Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ..

baby sm

Recommended Posts

Κορίτσια κι εμείς έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε τα βλαστοκύτταρα, όταν με το καλό γεννηθεί η μπεμπούλα μας στη Future Health. Νομίζω ότι είναι η πιο αξιόπιστη, απ'ότι μου έχει πει και ο γιατρός μου. Το κόστος ανέρχεται γύρω στα 2000 ευρώ και 100 ευρώ κοστίζουν οι εξετάσεις που απαιτούνται για τη μητέρα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα χρειατεί το παιδάκι μου βλαστοκύτταρα κι εγώ θα τα έχω αφήσει να πάνε χαμένα...

Στη δημόσια τράπεζα δεν θα τα έδινα με τίποτα...Αφενός αν ποτέ τα χρειαστώ, δε θα τα έχω και αφετέρου έχω διαβάσει πολλές συνεντεύξεις της κομπλεξικής διευθύντριας της δημόσιας τράπεζας που το μόνο που κάνει είναι να κατηγορεί τις ιδιωτικές..Συγγνώμη που δεν είμαι τόσο "φιλάνθρωπη" ώστε να νοιαστώ για τους άλλους και να αφήσω το παιδί μου στην τύχη του.

Όλοι δίνουμε τα βλαστοκύτταρα με την ευχή ότι δε θα τα χρειαστούμε ποτέ..Αλλά όχι κάποιες να το παίζουν αλτρουίστριες και να λένε ότι τα δίνουν για να σώσουν άλλους ανθρώπους...Εκεί τρελαίνομαι εντελώς...

Και τα λεφτά δεν έχουν καμία σημασία...Τώρα, αφού δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και οι απόψεις για τη χρησιμότητά τους διίστανται, ο καθένας πράττει κατά βούληση...

Αν όμως δεν έχει αποδειχθεί κάτι, να μην κατηγορούν ούτε τις ιδιωτικές ούτε τις δημόσιες...

Σκεφτείτε μόνο πόσες περιπτώσεις έχετε ακούσει που γονείς έκαναν δεύτερο παιδάκι μόνο και μόνο για να σώσουν με τα βλαστοκύτταρα το πρώτο τους παιδί, το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Αυτά από μενα!

Και μακάρι να μην τα χρειατεί ποτέ κανένας άνθρωπος και να πάνε χαμένα τα λεφτά μας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρια76 εμεις σχεδιαζουμε να ενημερωθουμετις επομενες ημερες απο την Ακαδημια. Ειμαι κι εγω αυτης της αποψης και συμφωνω μαζι σου.

Προς filos ifigen

Τα στοιχεια που εχω εγω ειναι τα εξης: 210 6597341 και 351. Υπευθυνη η κυρια Μερμηγκα Καλλιοπη. Περισσοτερα θα μαθω και εγω οταν ενημερωθω.

maria76 έγραψε:

Κατά τη γνώμη μου είναι ύποπτο ότι στις ιδιωτικές τράπεζες κανένα δείγμα δεν απορρίπτεται

Κι όμως γίνεται.. κι έγινε σε μια φίλη μου.. Σε 5 μέρες από την ημέρα που γέννησε κι έστειλε το kit, την ειδοποίησαν από την εταιρία ότι αφενός η ποσότητα είναι λίγη, αλλά και τα κύτταρα είναι προσβεβλημένα από ιο. Αυτό από ότι κατάλαβα θα διορθωνόταν, αλλά ήταν και μικρή η ποσότητα. Το φυλάνε το δείγμα δωρεάν και από ότι κατάλαβα πάλι, θα χρησιμεύσει για ορισμένες ασθένειες του αίματος.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Η ΑΠΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩς ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ?

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΣ ΚΛΠ.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ......

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΗΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ),ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΓΥΛΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ BIOHELLENICA ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΠΑΞ 1.800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ -ΙΑΤΡΙΚΟ- ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙΣ ΕΞΩ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΕΤΙ ΜΕΧΡΙ 100.000 ΕΥΡΩ.ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΑΥΠΤΕΙ ΕΩΣ 50.000 ΕΥΡΩ.

Κοριτσια αν τελικα τα κρατησετε να προσεξετε στο λογαριασμο του μαιευτηριου χρεωνουν παρανομα την διαδικασια φυλαξης τους. Μην το πληρωσετε τσαμπα.... Με το καλο τα μωρακια σας....

• 3 months later...

Κοριτσια εχει καμια απο εσας κατι εοτερο με το συγκεκριμενο θεμα?????

Γενναω σε 2-3 εβδομαδες κ δεν ξερω ακομα τι να κανω!!!!!!!!!! ειμαι σε διλλημα!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...