Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φλεβάρη Κουτσοφλέβαρε, αν τύχει και φλεβίσεις όλες τις κοιλίτσες μας μωράκια να γεμίσεις!!!! ​🍼 ​💞 ​​💞 ​​🌈

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 17 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου είναι δυνατόν να μην είσαι σε σοκ.. είναι πολύ λογικό να σκέφτεσαι αυτά τα πράγματα αλλά θα δεις ότι ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα!! Θυμάμαι στο άλλο ποστ που μιλούσαμε ότι χρειάστηκε ένας χρόνος για να δεις το θετικό τεστ. Τώρα θα δεις ότι θα τα καταφέρεις πολύ σύντομα να ξανά μείνεις έγκυος ειδικά με τα στικ και άμα έχεις κ clear blue ακόμα καλύτερα!! Πολύ σωστά αποφάσισες να το ψάξεις το θέμα με το τι πήγε στραβά αλλά κρατά και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να ήταν απλά τυχαίο γεγονός!! Στο λέω αυτό μόνο και μόνο για να μην βάζεις μόνο το κακό στο νου σου!! Δυστυχώς οι αποβολές είναι αρκετά συχνές και ευτυχώς μεγάλο ποσοστό αφορά τυχαίο γεγονός!! ( Το ευτυχώς ελπίζω να κατάλαβες με ποια έννοια το λεω) !! Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα ξανά είσαι έγκυος και αυτή την φορά όλα θα πάνε τέλεια!!

Σε θυμάμαι κορίτσι μου που τα λέγαμε ναι!! Υπάρχουν όντως πολλές αποβολές αλλά δυστυχώς πάντα ελπίζουμε ότι δεν θα μας τύχει. Κ εύχομαι να μην τύχει σε καμία κοπέλα από όλες σας! Να υπάρχουν μόνο θετικά!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Εύχομαι ότι καλύτερο κ σε σένα! Τώρα να δω πότε θα έρθει η περίοδος... Πρέπει να κάνω υπομονή... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Αχ αυτός ο έρωτας!!! Αθήνα Θεσσαλονίκη μου μυρίζεται η δουλειά.αν είσαι Θεσσαλονίκη έχεις πιο κοντά από ότι νομίζεις μια φίλη! 

Αν πάλι όχι,έχεις εδώ όλες μας που είμαστε εδώ όχι μόνο για να λέμε τις χαζομάρες μας (όχι εμείς καλέ,κάτι άλλες!) ,αλλά και να συμπαραστεκομαστε σε όλες τις φάσεις η μία στην άλλη! 

Επίσης όταν με το καλό μεγαλώσει το μικρακι σου θα δεις πως πολύ εύκολα θα κάνεις και όπου βρίσκεσαι έναν κύκλο ! Είτε στην παιδική χαρά με άλλες μαμάδες είτε αργότερα στους παιδικούς σταθμούς ,νηπιαγωγείο σχολείο δραστηριότητες! Απόλαυσε το χρόνο σου με το παιδάκι σου και για όλα τα υπόλοιπα οι φίλες σου μέσω τηλεφώνου, ο σύντροφός σου και εμείς είμαστε εδώ! (Την πεθερά δεν την έβαλα όπως βλέπεις..χαχαχαχαχ)

Μμμ περίπου είμαι από δυτική Μακεδονία και μένω σε ένα χωριό της Πελοποννήσου ενα πολύ όμορφο μερος που συνδιάζει βουνό και θάλασσα αλλά εδώ οι άνθρωποι είναι αρκετοί δύσκολοι που δεν μπορείς να ενσωματωθείς εύκολα στην κοινωνία τους παρά είμαι ξένοι για αυτούς.. μόνο από τον τρόπο που μιλούσα αμέσως καταλάβαιναν ότι είμαι απο πάνω.. 🤣

επλιζω να βρω καποια μαμα να κάνουμε λίγο παρέα 

Χαχαχα ευτυχώς έχω καλή πεθερά γιατί δεν θα παλευόταν η κατάσταση 😂

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μμμ περίπου είμαι από δυτική Μακεδονία και μένω σε ένα χωριό της Πελοποννήσου ενα πολύ όμορφο μερος που συνδιάζει βουνό και θάλασσα αλλά εδώ οι άνθρωποι είναι αρκετοί δύσκολοι που δεν μπορείς να ενσωματωθείς εύκολα στην κοινωνία τους παρά είμαι ξένοι για αυτούς.. μόνο από τον τρόπο που μιλούσα αμέσως καταλάβαιναν ότι είμαι απο πάνω.. 🤣

επλιζω να βρω καποια μαμα να κάνουμε λίγο παρέα 

Χαχαχα ευτυχώς έχω καλή πεθερά γιατί δεν θα παλευόταν η κατάσταση 😂

Και εγώ στο θέμα πεθερά νιώθω φουλ τυχερή γιατί ακούω πάρα πολλά από τις γνωστές μου 😁😁 είσαι πολύ καιρό εκεί?? Ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ανοιχτούν οι άνθρωποι!! Γενικά σε χωριά είναι δύσκολα παιδιά

στις πριν 9 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Και εγώ στο θέμα πεθερά νιώθω φουλ τυχερή γιατί ακούω πάρα πολλά από τις γνωστές μου 😁😁 είσαι πολύ καιρό εκεί?? Ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ανοιχτούν οι άνθρωποι!! Γενικά σε χωριά είναι δύσκολα παιδιά

Πωπω είναι σημαντικό να έχεις καλή πεθερά να σε βοηθάει και να είναι διακριτική 

εεε δεν το λες και λίγα, 4 χρόνια είμαι εδώ… 

Έχουν τις παρέες τους εδώ μωρέ οι οποίες είναι από το σχολείο όποτε δύσκολα μπορείς να μπεις τουλάχιστον στην παρεα απο τα κορίτσια που γνωρίζει ο αντρας μου 

Είμαι και εγω στην αρχή μαζεμένη με ανθρώπους που δεν γνωριζω όποτε δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ το πράγμα 

Άσε που το έχω αγχος για το παιδί αυτό φοβαμαι μηπως εξαετίας μου  δεν μπορέσει να βρει παρέες να κοινωνικοποιηθεί.. εγω γίνει πολύ επιφυλακτική με τους ανθρώπους εδώ υπάρχει πολύ κουτσομπολιό και δεν ξέρεις αν έρχεται καποια να σου μιλήσει γιατί θέλει να σε γνωρίσει ή θέλει να  μαθει πράγματα για εσενα να έχει να συζητήσει με τις φίλες της.. χαχαχα παράνοια το ξέρω αλλά έτσι με έχουν φτάσει να σκέφτομαι 😅

τέλος πάντων την πάω αλλου την κουβέντα δεν είμαστε εδώ για αυτό τώρα 😂 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Λοιπόν κορίτσια το σερί με τα αρνητικά τεστ ωορρηξίας συνεχίζεται αλλά μάλλον εχθές ήταν το θετικό απλα το έχασα!! Το μεσημέρι ήταν λίγο έντονο και το βράδυ αποφάσισα να μην κάνω και σήμερα είναι πιο αχνό!! Ξεκίνησαν και οι πόνοι και τα υγρά και η ανεβασμένη διάθεση για σεξ 😏😏 άρα μάλλον εδώ στο τριήμερο είμαστε!!! 

IMG20230225160137.jpg

Δεν πειράζει που δεν βρήκες το πιο εντονο τεστ κανε εσυ κανονικά την επαφες σου να είσαι σίγουρη 💕 

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Έχεις δίκιο απλά είμαι ακόμα πολύ σοκαρισμένη με όλο αυτό... Μου συνέβη ξαφνικά μέσα σε ένα 24ωρο κ δεν το έχω ξεπεράσει το πώς έγινε... Ήταν αποβολή σε σημείο να μην έχει μείνει τίποτα μέσα οπότε ήταν το θέαμα όλο που με στιγμάτισε...Θα κάνω τεστακια που είναι σε στικ έχω κ λίγα clear blue ελπίζω να τα καταφέρω... Όντως όπως λες θα είμαι φουλ γόνιμη? Έχω ακούσει ότι μετά από αυτό είναι πιο εύκολο... Σου εύχομαι ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης όπως το τεστ ωορρηξίας σου 😊

Κοπέλα μου κάνε κουράγιο 16/12 έκανα αποξεση. 17/1 πρώτη περίοδος. Αύριο κλείνω την 6η εβδομάδα εγκυμοσύνης 🤞 Στην ουσία στον πρώτο κύκλο τα καταφέραμε. Μην το βάζεις κάτω, θα γίνουμε όλες μανουλες, απλά κάποιες πεδευομαστε λίγο παραπάνω δυστυχώς. Θετική σκέψη οοοσο μπορείς, σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά ❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Λοιπόν κορίτσια το σερί με τα αρνητικά τεστ ωορρηξίας συνεχίζεται αλλά μάλλον εχθές ήταν το θετικό απλα το έχασα!! Το μεσημέρι ήταν λίγο έντονο και το βράδυ αποφάσισα να μην κάνω και σήμερα είναι πιο αχνό!! Ξεκίνησαν και οι πόνοι και τα υγρά και η ανεβασμένη διάθεση για σεξ 😏😏 άρα μάλλον εδώ στο τριήμερο είμαστε!!! 

IMG20230225160137.jpg

😁😁😁😁 Τελειααα Δωστου να καταλάβει λέμε!!! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

IMG20230225160137.jpg

Όντως φαίνεται ότι πήγαινε για κορύφωση. Και εγώ βράδυ τη βρήκα! Έλα χαμός θα γίνει!!!! Σήμερα αύριο μεθαύριο τσιτσι Κοκό! Τριήμερο 🔥🔥🔥

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Πωπω είναι σημαντικό να έχεις καλή πεθερά να σε βοηθάει και να είναι διακριτική 

εεε δεν το λες και λίγα, 4 χρόνια είμαι εδώ… 

Έχουν τις παρέες τους εδώ μωρέ οι οποίες είναι από το σχολείο όποτε δύσκολα μπορείς να μπεις τουλάχιστον στην παρεα απο τα κορίτσια που γνωρίζει ο αντρας μου 

Είμαι και εγω στην αρχή μαζεμένη με ανθρώπους που δεν γνωριζω όποτε δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ το πράγμα 

Άσε που το έχω αγχος για το παιδί αυτό φοβαμαι μηπως εξαετίας μου  δεν μπορέσει να βρει παρέες να κοινωνικοποιηθεί.. εγω γίνει πολύ επιφυλακτική με τους ανθρώπους εδώ υπάρχει πολύ κουτσομπολιό και δεν ξέρεις αν έρχεται καποια να σου μιλήσει γιατί θέλει να σε γνωρίσει ή θέλει να  μαθει πράγματα για εσενα να έχει να συζητήσει με τις φίλες της.. χαχαχα παράνοια το ξέρω αλλά έτσι με έχουν φτάσει να σκέφτομαι 😅

τέλος πάντων την πάω αλλου την κουβέντα δεν είμαστε εδώ για αυτό τώρα 😂 

Λογικό να σκέφτεσαι έτσι..αλλά ο καιρός θα σας δέσει εκεί με τους ανθρώπους. Καλά για το παιδί ούτε να το σκέφτεσαι αυτό! Μια χαρά θα κάνει και παρέες και απ'ολα! Δεν είστε δα και οι δύο γονείς από αλλού! Μια χαρά θα πάει ! Σίγουρα οι μικρές κοινωνίες είναι πιο δύσκολες στο να δεχτούν κάποιον από άλλο περιοχή αλλά στο χέρι σου είναι να τους τουμπαρεις όλους! Και εφόσον η πεθερά είναι καλή μη φοβάσαι τίποτα! Θα καθαρίσει αυτή για σένα και ειδικά για το εγγόνι αν υποψιαστεί τίποτα!μη ξεχνάς είναι μια από "αυτούς"! Οοολα θα πάνε καλά! 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημερααααα 

Καλημέρα κορίτσια μου! @marinaP  πως είσαι?! Περιμένουμε να μάθουμε νέα σου!!

Καλημεραααααα

Τίποτα ακόμη κορίτσι μου, πόνος στο στήθος, πονοι περιόδου έχω να νιώσω απο την Πέμπτη. Τώρα έχω μόνο στο στήθος. Αύριο αν δεν έρθει θα κάνω το πολυπόθητο τέστ!😁

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Καλημεραααααα

Τίποτα ακόμη κορίτσι μου, πόνος στο στήθος, πονοι περιόδου έχω να νιώσω απο την Πέμπτη. Τώρα έχω μόνο στο στήθος. Αύριο αν δεν έρθει θα κάνω το πολυπόθητο τέστ!😁

Αντε και έχουμε σκάσει!!!!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Αντε και έχουμε σκάσει!!!!!

Ο σύζυγος να δεις 🤣 πόσα νεύρα να αντέξει και αυτός!  Μου λεει "τουλάχιστον να ξέρω από που προέρχονται"🤣

Μια μέρα έμεινε 🙏🏻

στις πριν 38 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Ο σύζυγος να δεις 🤣 πόσα νεύρα να αντέξει και αυτός!  Μου λεει "τουλάχιστον να ξέρω από που προέρχονται"🤣

Μια μέρα έμεινε 🙏🏻

Με το καλό αύριο περιμένουμε τα νεα σου!! Πρωί πρωί! Πάντως αυτή με τα νεύρα πολύ βολικό οφείλω να ομολογήσω! Θα το υιοθετήσω και εγώ!! Χαχαχχ

Βρε κορίτσια άρχισα να νιώθω πολύ ελαφρά πονακια σαν ωορηξιας χαμηλά μεν αλλά όχι κέντρο . Αριστερά μόνο ..να ελπίζω σε εμφύτευση η είναι σε λάθος μέρος οπότε να τα αφήσω στην άκρη?!

καλησπέρα κοριτσια!! Ετσι να περνουν πι μερες να αρχισουν τα τεστακια!! @marinaPefxome na arxisis ton xoro proti! Ego tin paraskevi to vradi den kalo kimithika exa ponakia stin kilia k ligo sto stithos kirios stis roges...k sana kriona k ligaki exis liges meres exo dekata apo 36.6 exo 37.4 37.6....episis xthes 9 mera apo.tin spermatenxisi ida elaxisto roz sto xarti otan skoulistika...ti lete na to paro Thetika? I mpa??

στις πριν 2 ώρες, ο/η Girly είπε:

Βρε κορίτσια άρχισα να νιώθω πολύ ελαφρά πονακια σαν ωορηξιας χαμηλά μεν αλλά όχι κέντρο . Αριστερά μόνο ..να ελπίζω σε εμφύτευση η είναι σε λάθος μέρος οπότε να τα αφήσω στην άκρη?!

Καλημέρα κορίτσι μου!! Τι εννοείς είναι σε λάθος μέρος και να το αφήσεις στην άκρη??

στις πριν 23 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Τι εννοείς είναι σε λάθος μέρος και να το αφήσεις στην άκρη??

Σκέφτομαι μήπως για εμφύτευση έπρεπε να νιώθω κάτι στο κέντρο χαμηλά στη μήτρα και όχι αριστερά Σάββα είναι στις ωοθήκες...

στις πριν 5 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημεραααααα

Χωρίς να θέλω να σου δώσω θάρρος και να μην έχεις τα πολυπόθητα αποτελέσματα εγώ τον Δεκέμβριο που περίμενα περιοδο είχα πόνους περιόδου κ πρησμένο στήθος  3 μέρες πριν την περιοδο, την επόμενη τίποτα, την μεθεπομενη είχα, τις δύο επόμενες τίποτα και την άλλη μέρα θετικό τεστ. ! Σου εύχομαι το ίδιο :)

στις πριν 2 ώρες, ο/η Girly είπε:

Να ελπίζεις βεβαια!! Αυτός ο πόνος στην ωοθήκη δεν είναι από την εμφύτευση, συνήθως πονάει από την πλευρά που είχαμε ωορρηξία. Θα γίνω γραφική αλλά και εγώ είχα τέτοιους πόνους.

Και εκεί που έλεγα τι ωραία είμαι με τα λίγα μου συμπτώματα, σήμερα γονάτισα. Έκανα και εμετό, είμαι ένα χαλι μαύρο. Αλλά εννοείται δεν πειράζει, χαλάλι ❣️

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Να ελπίζεις βεβαια!! Αυτός ο πόνος στην ωοθήκη δεν είναι από την εμφύτευση, συνήθως πονάει από την πλευρά που είχαμε ωορρηξία. Θα γίνω γραφική αλλά και εγώ είχα τέτοιους πόνους.

Και εκεί που έλεγα τι ωραία είμαι με τα λίγα μου συμπτώματα, σήμερα γονάτισα. Έκανα και εμετό, είμαι ένα χαλι μαύρο. Αλλά εννοείται δεν πειράζει, χαλάλι ❣️

Δεν είναι από εμφύτευση δλδ?  Μιλάς με γρίφους γέροντα! 

Χαλάλι και οι εμμετοι χαλάλι και τα μαύρα χάλια! Σου στέλνει σήμα ότι είναι μια χαρά το τζουτζουκι σου!

Γειά σας κορίτσια... Τώρα μαζευτήκαμε σπίτι.. Είχαμε πάει βολτούλα με τα αγόρακια μου 💙σε παρτυ.. Τελευταία μέρα καρναβάλια σήμερα βλέπετε 😊

@Elli13 εσύ είχες πει για πόνο στο στήθος που είχες πριν μάθεις ότι είσαι έγκυος;;; μου έφυγαν οι έντονες σουβλιες κάτω στη κοιλιά και άρχισαν έντονες σουβλιες στο στηθος.. Σαν να με χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα ένα πράγμα.... Έτσι ήταν και εσένα;;; 😊😊❣️❣️❣️

Πάω να διαβάσω νέα σας 🤪🤪

@marinaP εγώ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στον πρώτο μου γιο.. Που ήρθε τελείως απροόπτα.. Δεν τον είχαμε καν στα σχέδια... Είχα καθυστέρηση και είχα τρομερά νεύρα!!! Αφού έλεγα τον άντρα μου"ρε συ τι έχω πάθει αλήθεια δεν αντέχω νευριάζω με όλα" και τελικά ήταν το σποράκι μου που τώρα είναι 10 ετών ε;;; 🤪🤪🤪💙💙🤣🤣🤣 οπότε ναιιιιι είναι σύμπτωμα!!!!

@Elli13 τέλειαααα αφού έχεις εμετό πάει να πει ότι το μωράκι μέσα σου έχει εμφυτευτει γερά και βάζει μπρος για την αγκαλιά σου να έρθει σε 8 μήνες 😘😘😘

@Girly κοίτα οι πόνοι σε μια πλευρά συνήθως είναι πονοι ωορρηξίας.. Εγώ από εμφύτευση πονούσα σαν τσιμπηματα έντονα στο κέντρο πιο πολύ... Και τώρα στο κέντρο είχα έντονα τσιμπηματα και πόνο... Για να δούμε για να δούμε τι έγινε 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@marinaP εγώ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στον πρώτο μου γιο.. Που ήρθε τελείως απροόπτα.. Δεν τον είχαμε καν στα σχέδια... Είχα καθυστέρηση και είχα τρομερά νεύρα!!! Αφού έλεγα τον άντρα μου"ρε συ τι έχω πάθει αλήθεια δεν αντέχω νευριάζω με όλα" και τελικά ήταν το σποράκι μου που τώρα είναι 10 ετών ε;;; 🤪🤪🤪💙💙🤣🤣🤣 οπότε ναιιιιι είναι σύμπτωμα!!!!

@Elli13 τέλειαααα αφού έχεις εμετό πάει να πει ότι το μωράκι μέσα σου έχει εμφυτευτει γερά και βάζει μπρος για την αγκαλιά σου να έρθει σε 8 μήνες 😘😘😘

@Girly κοίτα οι πόνοι σε μια πλευρά συνήθως είναι πονοι ωορρηξίας.. Εγώ από εμφύτευση πονούσα σαν τσιμπηματα έντονα στο κέντρο πιο πολύ... Και τώρα στο κέντρο είχα έντονα τσιμπηματα και πόνο... Για να δούμε για να δούμε τι έγινε 

Χχχαχαχ το πρόβλημα με μενα είναι οτι εγώ έχω νεύρα πριν την περίοδο πάντα!!! Το μονο που έχω τώρα είναι πολύ πονοκέφαλο! 

Μακάρι κορίτσια αύριο θα μάθουμε 💙💙

στις πριν 7 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Η ωορηξια μου έγινε πριν 7 μέρες γιατί είχα και θετικό τεστ ωορηξιας..τώρα είχα μόνο αυτά τα ψιλολογια πολύ ελαφριά τσιμπηματακια από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι..τώρα τίποτα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...