Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

στις πριν 12 ώρες, ο/η marinaki23 είπε:

Όχι δεν με αφήνει να κάνω μπάνιο λόγω μόλυνσης αλλά θεωρώ είναι λίγο υπερβολικός σε αυτό 🙄

Χαίρετε..μπαίνω λίγο σαν σφήνα απολογούμαι, αναρωτιέμαι πάντως..Αν η συμβουλή του είναι για μια μόλυνση που προέκυψε από κάτι που πέρασες τελευταία ακούγεται λογικό, διαφορετικά πράγματι ακούγεται υπερβολικός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ξέρει καμία να κάνει πινακάκι με τις ΠΗΤ μας;…εγώ είμαι παντελώς άσχετη αλλά να προσπαθήσω αν κάποια άλλη δεν…

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια ξέρει καμία να κάνει πινακάκι με τις ΠΗΤ μας;…εγώ είμαι παντελώς άσχετη αλλά να προσπαθήσω αν κάποια άλλη δεν…

Τι εννοείς; Να φτιάξουμε σε excell για να έχουμε όλες τις Πητ μας;

Βρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση; Είναι κάποιες μέρες (όπως σήμερα )που η μπέμπα με τρελαίνει στις κινήσεις. Ειδικά σήμερα τι πρωί ένιωθα σαν να "έτρεμε" η κοιλιά μου για 2-3 δευτερόλεπτα! Συμβαίνει και σε εσάς κάτι τέτοιο;

Κορίτσια μόλις γύρισα από τη γιατρό! 

Όλα καλά, 1350 η μπέμπα!! 🥰 θα κάνω νωρίτερα ντοπλερ λόγω των συσπάσεων ,σε 2 εβδομάδες! 

Βέβαια είναι με τα πόδια προς τα κάτω ακόμη.. και κουλουριάζεται κιόλας και δε μπορούμε να τη μετρήσουμε καλά. 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Τι εννοείς; Να φτιάξουμε σε excell για να έχουμε όλες τις Πητ μας;

Βρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση; Είναι κάποιες μέρες (όπως σήμερα )που η μπέμπα με τρελαίνει στις κινήσεις. Ειδικά σήμερα τι πρωί ένιωθα σαν να "έτρεμε" η κοιλιά μου για 2-3 δευτερόλεπτα! Συμβαίνει και σε εσάς κάτι τέτοιο;

Τι εννοείς έτρεμε ; 

Και εμένα κουνιέται παρά πολύ γενικά. Και ώρες ώρες είναι ασταμάτητη. Κάποιες φορές και όταν κοιμάμαι δηλαδή με κλωτσαει τόσο πολύ λες και θέλει να αλλάξω πλευρό και την πιέζω και μόλις αλλάζω ηρεμεί. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Τι εννοείς έτρεμε ; 

Και εμένα κουνιέται παρά πολύ γενικά. Και ώρες ώρες είναι ασταμάτητη. Κάποιες φορές και όταν κοιμάμαι δηλαδή με κλωτσαει τόσο πολύ λες και θέλει να αλλάξω πλευρό και την πιέζω και μόλις αλλάζω ηρεμεί. 

Μπράβο μια χαρά είναι η μπεμπουλα σου!! Σε ποια εβδομάδα σου έβαλε doppler; Τώρα ποσο είσαι ακριβώς;

Εννοώ ότι είναι τόσο συχνές οι κινήσεις της που το βλέπω σαν τρέμουλο.. δε νομίζω να είναι κάτι απλά μου φάνηκε περίεργο!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Μπράβο μια χαρά είναι η μπεμπουλα σου!! Σε ποια εβδομάδα σου έβαλε doppler; Τώρα ποσο είσαι ακριβώς;

Εννοώ ότι είναι τόσο συχνές οι κινήσεις της που το βλέπω σαν τρέμουλο.. δε νομίζω να είναι κάτι απλά μου φάνηκε περίεργο!

Ναι ναι το έχω νιώσει και εγώ!!!! Νόμιζα ότι ήμουν η μόνη. Ευτυχώς το ανέφερες και εσύ!  Λογικά είναι φυσιολογικό. Μπορεί να παίζει και μποξ εκείνη την ώρα.   Ξέρω γω. Χαχα Αλλά το έχω έχω νιώσει αρκετές φορές. 

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τη γιατρό! 

Όλα καλά, 1350 η μπέμπα!! 🥰 θα κάνω νωρίτερα ντοπλερ λόγω των συσπάσεων ,σε 2 εβδομάδες! 

Βέβαια είναι με τα πόδια προς τα κάτω ακόμη.. και κουλουριάζεται κιόλας και δε μπορούμε να τη μετρήσουμε καλά. 

Μπράβο!!!! Πολύ καλά  η μπεμπουλα σου. Μια χαρά και η ντομπλερ από θέμα εβδομάδων. Κάπου εκεί την κάνουν. Σου μέτρησε τράχηλο αυτή τη φορά?

στις πριν 42 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Είμαι 28+1 και θα πάω 30και κάτι! Εσυ ποτέ ;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Ναι ναι το έχω νιώσει και εγώ!!!! Νόμιζα ότι ήμουν η μόνη. Ευτυχώς το ανέφερες και εσύ!  Λογικά είναι φυσιολογικό. Μπορεί να παίζει και μποξ εκείνη την ώρα.   Ξέρω γω. Χαχα Αλλά το έχω έχω νιώσει αρκετές φορές. 

Μπράβο!!!! Πολύ καλά  η μπεμπουλα σου. Μια χαρά και η ντομπλερ από θέμα εβδομάδων. Κάπου εκεί την κάνουν. Σου μέτρησε τράχηλο αυτή τη φορά?

Όχι δε μου μέτρησε. Μου είπε ότι δεν έχει νόημα ότι είναι να κάνουμε, το κάνουμε.. δηλαδή παίρνω utrogestan και glopir.. τι να πω.. στη ντοπλερ ξέρετε αν μετράνε τον τράχηλο ;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Όχι δε μου μέτρησε. Μου είπε ότι δεν έχει νόημα ότι είναι να κάνουμε, το κάνουμε.. δηλαδή παίρνω utrogestan και glopir.. τι να πω.. στη ντοπλερ ξέρετε αν μετράνε τον τράχηλο ;

Απ'οσο ξέρω ναί για να δούνε αν "κινδυνεύεις" για πρόωρο τοκετό. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Watermelon είπε:

Απ'οσο ξέρω ναί για να δούνε αν "κινδυνεύεις" για πρόωρο τοκετό. 

Άρα σε 2 βδομάδες θα μάθουμε και για τον τράχηλο... Επίσης μέχρι τέλη Ιουλίου δε βγαίνω από το σπίτι 😝

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Watermelon είπε:

Αχ ευτυχώς το έχεις νιώσει και εσύ!! Φοβήθηκα το πρωί! 😅

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Είμαι 28+1 και θα πάω 30και κάτι! Εσυ ποτέ ;

Εγώ έκλεισα doppler 31+5 ! Αν και μου ανέφερε η γιατρός μου ότι το κάνει στο ιατρείο της, εγώ έκλεισα πάλι στον ιδιο εμβρυολογο που σίγουρα έχει καλύτερα μηχανήματα και τα βλέπει όλα πιο αναλυτικα.. ελπίζω να μη θυμώσει η γυναικολόγος μου! Αλλά στη τελική είναι δική μου απόφαση που θα κάνω τι!

Σίγουρα στην εξέταση αυτή σου μετράνε τον τράχηλο!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Εγώ έκλεισα doppler 31+5 ! Αν και μου ανέφερε η γιατρός μου ότι το κάνει στο ιατρείο της, εγώ έκλεισα πάλι στον ιδιο εμβρυολογο που σίγουρα έχει καλύτερα μηχανήματα και τα βλέπει όλα πιο αναλυτικα.. ελπίζω να μη θυμώσει η γυναικολόγος μου! Αλλά στη τελική είναι δική μου απόφαση που θα κάνω τι!

Σίγουρα στην εξέταση αυτή σου μετράνε τον τράχηλο!

Και πολύ καλά έκανες.  Ο εμβρυολογος σίγουρα έχει καλύτερα μηχανήματα και καλύτερες γνώσεις. Αλλιώς για αυχενική θα καθόμασταν όλοι στους γιατρούς μας 'η β επιπέδου... έχουν εξειδίκευση οι γιατροί (εμβρυολογοι). 

αχ ναι και εγώ έχω πεταχτεί -τρομαξει αρκετές φορές. Θα το συνηθίσεις :P

εγώ την άλλη Δευτέρα έχω . Θα είμαι 32 ακριβώς. Ανυπομονώ να πάω να δούμε και τράχηλο αλλά και τα κιλακια !

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Watermelon είπε:

Και πολύ καλά έκανες.  Ο εμβρυολογος σίγουρα έχει καλύτερα μηχανήματα και καλύτερες γνώσεις. Αλλιώς για αυχενική θα καθόμασταν όλοι στους γιατρούς μας 'η β επιπέδου... έχουν εξειδίκευση οι γιατροί (εμβρυολογοι). 

αχ ναι και εγώ έχω πεταχτεί -τρομαξει αρκετές φορές. Θα το συνηθίσεις :P

εγώ την άλλη Δευτέρα έχω . Θα είμαι 32 ακριβώς. Ανυπομονώ να πάω να δούμε και τράχηλο αλλά και τα κιλακια !

Και εγώ ανυπομονώ.. δεν το πιστεύω ότι έχουμε φτάσει τόσο μακριά.. 

Συζητάμε για την doppler..! Σαν χθες θυμάμαι που περίμενα να κάνω την αυχενική! Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός που ούτε θα καταλάβουμε πότε θα έχουμε αγκαλίτσα τα ζουζουνακια μας 🥲🙂🥰

στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Και εγώ ανυπομονώ.. δεν το πιστεύω ότι έχουμε φτάσει τόσο μακριά.. 

Συζητάμε για την doppler..! Σαν χθες θυμάμαι που περίμενα να κάνω την αυχενική! Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός που ούτε θα καταλάβουμε πότε θα έχουμε αγκαλίτσα τα ζουζουνακια μας 🥲🙂🥰

Ακριβώς! Σα χθες , τι άγχος πάλι για την αυχενική!! 

Και τώρα να μαστε στη ντοπλερ!!!

Άντε μακάρι να πηγαίνουν όλα καλά να φτάσουμε στη 32 εβδ (όσες δε φτάσαμε) να πάρουμε μια ανάσα. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Ακριβώς! Σα χθες , τι άγχος πάλι για την αυχενική!! 

Και τώρα να μαστε στη ντοπλερ!!!

Άντε μακάρι να πηγαίνουν όλα καλά να φτάσουμε στη 32 εβδ (όσες δε φτάσαμε) να πάρουμε μια ανάσα. 

Πραγματικά μακάρι να έχουμε όλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να πάνε όλα καλά!! Και μετά θα κάνουμε ιντερνετικό παρτι!!

Εγώ κορίτσια δεν τα νιώθω όλα αυτά που λέτε…οκ τη νιώθω αλλά υπάρχουν μέρες π είναι τόσο ήρεμη π θα νιώσω κάτι λίγα δυο τρεις φορές..ούτε καν αυτά που αναφέρετε…

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ κορίτσια δεν τα νιώθω όλα αυτά που λέτε…οκ τη νιώθω αλλά υπάρχουν μέρες π είναι τόσο ήρεμη π θα νιώσω κάτι λίγα δυο τρεις φορές..ούτε καν αυτά που αναφέρετε…

Πόσων εβδομάδων είσαι?

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Δεν έχει σημασία, μην σκέφτεσαι ετσι! Το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό 🙂 Σκέψου πως εσύ μπορεί να της έχεις φτιάξει τόσο όμορφη φωλιτσα που να έχει βολευτει! Και εγώ δεν την νιώθω όλη την ώρα! Και συνήθως δε με κλωτσαει, πιο πολύ εχω την αίσθηση ότι "κολυμπάει" αν βγάζει κάποιο νόημα..

στις πριν 12 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Εσύ 28 , η @Emily2 28+1, εγώ 28+3.

@Watermelon εσύ; 

31+1 σήμερα. 

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Είμαι ακριβώς 28 σήμερα…

Γενικά να ξέρεις, επειδή το έχω συζητήσει με τον γιατρό μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, έτσι και τα μωρά έχουν τον δικό τους "χαρακτήρα". Κάποια μπορεί να είναι δραστήρια κάποια όχι τόσο. Όχι επειδή κάτι δεν πάει καλά. Απλά επειδή έτσι είναι . Μάλιστα πριν μερικές.μερες μου έλεγε μία γνωστή, ότι το πρώτο της παιδί ήταν πολύ ήσυχο στην κοιλιά και έτσι είναι και τώρα που είναι 6. Το δεύτερο το ακριβώς αντίθετο. 

Σημασία έχει να γνωρίζεις το μοτίβο των κινήσεων. Δηλαδή να παρατηρήσεις το πρόγραμμα του μωρού. Πότε είναι συνηθως πιο δραστήριο, πότε πιο ήσυχο κλπ.

Εγώ απορούσα με τις γυναίκες που λένε ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ από τις κλωτσιές. Δεν ξέρω αν φταίει που κοιμάμαι πολύ εύκολα γιατί κουράζομαι πολύ με τη δουλειά 'η αν όντως ο μπέμπης είναι ήσυχος. Αλλά δεν το έχω ζήσει τόσο πολύ αυτό που ακούω από τις περισσότερες. Την τελευταία βδομάδα έτυχε 2 φορές να ξυπνήσω ελαφρώς από τις κλωτσιές ( αλλά όπως είπα λόγω κούρασης ξανά κοιμήθηκα) και άντε 1-2 φορες ακόμα πιο πριν διάσπαρτα. 

Εμένα ο μπεμπουλης όταν κοιμηθώ ησυχάζει και αυτός. Το Σάββατο ας πούμε γύρισα σπίτι 1+. Από τις 10+ κλωτσαγε ασταμάτητα. Μου έκανε εντύπωση. Μόλις πήγα σπίτι και ξάπλωσα τσουπ ηρέμησε και εκείνος. 

Άλλες μέρες όμως που κοιμάμαι από τις 11:30 έχει σταματήσει ήδη τα πολλά πολλά. 

Το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό. Όπως και η κάθε γυναίκα, το σώμα της κλπ. Αν σε προβληματίζει κάτι ρώτα τον γιατρό σου. :)

στις πριν 11 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

31+1 σήμερα. 

Γενικά να ξέρεις, επειδή το έχω συζητήσει με τον γιατρό μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, έτσι και τα μωρά έχουν τον δικό τους "χαρακτήρα". Κάποια μπορεί να είναι δραστήρια κάποια όχι τόσο. Όχι επειδή κάτι δεν πάει καλά. Απλά επειδή έτσι είναι . Μάλιστα πριν μερικές.μερες μου έλεγε μία γνωστή, ότι το πρώτο της παιδί ήταν πολύ ήσυχο στην κοιλιά και έτσι είναι και τώρα που είναι 6. Το δεύτερο το ακριβώς αντίθετο. 

Σημασία έχει να γνωρίζεις το μοτίβο των κινήσεων. Δηλαδή να παρατηρήσεις το πρόγραμμα του μωρού. Πότε είναι συνηθως πιο δραστήριο, πότε πιο ήσυχο κλπ.

Εγώ απορούσα με τις γυναίκες που λένε ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ από τις κλωτσιές. Δεν ξέρω αν φταίει που κοιμάμαι πολύ εύκολα γιατί κουράζομαι πολύ με τη δουλειά 'η αν όντως ο μπέμπης είναι ήσυχος. Αλλά δεν το έχω ζήσει τόσο πολύ αυτό που ακούω από τις περισσότερες. Την τελευταία βδομάδα έτυχε 2 φορές να ξυπνήσω ελαφρώς από τις κλωτσιές ( αλλά όπως είπα λόγω κούρασης ξανά κοιμήθηκα) και άντε 1-2 φορες ακόμα πιο πριν διάσπαρτα. 

Εμένα ο μπεμπουλης όταν κοιμηθώ ησυχάζει και αυτός. Το Σάββατο ας πούμε γύρισα σπίτι 1+. Από τις 10+ κλωτσαγε ασταμάτητα. Μου έκανε εντύπωση. Μόλις πήγα σπίτι και ξάπλωσα τσουπ ηρέμησε και εκείνος. 

Άλλες μέρες όμως που κοιμάμαι από τις 11:30 έχει σταματήσει ήδη τα πολλά πολλά. 

Το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό. Όπως και η κάθε γυναίκα, το σώμα της κλπ. Αν σε προβληματίζει κάτι ρώτα τον γιατρό σου. :)

Πολύ ωραίο το μήνυμά σου…😍…Πραγματικά κι εγώ απορώ λένε δεν μπορούν να κοιμηθούν από τις κλωτσιές…εμένα να σου πω την αλήθεια με νοιάζει να τη νιώθω κάθε μέρα…τώρα λίγο πολύ θ είναι οκ αλλά με αγχώνουν αυτά που ακούω όχι αυτό π μ συμβαίνει…πριν δυο εβδομάδες π πήγα γιατρό,καλά κάθε εβδομάδα πάω αλλά λέω για τη συγκεκριμένη φορά με ρώτησε πώς πάνε οι κινήσεις του μωρού του λέω πολύ ήπιες..πάμε για υπέρηχο κουνιόταν ασταμάτητα,εγω πάλι δεν ένιωθα τπτ…μ λέει μήπως τις μπερδεύεις με το έντερο;..ε όχι λέω αλλά δεν το νιώθω με ορμή πώς να το πω…Μ λέει να πίνεις κρύο νερό να κάθεσαι σε ηρεμία στο αριστερό πλευρό και να βάζεις το χέρι σου..τι να πω…

Κορίτσια μπουκάλια πήρατε;

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Πολύ ωραίο το μήνυμά σου…😍…Πραγματικά κι εγώ απορώ λένε δεν μπορούν να κοιμηθούν από τις κλωτσιές…εμένα να σου πω την αλήθεια με νοιάζει να τη νιώθω κάθε μέρα…τώρα λίγο πολύ θ είναι οκ αλλά με αγχώνουν αυτά που ακούω όχι αυτό π μ συμβαίνει…πριν δυο εβδομάδες π πήγα γιατρό,καλά κάθε εβδομάδα πάω αλλά λέω για τη συγκεκριμένη φορά με ρώτησε πώς πάνε οι κινήσεις του μωρού του λέω πολύ ήπιες..πάμε για υπέρηχο κουνιόταν ασταμάτητα,εγω πάλι δεν ένιωθα τπτ…μ λέει μήπως τις μπερδεύεις με το έντερο;..ε όχι λέω αλλά δεν το νιώθω με ορμή πώς να το πω…Μ λέει να πίνεις κρύο νερό να κάθεσαι σε ηρεμία στο αριστερό πλευρό και να βάζεις το χέρι σου..τι να πω…

Κορίτσια μπουκάλια πήρατε;

@Tinasardin8689 εμένα δε με έχει ξυπνήσει ποτέ από κλωτσιές, ούτε και δε με έχει αφήσει να κοιμηθώ επίσης ποτέ.. εγώ απλά ανέφερα ότι χθες το πρωί έκανε πολλές μαζεμένες κινήσεις σαν τρέμουλο και γι'αυτό τρομαξα. Αυτό δεν γίνεται εννοείται συστηματικά, ίσα ίσα επειδή ήταν πρωτοφανές με παραξένεψε!

Τι μπουκάλια εννοείς; Μπιμπερο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...