει πολύ χώρο από κάτω για να βάζεις πράγματα, η καλαθουνα έχει ήδη πολύς καλής ποιότητας στρώμα και δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιο (για ύπνο) ενώ σε άλλες εταιρίες που είδαμε μας είπαν ότι δεν είναι για πολλές ώρες ύπνο. 

Τέλος, αυτό που μας κέρδισε είναι και το πολύ καλής ποιότητας υφασμα. Το ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί κάπως (και εγώ έτσι απόρησα όταν μου το επισήμανε μια φίλη) αλλά είχε δίκιο. Της per perego για παράδειγμα που είναι επίσης ακριβό καρότσι, τα υφάσματα ήταν πολύ 'ναυλον", ψεύτικα.... 

συμφωνώ απόλυτα, εμάς κορίτσια μας έδωσαν ενα 3 σε 1 της graco, μόλις το είδα προχθές έπαθα σοκ, κουνιέται ολόκληρο, χάλια υφάσματα νάυλο, και επίσης πολύ στενό, το δε καρότσι το κανονικό είναι λες και ξαπλώνεις πάνω στο σίδερο, ε λέω τόσα δώσαμε στις εξωσωματικές αξίζει ένα καλό καρότσι, και την καλαθούνα τη θέλω για ολημερίς να τον έχω στο σαλόνι...αυτα!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Να μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα λογικά, ειδικά αφού με το που ξαπλώσεις περνάει! Απλά ανάφερε το στο γιατρό για να μην το γυροφερνεις στο μυαλό σου και τρομάζεις χωρίς λόγο!

Για το καρότσι είπες όσα σκεφτόμουν αλλά δεν θυμομουν να πω! Α ρε @Watermelon άσχετο αλλά τι ωραίο λέγειν που έχεις βρε κορίτσι μου! Μπράβο!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η silvy22 είπε:

συμφωνώ απόλυτα, εμάς κορίτσια μας έδωσαν ενα 3 σε 1 της graco, μόλις το είδα προχθές έπαθα σοκ, κουνιέται ολόκληρο, χάλια υφάσματα νάυλο, και επίσης πολύ στενό, το δε καρότσι το κανονικό είναι λες και ξαπλώνεις πάνω στο σίδερο, ε λέω τόσα δώσαμε στις εξωσωματικές αξίζει ένα καλό καρότσι, και την καλαθούνα τη θέλω για ολημερίς να τον έχω στο σαλόνι...αυτα!

Κοίτα, αν είναι ήδη μεταχειρισμένο άστο. Δωστο πίσω. Πολλά ελαττώματα ακούω όπως τα λες.  Χαχα. 

Αξίζει να το αγοράσεις αν το αξιοποιήσεις. Δηλαδή αν είστε της βόλτας , του περπατηματος κλπ να το πάρεις. Θα το έχεις πρώτα ο Θεός και για ένα δεύτερο παιδάκι. Και εγώ για αυτό το επέλεξα (πέραν των άλλων). Επειδή θα είναι το κρεβατάκι του μωρού για το πρώτους μήνες η καλαθουνα. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Να μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα λογικά, ειδικά αφού με το που ξαπλώσεις περνάει! Απλά ανάφερε το στο γιατρό για να μην το γυροφερνεις στο μυαλό σου και τρομάζεις χωρίς λόγο!

Για το καρότσι είπες όσα σκεφτόμουν αλλά δεν θυμομουν να πω! Α ρε @Watermelon άσχετο αλλά τι ωραίο λέγειν που έχεις βρε κορίτσι μου! Μπράβο!

Χαχαχαχα, να 'σαι καλά ❤️

Νομίζω είναι οι ίδιες εντυπώσεις όλων μας με το μοντέλο αυτό. Σίγουρα βέβαια έχει να κάνει και τις προσδοκίες του καθενός. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι και οπτικά είναι πολύ ωραίο. Δεν μου αρέσουν ούτε εμένα αυτά που είναι σαν αυγό, 'η που ο σκελετός τους κάνει κάπως τριγωνικός. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Watermelon είπε:

Κοίτα, αν είναι ήδη μεταχειρισμένο άστο. Δωστο πίσω. Πολλά ελαττώματα ακούω όπως τα λες.  Χαχα. 

Αξίζει να το αγοράσεις αν το αξιοποιήσεις. Δηλαδή αν είστε της βόλτας , του περπατηματος κλπ να το πάρεις. Θα το έχεις πρώτα ο Θεός και για ένα δεύτερο παιδάκι. Και εγώ για αυτό το επέλεξα (πέραν των άλλων). Επειδή θα είναι το κρεβατάκι του μωρού για το πρώτους μήνες η καλαθουνα. 

Χαχαχαχα, να 'σαι καλά ❤️

Νομίζω είναι οι ίδιες εντυπώσεις όλων μας με το μοντέλο αυτό. Σίγουρα βέβαια έχει να κάνει και τις προσδοκίες του καθενός. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι και οπτικά είναι πολύ ωραίο. Δεν μου αρέσουν ούτε εμένα αυτά που είναι σαν αυγό, 'η που ο σκελετός τους κάνει κάπως τριγωνικός. 

Ναι έτσι το σκεύτομαι πρώτο ο Θεός να έρθει και ένα δεύτερο θα το αξιοποιήσουμε πλήρως!! συμφωνώ  με την Άννα για το λέγειν σου 💙

στις πριν 12 λεπτά, ο/η silvy22 είπε:

Ναι έτσι το σκεύτομαι πρώτο ο Θεός να έρθει και ένα δεύτερο θα το αξιοποιήσουμε πλήρως!! συμφωνώ  με την Άννα για το λέγειν σου 💙

Ευχαριστώ κορίτσια!! Χαχα ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...